Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólások: 7 643
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
flyaway2 avatar
Valaki tud az Orange-hoz hasonló animét ajánlani? Mármint valami komolyabb sulis romance cuccot.
0
0
0
0
Sevalin avatar
sunny474: Azaz. Szerintem nagyon is jó lesz.
HakuDragon: Abban inkább akrobatika volt.
0
0
0
0
sunny474 avatar
xKazuma6 Most, hogy mondod, olyan animére nem is emlékszem, ahol a tánc volt a fő téma. Mi a neve? Kíváncsivá tett.

Közben rátaláltam. Gondolom erre gondolsz. [LINK]
0
0
0
0
Sevalin avatar
Hali! Ha már két napja nem írt megint senki, akkor írok én is a téli szezonról. Hmm... amúgy is elég régen írtam ide. Téli szezon, mi?
Amik biztosak nekem azok a:

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen
(Én örülök neki, vártam a folyatást, személy szerint én ugyan azt az érzést érzem mint amikor először néztem. :3

Kobayashi-san Chi no Maidragon
(Aranyosnak tartom és 1.rész alapján meg is tetszett. Szerintem jó hangulata van. 😀 Én már láttam olyan animét ami hárem és egy nő van a középpontban, de xoki júliusban jön egy olyan anime amin elgondolkoztam 1x és végül bekövetkezett a lehetetlen. 😃 Egy tánc anime. VÉGRE~)

KonoSuba 2
(HÁHÁ, 1. évad után lehetetlen, hogy ne nézzem meg. 😃 Én sokat nevettem az 1. évadon és remélem ugyan ez lesz a 2.-al is. 😀

Masamune-kun no Revenge
(Én jónak tartom. Számomra ez azon sok szerelmes animék közé tartozik amiket egyszerűen nem tudok nem megnézni. 😃😉

Little Witch Academia
(Szépnek tartom, engem elszórakoztat, és le tud kötni.)

Ezek biztosak. Amik még a lehetségesek azok a:
[list]Hand Shakers
Akiba's Trip The Animation
Youjo Senki[/list]
0
0
0
0
sunny474 avatar
X9K338DA7: Na igen, ettől van már herótom. Oké, hogy low budget, de a bánatnak kell erőltetni. Most azt mondom, hogy egy ilyen Z kategóriás hulladék storyhoz mint a Hand Shakers esetében bánom is én, amúgy is droppolnám. Csak azért szenvedtem végig 2 részt ebből a fertőből,mert hittem a mesékben,ha már GoHands, akkor legalább olyasmi lesz mint a project k amit előbb is írtam.
De pl. az új Berserk és az Ajin tökre érdekelt volna. Viszont hála a förtelmes 3D-nek egyiket se bírtam tovább 2-3 résznél. Legalább ha megválogatnák, hogy milyen mangát akarnak megrontani 3D animével nem zavarna annyira.

BTW: még sokból nem láttam egy részt sem, de azok között amibe belenéztem eddig a KonoSuba a top. Sírógörcs még mindig 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Na itt az én szezon véleményem is:
Szóval, először is ebben a szezonban bukkantam rá a legnagyobb csalódásokra és egyben sok kedvencre is.

Kezdem a rosszakkal.
Hand Shakers
Ritka az az anime ami nem kap esélyt tőlem(több téren, tehát egy oknál több legyen a drop), de ennek az animációja/grafikája anyirra irritál, hogy még az első részt sem bírtam végignézni

Kemono Friends
Ritkán mondom egy animere, hogy sz*r, de ez egy nagy sz*r. 😃 Borzalmas 3D animáció, amelybe olyan bakik vannak, mintha valami olyan animátor csinálta volna aki 1 hónapja sincs a szakmába, de tudja használni az adott programot. Történet egy eröltetett super cucc, ami alapból nem is illik bele az egész környezetbe. Talán ilyen 12 év alattiaknak jó lenne, maybe. Mást nem is írok róla, kerüljétek el jó messziről! 😃 Mal értékelése is egy szép 4,4 eddig 😃

Akkor most pedig a szüneteltetettek:
Little Witch A, Masamune-kun no Revenge, Fuuka, Idol Jihen
ezek olyanok amelyeket vagy droppolom majd rögtön, vagy nem birok várni egy hetet egy részre ezért legalább felét megvárom hogy megjelenjen

Közepesek:
Akiba's Trip The Animation
Ahogy lentebb is irva volt, van benne potenciál. Ennyit tudok mondani. Igaz hogy klisé feszt az egész, de valahogy van egy kis hangulatadó egyedisége is amely miatt nézeti magát az anime.

Demi-chan wa Kataritai
Érdekes. Még mindig nem tudom mit érezzek amikor meglátom a Spoiler!
fejét külön kézben tartó szörny fajtól, ami tiszta embernek néz ki 😃
Kiváncsi vagyok eredeti tud e majd maradni, és nem megy át egy unalomtengerbe.

Nyanko Days
Short anime, MOEbetes

Meh... kategórai

One Room
Érdekes ez a visual novel koncepció, viszont az a baj hogy semmi nem történik, csak unalmas párbeszéd, amely igazából csak "hallgasd mit mond ez az unalmas csaj" beszéd

Piace: Watashi no Italian
Mivel rövid ezért eltűröm de semmi kiemelkedő

10/10
Urara Meirochou
Nekem nagyon bejön a koncepció, már csak a történet haladással van bajom. Ha egy picit haladni fog előre 1-2 részen belül, amelyet a későbbiekben sem hagy abba akkor ez egy nagyon kecsegtető anime lesz.

Gabriel DropOut
Jó ég ez a Satanichia mekkora arc 😃 Már ő miatta érdemes nézni, de maga a körítés is érdekes. Tetszik ez az angyal és gonosz ellentétes jellem.

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon
KyoAni is love, KyoAni is life. Ismét egy jó anime a KyoAnitól, hárem szerűség és a középpontban egy nő van! Wow ilyen még nem láttam végre valami új

Konosuba season 2
Rohadt jó lett megint, funny af, de MIÉRT MIÉRT?????? kellett ennyire lerontani a rajzolást/animációt, majdnem óvodás rajz szint 😠
0
0
0
0
X9K338DA avatar
sunny474: Ebben mondjuk alaposan közrejátszik, hogy az anime iparban dolgozóknak nincs sok tapasztalata 3D-vel és vagy változatlanul akarják alkalmazni azt, amit 2D animációnál használnak, ennek eredménye lesz egy csomó borzasztó ronda karakterdizájn (rondák 3D-ben) és alacsony frameratere forgatott jelenet vagy magas framerate mellett ohne lipsync, vagy eldobják még a rendezés alapjait (pl. 180°-os szabály) is és olyan horrorisztikusan fényképezik a túlanimált jeleneteket, hogy fizikailag rosszul leszek. Ez vegyítette a kettőt.

Fura egyébként, hogy a játékiparban tudnak jól működő anime stílusú karaktereket szépen animálni, amik a cut scene-ekben is működnek. Animénél viszont mintha úgy állnának hozzá, hogy legyen 3D, mert óccsó, de nézzen ki tradicionális 2D-nek, amennyire csak lehet. Ebből meg aztán lesz egy olyan borzasztó katyvasz, mint a tavalyi Berserk és ez.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Én már csak abban reménykedek hogy ABARA -hoz nem nyúlnak azok a lusta pancserek akik Nihei papa mangáit megszencségtelenítették a mocskos CG anime adaptációikkal. 😢

btw ez a Hand Shakers valami irritálóan hulladékra sikeredett...
0
0
0
0
sunny474 avatar
X9K338DA7: A Hand Shakers eddig számomra a legnagyobb csalódás a szezonból. Nekem baromira tetszett anno a Project K-nál az animáció. Mondván,hogy új anime és ugyanaz a stúdió csinálja, így bíztam benne, hogy legalább ugyanolyan színvonalú animáció lesz itt is. Erre azt kaptuk amit írtál, pocsék, ráadásul olyan mint egy diavetítés, szaggat az egész, mintha kispórolták volna a 24 fps-t.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Ez egy fórum, nem chat 😀
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Már megint 3 napja nem írt senki szóval megtöröm a csendet és adok egy első benyomást a téli szezonról. Megjegyezem, hogy azokat a sorozatokat, amik tényleg érdekelnek, még nem kezdtem el. Megvárom, hogy kicsit előre haladjanak, aztán belekezdek úgy, hogy ne legyen egy hét hiátus két epizód között.
Spoiler!
Ezek lesznek a Konosuba 2, Masamune-kun no Revenge, Kuzu no Honokai, Little Witch Academia, Kobayashi-san Chi no Maid Dragon, Tales of Zestiria 2, Urara Meirochou, Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu 2

Ezek helyett inkább oroszruletteztem a kevésbé ígéretes címekkel.

Seiren - On-Hold
Az első rész alapján nem tűnik egy rossz sorozatnak. Nem mondom, hogy levett a lábamról, de ebből eddig szívesen befizetnék még egy-két epizódra.

Hand Shakers - Dropped
A leírás alapján azt vártam, hogy ez lesz az a pocsék új jövevény, ami a szezon sláger sikerterméke lesz. Nem lett az, és teljes joggal. Borzasztó klisés, borzasztó ronda CGI animációval és úton-útfélen a képünkbe tolt csöcsökkel. Látszik, hogy a stáb maga sem bízik a termékében, de ez még így is kevés.

Akiba's Trip The Animation - On-Hold
Nagyon népszerűek lettek az utóbbi egy-két évben a játékadaptációk. A sorozat az első rész alapján egyelőre határeset. Van benne potenciál, hogy egy vanilla szinten szórakoztató legyen.

ACCA: 10-ku Kansatsu-ka - On-Hold
Alapjáraton érdekes, majd meglátom, mi lesz belőle.

One Room - Dropped
Nagyon kínos. First-person nézetben megkapjuk a néma főhőst, akihez (hozzánk) egy gimis lány beszél és dolgokat csinálnak (lunk?) együtt. Számítottam legalább valami olyasmire, mint múlt szezonban a Getsuyoubi no Tawawa, ami amúgy szintén nem volt nagy szám, de legalább volt pár oké poénja, de ez...

Onihei - On-Hold
Talán ezzel vagyok eddig a legpozitívabb. Új stúdió az animáció gyenge, amit megpróbálnak a rendezéssel kompenzálni, de ezt leszámítva, szerintem érdekes. Bár kicsit elfogult vagyok a történelmi témájú, többé-kevésbé hihető (nem fantasy) cuccok felé.

Piace: Watashi no Italian - Dropped
Nincs itt semmi látnivaló. Tipikusan az a fajta sorozat, amit nem nekem céloztak.

Granblue Fantasy The Animation - Dropped
Kakukktojás, mert tavaszi szezonos sorozat, de tegnap elővetítették az első két részt. És valami borzalmas. Mondjuk a stúdió (A-1 Pictures) évek óta ráált a szemétgyártásra, a rendező gyakorlatilag még semmit nem csinált (segédmunkát a Vividred Operation-nél és a 2015-ös Lyrical Nanoha ViVid-et), teljesen tapasztalatlan és nem is tűnik őstehetségnek. Az még a legjobb része a két nyitóepizódnak, hogy egy fantáziátlan kliséhalon. Ennél sajnos sokkal alapvetőbb problémái is vannak. Még úgy is csalódás, hogy semmi elvárásom nem volt. De a sárkány a végén jól néz ki.
0
0
0
0
sunny474 avatar
X9K338DA7: 9gag kommentek olvasásánál nincs jobb stressz levezető. Néha sírok a röhögéstől. Én sem tudok egy értelmes magyar blogot se,amint írtad a nagyobb külföldi oldalak mint a MAL meg már túlnőtte magát annyira, hogy az emberek ignorálják egymást, nem válaszolnak mondjuk az előző kommentre, hanem teljesen függetlenül írnak vmit a témával kapcsolatban. Eventekre mint mondjuk a Mondocon meg azért nem járok mint amit xoki is írt, az átlag életkor és ezáltal a szellemi színvonal sem túl nagy.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Ez kb. egybevág az én tapasztalataimmal is. Ami a külföldöt illeti, a MAL jó volna, csak amíg valami aktuális, az emberek javarészt elbeszélnek egymás mellett, ha meg túl régi, értem ez alatt, hogy több mint egy éves, már nehéz róla vitát nyitni, senkit sem érdekel annyira. 9gag-en könnyebb belekötni az emberekbe és vitát provokálni és ki lehet fogni pár értelmesebb figurát. 😃 De az meg akkor nem jó, ha nagyon érzékeny vagy a spoilerekre és a vég nélkül hypolt felejthető vagy szar cuccokra... bár stresszlevezetésnek le lehet ott is hordani az embereket. 😆
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: grat 😃

X9K338DA: 2 éve feladtam a keresését, mert valahogy mindenhol, hogy is mondjam...maradjunk annyiban, hogy 12évesek vannak 😃 Ez különösen igaz a feliratos oldalakra de még a facebookra is, youtuberól meg ne is beszéljünk, bár ott nem tényleges korról van szó hanem szellemiről 😃 😃 Angolba meg az a bajom hogy nekem már túl nagyok az ismert oldalak, ezért csak elveszik a nagyja a témáknak/hozzászólásoknak... Szóval a gepigeny volt a legjobb amíg itt is el nem tűnt a kommentelők fele...
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Egyébként, ha már így szóba kerültek, létezik színvonalas magyar animés youtuber vagy blog (FB nem érdekel)? Amiket eddig találtam, egytől egyig borzasztóak. Ezt a fórumot leszámítva teljesen el vagyok szigetelve a magyar közösségtől és hát ez sem pörög nagyon.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Az első xoki kvíz amin tűrhető eredményt értem el.😆 85%.😃 Csak az idegesít hogy olyanokat rontottam el amiket nemrég néztem/pont most nézek.😃
0
0
0
0
xoki avatar
Engem ugyan nem befolyásol, eddig se érdekelt ki mit gondol a kedvenceimről 😃 Főleg hogy 10 kedvencből legalább fele biztos tömegutálat/divatutálat tárgya 😃 Viszont én érvelni is tudok mellettük, de sokan nem tudnak érvelni amellett hogy miért utálják...
De azért lássuk be, egy shounen-ai anime olyan díjakat is elvitt, amelyeket egy olyan személy se adott volna neki akik még életükbe nem láttak animet, az azért elég idegesítő szvsz. (lásd best animation, best heartwarming moment) Mondjuk már alapból a jelölések is sz*rok voltak 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
" crunchyrolls anime awards " ?
Ez mire jó, miért befolyásolna akárkit is hogy egy ilyen oldal mely animét tekinti a "legjobbnak" ?
Számomra úgy is azok lesznek a legjobbak amik nekem tetszenek, borzalmas mértékben teszek rá a többieknek mi tetszik és mi nem... 😃

Vagy ezzel csak én vagyok így?
0
0
0
0
xoki avatar
sunny474: én pont azért nézem 😃 + quizek.
Joey meg ha animéről beszél akkor őszintén szólva ki nem állhatom, de ha másról akkor meg sok jó dolgot mesél, ahogy lentebb is irva volt. Amikor animét véleményez akkor nagyon a "ez szar és kész mert szerintem az" módba beszél.

A crunchyroll awards meg igen shiiiiiiiiiiiiiiit, de várható volt, kivételesen a Joey véleménye teljesen egyezik az enyémmel ennél 😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Őszintén, annyira várható volt, hogy nem is bosszankodom rajta. Egy csomó minden hiányzott már nevezés szintjén is (mondjuk nekem a Re:Zero pont nem), aminek bent kellett volna lenni. De hát közösségi szavazás nem is igen működik máshogy. Ha a Myanimelistből indulok ki, a Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu-t látták végig cirka 30 ezren, a Jojo-t 33 ezren, a Hibikét 25 ezren, a másodvonalbeli Erasedet meg 312 ezren. Azon is csodálkozom, hogy Kira Yoshikage a második helyen befutott villain kategóriában ekkora hátránnyal. Ha nevezünk még egy középszerű mindenki kedvencét, a lista akkor is csak bővebb lett volna, nem jobb.

Egyébként van egy olyan gyanúm, hogy a Re:Zero azért nem volt annyira nyomatva ebben a szavazásban, mert azt, ha jól rémlik, a Funimation licencelte, nem a Crunchyroll. Oké, hogy év közben összeborultak, de szerintem attól még maguk felé húz a kezük.
0
0
0
0
sunny474 avatar
X9K338DA7 Engem pont inkább az ilyen videók érdekelnek, hogy valójában hogy jelenik meg kint az otaku kultusz.
Am crunchyrolls anime awards eredményeket láttátok? Szerintem borzalom. Értem hogy a hype nyer de most komolyan a díjak felét a yuri on ice vitte. Őszinte leszek en kb 4 rèszt láttam. Még ha itt nincs is túltolva egyszerűen én nem tudom megemészteni a yaoi t. Kajak ennyi női szavazó lenne crunchyrolls on? Meg egy csomó díjnál még nem is szerepelt a válaszhatók között amiről én úgy gondoltam h megérdemelné. Pl best villain: részemről Betelgeuse a re zero ból. Benne se volt.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
sunny474
Hááát, nem tudom. Joeyval úgy vagyok, hogy elég határeset. Ha a japán kultúrával és japán animés szubkultúrával kapcsolatos videóiról van szó, többé-kevésbé bennfentes, ha viszont konkrét anime vagy szezon véleményezésről, nagyon felületes és plebejjus videókat ad ki a keze közül.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Ezekről a weeaboo csávókról nem is hallottam akikről Ti beszéltek, nálam csak is Papa Franku jöhet szóba 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
Haha 😃 . Én is felvagyok nála iratkozva youtubeon(lost pause). Szeretem a videóit,viccesek, de szerintem a the Animeman csávó jobb. Kevesebb tartalmat tölt fel, de ennek ellenére kicsit mélyebb,jobbak a videói. Noble a sok reakciós videókkal nekem kicsit túl monoton.
0
0
0
0
xoki avatar
sunny474: ty 😃 én is sokat megcsináltam ott, pont ezért az volt a cél, hogy egyedi legyen (a második cél pedig még mindig az hogy noble senpai is kitöltse 😃 😃 )
0
0
0
0
sunny474 avatar
80% - 16/20. Nem volt egyszerű. A vége felé azt hittem 60% körül lesz max de a 6. érzékem segített ezek szerint 😃 a 3 kép miatt nem volt egyszerű, mindig csak 1et próbáltam kötni először a válaszokhoz, ha pedig megfelelt,sokszor nem tudtam hogy a többi is benne volt-e. Kitöltöttem már pár quiz t ezen a honlapon de ilyennel még nem nagyon találkoztam. Grat, jó lett! 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Quiz válaszok:
Spoiler!

Death note
Accel world
amaama
angel beats
another
ansatsu
anohana
fairy tail
gochiusa
kill la kill
k-on!
one piece
steins gate
to aru
neptunia
chihayafuru
gosick
bleach
chuunibyou
hibike
0
0
0
0
noNameFPS avatar
"11 out of 20" nem vagyok valami jó 😃 Egyébként azt nem lehet megnézni, hogy mik lettek volna a helyes válaszok? Mert amit nem tudtam csak tippeltem.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
80%
Az új animékből nem nagyon néztem még, a többségükbe csak beletekertem de nagyon unalmasnak tűntek.
A Drifters viszont egézs jó volt, lehetne belőle S2 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Legújabb anime quizem! 😃 [LINK]
Ha valaki végigmegy rajta várom az eredményét és véleményét 😃

(ha az előzőeket is megcsinálta valaki, az felfedezhet benne néhány egyformát, ez azért van mert mindegyiket átraktam ebbe a 3 cuccos stilusba)
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Igen, legtöbb számot már meghallgattam. :'D :'D Csak kicsit beteg, k*rvanagy.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Azt hiszem, de van 1-2 tényleg nagyon jó zenéje 😀
0
0
0
0
sunny474 avatar
Moon_Breaker: Ez a pink guy csávó nagyon kész 😆
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@flyaway2

Pink Guy új albumát hallgattad már? 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Egy kicsit nem nézem a témát és máris tele van commenttel.😃
A Crunchyrolls-os award tényleg elég szomorú dolog. A legtöbb dolog nem érdekelt benne, de a Best Fight Scene-be azért a Naruto vs Sasuke fight bekerülhetett volna igazán. Oké-oké nem 2016-ban indult az anime de azért na, 2016-ban jött ki az a rész.
Nekem nagyon bejött, máshoz nem tudok hozzászólni de egy videót itthagyok emlékbe.😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
xoki: Én is 90% ban angol felirattal nézek animét pont amiatt amit említettél. A monogatarinál azonban sztem jobban jársz a millió beugró feliratos kép miatt. Még magyarul is néha stoppolni kell. A bakemonogatari-t láttam angollal/magyarral. Veszett nagy félrefordításokat nem tapasztaltam,emészthető a fansub. A többit magyarul, kivéve az eddig megjelent 2 kizumonogatari filmet angolul.
Az fix h nem rövid, de részemről egyik kedvenc. Mostanában megvagyok lőve, hogy mit nézzek. Kb mindent láttam már ami érdekelt 😃

Egyébként amit Moon_Breaker linkelt, ott egyből van 1 link, hogy condensed version. Az már teljes.
0
0
0
0
xoki avatar
Moon_Breaker: igen ezt megtaláltam, csak hiányzik pár, főleg a specialok nincsenek konkrétan belistázva amit a MAL említ.

sunny474: tényleg! ott elfelejtettem megnézni, amelynek oka hogy nem nagyon szoktam magyar felirattal nézni mert hogy is mondjam, kicsit rossz minőségűek 😃 amit fenn látok egybe az is csak magyar feliratos, de asszem marad ez akkor, legalább nem kell vacakolni vele és birom nézni sorba 😃
(de az persze rejtély hogy mikor lesz időm a többi mellet megnézni, mert azért nem rövid 😃 )
0
0
0
0
sunny474 avatar
xoki: amúgy ha van ncore-od, ott fent van BD 720p/1080p - ben magyar felirattal együtt és sorrendbe van rakva az egyszerűség kedvéért😃
0
0
0
0
visor261 avatar
J-START VICTORY VS vélemény?
0
0
0
0
xoki avatar
X9K338DA: még két rész maradt nekem a Hibike!-ből, de nálam az alap hogy jó, már azért is mert KyoAni 😃
Majd jövök egy összefoglalóval, csak most kicsit lemaradtam néhánnyal. Az átlagnál kicsit többet kezdtem el. 😃

sunny474: szintén, olyan animék folytatásai is lesznek majd amelyek nagyon tetszettek, és remélem nem csalódok. Ráadásul sok biztató cím is van még.
Kizumonogatariről jut eszembe, valaki írja már le a sorrendet, mert én már 3x nekikezdtem de úgy elveszek mindig hogy az hihetetlen 😃 Minden érdekel tehát, valahogy igy kéne: season 1 + ova + season 2 + ova + movie vagy ami van stb (értelemszerűen a season nevét nem ugy érdekel hogy season 1 😃 )
0
0
0
0
sunny474 avatar
Nagy reményeket várok a téli szezontól. Az őszi volt részemről 2016ban a leggyengébb. Egyedül a Keijo-t láttam végig. Ha szégyen ha nem én baromira jól szórakoztam rajta, habár a végét kicsit már túllőtték 😃. A többit mind droppoltam amibe belekezdtem. Nemrég került fel BD minőségben a Kizumonogatari 2. filmje az ünnepekre, kicsit sok lett a fanservice, viszont ettől függetlenül jóra sikerült. Ismét lehet jó fél évet várni az utolsó filmre. Ezen kívül a Kimi no Na Wa ami szépen lassan szerintem felkerül. MAL 9,4 pont alapján erős elvárásaim vannak 😀
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Hűha, érkezett pár hsz. Nembaj, azért kicsit sunyiban visszaterelem a szót.
Spoiler!

Moon_Breaker
Nehezebben olvasható? Egyáltalán nem.
Könnyebben követhető? Egyértelműen.
Egyébként szerintem egy feliratnál igencsak kínos az elfordítás, és rátapintottál a lényegre. A HS feliratok akkor a legjobbak, ha nincs más. Futó sorozatnál ők a leggyorsabbak és a többi lassabb csapat sem ad ki jobb munkát a kezei közül, néha még olyat sem. De régebbi sorozatnál, ahol a jobb, cserébe lassabb csapatok is kihozták a sajátjukat, már nincs racionális érv a HS mellett. A seed sem, mivel azok a csapatok sokszor szerver seeddel támogatják a torrentjeiket és rendes cenzúrázatlan magas bitrátájú BR rip jön tömörítetlen hanggal. Ha meg már letöltés, az legyen jobb miőségű, mint egy stream.

A vásárlás meg nem bérlet. Az a 12 év alatt elköltött pénz azt a pár sorozatot/filmet támogatja, amihez kapcsolódik. Azokat nem, amik azóta jött (talán néhányat közvetve). Ez kb. az a logika, hogy egyszer vettél kenyeret, úgyhogy mától halálodig ingyen jár. Arról nem is beszélve, hogyha figurákat tudsz külföldről rendelni, hogyhogy BR-re azt írod, "azt meg hol a retekbe vegyem meg m.o. -on".


xoki
Szerintem a Hibike! Euphonium volt nem csak a szezon, hanem az év legjobbja. Legalábbis azok közül, amikbe belenéztem. Viszont kétlem, hogy kihagytam volna olyat, ami még annál is jobb. 9/10

A Diamond wa Kudakenai eddig a legerősebb és leglazább Jojo fejezet. Sokkal inkább a manga érdeme, de szépen kinőtte a stand koncepció a gyermekbetegségeit, illetve az új dizájn nagyon jól elkapta a megváltozott hangulatot. 8/10

A Keijót tényleg jól összerakták. Annak ellenére, hogy milyen előítélettel mentem neki, erősen meglepett. Inkább konkrétan a Kuroko no Basuke-féle shounen-sport sorozatokból csinál viccet, mint a shounen műfajból úgy általában (arra ott van a Gintama és One két nemrég adaptált munkája). 7/10

A Flip Flappers tudott még meglepni. Nem reformálta meg a mahou shoujo zsánert, de kellemes darab lett és kicsit elgondolkodtatott, hogy manapság már nem is igazán gyártanak az eredeti célközönségnek szóló sorozatot a műfajban. 7/10

A Yuri! on Ice nekem túl meleg, a Drifters sportot űzött belőle lerombolja nekem a hangulatot, a Shuumatsu no Izetta az utolsó harmadában kútba ugrott, a többi pedig vagy még fut, vagy eldobtam, vagy említésre sem érdemes.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hát ja, az nem sokminden.
Spoiler!
Pneumatika teremben volt már rendesen 1080p-s monitor és 9600GT, de ott meg vagy pneumatikát kötöttem, vagy Euro Truckoztam.


on: Ha saját magad akarsz figurákat csinálni, akkor célszerű a Polimer Clay nevű gyurma állagú cuccal (műanyag 😊 ... amúgy a magyar nevét nem tudom)
Viszont tényleg nézz körbe akkor, hol mennyibe kerül. Győrben 56g kb 650forint volt anno 3-4 éve. Na az az 56g a semmi körülbelül.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Hát az elég sovány tervező programokhoz.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
G41 chipes alaplapokban az az IGP
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció