Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólások: 7 643
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moon_Breaker avatar
GMA X4500 nem mobil GPU laptopban ?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Gépelemet szerkesztek CAD-ben bármikor, de olyan ember a föld kerekén nem létezik, akinek van annyi türelme, hogy CADben ilyeneket rajzolgat. Blenderben még oké. Azt ilyen Hi-Poly objektekre találták ki.
Spoiler!
Sokszor a GMA X4500at megette a program, aztán csak primitív alkatrészt csináltam csak benne. A menetet pl meg sem jeleníti GMA-val.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Na majd Haku megszerkeszti CAD -ben, úgy is ért hozzá. 😀
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
xoki & Moon_Breaker: Azon a képen nem az volt a lényeg, hogy a felirat más fonttal van írva ( legalább is szerintem) , hanem hogy nagyobb hangsúlyt fektettek a versre (vagy hogy nevezik). A HS féle fordításban úgy van lefordítva a vers, hogy elfogadható legyen éppem, de a Commie félében szépen vigyáztak a kifejezésmódra meg mindenre, hogy látszodjon is rajta, hogy valami versféle 😀 . Habár engem annyira már tényleg nem érdekelnek az ilyesmik. Kevés anime az aminél elég igényes vagyok a feliratozásnál. De az tény és való, hogy a Commie féle fordítások minőségi szinten jobbak.

btw: Egyáltalán nem értek hozzá, de pusztán elméleti szinten gondolom, hogy azért 20 milliónál olcsóbban meglehet csinálni egy olyan figurát 😀 .
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Az mindegy, a végeredmény a lényeg 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mindig elgondolkozok, hogy hány liter hajlakk mehet el azért, hogy elérjék ezt a kívánt hatást.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Ja valami kawaii maidet akkor már, mondjuk egy ilyet :

https://1.bp.blogspot.com/-BOq6zllwVfA/V3Yr02QskfI/AAAAAAAFJ2A/63fAUYOcT7AsAUudHo2g17gRHkdBLf5lgCLcB/s1600/Rem-Ram-Lovely-Maid-Cosplay-9-468x702.jpg%2B01.jpg
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ja, én azt hittem ez olyan kis figura 😆
Akkor nagyon drága lenne
Spoiler!
De ennyi pénzért már komplett embert rabolnak el neked Japánból
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
10e forint anyagár??
Akkor ez kicsit túl lenne árazva? ( majdnem 20millió HUF )😃

[LINK]
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Moon_Breaker:
Az első az nagyon barbár módon készült. Többnyire dekopir fűrésszel. (Persze 0FT-ból készült)
A másodikba olyan 1500 forint van fektetve...és hát erősen meglátszik hogy ennyi nem elég.

Ilyeneket műanyagból érdemes csinálni.
Ha egy olyan figurát akarnál készíteni, azt mondanám, hogy az anyagára mérettől függően 10eFT-től kezdődik.
Viszont embereket könnyebb csinálni szerintem.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@HakuDragon

Az igen, van ott tehetség 😲

Egy ilyen nagy Rei figuráért mennyit kérnél és mennyi ideig faragnád?
https://i.gzn.jp/img/2009/09/17/eva/P1020046.jpg
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Moon_Breaker: Én nem rendeltem, hanem csináltam magamnak...bútorlapból 😊
Spoiler!
https://img03.deviantart.net/60de/i/2012/286/3/f/creation___haku_dragon_by_gergely0201-d5ho1y1.jpg
De azért csináltam egyet kicsit fejlettebb technológiai eljárással is
https://img01.deviantart.net/db3c/i/2013/194/8/d/haku_nkn_by_gergely0201-d6dav8o.jpg


Na meg ne tessék megszólni, mert megvan jogtisztán lemezes változatban 😆
Spoiler!
Igaz én ezt az egyet néztem úgy isten igazán, szóval így nem volt nehéz
0
0
0
0
xoki avatar
Unatkozom szóval írok erre a témára itt valamit 😃
Szerintem az teljesen fölösleges hogy formázott felirat legyen, kivéve ha azt megköveteli az anime (párbeszéden kívüli felirat, esetleg több személy beszéde, írás, sms fordítása stb), mert csak idegesít ha például olyan képi világ lesz amikor nem látszik majd semmi. A fordítás pontosságát meg nem tudhatjuk (hacsak valaki nem beszél itt legalább középszintű japánt 😃 )

Valamint gondoltam írok valamit 2 szezonos animeről:
Az első az amelyik legjobban tetszett:
Shakunetsu no Takkyuu Musume
Nagyon meglepett. Általában az ilyeneket szoktam nézni, mert ezek adják azt a nyugtató/ kikapcsolódó hangulatot, viszont a legtöbb esetben ezeket mind az átlag OK kategóriába teszem. Na hát ezt 10/10 re pontoztam és le is írom miért.
Sokan ha elkezdenek egy ilyen animét, rögtön keresik benne a történetet. Nos ne tegyétek, ennek nem az a lényege. Egy egyszerű ping-pong anime klub, akik kisebb versenyekre járnak. Az animáció, karakterek interakciója olyan hanglatot kelt, hogy hihetetlen. Akár már egy akció anime is lehetne ezzel az animációval. Arról nem is beszélve, hogy majdnem több munka van néhány szerva, vagy visszaütés animációba fektetve mint egy teljes más anime esetében... na meg persze 10/10 comedy

A második meg
Keijo!!!!!!!!
Íme a hogy reagáltam az első résztől a végéig rá 😃
😀 --> 😃 😃 --> 😆😆 --> 😂😂 --> 😎 😎 --> 😲 😲 --> 😆 😢
Na egyébként, nem volt rossz. Azt tetszett benne legjobban hogy szépen kiparodizálja a shounent. Valamint még az hogy néhány esetben ugy éreztem jobban kivan találva mint egy igazi sport 😃 A legvégén éreztem néhány esetben kis túlzást amikor már mittoménmilyen szuper képességeket is használtak... 8/10
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Azzal a screenshottal nem tudom mit akartál, én speciál jobban szeretem a nagy-könnyen olvasható feliratot mint a vékony, csicsásakat...
Na meg nekem számít a HS gyorsasága ha épp olyan ongoing animét nézek ami rohadtul tetszik és egyszerűen nincs türelmem napokat várni más csapat csúszására.
A HS "félrefordításáról" meg annyit hogy engem nem igazán befolyásol ,már így 12év után értem a gyakori japán szavakat-kifejezéseket annyira hogy ne kelljen a feliratot bogarásznom... 😀

btw ha tudnád te hogy én hány százezer forinttal támogattam már az animéket az elmúlt 12évben az által hogy vettem-rendeltem japánból a drága figurákat , eredeti OST lemezeket meg egyéb cuccokat ...
Nemrég adtam el a 95% -át, 5 kedvenc figurám meg ABARA mangát tartottam meg.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Moon_Breaker: A HS általában éppen futó sorozatokat feliratoz, régebbiekre rá se bagózik és a streamek után ők az elsők, akiktől le lehet szedni, persze, hogy nekik van a legtöbb seedjük. Plusz, ha véget ért a sugárzás, utána már azokra sem, amit feliratoztak. Esetleg kiad egy hivatalos csomagot az évadról néhány hibajavítással azt annyi. De ha máshogy nem is, legalább formailag hasonlítsd össze a kettőt:
https://kephost.com/images/2017/01/01/hs_vs_commie.jpg
A fölső a HS, alsó a Commie. Egyértelműen látszik, hogy melyik az, amit nem csak gyorsan összehánytak, hogy ők legyenek az elsők.

De most például a Jojo Part 4-ben megkutyulták a stand neveket, amit azért kihallani, mert japánban is angolul használják és kétlem, hogy javítani fognak. Vagy nem jöttek le nekik a zenei utalások, vagy úgy döntöttek, kreatívkodnak egyet ott, ahol nem kének. Ami meg a seedet illeti, A Commie általában szerver seedet ad a torrentjeihez, szóval ha csak néhány seeder van, úgysem lassú.

Annak pedig, hogy nem fizetsz, mi köze van ahhoz, hogy Japánban a TV adja? Te nem vagy Japánban és nem a TV-be nézed. Fizetni a TV szolgáltatásért is szokás és az emberek általában anyagilag is elismerik, ha valaki jól végzi (vagy legalább végzi) a munkáját. BR-t sem azért nem veszel, merthogy "hogy a retekbe", ha tényleg akarnál, már rég rájöttél volna, hogy például Amazonon keresztül tudsz, egyszerűen csak nem akarsz, még ha tudnál sem, és ez egy jó kifogás. De akkor csak simán mond azt, hogy nem akarsz fizetni és ennyire becsülöd más munkáját (aztán nincs nyafogás a soha el nem készülő második évadok miatt!), ne mosakodj. Támogatni valamit szerintem természetes, ha megengedheted magadnak. Ha máshogy nem, némítva játszod háttérben a Crunchyrollt, miközben a letöltöttet nézed és legalább a reklámbevétel megvan, ami neked semmibe nem kerül.

jozsefgyorfi
Annak én is, de kétlem, hogy bármelyik kategóriában nyerne. Sajnos a kutya nem nézte. Myanimelist szerint cirka 28 ezren nézték végig, amíg a Kabanerit 150 ezren, az Erasedet meg 300 ezren.
0
0
0
0
xoki avatar
Hát nem tudom.... ha már csináltak ilyet akkor nem ártott volna az összes animét a jelöltek közé tenni vagy valamit.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Moon_Breaker: A HS-nak azért van mindig a legtöbb seedje, mert ők lökik ki először a feliratokat és képzeld el mennyien várják. Természetes, hogy a leggyorsabban dolgozótól szednek le az emberek. Igazság szerint a minőség annyira nem is számít ameddig az egy bizonyos szintet megüt. Tehát ha ők lennének a leggyorsabbak, de viszont a minőség nem ütné meg azt a szintet akkor a fene se szedné az általuk feliratozott animéket.

Én sem fizetek semmilyen formában az anime nézésért, tehát nincs jogom ezt mondani, de úgy vélem azért jobb fizetni érte egy értelmes összeget, mert azzal támogatod az ipart. Persze az átlagember fizetésével (hogy a 18-an aluliakról ne is beszéljünk) nem nagyon futja olyan dologra költeni, amik a szórakozási listán vannak és annak sem mindig a tetején.

btw: Ott volt a Reikenzan anime, aminek most jön ki a második évada. Az anime nagyon tetszett csak az volt a baj, hogy a franc se feliratozta ameddig adták.

X9K338DA: Tisztában vagyok vele, hogy nem a Kabaneri az egyetlen, csak az egyik legjobb példa volt 😀 . De személy szerint annak örülök, hogy a Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu-t megemlítették párszor, mert szerintem elég szolid anime. Persze ez is ízlés függő.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Jjja, azért van minden résznél HS -nak bk. 150 seedje, a többinek meg max a negyede.... 😀

btw miért fizetnék olyan sorozatért amit TV -ben adnak Japánban?

BR -ért fizetnék max, azt meg hol a retekbe vegyem meg m.o. -on ?
0
0
0
0
X9K338DA avatar
A Crunchyroll jó oldal, ha előfizetsz rá. Ha nem, akkor túl sok a reklám, de ez az a forrás, ami támogatja az ipart, nem a torrent.

És a Horriblesubs is csak gyors, de ez időnként meg is látszik rajtuk. Alapjáraton közelébe sincsenek egy Commie-nak vagy Sallysubsnak.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Crunchyroll hulladék oldal, csak is Nyaa -ról érdemes animézni.

Horrible Subs a legjobb csapat. 😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Szvsz ez ugyanúgy megáll az Erasedre is. Töredék elismerést nem érdemel, mint amit megkap és pont azokon a területeken a leggyengébb, amikben nevezték. Közben a Hibike! Euphoniumot nem nevezték sehol, a Diamond wa Kudakenait csak egy kategóriában, Akagami no Shirayuki-hime sehol, pedig legalább egy kategóriából joggal kilökhette volna az Erasedet, 91 Days sehol. A legjobb OP-t meg valószínűleg valami random szám generátorral válogatták ki. Szóval ja, őszintén szólva elég selejtes egy szavazás lesz. Amit a javára tudok írni, hogy legalább nem árasztotta el a Re:Zero.

btw: örülnék neki, remélem tisztességesen végigmennek a Jojolionig (vagy akár még azon is, ha addig véget ér).

btw2: én is valahogy így vagyok vele, de csak mert be vagyok táblázva még pár filmmel és sorozattal, szóval keresni nem kell. Hogy mi lesz azon túl, valószínűleg újranézett kedvencek és aktuálisan futó darabok.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Na hova süllyedtünk... A Crunchyroll csinál egy olyat, hogy[LINK]. Ez az első év, hogy ilyet csinálnak, de a nominált animék nagy része az agyamra megy már. Most bocs ha a véleményemmel nem ért egyet valaki, hiszen természetesen csak az én véleményem, de vegyük csak a Kabaneri of the Iron Fortress animét. 14 kategóriából vagy 10-ben benne van,de hogy miért azt nem értem. Mit mutatott fel hogy egyáltalán belekerüljön a kiválaszthatóak közé a legtöbb kategóriában?
Rengeteg olyan anime van a nominációk között, aminek ha 10 pontos értékelést adnék(amit nem fogok) akkor abból legalább 2-3 pont csak a hype miatt van.

btw: A Jojo part 4 anime véget ért, de egyes alaptalan találgatások szerint kb egy év múlva várhatjuk az ötödiket is. És amúgy elolvastam az 5. részt mint mangát és szerintem piszkosul jó 😀 .

btw2: Amúgy csak én vagyok úgy vele mostanában, hogy már nem is nagyon keresgélek animék után hanem max az éppen futó animékből nézek valamit és esetleg egy-két már megnézett animébe belenézegetek megint?
0
0
0
0
noNameFPS avatar
X9K338DA7: A Shingeki no Bahamut meg néztem, csak a listát egy ideje már nem frissítettem, egy jó pár hiányzik róla amiket már láttam.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@noNameFPS

Madokát nézd meg ha még nem láttad 😉
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Korábban már ajánlottam a Shingeki no Bahamut Genesist, és a listádon nem jelent meg. Ott van még az Akatsuki no Yona, illetve a Tales of Zestiria the X. Utóbbi ufotable, ami, mivel láttad az Unlimited Blade Works-öt, tudod mit jelent. Ezek kb. az elmúlt két évből vannak, itt hagyok pár PV-t is.



Plusz az összes Jojo no Kimyou na Bouken TV anime, illetvea Driftersből is kijön az utolsó rész talán holnap.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem muszáj konkrétan az új szezonból, csak jó legyen a grafikája 😃

ui. most kezdtem el nézni a Strike the Blood-ot 😃 Vagyis már majdnem végig is értem vele.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
rjueikichi
Nézem, de nekem hatalmas csalódás volt, mind tartalmilag, mind technikailag. Nem vagyok biztos benne, hogy befejezem. Talán kihúzom az 1 epizód/hét tempóval, de ha elkezd feltorlódni, nem hiszem, hogy türelmem lesz hozzá.

xoki
Egy-két naponta ránézek a témára, de ha senki nem aktív és nekem sincs mondanivalóm, akkor nem írok. Úgyis mindjárt szezon és év vége, lehet majd véleményezni az egészet, aztán kis szerencsével összeveszni, hogy pörögjenek a kommentek.

noNameFPS
Mennyire kell új cucc? Ez a szezon elég gyenge volt akció terén, de ha régebbi is szóba jöhet, azzal már lehet dolgozni.
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: Mahou Shoujo Ikusei Keikaku
Nem rég ért véget, most tartok felénél kb. Ha nem zavar a moe rész (kicsit több mint az anime negyedét teszi ki eddig) akkor elég jó. Mondjuk nem az akción van a hangsúly. Olyasmi lehet mint egy madoka magica, vagy gakkou gurashi de kevesebb van a comedy elemre szánva.
Pici spoilerrel a lényeg: magical girls/túlsokan vannak ezért le kell csökkenteni a számukat/ezért a legkevesebb ponttal rendelkező elveszti erejét, ami halál a való világban. Valami btooom szerűnek is mondhatnám csak magical girls
Elég belekukkantani az első fél percbe, meg utána a közepébe hogy milyen a moe része
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Drifterst nézegettem, csak nem akartam elkezdeni addig amig nincs kint az összes része 😃
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: Drifters, talán, én nem nézem 😃
btw itt még aktiv valaki 😲
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Húú gyerekek tudnátok nekem ajánlani valami jó akció dús animét. Nincs sok kritériumom, akciódús legyen, látványos, jó grafika, ne legyen valami szánalmas a főszereplő mert attól falnak megyek. Ajánljatok valamit. 😀

btw. Nekem a CODE GEASS a kedvencem, sé remélem, hogy nem lesz folytatás, mivel le lett zárva és jólvan úgy ahogy van!
0
0
0
0
sunny474 avatar
Én is imádtam a Code Geass-t. Ha lesz új, remélem méltó lesz az előzőekhez. A remény hal meg utoljára!

ui: végigneztem ezt a videót amit linkeltél. Teljesen megsemmisültem 😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Én nem vagyok ennyire optimista. Kb. ez a videó foglalja össze a véleményem.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Személy szerint nekem csak a kinézet része nem tetszik, de ha az nem zavar különösebben, akkor szerintem nem lehet olyan rossz. Sokan oda vannak érte, persze ez nem garantálja, hogy ez veled is így lesz 😀 .

BTW: Bizonyára néhányan már hallottatok róla, de elindítottak egy új Code Geass projektet. Személy szerint nálam egy 10/10-es sorozatnak számít és mikor megláttam a hírt hogy új Code Geass jön, akkor majdnem leestem a székről örömömben 😆 .
0
0
0
0
X9K338DA avatar
szvsz mivel átlagban 5-10 perc egy rész, szerintem a legtisztább rászánni félórát és lemeózni. Ha nem tetszik, még mindig félbe lehet hagyni.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valaki tud valamit az RWBY-ről? Elég sok helyen láttam már, hogy írtak róla és sokan dícsérték. Crunchy Rolls-on is láttam a popular oldalon. Egy végignézést megérdemel?😃
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Szerintem egyszer mindenkinek meg kell néznie az 1995-ös GiTS filmet, az biztos.
0
0
0
0
visor261 avatar
Az animét igen a filmet nem SZVSZ!
[img]https://whyweprotest.net/attachments/laughing-man_00317585-png.245024/[/img]
0
0
0
0
xoki avatar
Na elég jónak tűnik, mondjuk az animet nem ismerem 😃 Érdemes megnézni?

0
0
0
0
GodSie avatar
Kedves Animések ! iratkozzatok ,fel ha szeretnétek a friss-új játékokról infókat kapni ,sajnos eddig csak pár video volt DE innentől kezdve másképp lesz 😀 Napi 1-2 várható 😀 és természetesen 90%-a anime ^^
0
0
0
0
visor261 avatar
Kipróbálható a Core Fighters[LINK]
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok! Lessetek bele nagyon jó kis játék ! Kegyetlen szép grafika,sok combo minden ami kell 😀 És persze elég .kawaii csajszik 😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
"Az Erased az ami kurvajó lett az elmúlt években. Az kötelező darab."

Ezzel mondjuk vitatkoznék. Minél többet agyalok rajta, annál gyengébbnek tartom.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Neki álltam a Fullmetal Alchemist nevű animének egészen tetszetős. 😀
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Tales of Zestiria the X, nekem nagyon bejött, kurvajó fantasy világa van.
ReLife, elég jó storyja van, nem fejeztem be, meg csak a felénél járok de nincs vele problémám.😃
91 Days, gengszter cucc, nagyon hangulatos anime.
orange nem láttam még de már itt a fórumon is sokan mondták, hogy jó cucc.
Az Erased az ami kurvajó lett az elmúlt években. Az kötelező darab.
Tuti van még egy jópár említésre méltó csak nagyon nem akarnak az eszembe jutni.
Hidan88 ha teheted az Erased-et mindenféleképpen nézd meg.😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Az, hogy jó gumifogalom. Szvsz az utóbbi 2014 téli szezontól ezeket érdemes lemeózni, talán találsz valamit, ami tetszik:

• 91 Days
• Akagami no Shirayuki-hime
• Bakemono no Ko
• Barakamon
• Death Parade
• Drifters (csak azért, mert a Hellsing Ultimate tetszett)
• Fate/stay night: Unlimited Blade Works
• Haikyuu!!
• Hibike! Euphonium
• JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust Crusaders (van korábbi évada)
• Joker Game
• Keijo!!!!!!!!
• Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
• Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
• Mob Psycho 100
• Mobile Suit Gundam: The Origin
• Mushishi Zoku Shou
• No Game No Life
• One Punch Man
• Ping Pong The Animation
• Planetarian: Chiisana Hoshi no Yume
• Prison School
• Seitokai Yakuindomo* (van korábbi évada, az OVA-k is a történet része)
• Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
• Shingeki no Bahamut: Genesis
• Shirobako
• Space☆Dandy
• Shokugeki no Souma
• Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
• Uchuu Patrol Luluco (csak akkor, ha a Trigger többi munkáját is láttad)
• Yamada-kun to 7-nin no Majo

Ezek nagyjából azok, amik kb. megérnek egy 7/10-et vagy jobbat (kiv. Drifters, az elég határeset egyelőre). Ami lemaradt, azt nem láttam vagy nem üti meg a szintet vagy kicsit specifikusabb igényekhez ajánlanám.
0
0
0
0
TrapCard avatar
Itt ilyen topik is van? 😃 😃 Bár mostanában már hanyagolom az animéket nincs semmi jó komolyan sorozat. Mindenki csak SAO meg Tökjó gúl amik rém unalmas és gyengék.
Esetleg jött ki az utóbbi 1-2 évben amire mondhatni hogy jó? Utolsó anime ami hú de megfogott az a Steins; Gate és a Hellsing ovák voltak. Jöhet romantikus is bár azokat követtem nagyjából. Ecchi is ha értelmes 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Én ebből a szezonból a Driftersen kívül nemnagyon találtam magamnak valót.
Az előző szezonból viszont elkezdtem egyet, de Isten a tanúm hogy nem tudom a nevét.😆 valami ördögűzós cucc. De egész tűrhető.
Gyors kérdés. A f*azért van külön Dragon Ball csoport ha ide is írhatnának?
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Komoly és normális animét szeretnék elkezdeni ebből az őszi szezonból, mi ajánlotok nekem? (Úgy értem ne legyenek benne nyávogós dolgok, semmi otaku, waifu és hasonlók nem érdekelnek. Élvezni szeretnék egy okés animét mint múlt szezonból az Orange-t)

Amit elkezdtem és meg is nézem az az Occultic;Nine mert a Steins;Gate univerzumában játszódik és az nagy kedvencem.
0
0
0
0
sunny474 avatar
Az elég tág, hogy látványosan irtják az ellent. Most ez alatt bármiféle harccal kapcsolatos, legyen az akár főként 1v1, csapatos, vagy akár háború jellegűre gondolsz ahol halomra hullik a pórnép?
Noragami jutott eszembe, ha fontos a főszereplő. Habár itt nem kifejezetten emberek hullanak.
+ Nanatsu no Taizai
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció