Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólások: 1 584
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kissambrus avatar
120Gb szabad hely van a patríción ahova telepíteném.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mennyi helyed van a vinyón? Több partíciód van?
0
0
0
0
kissambrus avatar
Máskor a microsoft.NET frissítése segített telepítési hibákon, így meg tettem ismét. De most ezt írja ki mikor a telepítés megszakad:
http://imgur.com/a/AjHqJ
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ezt pontosan mi írja ki? Nem tudnál inkább csinálni egy képet? PÓrbáld meg azt, hogy több helyet csinálsz az adott partíción amire éppen telepíteni akarod.
0
0
0
0
kissambrus avatar
Igaz,sry!
Decompression problem: broken decompressd data.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hibaüzenetet most el kéne képzelnünk?
0
0
0
0
kissambrus avatar
Most lett a gépem egy kicsit újítva, de ez már a 2. játek amit nem tudok telepíteni, olyan 60-80% körül leáll a telepítés egy hiba üzenettel és az eddig telepített fájlokat is törli!
Valaki tudd gyógyírt erre?
Win7/64bit , ( alaplap és processzor csere volt és ugye az ezzel járó oprendszer újra rakása )
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az összes játék 15-20 perc után leáll, kidob az asztalra, de nem fagy le.
A gépem most lett újrahúzva, minden driver fönt van.
Szerintetek mi a baja? Nagyon fontos lenne!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Olyan problémám lenne, van PDF--be pár földrajz könyv... f*sza meg minden, megnéztem engedélyezve van a másolás is. De... ha másolok valamit, akkor mindenféle... na példa:
Alap: " Megyeszékhelyi és közlekedés-földrajzi szerepének, főváros közeli fekvésének köszönhetően
ipari parkjába több külföldi vállalat települt (pl. autó-, elektronikai alkatrészt, gyógyászaiti eszközöket
gyártók). "
És ha ezt másolom facebookra, szövegesbe, wordpadba mindenhogy... ez lesz:
" Megyeszékhelyi és közlekedés-földrajzi szerepének. főváros közeli fekvésének köszönhetően
ipari parkjába több külföldi vállalat települt (pl. autó-, elektronikai alkatrészt, gyógyászíiti eszközöket
gyártók). "
Oké, itt max 2 hiba van, de másoknál több, pl indokolatlan szóköz meg amit itt láttok... ez miért?
Aki tudná a választ, annak nagyon megköszönném! Nem kéne legépelni az egész könyvet.. mármint a lényeget. Köszönöm! 😀
0
0
0
0
no avatar
Üdv olyan gondom lenne hogy ha valamit berakok Deamon Toolsba)Lite) akkor ugye megy minden rendesen kivéve azt hogy régebben bejött egy kis ablak és felkínálta hogy futasa-e az exe fájlt most is feljön ez az ablak csak ezt nem kínálja fel hanem csak azt hogy mappa megnyitása és utána nekem kell kikeresni az exe fájlt.Windows 7 ultimate 64bites opm van.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Nekem meg olyan gondom van h a C meghajtón lévő helyet zabálja vmi. Az egyik pillanaban volt még 1,92 GB helyem a másikban meg alig volt 300MB. Van valami tippetek, h mi lehet ez?
0
0
0
0
BiGame avatar
Kiderül, a külső vinyóm nemrég megőrült, azt formázni kellett, és hát a vinyó a hibás, a gép nehezen olvassa onnan az adatokat...
0
0
0
0
PoPet avatar
Lehet meghalt az oprendszered..
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát nemtudom, tegnap futtattam végig, és 1 rohadt fájlt nem talált...
0
0
0
0
Leone743 avatar
BiGame: esetleg vírus? de mi elött gép újra rakáson gondolkozól törölj le mindent ami nem kell és utána nyomasd a vírus ellenőrzést.
0
0
0
0
BiGame avatar
Hali egy kis helpet kérnék, pár napja megőrült a gépem, egy 8, vagy 11-gigás játékot képes 2-3 óráig telepíteni, volt, hogy elmentek azt este jöttem haza, és akkor fejezte be, ezek eddig kb 20-30 percig tartottak, az új Batman pl van vagy fél óra, amíg eljutok odáig, h betöltse a pályát, a Deus Ex-et pl be se tudom tölteni, régen meg ment, azt a Batman vagy laggol vagy nem... Drivert frissítettem, szal nemtudom, tudtok vmi tippet adni? Újrarakáson gondolkodom!
0
0
0
0
no avatar
HELP!
YT_n hiába HD_s egy videó,de nem engedi átrakni a felbontást. Semilyen videón se.

https://i.imgur.com/lAvs2eD.png
0
0
0
0
Bronson avatar
Meddig lett a töltőn hagyva utána?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy gondom:
Nem kapcsol be a laptop. A laptop nem az enyém. Nincs nálam. Még a hét elején frissítettem egy 50év körüli embernek és ő nem ért hozzá de úgy látszik én sem. Na mind1, szóval frissítettem. Nem dugtuk be a konnektorba mikor frissítettem. Én elfelejtettem kikapcsolni de kikapcsolt magától mert gondolom lemerült. Most hívott a fickó nagyon dühösen amit megértek hogy nem kapcsolt be a laptop. Erre én nem tudtam válaszolni semmit azon kívül hogy nagyon le van merülve.
Kérlek titeket hogy segítsetek, hogy mi ilyenkor a teendő? Még valami: A laptop márkája HP. Típust nem tudok. kb 1,5 éves. 150 ezerért vette.
Nagyon szépen köszönöm!
0
0
0
0
Kenzo avatar
Sziasztok egy gondom van mikor valamit játszok és nicns megnyitva a youtube,torrent,facebbok, megy ilyesmi miért van nagy FPS-laggom.Mert elég szar igy játszanom.Valaki segitene hogy lehet megcsinálni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó akkor ezt most töröld akkor le ha nem ért semmit és indítsd újra a gépet és rakd fel ezt: [url]ftp://europe.asrock.com/drivers/Intel/VGA/VGA_Win8-64(v15.28.2.64.2817).zip[/url] Úgy tűnik az intel által szolgáltatott globális driver neked nem igazán jó így most jön az asrock h61m-hez a gyártó általi driver ami jó 1 évvel régebben lett kiadva mint amit imént próbáltál és még béta is de ettől függetlenül lehet jó.
0
0
0
0
DnTxLoL avatar
Nem... sajnos nem... egyébként ugyanazt küldted el, amit akkor a tesóm felrakott... de ez így most nem osztott, nem szorzott... lehet, hogy valami más a baja... de halvány lila gőzöm sincs, hogy mi lehet az...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor szerintem megpróbálhatnád ezt felrakni: [url]https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23102&lang=eng[/url]
0
0
0
0
DnTxLoL avatar
Csak azért rakta fel, hogy legyen frissítve. Hát sajnos nincs visszaállítási pont. Most nem raktunk vga drivert, hanem a windows maga felrakott eggyet, de az régebbi mint amit a tesóm rakott fel frissítésként. A régire instalállta az újat, amikor frissítette, nem törölte le a régit.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
S az a driver amit felrakott az olyan céllal lett felrakva, hogy segítsen egy másik problémán vagy csak úgy felrakta? Mert ha az jó akkor ha van rendszer-visszaállítási pont akkor csak vissza kéne állítani. Na de most 2 napja konkrétan újraraktad az oprendszert akkor? Ha igen akkor a vga drivert felraktad utána? Mikor felraktátok az új vga drviert még kb 1 hónapja akkor előtte letöröltétek a régit?
0
0
0
0
DnTxLoL avatar
Szerintem ezaz! Egy drivert, felrakta a legújabbat, ami után már nemmentek a játékok. Azután felrakott régebbit, hogy hátha segít rajta, de nem ment. Az a vidi kártya nagyon jó volt. De ez van, ezt kell szeretni. De érdekes, hogy pl. A league of Legends megy, a Stronghold Crusader megy, Rome total war megy. Nemtudom, hogy miért csinálja ezt. Próbáltam a játékot újrainstallálni, Windows 8 ról 8.1 re váltottam két napja, de így se megy egyik se 😞
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kár, hogy nem ment rendesen a GT 630 bármit is jelentsen ez😃 Sokkal jobb lenne játékra mint a HD 2000. Ez az alaplapod ugye? [url]http://www.asrock.com/mb/Intel/H61M/?cat=Download&os=Win764[/url] Tesód pontosan mit rakott fel? Nem tudod véletlen?😃
0
0
0
0
DnTxLoL avatar
A játék úgy akad ki, hogy a hang a háttérben megy rendesen, de a kép kiakad és semmit sem lehet csinálni, csak task managerben kilövöm. GT 630 nemment rendesen, így most HD 2000 el játszok.Elfelejtettem lecserélniaz adatlapomon. De igen, már ezzel játszodtam assassin's creedet és még másakat is. A processzorom Intel Core I5-2400 CPU 3.10 GHz, s ez még húzható.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Kiakad? Ezt, hogy kéne most érteni? Neked nem GT 630 videokártyád van? Korábban gondolom nem a HD 2000-rel játszottál. Pontosan milyen i5 processzorod van?
0
0
0
0
DnTxLoL avatar
Sziasztok! Az a baj a gépemmel, hogy eddig ment midnen játék, amit feltettem, de az elmúlt egy hónapban tesóm frissítette az Intel HD graphics 2000es vidi kártyámat, s azóta pl. felraktam az assassin's creed-et, már előbb játszodtam rajta, most még a menüje megy, mikor kéne mutassa a komolyabb dolgot, akkor már kiakad. ugyanez a GTA IV nél és a FIFA nal. légyszi segítsetek :|
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
320 előtti nálad mit jelent?😃 a 320.49 szerinted 320 előtt van?😃 Na mind1. Nem tudom én nem foglalkozom az F1 2013-mal szóval nem ismerem a hibáit. Ha gondolod próbáld meg. Gépigényénél már rákérdeztél a dologra?
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII, leszedtem a 320.49-es verziót de még mindig csinálja.
Megpróbáljam lejjebb venni a grafikát?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
AKkor próbálj meg még egy 320 előttit.
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII, GEFORCE 327.23 DRIVER .itt a linkje:http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/66697/en-us
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,igen most is előjött ,de most a 2.körben :/
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mostani gondolom nem WHQL meg NVnél sem feltétlen javít az új driver egy 9600 GTnél még ha jó is hozzá vagy ha javít akkor meg lehet ilyen hibák lesznek😃
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,ok ok.Csak elsőre nem értettem mi az a WHQL dolog.
Bocs.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
H-h hogy? Olyan drivert szedsz le ami mögé oda van írva.
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII,hogyan tudom megcsinálni azt a WHQL dolgot?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ez minden bizonnyal VGA. Ez biztos a legújabb driver? Szerintem próbálj megy egy régebbi WHQL-t de akár 320 előtti stabil WHQL-t is próbálhatnál.
0
0
0
0
theavanger avatar
Üdv. lenne egy olyan problémám hogy mikor játszok az F1 2013 játékkal akkor egyszer csak megáll a kép és kilép a játék,aztán a tálcán egy ilyen üzenetet dob ki:http://prohardver.hu/dl/upc/2011-04/67620_kernel_bug.png
Eddig nem volt ilyen semmilyen játéknál,de ennél eléggé idegesítő.
Lehet a VGA-val kell valamit bütykölni?
Sajnos az ilyenekhez nem értek,szóval tudnátok segíteni?
(Mellesleg max grafon játszok. Driver a legfrissebb)
0
0
0
0
no avatar
Letöltöttem a Metro: Last Light című játékot. Amikor Anna-val mennénk ki a nyílterepre a játék a töltőképernyőnél becrashel és "kivág" az asztalra. Valami megoldás van erre a problémára?
0
0
0
0
no avatar
máris próbálom ! Köszönöm a tippet 😀😉)
és ugyan itt van fent egy progi ami a multit teszi lehetővé...azt valaki csekkolta már ? működik ?
0
0
0
0
PoPet avatar
csinálj új profilt a neve mondjuk legyen id és tedd oda fel.
0
0
0
0
Spazzz avatar
Bocsi hogy ide irok de nem tudtam hogy hova is kellene ezt mert nem kaptam hasonló témát


Nos a gépem miatt nem tudom nézni a 720p minőségű animéket(mivel azok érdekelnek),és jó pár animét abba kellett hadjak ,mert nem tudtam megnézni a szaggatás,akadás meg a fellépő problémák miatt .Én próbáltam utána nézni ,hogy mit s hogy ,de elég kucifántos a dolog ,meg nem kaptam olyan leirást meg progit amit meg én is tudok követni.Valaki valami ötletet ,hogy a 720p át tudjam konvertálni 480p be és ,hogy tudjam folytatni az abba hagyott sorozatokat ,mert kicsit elszomoritó érzes ,hogy abba kell hadjam a dolgot és más után nézzek .Az idő az nagyon nem számit ,mert nem igazan adódik lehetőség ,hogy új gépet kapok\veszek .Elöre is köszönöm a segitséget.
Meg ha valamit nem irtam le akkor leirom csak mondjátok hogy mit kellene😃.
0
0
0
0
bybeni avatar
niteforce !!!
Az a kis villogó kis fehér vonal, mert nem talált bootolható rendszert/eszközt.
ez lehet bios beállítás gond, nekem mikor megdöglött benne a bios elem akkor szálltak el a beállítások!
BIOS-ban nézd meg mi van belőve bootra!

nankacu !!!
én mikor váltottam Maxon Cinema HD-re akkor megszűnt ez a fajta problémám!
cinema 4d ben egy örökkévalóság... és ki sem használja a rendszert teljesen!
0
0
0
0
PoPet avatar
Heló srácok az lenne a kérdésem illetve kérésem, hogy le tudnátok írni, miket állítsak be Cinema 4D-ben, hogy egy 10-15 mp-s intro renderelése ne legyen több óra?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció