Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
1. Ez most mégis mi és hogyan lehet?
2. Mit lehet tenni hogy megmentsem a(z amúgy fontos)fileokat?
Nem, nem vagyok hülye hogy kivágtam másolás helyett.
Recuva, easeus, hdf mechanic etc ket próbáltam de semmi.
Viszont ha a legutolsó van fent es visszaakarod rakni régebbira akkor DDU és az utolsó lépés amit előbb írtam. Szedd le manuálisan az adott drivert amivel még jó volt.
Régen játszottam a The Elder Scrolls Legends játékkal, úgyhogy letöltöttem újra...Bejön a töltő képernyő, majd kiírja hogy error, és hogy látogassak el az oldalra. Pls valaki help!
A Shelter nevű játék gold v.5 verziójával van gondom. (A humble trove-tól szedtem le a havi előfizetés ajándékként.) Sokszor kidob (nem ugyanott) és volt, hogy a képernyőfelbontást is átállította. Ezen a gépen: Windows 10 pro 64-bit, i5-4590 3,3ghz, 16gb ddr3 1866mhz, rx 480 8gb. Esetleg valami patch van rá, vagy a windows 10-et nem komálja?
Nem tudom érkezik-e válasz, de azért most már megpróbálom.
A problémám az lenne, hogy az egér duplán kattint. De nem hardveres a probléma, az egérrel nincs baj, hanem a windows-ban állítódhatott el valami. Ugyanis:
- A dupla klikk csak Windows-ban jelentkezik. Értem ezt úgy, hogy csak az asztalon, mappákon, szöveges dokumentumokon, asztalon lévő és mappákban lévő, sajátgépben stb.-ben lévő ikonokon jelentkezik. Chrome-ban, programokban, játékokban semmi.
- Asztali gépen szintén működik minden teljesen jól, ez csak a laptopnál jön elő és ott is az előbb vázolt esetekben.
- Ergo: valami elállítódott Windows-on belül. Gondolom én.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg tudnátok megoldást rá? Néha elég idegesítő tud lenni.
Windows 8.1
Nekem 64BITES Win7-em van, és olyan problémám lenne, hogy mostanában egyre sűrűbben csinálja azt a gép, hogy mikor ki kéne írnia hogy "üdvözöljük" akkor azt nem tölti be, és csak egy kicsit világos fekete képernyő lesz, nem reagál semmire, és hiába várok bármennyit, semmi.. Csak a nagy kapcsoló gombal tudom lekapcsolni, de gondolom ez nem tesz neki jót. Még ennyi, hogy mikor elindítom a gépet, akkor a "num lock" mindig világít, nem tudom ennek van-e köze ehez, hogy sokszor nem indul el.
Köszönöm a válaszokat! 😀
Olyan kérdésem lenne, fordult-e valakivel elő, hogy 17.7.2 amd driverrel (legutóbbi nem béta driver), összeakadt a most kiadott, 4.4 msi afterburner ?
A jelenség: feltettem ma az afterburnert, maradtak a beállitásaim - amik egyébként csak a FAN-ra vonatkoznak, illetve a rivatuner hőmérséklet figyelő részét használtam játékok alatt, hogy lássam épp mi mennyin van és pörög.
Miután feltettem a 4.4 afterburnert, és megnyitottam a Crimson paneljét, fekete képernyő, és lefagyott minden, csak reset segitett vagy erőszakos kikapcsolás. Most töröltem az afterburnert és a rivatunert is, azóta ok, viszont szükségem lenne a kimutatásokra, nehogy úgy járjak, mint anno a 270x-emmel, hogy nem vettem észre, hogy a driver miatt nem pörögtek a ventik, és a kártyám szépen szétégett...
Köszi előre is !
ui.: jelenleg a crimson azt mutatja 1130 RPM-en pörög a venti, holott abszolút nem pörög.. állnak a ventijei ..
Ilyenkor mi a teendő?
Válaszokat előre is köszönöm 😀
Windows telepítési problémába ütköztem. Régebben találtam egy topicot MSI alaplapokkal kapcsolódóan ehhez a problémához, de már nem találom sehol.
A lényegre térve: Vettem egy új konfigot, melyben az alaplap egy MSI B250 PC MATE. Mint lassan már az emberek 90%-a, én is USB-ről szoktam a gépemre feltolni az op.rendszert, Rufus program használatával és egy 32gb-os pendrive-al. Nos, a probléma a következő: Rufus-os pendrive semmilyen módon nem telepíti a windowst, bármit is állítok be a biosban. Amit erről olvastam, az az, hogy az MSI Smarter Tool a megoldás, azzal is lehet bootoló usb-t kreálni. Megtettem, sikerült is felrakni, viszont aktiválni nem lehet a windowst. Win7-ről van szó, akinek sikerült ezt a problémát megoldani, lsz írja le a megoldást. Köszi
Addess:0x546ab4e (filename not found ) in C: program files (x86) NVIDIA
Corporation physX Engine . DB8A731FD8D5 physXCore.dll
address filename not found . in D :steam ,steamapps .cannon life is strange . binaries . win32 lifeisstrange .exe address .ugyan ezek a szövegek ismétlödnek csak más számokkal a address után
Corporation . PhsX enigme .... számok . PhsX core .dll
Microsoft (R) Address Book Import Tool [LINK]
Van egy kis gubanc a windows server 2012 és a windows 8.1 kliens között. Ha megy a szerver (márpediig mennie kell hogy a kliens belépjen a tartományba) akkor a kliens nem tud bejelentkezni sem kikapcsolni. Rettentően idegesítő, azt írja hogy várjak de percek teltek el. És az a legviccesebb hogy tegnap és tegnapelőtt még ment a kliensről a megosztott meghajtó, ftp, weblap/cms, házirendek... ma meg kuka. 😞
Bottal se.
Ha Windows, akkor Hyper-V.
Mi van itt, szerver meg kliens külön vason, vagy virtualizálva egyik a másikon?
Nekem egy XP van fent, arról megy több szerver is(TS3, egyéb játékszerverek), tökéletesen megy, az XP keveset eszik, virtuális géppel az egész meg mégkevesebbet. Tökéletesen működik minden, ping rendben, lag és egyebek nincsenek. Nem szerver os az XP, de ilyen célra nekem tökéletesen megfelel. 😃
-stabil legyen (nem az, 2008R2-n Vbox alatt XP vm 1-4 hetente menetrendszerűen lehalt, csak a vm poweroff-poweron segített)
-ne felhasználói módban fusson hanem serviceként
Far cry 4 -gyel kapcsolatban lenne kérdésem. Pár napja játszok vele eddig semmi gond nem volt viszont ma elkezdett akadozni, amivel még együtt lehetne élni de mostmár meg is állt (vagyis kiírja a sokásos win7 ablakba hogy a program nem válaszol a windows megoldást "keres" a problémára). van valami ötletetek mit kéne átállítani hogy ne lépjen ki és ne akadjon?
Ubisofttól nem volt szokatlan sajnos.
Ubisoft logika. 😃
A Calvino Noir nevű játék hihetetlenül akad, pedig a játék megfelel a gépigényeknek. Vagy mégsem? Mi lehet a baj?
Találtam a BIOSB-a egy Fast Boot nevű opciót.
3 lehetőség volt:
Kinyomva
Engedélyezve
Ultra gyors
Na,én kipróbáltam az ultra gyors boot-olást,azóta nem adja be a BIOS-t,hiába nyomkodom a DELETE-t(ezzel adja be)
Ezelőtt beadta,valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm! 😀
Több letöltőtt film, sorozat közben egyszerűen bizonyos idő elteltével (fix idő, pl. 43:40 assassin's creed film) leáll a videó amikor eléri. Több lejátszóval is próbáltam. De nem csak ott, később is, és elég idegesítő.
Mi lehet az oka?
GeForce driver ami fennvan Manual Driver Search alatt Nvidia bácsiéknál ott a legfrissebbel gond van, a 378.49
Viszont van HotFix 😃 ami mindent helyrerakott nálam is, 378.57, megszűntek azok a hibák amiket a korábbi okozott
De igen az volt felrakva, de vissza tettem a kártyához kapott lemezről a drivert, és most már oké. Megy szépen minden. Köszi!
Nem tetted fel véletlen a legújabb Nvidia drivert? Arról hallottam már, hogy érdekes dolgot művel megint. Ha igen tedd vissza a régebbit amivel még jól ment.
Elsősorban mik a teendők ilyenkor?
Ha nem a radeon beállításaiban, hanem összességében a gép "Energiagazdálkodási lehetőségek"-ben átállítod mondjuk "Teljsítménycentrikusra" akkoris ez a helyzet?
Energiatakarékoson nekem is csak az integrált VGA megy, a GT555M nem
Olyan jellegű problémám lenne, adott egy lenovo laptop 2 db videókártyával és a böngészőknél nem engedi egyszerűen átváltani teljesítményre,mert energiatakarékoson van és így sok dolog nem fut úgy ahogy kellene rajta. Egy ilyen kis fekete lakat van benne a radeon speciális beállításainál és nem tudom kivenni. Valakinek esetleg valami tipp?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sapphire RX 460 4GB Nitro GDDR5
Asus B150M-K Alaplap
Kingston HyperX Fury 8GB RAM
WD 1TB 64MB WD10EZEX Merevlemez
FSP 500W Hyper M Táp
Win7 64BIT Home Premium
Ez a gépem 😀 Elvileg bőven vinnie kéne mind a 2 játékot!
VGA Driver mondjuk nem tudom hogy jó e, mert ha rámegyek hogy Radeon beállítások, ezt írja ki: No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware.
Ez lehet a baj?
Letöltöttem, de nem indul el se az FC3, se a Siege!
Bejön a játékok "indítóképernyője" és lefagy (pl. Far Cry 3 működése leállt, a windows megoldást keres bla bla bla 😃😉
Kértem egy informatikai áruháztól segítséget, de ők azt ajánlották hogy frissíteni kell, de azt meg nem tudom hogy hogyan kell, plusz eleve most lett letöltve a uplay, akkor gondolom az eleve a legfrissebb verzió nem??
De tényleg nem tudom hogy miért nem indulnak el a játékok!! (Win7 64BIT os em van)
Pls. valaki segítsen. 😀
Ilyen problemaim vannak mint amilyen a videoba,nem minden jateknal,de 70%ba igen...
Ellegge idegesito,legujabb driver van fenn,vsync adaptiven van...mindent probaltam tul melegedes nincs,
hddnek semmi baja,virus nincs rajta...
Mitol lehet ez??????
olyan gondom lenne, hogy mióta megvan az új routerem, (persze nem biztos, hogy az okozza, de most tűnt fel a dolog ...)
néhány weboldal kiírja nekem hogy: szerzői jogok miatt műsorunk kizárólag magyarország területén nézhető.
pl. most a meccset szerettem volna nézni, ebből kifolyólag nem is tudom .. más vetítő oldal is írta már ezt ki.
a router egyébként egy Tenda F3 N300. (előző egy TP-LINK WR 740 volt)
a beállításai között kutattam, nem-e valami külföldi fake IP vagy stb. kavar be nekem, de nem találtam országra vagy régióra vonatkozó beállítást.
megköszönnék pár okos ötletet 😀
tud valaki segíteni benne???
A gép oprendszere win 7 ultimate, Service Pack 1, 64 bit úgyhogy nem értem mi a baj. 32bites és 64 bites programot is futtatnia kéne...
itt a kép:
[LINK]