Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólások: 1 584
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Csak a játékok állnak le. Most raktam fel az XP-t. Csak próbaképpen. Teszteket futattam pár orán át de semmi hiba. Filmnél is minden oké.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Miért most milyen win7ról van szó? Az sem mind1. Lehet valami rosszat használsz.
0
0
0
0
-Goku Undead- avatar
Hát, Én ha jól értem, akkor csak a Game-k fagynak be, tehát feladatkezelős.
Ki kellene próbálni egy-két szintetikus tesztprogramot. Azok leállnak-e, ha igen melyik fázisnál.
Aztán külön-külön stabilitástesztelő programokat is, leállnak-e, ha igen minél.

Aztán filmek/zenék is leállnak-e, vagy csak a játékok?
0
0
0
0
no avatar
Ki tudok lépni feladatkezelővel. Minden más driver fent van. Most a Metro 2033 at raktam fel. Az is leállt működéssel.... most rárakok egy másik Win 7-et.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Talán a VGA lenne a gond? Mert drivertől azért minden játék nem fagyhatna ki szerintem. Neked sincs egy fiatal videokártyád😃 Egy kártyacserét is próbálj ki ha tudsz😀 Na de ugye mondod, hogy újraraktad a windowst. Ez oké. elraktad a drviereket. Ezi s oké. Na de játékhoz még kellenek más dolgok is. Visual c++ 2008, 2010, .Net 4.0, DX legfrissebb verziója meg kb minden játéknál cseszekedni kell már, hogy elinduljon😃 Ja és a fagyás az konkrétan fagyás szóval csak resetelni tudod a gépet vagy csak a játék akad be és nem válaszol de ki tudsz belőle lépni feladatkezelő segítségével?
0
0
0
0
no avatar
Én 13.1 est használok. Már jah tegnap újra raktam a gépet. CCleaner is volt mert töredezetségmentesittés is. De sztem megpróbálok más fajta win 7-et.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én 12.6-os drivert használom de gépújrarakás már volt? Írtad, hogy a drivereket újraraktad de gépújrarakás már volt? De előtte futtassál egy Cleaner rendszerleíró adatbázis tisztítást ([LINK]) meg egy Defragglerrel történő töredezettségmentesítést minden meghajtódon([LINK])
Hátha segítenek.
0
0
0
0
no avatar
Táp nem jött be nem az a gond 😕 se a memória. Amúgy lehet vga driver gond? Melyiket tegyem fel TaylorXIII? Ami a legjobb, legstabilabb nem?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Menjél a nemre. Egyébként ha rámész, hogy igen attól még megnyílik. Csak minen indításnál kiírja ezt. De menjél a nemre és akkor nem fogja kiírni.
0
0
0
0
Athis18 avatar
Problémám a következő: GPU Z -t vmiért nem tudom elinditani, s ez van kb az összes verzioval. VGA hd 4850.

https://kepfeltoltes.hu/130707/gpuz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
MErt két féle GX 550 van😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az lehet jó is meg kevésbé jó, mondhatni rossz is de M-technél jobb meg tesztnek jó végül is.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az milyen táp? Az is hasonlóan "minőségi"? Haverod tápja mit visz? Ő van gépigényen?
0
0
0
0
no avatar
Jah de ha kis szerencsém van holnap ki tudom már. :-) haveron mullik.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hétfőn egy másik táppal ki tudod próbálni?
0
0
0
0
no avatar
Hétfőn tesztelem akkor. Kössz azért a tippeket. Ha valami eszedbe jutna írj bátran :-)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor mondhatjuk, hogy HDD kizárva. Alaplap nem valószínű és videokártya sem. Táp mert az egyébként is cserére szorul.
0
0
0
0
no avatar
Azon 24 van csak az semmi. De külső HDD-n is futattam a gameket de ott is leálltak.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha nem a táp akkor van egy jó tápod de mi van ha az? A 80GB-os vinyón nincsenek szektorhibák?
0
0
0
0
no avatar
Ha megveszem de mégse az akkor mi az istent csináljak? kuka a gép kb.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Talán a táp de ha nem is akkor is tényleg jó volna egy másik.
0
0
0
0
no avatar
Most már télleg nem tudom :/ a játékok is eredetiek és nem csak ennél csinálja ezt.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Elképzelhető bár azt ne mtudom ilyen hibák okozhat-e. Fagyást, lassulást igen de, hogy hiba észlelést okozhat-e azt nem tudom.
0
0
0
0
no avatar
Kivettem a 320-ast maradt a 80-as. És így is kilép a játékból ... nah akkor a TÁP lehet mégis a szar?
0
0
0
0
no avatar
320 szektor hiba. 6545 leállás indulás 😕 az lesz a gond nem?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az is lehetséges. Akkor vegyél egy újat és dobjál rá windowst😀
0
0
0
0
no avatar
A-A semmise melegszik túl . Tuningot is levettem. Meg régebbi drivert is próbáltam vga-nál és ugyanúgy leálltak a gamek. Esetleg a HDD miatt nem lehet?? mert már tele vannak hibával ilyen szektorok stb.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha volt windows újrarakás is és minden játéknál csinálja meg minden driver újra volt rakva akkor hardveres probléma lehet. A táp a gagyi a gépedben szóvl azt egyékbént is cserélni kéne és az is lehet, hogy amiatt vannak ezek. De ha nem akkor is legalább lesz egy jó tápod😃 Nem melegszik semmi sem túl?
0
0
0
0
no avatar
Az a gondom hogy minden játékkal játszom pár percet és utána befagy a játék és kiírja ... game működése leállt konkrétan semmivel se lehet játszani!! újratettem már a gépet minden drivert de nem jó semmise. Ötletek?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Remélem jó mert nincs ott kimondottan r12 és toshibanál sincs ilyen h l855-r12 szóval vagy valami rosszat néztél vagy valami nem naprakész😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Köszönöm szépen 😀 rendes tőled, h ilyen hamar válaszoltál 😆
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Valaki be tudna linkelni nekem egy Toshiba L855-R12 laptophoz tartozó illesztőprogram csomagot? Mert én sehol sem találtam meg egészben 😞 előre is köszönöm, ha lehet PM-ben írjatok...
0
0
0
0
online22 avatar
Üdv! Lenne egy olyan problémám hogy a játékok kb 1 ora után befagyasztják a gépet, legyen szó bf3 metro ll vagy akármi. Régebben is volt ilyen és akkor a beta driver volt a hibás mint valoszinű most is mert az van fenn. Nos a probléma ott kezdődik hogy leakarnám törörölni a 13.5 ös driver segitségével a 13.6 bétat és mikor törli kék halállal meghal a gép 4 x kell utána ujrainditani hogy felmérje mi a hiba és a végén felajánl egy visszaállitási pontot nah az segit. W8 Pro x64 13.6 beta driver
0
0
0
0
sudosu avatar
marci19970425 írta:
Nekem ilyen problémám lenne Utorrent közben : " Hiba:WriteToDisk: A rendszer nem találja a megadott elérési utat." Eddig minden jól ment de ma óta nem megy ... Valami ötlet ? 😀


Kitörölted közben valamelyik fájlt vagy ha torrent hozzáadása után csinálja ezt akkor ellenőrizd az elérési útvonalat lehet véletlenül átírtad.
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Nekem ilyen problémám lenne Utorrent közben : " Hiba:WriteToDisk: A rendszer nem találja a megadott elérési utat." Eddig minden jól ment de ma óta nem megy ... Valami ötlet ? 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Royalboy: Mást nem tudok mondani rakj fel valami más lejátszót mondjuk Winampot, ha azzal se megy a zene akkor valami az Operációs rendszerbe nem stimmel vagy ha Media Center írja hogy sérült a fájl akkor próbálj leszedni még zenéket és azzal megnézni lehet tényleg megsérültek. Még windows keverőbe nézd meg VLC-nél hogy van e adva hang lehet le van némítva.

Ja és nekem is lenne egy kérdésem bár nem ehhez a témához tartozik de jobb helyet nem találtam rá 😀 Szóval Youtube-ra feltöltöttem a csatornaképemet ami 809 KB, erre amikor beállítom hogy az legyen a csatornakép írja hogy csökkentsem a méretét mert maximum 2MB lehet. Minden a követelményeknek megfelelő.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/67230333/Snap1.png

Szóval mit csináljak hogy elfogadja? Köszi a válaszokat!
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Üdv.
A Fifa 12-vel lenne problémám..feltelepítem,crackelem és mikor elindítom bejön a Fifa 12 felirat tölt vagy 10 percig után fekete képernyő és vége..nincs ékezet a windows profilomban és nem a letöltött verzió rossz mert vagy 6 verziót kipróbáltam és mind ezt csinálta. :/ mi lehet a gond és a megoldás? :/
0
0
0
0
Royalboy avatar
Megprobáltam de igyse jó..mindenhol van hang játék youtube stb szóval nem a hangkártyámmal van a tré..:S a madiaplayer hibaüzenetet ir ki,vlc lejátsza de nincs hang,és a madia center meg aztirja minden zenémre stbre hogy sérült,hiányzik,vagy nemtalálható a megadott helyén..
0
0
0
0
sudosu avatar
norbertsolider: Kompatibilisek a drivereid Windows 8-al?
Az nem elég hogy ha csak 7-el!

Royalboy: Telepítsd fel a K-lite codec pack-ot. Esetleg ellenőrizd VLC-nél a következőt. Prefences -> Audio -> Outpot module legyen Default ja és persze legyen bekapcsolva az audio 😀.
0
0
0
0
Royalboy avatar
Köszi szépen SUDOSU megoldotta😀
Lenne még egy kérdésem,hogy azmeg miért van,hogy a media player és a vlc semmi nemjátszik le hangot? videónál se csak magát a képet..:S a meadia player hibaüzenetet is kidob mikor leakarok valamit játszani..De máshol pl (youtube,rendszerhangok,összes játéknál mindenhol van hang).. ebbe még tudna valaki segiteni mitől lehet?
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok. Nekem Windows 8-al lenne gondom. Ha mondjuk alaplap drivert telepítenék vagy csak egyszerűen csinálok valamit , befagy az egész rendszer megáll a kép és nem történik semmi... Valaki segítsen.(Elméletileg az alaplapom windows 8 ready lenne...)
0
0
0
0
danzas007 avatar
Hali.
Az lenne a problémám, hogy az MSI Afterburner nem jelzi ki játékon belül a dolgokat, amit on-screen displaye-nél beállítottam + HWiNFO64. DX11-es játékoknál működik, de DX9 ÉS DX10-nél nem 😞 Valaki?!
0
0
0
0
almos avatar
Üdv srácok!
Ma reggel elég kellemetlen dologra ébredtem: reggel bejelentkeztem Facebookra (szokásosan, Chrome-ról, már évek óta) és ez a képe fogadott. A chat csak tölt és tölt... de a többi gomb sem működik, igazából használhatatlan a Facebook. Az az érdekes, hogy a többi lapot megnyissa és használható, egyedül csak a FB nem megy. Mozzillából is bejelntkeztem, ott tökéletesen működik, semmit nem vettem észre, egyedül a Chrome-mal van valami gond. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval, valami ötlet?

https://kepfeltoltes.hu/130605/chrome_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
sudosu avatar
ha NVIDIA kártyád van akkor töröld le és telepítsd újra.
Nekem is volt hasonló problémám az új NVIDIA driverrel viszont újratelepítés után minden megy tökéletesen.
0
0
0
0
Royalboy avatar
Sziasztok.Az miért van hogy felraktam a legujjab videókártya frisitést,ment is szépen a grid kettő fullon akadás nélkül,most meg játszani akartam kicsit és akadozik mint a szemét meg villognak benne dolgok:S nemértem:S tegnap még ment..:S
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció