Új Batman: Arkham-játék készül, de sokan nem fognak örülni neki

Szerző: xoki | 2024. May 05. | hír | 5 hozzászólás

A Rocksteady Suicide Squad: Kill the Justice League című játékának népszerűsége más, hasonló nagy költségvetésű live service címhez viszonyítva rekord gyorsaságú visszaesést produkált. Az új tartalmak ellenére átlagosan alig pár száz játékos játszik vele a Steamen. Sokak örömére azonban a népszerű Batman: Arkham még nem halott teljesen, bár a széria következő darabja sokak számára csalódás lesz.

Az év vége felé érkezik majd a Batman: Arkham Shadow, melynek első trailere a június 7-én induló Summer Game Festen lesz látható, szóval az eseményig az alábbi rövid ízelítővel kell beérnünk.

A Batman: Arkham VR-ral ellentétben - amelyet tech demó stílusú játéknak szánt a Rocksteady - a Batman: Arkham Shadow-n a Camouflaj nevezetű VR stúdió és az Oculus Studios dolgozik. Ebből adódóan a szóban forgó játék sajnos Meta Quest 3-exkluzív lesz.

A videó alapján úgy tűnik, hogy valóban Gotham utcáit fogjuk bejárni, miközben a teaser trailerben látható patkányraj Patkányfogó, egy kevésbé ismert Batman-gonosz jelenlétére utal, aki a képregényekben, valamint a Gotham és a Batman Beyond című tévésorozatban is felbukkant.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gamerINSANEdad avatar
Annyira korrekt módon törölte a Meta a régi Oculus fiókomat, rajta a megvásárolt játékokkal, hogy innen sz@rom telibe őket. Mocsok banda.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Jó hír, hogy jönnek nagyobb vr játékok (Alien, Metro, Batman, Behemoth), de kár, hogy ez csak Quest 3-ra jön.
0
0
0
0
Lathronos avatar
I'm Batman. 😂🤣 Lerágott csont, kéne már valami új vagy régi bevált téma. Én személy szerint nagyon örülnék egy Batman the animated series-t feldolgozó játéknak. Kövezzetek meg, de rajzfilm sorozat létére szerintem az a legjobb alapanyag a klasszikus első két Michael Keaton által testet öltött Batman filmen kívül.
0
0
1
0
Payphoner avatar
Szerintem ez még a lőtéri kutyát sem fogja érdekelni :D
2
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Payphoner: Szerintem meg elég jó eladásokat fog produkálni a VR szektorban.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció