header
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition cover
Megjelenés: 2014. November 18.
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Kiadó: Electronic Arts

Dragon Age: Inquisition gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
RAM:
4 GB
GPU:
512 MB VRAM, AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
DX:
10
OS:
Windows 7 or 8.1 64-bit
STO:
26 GB

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
RAM:
8 GB
GPU:
2 GB VRAM, AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
DX:
11
OS:
Windows 7 or 8.1 64-bit
STO:
26 GB
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Solstice Chronicles: MIAHellpointSystem Shock 2Aquanox Deep DescentWe Are The DwarvesTales of Arise
Hozzászólások: 1 517
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
1
0
0
0
💬 1
Kelori avatar
Én is épp pár hete vettem elő újra. Meglepődtem rajta hogy ennyi idő után is pont olyan jó mint ahogy emlékszem rá.
A látványvilága meg tényleg borzasztóan időtálló. Olyan mint a witcher 3, hogy még mától 10 évvel később is elindíthatjuk, és még mindig meg lesz a varázsa.
0
0
1
0
szhusi avatar
Régóta szemezek DA szériával, de mindig elvette a kedvem a játékmenet 😕, most hogy van magyarítás lehet teszek egy próbát. Előző részekkel nem játszottam, mennyire baj? mennyire kapcsolódnak egymáshoz? történt szempontból
0
0
0
0
💬 3
Vic04HUN avatar
@szhusi: Nem nagy gond, ha az előzőekkel nem játszottál. Vannak benne visszatekintések, visszatérő karakterek. De egyiknek sincs akkora jelentősége ami befolyásolná a játék kimenetelét. Viszont annyit tudnod kell, hogy itt már nincs mentésátvitel, hanem a Dragon Age Kepp-ben [LINK] tudod megadni az előző két játékban hozott nagyobb döntéseket és azt importálni a játékba. Persze ez csak az eredeti játéknál működik, ha a virágbolti verzióval játszol akkor egy előre generált mentésed lesz az előző részekből.
0
0
0
0
szhusi avatar
@Vic04HUN: okés köszi, teszek vele majd egy próbát, bár nem tudom a harcrendszere nem nyűgözött le 😞
0
0
0
0
Delej avatar
@szhusi: Szerintem azért elég sokat dob ha ismered az előző részeket, még úgy is ellehet keveredni a szálakban. Azért játszottam ki a korábbi részeit mert előzetesek alapján nagyon megtetszett DAI, amit nem bántam meg mert így nem maradt ki az életemből az origins, ami szerintem a legjobb a szériából. Tényleg repetitív az inquisition harcrendszere de pl a világ menedzselés egész jó.
Ha van kedved multizni benne írj majd rám nyugodtan. 😀
0
0
0
0
Vic04HUN avatar
Akit érdekel egy újboli kiruccanás Thedasba, Night City előtt. Ugyanis elkészült a játék magyarítása😎

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
LightLeach avatar
@Vic04HUN: Mindent eldobtam, teszem is fel 😃
0
0
0
0
Delej avatar
@Vic04HUN: Szuper! 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Az a multi trial mire jó?
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Normális dolog, hogy nem jól importált pár mentést az előző játékokból? Egy ideje játszom már, de egy csomó mindent máshogy importlált. Például mikor Varric-tól kérdeztem, hogy ki mi történt Hawke társaival akkor Bethany helyett Carver-t mondott, miközben harcos voltam így nekem ő meghalt. Aztán Ferelden hőse betöltő képernyőnél teljesen mást írt, mint ami nekem volt a Vérvonalakban, stb... Nem használtam a Keep-et. Indításkor kérdezte, hogy importáljon-e azt mondtam neki, hogy igen.
0
0
0
0
💬 3
TheMenkuPocok avatar
@Tuhajohn: Szia, az Inquisition nem importál mentést, hanem Dragon Age Keep-ben kell megcsinálni a világ állást és döntéseket manuálisan be állítani. Ha mégis így csináltad akkor nem tudok segíteni, valami rendszer hiba lehet..
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@TheMenkuPocok: Nem így csináltam. De felnéztem a keep-re. Nem tudom elképzelni, hogy ez kinek az ötlete volt. A döntések nagy részére nem is emlékeztem, mert pár hónap különbséggel játszottam.
Azért köszönöm az infót!
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Tuhajohn: Szívesen, bármikor. Kicsit későn láttam meg a kommented, de remélem még élvezettel fogod játszani mert egy jó játék. De ha a world state-en változtatsz újra kell kezdd a játékot sajnos
És mint ötlet nem rossz, mert sokan custom world state-et akarnak maguknak, nem régi mentéseket, de legalább értesítheték róla a playert vagy hagyják meg a lehetőséget a save import-ra.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!

Látom eléggé halott a terep, de azért ideírom, hátha másnak is akadt ezzel problémája.

Hónapok óta nem játszottam vele, gondoltam visszarakom a gépre (Origin Access, teljesen eredeti, Deluxe edition). fel is települt, majd az istenért sem akart indulni, csak fekete kép, majd kilép és vissza az Origin kliensbe. Mindent frissítettem, mígnem az EA oldalán láttam, hogy valamiért a BioWare ezen kreálmányát az Avast! mindegy, hogy fizetett, vagy ingyenes víruskeresője letiltja.
Nálam a Windows-os gépen történetesen Avast! fut, merthogy mégiscsak túl flegma lenne csak a Defender.
Szóval ha esetleg valaki ilyen problémával találkozik, az elég, ha minden egyes mappát, amiben a játéknak lehet file-ja, az Avast! kivétel listájához ad.
Ezek az Origin és az Origin Games mappa, a kliens telepítési helyén, a Dokumentumokban a BioWare mappa, melyben a játék mentései vannak, és magának a játéknak a telepített mappája.
Remélem segítettem valakinek, ha meg nem, akkor legalább ezt is ideírtam 😃
0
0
0
0
💬 6
Tyrion Lannister avatar
@AMDMonsteR: Ezzel sajnos én is találkoztam annak idején, de sikerült megoldani. Az Avast egy ritka idegesítő program tud lenni.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Tyrion Lannister: Eddig nekem nem volt vele bajom, csak felraktam mert valami mellé az volt, aztán úgy elvan. Ez volt az első ilyen megnyilvánulása, hogy bármibe beleszólt,bármilyen szinten.
0
0
0
0
Rife59 avatar
@AMDMonsteR: Kösz, segített. Már csak annyi a hibája, hogy hiába indul el, bejön a kezdőkép, villog a press start felirat, de hiába nyomok bármit, kattintok az egérrel, nem jön be a menü. 😢
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Rife59: Nincs esetleg kontrollered, ami zavar? vagy esetleg nem háttérben fut csak képpel?
Próbálj ilyenkor Alt+Tab vagy valamit.
0
0
0
0
Rife59 avatar
@AMDMonsteR: Megoldódott. Igen, a kontroller volt a problémája, ami azért furcsa, mert azzal is próbáltam, de nem indult. Végül kihúztam, újraindítottam a gépet és kiírta. hogy nincs csatlakoztatva, ezért átvált billentyűzetre. Most már megy. Köszi a segítséget! 😉
0
0
0
0
Orionn avatar
@AMDMonsteR: próbáld ki a razer cortexet az a játék inditásánál leállítja az avastot ha beállítod
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Most végeztem a végigjátszással, igyekszem a hétvégére beütemezni egy tesztet.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Szépen haladok a játékban, és eddig a történet nagyon tetszik, bámulatos, mennyi munkát pakoltak bele. Kár, hogy a játékmenet maximum közepes, mert így azért veszít valamennyit az élvezeti értékéből.
0
0
0
0
Daexalim avatar
https://www.gamesradar.com/dragon-age-4-confirmed-release-date-solas-wishlist-news/
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok 😀
Remélem még valaki nézni/olvassa az ide írt bejegyzéseket.A segítségeteket szeretném kérni.Pár napja megjött a kedvem ehhez a játékhoz le is kaptam gyorsan.Tökélesen ment addig a pontig amíg Spoiler!
az Elder-One megtámadja Haven-t."In Your Heart Shall Burn" küldinél.Ahogy odaérek a kapuhoz a cutscene után rögtön ki crashel a game,kidob az asztalra minden egyes alkalommal.
Már próbáltam mindenfélét; hozzá adtam a gamet a kivételekhez a tűzfalnál,Defendernél(nem használok külön vírusírtót),újra telepítettem,levettem a grafikát és a felbontást is a legalacsonyabbra.Minden driver frissítve van,egyszerűen nem tudom mi lehet a baja.Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszönöm. 😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Vártam az új Dragon Age-t a Bioware-től de úgy tűnik nem lesz idén sem új rész pedig nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra.
0
0
0
0
Liptik avatar
Hát nem a legjobb optimalizációval rendelkezik.
0
0
0
0
💬 1
Arnybiro avatar
@Liptik: Nem tudom mi bajod az optimalizációval, szerintem nincs vele semmi baj. Frostbnte az egyik legjobban optimalizálható engine.
0
0
0
0
zsusensei avatar
Azért azt hozzá kell tenni hogy DA:I Loreja főleg elven DA😲-hoz kötődik jobban viszont a világ eseményei a kettőhöz. Ez főleg azoknak érdekes akik kodex olvasós lore buzik 😀 (mint én)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mivel ez egy trilógia záró része így van, viszont nem követi szorosan. Kb így néz ki az idővonal:
Dragon Age: Origins -> Awakening. Dragon Age 2 kezdődök Darkspawn invázió elején, majd a 5th Blight után néhány évvel ér véget, és ezt viszi tovább Inquisition, attól a ponttól kezdve ahol a 2. rész abbamaradt. Tehát legjobban Dragon Age II-höz kapcsolódik a történet.
0
0
0
0
WeKing avatar
Fiúk/lányok! Ennek mennyi köze van az első részhez? 😃 Nekem a 2 nem jött be, az első rész viszont imádtam :3
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha kitöltöd a géped adatait rendesen, akkor tudunk segíteni, addig nem!
0
0
0
0
no avatar
Hali
Szerintetek nekem elfutna?
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Így van, egyáltalán nem hülyeség, én is megvettem 1-2 jáékot pcre is ami megvolt xboxon. Nem bántam meg egyiket se.
0
0
0
0
SWfan avatar
Már miért lenne hülyeség?!
Én például 2 x vettem meg. Egyszer még megjelenéskor rögtön az alap verziót. Most karácsony előtt pedig a game of the year kiadást, a DLC-k és az extra tartalmak miatt. Nagyon megérte, azóta kivittem még egyszer a történetet.
És most végre nekiálltam az első kiegészítőnek. https://kepkezelo.com/images/aohvmeupg6ntrcrfkny3.jpg
0
0
0
0
no avatar
Srácok nekem megvan a játék xbox 360 on de mivel már jó gamer pc van megszeretném venni szerintetek hülyeség?
0
0
0
0
Ironshaq avatar
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha már megvan a dobozos alap verzió attól még ha megveszem Originen a GOTY-t azt be tudom aktiválni ugye?Csak mert így jobban megéri mintha külön megvenném hozzá a dlc-ket....
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ha megvetted ne használj warez updatet de sztem nincs is hozzá külön mert a warez verzióba benne van mind
de ha eredti gond nélkül frissítheted sőt mivel most szerezted be valószínűleg a legfrissebb verziót rakta fel

géped adatait töltsd ki lehet a gép nem bírja
0
0
0
0
no avatar
Frissitettem...updateeket mèg nem szedtem le hozzà ha warezrol lecsipem nem fog összeakadni?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Töltsd ki a géped adatait rendesen aztán talán tudunk segíteni.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Beruháztam a játékra felrskom inditom,de a bioware logo után csak fekete kèpernyő fogad..néha vmi muzsika hallatszik pár mpre...vki tudna esetleg megoldást? Köszöntem
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Wheatley200
sajnos a géped gyenge full low-on próbálkozz
0
0
0
0
Wheatley200 avatar
Iszonyat akadozik a játék (főleg az átvezetőknél)!
Mit lehetne ezzel kezdeni?
A gépem meghaladja az ajánlottat is, de egyszerűen játszhatatlan... 1080p-medium beállításokban el kellene vinnie a gépemnek nem?
0
0
0
0
no avatar
Csak most tudtam elkezdeni a jatekot,en a dragon age 2 vel kezdtem es nekem az nagyon bejott.Lehet meg koveztek,de nekem annak a harc rendszere jobban bejott. Plus a mappokon nekem kicsit nehez eligazodni a kuldik miatt.
0
0
0
0
max911 avatar
elvileg új csapat állt neki a magyarításnak meglátjuk mi lesz belöle
0
0
0
0
zsusensei avatar
semmit, egyenlőre bioware mass effect andromédával van elfoglalva . Nyilván vannak akik foglalkoznak Dragon age-el de sokan közülük most besegít mass effectbe.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Valamit lehet már tudni a következő címről? Nagyon dúrva befejezése lett a Tresspasser DLC-vel az Inquisitionnak és kíváncsi vagyok mi fog történni.
0
0
0
0
Nexuska avatar
Skyrimhez most lett kész - egy-két hete a fordítás.
DAI 2014 novemberében jött ki.
Nyugi.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Előbb tanulsz meg angolul minthogy magyarítás legyen hozzá!
0
0
0
0
max911 avatar
szerintetek mikorra várható a kész magyarosítás vagy ugy járunk min a new wegassal
0
0
0
0
zsusensei avatar
Lone abba hagyta erről tudok és amikor egy kis időre volt honlap úgy volt fölvázolva h a megmaradtak folytatják (én totál több főre emléxem de mind1) legyen igazad rosszul fogalmaztam. (egyébként nem véletlen írtam "brigádnak"😉
Szal sztem tökre részlet kérdés mert kb semmit se lehet róla tudni.
Annyira nem vagyok otthon abba ki megbízható ki nem stb régebben dragon age 2-t sem azok fejezték be akik elkezdték. Sajnálom, hogy Lone nem folytatja de hát ami történt megtörtént.
Biztos vagyok benne vmikor le lesz magyarítva az más kérdés ki vagy kik által.
Én inkább azt taglaltam hosszú irományomba, hogy egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy nem tolonganak a jelentkezők mert akárhogy is nézzük a DA:I magyarítása egy igen hosszas project lesz ha vki egyedül csinálja főleg és ha többen szint úgy.
0
0
0
0
Ajax avatar
Ne reménykedjen senki se nagyon abba, hogy ehhez lesz fordítás. Király amit felvázoltál itt zsusensei, csak van pár bökkenő. Nincs semmilyen új brigád, Ripp fordítja, aki Lone-nak segített, de kb. sehogy nem halad. A "honlapja" itt van: [LINK] és mint olvasható egész télen egy szót nem fordít. És szerintem ezután sem fog. Ez nem egy egyemberes projekt, főleg nem egy ilyen embernek való, aki már több fordítót is átvert... Nem megyek bele a részletekbe, a lényeg, hogy Ripp nem épp a szavahihetőségéről ismert. Szóval annyi biztos, hogy nem lesz itt semmi előrehaladás. Reménykedjünk a csodában, hogy egy értelmes csapat elvállalja, és lesz hozzá fordítás, de jelen állás szerint nem készül semmifél fordítás.
0
0
0
0
Nexuska avatar
Én is jobb szeretnék ilyen nagyságú játékokat anyanyelvemen vinni 😀

A fordítóknak minden elismerésem, rengeteg az anyag. Anno a Skyrimhez írták, mennyi volt, és több regényre való jött ki.
Vessünk egy pillantást ezekre pl: [LINK]

Dragon Age nem ennyire brutális, de azért hasonlóan nagy munka.
0
0
0
0
zsusensei avatar
Az első fordító aki elvállalta családi gondjai miatt föladta ami teljes mértékben érthető volt. Az új "brigád" fordítja, még nincs elérhető honlap ,de állítólag halad a dolog.
Tény , hogy elég csöndes a dolog és nem tudni most pontosan mi van.
Persze itt voltak az ünnepek szerintem lassan várható valami előre haladás.
[LINK]
itt lehet majd róla tájékozódni erről.
Amúgy magyaritással való véleményedről annyit, hogy ez a játék rengeteg szöveget tartalmaz konkrétan akár több könyvnyi szöveg (javát kódexek teszik ki)
Egy ilyen hosszú és tartalmas projektbe nem mindenki szeret bele kezdeni. Mass effect 3 -at 2 év alatt fordították le vagy skyrim stb. Nagyon sok időt kell rá szánni nagyon sok munka és sok a rajongó akik baxtatják a készítőket "mikor lesz má kész? " "miért nincs már kész?" jellegű dolgokkal ami igenis ideg őrlő főleg ha valaki próbálja normálisan lekommunikálni a dolgot és nem xar le mindenkit.
Szóval én nem csodálkozom, hogy nagyobb játékoknál néha sokáig megy a huza vona és tökölés.
Másfelől ennyi idő alatt ha az ember nem látástól mikulásig dolgozik és van pár órája naponta vagy hetente.. megtud tanulni idegen nyelven. Nyilván anya nyelveden sokkal élvezetesebb és én is várom ama napot amikor magyarul kezdhetek neki. Ám nincsenek illúzióim mire magyaritás lesz az minimum másfél év én úgy gondolom de inkább 2.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok lehet vlamit tudni a fordítás állapotáról? Mert én amit találtam az a nagy semmi és ez a legidegsítőbb hogy minden szemetet lefordítanak de egy ilyen történettel és látványvilággal felszerelt játékot meg csak ugy hagynak!! ÁÁh nem értem ez miért van de ez persze csak az én véleményem 😞 :/
0
0
0
0
Vigilante avatar
Nem rossz game, igaz rögtön az elején ezt az egér őrületet le kellett rendeznem egy AutoHotKey progival, mert ez a konzol style nagyon nem jön át! 😆 Innen be is szerezhető a script: [LINK]

Továbbá a game parancsikonjához a cél mögé ezt beillesztve:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
Nem lesz 30 FPS-re beugráslás az átvezető részeknél. 😉

https://kepfeltoltes.hu/151224/1201920640N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

+1 érv a PC gaming mellett! 😆

Fallout 4 után kellett egy kis kikapcsolódás a vizsgaidőszakra való felkészülés közepette. 😃
Egyébként minden ULTRA-n, 60-70 FPS. Azért eszi szépen a VGA-t! 😆 Az ajánlott gép, sztem a sima High beállításokhoz lesz. Szerintem be is csapom a Vsync-et, elég az 60 FPS, ne erőlködjön fölösbe a VGA. 😀

https://kepfeltoltes.hu/151224/DragonAgeInquisition_2015_12_24_04_05_28_427_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/151224/DragonAgeInquisition_2015_12_24_04_07_37_878_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
zsusensei avatar
godsie vannak grafikai modok nexuson érdemes szét nézned de amúgy sztem önmagába is szép játék.
Bandesz: nincs mit
0
0
0
0
no avatar
chrono02, zsusensei: Köszönöm a segítségeteket.
0
0
0
0
GodSie avatar
graphics mod esetleg van hozzá?😀hogy még szebb legyen :3
0
0
0
0
zsusensei avatar
ízin és normálon elég ha magaddal törődsz a csapat tagok meg végzik a dolgukat (jó sárkány és nagy boss harcoknál ott is figyelni kell) Viszont nehezebb fokozatokon érdemes taktikázni velük is mert könnyen elvérzel. Nem kifejezetten taktikai játék inkább egy hibrid.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Csapat alapú, tehát rajtad kívül még 3 másik karaktert vihetsz magaddal. Sőt kell is mivel egyedül nem mehetsz sehova, kivéve a kastélyt.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,

Jól látom egyszerre több karakterrel kell, játszani váltogatva a karakterek között?
0
0
0
0
zsusensei avatar
Töltsd le a demót és meglátod 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció