Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólások: 1 584
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
atstuff07 avatar
sacpatrik: A kapcsolatot külön be kell állítani a vezérlőpultban a hálózati hozzáadása varázslóval (vagy mi a neve) elég régen használtam XP-t, de anno sokszor csináltam (ADSL vonalast).
De előbb az eszközkezelőben el kell érni, hogy ne legyen kérdőjel sehol, azaz a drivereket fel kell rakni, ahogy Bronson is írta.
0
0
0
0
Bronson avatar
először is driver van feltelepítve?
0
0
0
0
no avatar
Egy olyan kérdésem lenne,hogy Windows XP-n hogy az istenbe kell beüzemelni az internetet?
Ugye Windows 7 esetében rádugom a gépre a lan kábelt és egyből megy a net stb.
XP-nél mit kell beállítani?
0
0
0
0
bassus16 avatar
Üdv.
Videózásba kérnék segítséget.
Felvettem FRAPS-al a videót Movie Makerben összevágtam majd mentettem 60fps-ben. A kapott videót visszanéztem tökéletes tényleg 60fps-ben megy, de ha feltöltöm youtube-ra akkor ott nem ugyanolyan simán fut a videó. Mit rontottam el? Talán youtube-on valamit be kell állítani, hogy 60fps-ben vetítse?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy a Windows7 -et most tettem fel és mindenre kitett egy hibát (cx000007b) nos ezt a hibát meg oldottam egy DirectX frissitéssel ,de amikor meg nyitom a játékot fekete képernyőt ad és kifagy a játék. Valaki tudna valami tanácsot adni hogy mi tévő legyek? Előre is köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
nem a win update az? ki van kapcsolva?
0
0
0
0
RIbeni avatar
Sziasztok!

Az utóbbi időben a gépem rakoncátlankodik (tegnap win reinstall után is) A gép kb 20 percenként használhatatlan. Olyan szinten dolgozik, hogy ha rámegyek valamire, akkor homokóra kb 1 percig.

Játék közben ha ez van, akkor megfagy, ha letelik az egy perc, vagy megy tovább,. vagy kidob. Megnéztem a feladatkezelőt. Én csak az updater.exe-t láttam nagyon menni (kb 2 GB ramot zabált) Az mi a fene és mit akar kb 20 percernként, ha tényleg ő a ludas? Ha nem, akkor mi lehet a bibi?
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok! Bocsánat a zavarásért, de van egy kis problémám, s segítséget szeretnék kérni. Kaptam ma egy laptopot. Asus, FreeDos-os. Windows 8.1-et szerettem volna feltelepíteni, de valamiért nem tetszett neki többszöri próba után sem. Majd megpróbáltam a Windows 7-et, az jó volt, kivéve, hogy a telepítésnél a fájlok kibontásánál megállt 0%-nál. Van ötletetek? 😞 előre is köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
no avatar
sziasztok...a segítségeteket szeretném kérni! amikor bekapcsolom a gépet magától elindít egy olyan programot (feladatkezelő szerint 50% ot átlagban elvesz a processzorból) amit nem tudok leállítani...neve : microsoft clickonce launch unity...hogyan tudnám ezt orvosolni? válaszokat előre is köszönöm! és Boldog Karácsonyt! 😀
0
0
0
0
griff55 avatar
SOS help! BF4 Multi közben becrash-selt a játék fekete képernyő, nem reagált semmire, és azóta csak csökkentett üzemmódban hajlandó elindulni a gépem! Normálban nem tölt be winfos (nem szeretném most újrarakni rendszert, nem tud valaki valami megoldást?)
0
0
0
0
Darkshadow avatar
sziasztok help ://

Daemon tools, Poweriso. Akármilyen mountoló program akármelyik verzióval egyik sem működik ugyanazt a hibát kapom mindíg -.-

nemrég töltöttem le a far cry 4-et de mondjuk akármilyen játékot töltök le nem tudom

telepíteni (reloaded verzió) de black box verziót sem enged akkor meg isdone.dll és unarc.dll hiba van a telepítésnél

és hiába próbálom telepíteni hiába próbálok akármit is csinálni egyszerüen nem lehet :

Setup was not complete
Please correct the problem and run setup again
Decompression failed with error code -5

ezt írja ki kb a telepítésnek a negyedénél de van amikor már az elején kiirja és nem error code-5 -öt ír hanem 11-et 12-őt és semmilyen játékot nem tudok feltelepíteni most lett ujratelepítve amúgy a win7-is fogalmam sincs mi lehet a probléma kérlek segítsetek
0
0
0
0
matyosowski avatar
köszi rálesek, valakinek esetleg még valami ötlet ?😃 szerk.: közbe rálestem a RealDown megszűnt FVD működik le is töltötte egész jó minőségben. köszönöm 😃
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Anno volt egy progi, Real Player volt a neve, na ennek volt egy Real Downloader nevezetű webes pluginja, ami a lejátszott videót, zenét le tudta szedni, igaz nem túl nagy méretben. Nem tudom, hogy létezik-e még.
Ha nem megy, próbáld ki ezen felül az fvd bővítményket különböző böngészőkben.
0
0
0
0
matyosowski avatar
Hali!

Nekem olyan segítség kellene hogy: van egy zene fent egy oldalon de nem tudom leszedni onnan. Az lenne a kérdés hogy van-e olyan progi ami felveszi nekem a zenét úgy hogy a böngészőben megy a lejátszás, mintha jutyúúúbon játszanék le? remélem érthetően fogalmaztam :_D valaki heeeelp 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Indöközbe,minden kironygoltam,ki a lapot, is meg procit is,nullára,szobában összeraktam a szönyegen,mindent letakaritottam,mégegyszer reseteltem a biost,és megindult,majd leállt...utánna megint elinditottam,elindult,mindjárt be a biosba,load default,azota ugy indul mint a kisangyal.....10 kapcsoltam ki,meg be,be is bootol,feláll a rendszer is...huhh,már azt hidtem kifog rajtam.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Ha biost resetels eleve elkéne felejtenie a 4 magot és 2 mag ként indulnia,ha még volt is állítva valamilyen vcore érték azis visszaáll auto-ra vagy normálra onnantól indulnia kell ha nem fosta össze magát a proci.Amúgy szerintem a te lapodba próbáld ki az ő prociját mer a te bios-od biztos támogatja,övéhez biztos biost kell frissíteni hogy menjen az fx-el,ha nem indul a te géped se ott a hiba!
0
0
0
0
cseszka avatar
Az enyim belemegy,de azért nemfogom szétszedni....lehet még kevés lenne neki a fesz igy h feloldotta a magot???Bár azt mondta egy darabig bekapcsolt....szal azzal se kellene h gond legyen.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Más ötletem nincs esetleg másik proci,amit támogat a lap és tudod hogy jó.
0
0
0
0
cseszka avatar
Idöközben azt is megcsináltam,de az se segitett a dolgon.Szerintem vagy a proci,vagy a lap lett kukás....
0
0
0
0
Dani46 avatar
Hát ha ennyi mindent megpróbáltatok szerintem szedjétek ki a procit,aztán vissza,én már jártam úgy amikor ugyan így végigmentem mindenen,és csak az segített,bár fogalmam sincs miért😃D
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Kolegám feloldotta a procijában egy magot,azota nemakart normálisan dolgozni.Erröl csak akkor szólt már,mikor be se kapcsolt a gép.Valami Athlon proci van benne,az lett 4magos,a pontos tipust nemtudom igy,nemakarom a hütöt levenni rola,mert nincs ithon hövezetö kenöcsöm.Próbáltam batrit ki,bios resetelni,de nem segit,viszont cmos se nincs a lapon.A lap egy MSI 760gm-p21(FX).Tudtok infót adni milehet a gond?Rákötöttem a Chieftec tápomra,ami kiváloan üzemel,de nem azzal van a gond.Se dedikált,se integrált vga-val nem kel életre.Csak forognak a ventik és ennyi.Memó kivétel,szlot csere már megvolt de semmi....
ha nincs benne memo akkor 3 sipolás dob be,de gondolom azért mert nincs benne memo.Ha visszateszem,ugyan az a hejzet,de még akkor nem is sipol semmitse....HELP!
0
0
0
0
BiGame avatar
Haliiiiii!
Újraraktam a gépem, balszerencsére home premium n-el, na mind1, nagyjából be drivereztem és felraktam a Borderlands Pre-sequel-t, és az MSVCP100.dll-t hiányolja, mit hagytam ki? Redistet felraktam a játékból!
0
0
0
0
Bronson avatar
minden játéknál produkálja? gondolom realtek hangkártya, próbáld az ő oldalukról a legfrissebbet leszedni!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion G6 1209eh tipúsú laptopom.Az lenne a probléma hogy ha játszok akkor néha egyik pillanatról a másikra megszünik a hang.Oprendszer windows7 tegnap este raktam fel.A drivereket a HP oldaláról töltottem le.Mi lehet a baj?
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Szia valamelyik verziót leszeded és kell hozzá egy webkamera ennyi,az tényleg hanta lehetett,mert én a tesómmal beszéltem amikor külföldön dolgozott és csak kamera meg skype progi kellett semmi állítgatás.
0
0
0
0
matyosowski avatar
hali!
Skyp progival szeretnék beszélgetni de nem akar kapcsolatot létrehozni. Megcsináltam a fiókot meg minden de azt írja hogy nincs kapcsolat. Neten olvastam valami hantát a portokról. A kérdés adott. Hogyan tudnám életre lehelni a progit, fontos lenne nagyon szóval aki tud segítsen pls.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello egyik ismerősömnek minden játéknál ezt dobja ki, valakinek van ötlete? 64 bites Windows 8.1-ről beszélünk legfrissebb driverekkel :/
https://i59.tinypic.com/28ri0z8.jpg
0
0
0
0
no avatar
Hát jó lenne azt is tudni, hogy mire szeretnéd használni. Linux disztrókat általában valamilyen célra készítenek, ha általános célra kell, akkor Ubuntu (vagy valamelyik változata: Xubuntu, Kubuntu, stb.) vagy Mint.
Ahogy elnézem a géped, az Unity miatt talán nem az Ubuntu a legmegfelelőbb választás...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=110127&sub=usercomp&comp=112142]Gépem adatai[/url]

Ehhez a géphez milyen linuxot ajánlanátok???
0
0
0
0
FoLey avatar
Erre valaki tud megoldást találni?

https://kepfeltoltes.hu/140907/fafafa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Az miért van, hogy semmi képfeltöltős linket meg az oldalt se tudom megnézni, holott másoknak jó? o.O
0
0
0
0
no avatar
Nemtudom telepiteni a phsy-s szoftvert egyáltalán, pedig jopár progi csak azzal indul mi tévő legyek?? telepités közben ezt a hibát irja ki... driversweppereztem totál ujra tettem detto... telepitő sem tudta feltenni... ezt irja
" a kulcs nem használható adott államban instalation ended prematurely beause fatal error"
azt megszakad. qva idegesitő milyen kulcsról pampog... ilyenkor mi van???
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló skypen miért nem tudok képet vagy videot küldeni vagy fogadni? (linkeket tudok)
a skypen vagy a windowsba kellene beállítani valamit?
Kösz előre is!!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Hellosztok. Nekem olyan problémám lenne hogy innen nem bootol tovább http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155059_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ahoz hogy hogy tovább bootljon be kell hogy lépjek a bioszba és rámenni arra a merevlemezre amelyiken van a rendszer http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155322_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A boot beállításom ez http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155427_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155451_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó lenne ha tudna segíteni valami hozzáértő Smiley Köszi
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy újra fölraktam a Watch Dogs-ot és AC3-ban és AC4-ben nem működik se az egér, se a billentyűzet. A ''nyomj meg egy gombot a továbblépéshez'' kezdetnél sem!
Tud valaki erre orvosságot?
0
0
0
0
no avatar
atstuff07:
Kipróbáltam telefonnal de még rosszabb.. 😃 😃
Meg hogyha megfogom a végét akkor úgy búg mintha hegesztenének 😃 😃
Köszi a segítséget..és veszek újat.. 😃
0
0
0
0
atstuff07 avatar
JD8100: próbáld meg telefonnal vagy valamilyen más eszközzel, akkor produkál-e hangot. Ha még így sem akkor a hangfallal lesz gond.
0
0
0
0
no avatar
atstuff07
1.Igen mert csak így van hang,ha ki be dugom.A zöld-be dugtam be..
2.Van olyan ,hogy hangszórók és ez az alapértelmezett eszköz ,meg van a HD audio hdmi out oda meg aazt írja ,hogy kész.

Működött normálisan aztán újrainstalláltam a windows-ot,még működött ez után is csak egyszer kapcsolom fel a gépet,bekapcsolom a hangfalat minden maxon de nincs hang,utánn ki be dugom és van csak rossz a hang.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
JD8100: menjünk sorba:
1. volt ki-be dugdosva? nem cserélted fel véletlenül a mikrofon és audio kimenet kábelt?
2. alapértelmezett eszköz megfelelően van beállítva? (vezérlőpultban)
3. még gondolkodom ... 😀

(egyik pillanatról a másikra romlott el? semmilyen változás nem történt a gépen (szoftveres) esetleg a nem sérült-e hangfalad (pl kábel elmozdult, mert takarítottad stb...? ) )
0
0
0
0
no avatar
Hali.
Légyszi segítsetek ...Bekapcsolom a hangfalat és nincs hang pedig a hangerő maxon van ..
Vagy ha az előbb leírtak után kihúzom a szm.-gépből majd vissza gyukom nagyon recseg és nem tiszta a hang..
Mit csináljak???
0
0
0
0
atstuff07 avatar
milan97: nálam a Windows Media Player (Win7-es) + K-lite Codec pack a nyerő kombináció. Egy-két esetben marad Windows Media Player Classic, de az csak elvétve.
De az XBMC is megfelelő (saját codec-kel rendelkezik), igaz ez egy Media Center alkalmazás.
0
0
0
0
Puffin avatar
milan97: K-lite mega codec pack. Letöltöd a legfrissebbet,azon belül van a Media player classic home cinema. Én azt használom évek óta.
0
0
0
0
Bronson avatar
milan97 : én Kmplayert használok és számomra az a tökéletes lejátszó... eddig nem volt vele különösebb gondom... tégy egy próbát, ha azzal is szaggat valami szoftveres hiba lesz szerintem...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztk!

A HD filmeket mivel játsszam le?Eddig VLC Media Playert használtam de most egyik pillanatról a másikra elkezdett szagtni több filmnél is csinálta és már újra is raktam szóval nem tudom mi lehet a baja
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha még nem próbáltad akkor telepítsd újra. Talán az segít.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok ! 😀 Valaki tud Nekem segíteni ? Nem jó a Hamachim, folyamatosan VPN hálózati adapter próblémát jelez egy kis sárga háromszöggel s benne egy felkiáltójellel. Hogyan tudom megoldani a hibát ? Windows 8.1-es operációs rendszerem van.

Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
doom 3 indítás után kilép és ezt írja ki mi a megoldás?


glprogs/nv20_bumpAndLight.vp
glprogs/nv20_diffuseColor.vp
glprogs/nv20_specularColor.vp
glprogs/nv20_diffuseAndSpecularColor.vp
glprogs/environment.vfp
glprogs/environment.vfp
-------------------------------
using ARB_vertex_buffer_object memory
using ARB2 renderSystem
found DLL in pak file: D:\Program Files (x86)\Doom 3\base\game03.pk4/gamex86.dll
copy gamex86.dll to D:\Program Files (x86)\Doom 3\base\gamex86.dll
********************
ERROR: wrong game DLL API version
********************
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
0
0
0
0
spleenszuru avatar
sziasztok !

egy haveromnak van egy olyan gondja, hogy felrakta a legújabb nVidia drivert, és random fogják magukat a filmek, vagy játékok, amikor full screen-ben vannak, és ledobja neki a tálcára.. valaki találkozott már ilyennel ? esetleg valami megoldást tudtok ??
win 7 64 bit van neki, én azt javasoltam rakja vissza a régebbit, vissza is rakta, de megmaradt a probléma...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció