Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólások: 7 643
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BellaCiao avatar
megtaláltam a nekem való fórumot 😁
Spoiler!
Imádom az animet😍
0
0
0
0
💬 8
X9K338DA avatar
@BellaCiao: Megtaláltad, csak hát elég döglött.
1
0
0
0
visor261 avatar
@X9K338DA: nemcsoda az overlord iv-et vártam már évek óta, annyira hogy elolvastam a könyveket... és hát ha egyszer beleesel abba a csapdába hogy elolvasod a forrást akkor 2 dolog fog történni:
1 el kezdel mást is olvasni amit nem bírsz kivárni hogy megjelenjen
2 csalódsz a mozgókép médiában mert nem forráshű/kihagytak/átírtak/hozzáadtak részeket és ami általában leveri a biztit az a "pont azt a részt amit a legjobban vártam/szeretek/tetszett/fontos/*véletlenszerű ok*"...
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@visor261: Nem hiszem, hogy azért döglött a téma, mert személyesen te túl sokáig vártál egy folytatásra és csalódtál benne. 🤣
0
0
0
0
visor261 avatar
@X9K338DA: Nem én csalódtam benne hanem mi!
https://i.imgur.com/zgBsI3V.jpg
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@visor261: Ez még akkor is csak egy sorozat, megy még másik 59 a szezonban plusz a régiek.Ehelyett most is arról beszélgetünk, hogy nem beszélgetünk fórum témájáról 🤔
0
0
0
0
visor261 avatar
@X9K338DA: 1 nem csak egy, elég sokat megkavartak pl Tensei Kenja no Isekai Life
2 anime-volt a téma tárgya, "Anime" a fórum címe, nem látom hogy "nem beszélgetünk fórum témájáról "
3 ???
4 profit
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@visor261: Mielőtt belekezdtünk ebbe a beszélbetésbe, ~3 hónapja érkezett az utolsó komment. Az azelőtti utolsó meg 2 éve. Ha meg megunjuk ezt a vitát, akkor jó esetben hónapokig megint nem lesz semmi, rossz esetben meg évekig.
0
0
0
0
visor261 avatar
@BellaCiao: nézd meg a one piece-t, majd írd meg mi a véleményed ha végignézted :)
0
0
1
0
visor261 avatar
flyaway2 erről beszéltem [LINK] annyival pontosítanék hogy inkább a 14-ig fog tartani szerintem és az elfek majd az se5-ben lesznek. :D

Spoiler!
amit várok az a törpös ünneplős rész, a sárkányos trónterem,meg amikor albedo megkérdezi demi-t hogy meddig tartana a birodalom elfoglalása és bár szerintem lehet hogy ki lesz hagyva de a bunnywoman(mint ahogy a slime-ból ki lett hagyva a tihornyázás,meg a death march-ból a stressz levezetés)
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Bezárta kapuit a [LINK] 😳
0
0
0
0
💬 6
X9K338DA avatar
@TheMenkuPocok: Ez van. Szerintem a COVID-ra fogni ezt csak egy ürügy nekik. Ami pedig a közösséget illeti, nem veszteség. Az összes tartalmuk 1:1-ben a hivatalos streamekről származik változatlan formában, még legalább egy tucat másik csapat csinálja ugyanezt, ha nem több és nem is az ő verzióik voltak a legjobbak.

Ha egy rendes subgroup áll le, amelyik munkát is tett a felirataiba, na az veszteség és ezek a stream ripek rengeteg ilyen csapatot végeztek ki, pusztán azért, mert mivel ők dolgoztak is a feliratokkal, nem tudtak versenyezni sebesség terén.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@X9K338DA: Milyen oldalt ajánlanál a hs helyett? Eddig onnan szereztem be az animék nagy részét (ami ongoing volt). nyaa.si egy alternatíva, de néha nehézkes eligazodni rajta.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@TheMenkuPocok: Miért volna nehéz rajta eligazodni? Kinézel magadnak egy másik csapatot, amelyik ugyanazt a hivatalos feliratot osztja meg és nézed tőlük. Erai-raws, FFA, DKB, Anime Time stb. Kiválasztod a feltöltők közül azt a csapatot és úgy mented el a könyvjelzőt.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@X9K338DA: Köszi, lehet a lustaság miatt is, de meg voltam szokva, hogy csak felnézek hs-re és ott is van. De egyáltalán nem gond mert nem annyira bonyolult 😀
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Szerintem benne van hogy japánban szigorítottak a szerzői jogokon így már joggal bezárathattak olyan oldalakat melyek a jogtulaj engedélye nélkül terjesztettek tartalmat.
Kissanime & kissmanga állítólag ezért szűnt meg augusztusban.
[LINK]

És miért jó vírusra fogni? Mert így nem kell elismerni hogy tilosban jártak...
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Palanova: Igen ebben igazad van, könnyű a vírusra fogni, inkább mint beismerni a rosszat.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Gyrger72 avatar
Ez a nekem való anime! 😂

Aggressive Retsuko
https://animegun.hu/wp-content/uploads/dd2vibv-8c070414-6a5d-4903-9985-677fd5e6556b.png
0
0
0
0
no avatar
[LINK]

Yasuhiro Takemoto confirmed died during the incident of Kyoto Animation massacre. His famous work as we know Dragon maid , K-on and Violet Evergarden .
0
0
0
0
Sevalin avatar
Csáó! Kinek mi a nyári szezonból? Csak kíváncsi vagyok, hogy ki mire izgult rá. 😆
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@Sevalin: Még mindig ugyanazt függöm....since 2001
0
0
0
0
xymano avatar
Hello
Volt egy anime a címére nem emlékszem az volt benne, hogy egy jöttek idegen paraziták a földre de egy gyereknek csak a kezébe ment bele. A többi parazita embert evett.
Ennek mi volt a címe?
0
0
0
0
💬 3
xoki avatar
@xymano: Szerintem Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
0
0
0
0
xymano avatar
@Moon_Breaker: Ez az köszi
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Ebben a szezonban van pár jó anime.

One Punch Man S2 kicsit gyengére sikeredett, de attól még élvezhető. Amúgy a manga alapján van elkészítve, ezért nem látunk sokat a kedvenc karakterünkből, Saitama-ból.
Shingeki no Kyojin S3 part 2 az eddigi legjobb évadja az animének, nagyon ott van minden tekintetből. Spoiler!
Erwin halála és a körülötte levő epizódok nagyot ütöttek.

Kimetsu no Yaiba egy érdekes anime eddig, minden szombaton meleg szívvel várom az új részt és már rég éreztem ilyet. Nekem kifejezetten tetszik a hangulata és a történet is jó. Lehet van akinek sablonos de nekem valamiért kitűnik a rengeteg sz@r anime közül.
A többi nem jött be annyira, gyerekes vagy túl sablonos, semmit újat nem mutató "alkotások".

A múlt szezonból felkaptam a Dororo-t és meg kell mondjam, hogy ez is bejön. Bátor anime, nincs rajta kemény cenzúra mint a többin mostanában. Hangulata és története is teljesen jó.

Röviden ennyit most. Látom elhalt ez a része a fórumnak, gondoltam teszek bele egy kis életet 😆
0
0
0
0
💬 5
WeKing avatar
@TheMenkuPocok: One Punch Man S2:
Spoiler!
Garou-t az elején komolyan vettem, azt hittem végre méltó ellenfélre talál Saitama.. de igazából egy csicska hozzá képest és már nem is mozgat meg annyira.. Orochi annál inkább 😀 valószínűleg ő is egy ütés lesz de nem ez a lényeg 😂 A legutóbbi részben tetszett, hogy King kiselőadást tartott Saitama-nak.. jó lenne végre valami komolyabb ellenfél mert így kezd kicsit uncsi lenni 😀

Mellesleg ez a season csak szerintem sikerült kicsit Nanatsu no Taizai-osra?? Ott van Orochi.. a feje hasonlít a szürke démonéra.. akkor ott volt az a német(?) csávó, aki átváltozott szörnnyé.. az meg tök olyan volt, mint Hendrickson 😃 Akkor ott van a három madár, akikkel harcoltak Suiryu-ék, hasonló volt a Nanatsuban is 😀 Azokról a kis genyókról, amit meg kell enni, hogy szörnnyé változzon valaki, arról meg egyből a Dragon Ballból Turles jutott eszembe, ő zabált ilyen sz*rokat 😆 jók amúgy ezek a kis átfedés féleségek, kis easter egg szerűségek, már az első évadban is jól használták ezeket 😀

Összehasonlítós képek:
https://kepkuldes.com/images/faf549434093e9746d86d958858e7edb.jpghttps://kepkuldes.com/images/08624a0dc98e0a2929645755aac4c33c.pnghttps://kepkuldes.com/images/9edc92529b1473b34f34f563cd5608f1.png


Shingeki no Kyojin S3:

Spoiler!
Fuh hát ebben maximálisan egyetértek veled. Ez alatt a pár rész alatt nagyon rákapcsoltak.. Erwinék öngyilkos menete, Levi vs Titán Bestia meg Armin "halála"... kicsit sok volt így egymás után de jó értelemben 😀 Aztán meg ahogy hagyták, hogy Armin csak úgy felfalja Bertholdot.. fuh.. hát jól alakul a sztori 😀(


Elkezdtem én is a Dororo-t éés egész jó. Még az elején vagyok de eddig tetszik 😆

Ha befejeztem utána lehet neki esek a Kimetsu no Yaiba-nak is.. 😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@WeKing: A One Punch Man-ről kicsit tudok mesélni, meg kell mondjam, hogy én is kicsit csalódott vagyok a második évad történetébe, de olvastam a mangát és ott is ez van, ezt az ark-ot nem igazán lehet ennyi részbe bele sűríteni, kellene legalább 26+ rész. A hasonlóságokról nem tudtam mert a Nanatsu-t még nem kezdtem el (idő hiány 😆 ), de tervben van. Ha kicsit utána néznénk lehet valamelyik író inspirálódott a másik munkásságából, ami elég megszokott már.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@TheMenkuPocok: Jól sejtem, hogy hivatalos úton lényegében már semmi produktum nem jön be Magyarországra a témából?
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@SuperPuma: Erdélyben élek, de itt sem lehet hivatalosan hozzá jutni animékhez, gondolom.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@TheMenkuPocok: Legalább is nem hiszem, hogy 15 éve nem történik semmi a tengeren túlon
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Sziasztok. Most néztem újra a Shinsekai Yori animét. Szerintem az egyik leg durvább és leg meg gondolkoztatóbb amit eddig láttam. így felnőtt fejjel teljesen más élmény volt, mint gyerek szemekkel. Ajánlom mindenkinek.
0
0
0
0
💬 1
Moon_Breaker avatar
@TheMenkuPocok: Ja azt én is bírtam. 😀
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 8
Yezi_ avatar
@Blade890: Különösebben nem vagyok benne az animés világban, de írnék azért egy röpke véleményt az én meglátosomról.

Az elvontabb animék azért tűnnek ennyire elvontnak, mert nem egy CGI effektes filmről van szó, pedig ha belegondolsz, például a Marvel filmek is legalább annyira elvontak mint ezek az animék. De említhetnék még akár több száz más sci-fi, akció, fantasy filmet aminek köze nincs a valósághoz, csak egy kitalált mese, pont mint az anime. A legnagyobb különbség, hogy az animék ezeket a történeteket rajzoltan ábrázolják, míg a filmekben élőszereplős, CGI effektes megvalósításban láthatod, így számodra, illetve sokak számára máris más képet fest a dolog, valóságosabbnak tűnik s már nem problémázol azon, hogy kitalált mesefigurák harcolnak szuperképességekkel egymás ellen, esetlegesen valami kitalált, nem létező világban.
Mert a rajzolt mesék a gyerekek számára vannak, mégis mekkora gáz már tizen x éves kor fölött ilyeneket nézni, hát nem? Sokak sajnos ezen az állásponton vannak.
Én például nagyon szeretem az animékben azt, hogy könnyen lehet azonosulni a karakterekkel, hosszú részeken át követhetem miként hatottak rájuk bizonyos események, s ezek miatt milyen irányban változott meg a jellemük. Emellett az harcjelenetek szerintem baromi látványosak s izgalmasak tudnak lenni.
Akik elítélik az animéket néző embereket, azokat meg csak sajnálni tudom, hogy ennyire beszűkült látókörük van.
0
0
0
0
Kelori avatar
@Blade890: Vannak olyan játékok is amelyeknek jobb vagy mélyebb történetük van mint a legtöbb filmnek. Nem az ábrázolási módon múlnak az ilyenek. A LotR amúgy nekem is a kedvenc filmem pedig annak a története nem olyan nagy eresztés. Én a részletessége miatt szeretem és mert nagyon jó atmoszférát teremt. Meg mert hajlandó volt bevállalni a 3 órás játékidőt amire szüksége is volt.
A témára visszatérve, én kb 1 éve kezdtem el animéket nézni és azok amiket az én ismerőseim ajánlottak nekem nagyon tetszenek. Pl.: Spirited away, your name, violet evergarden, the garden of words.
Régebben én is tartózkodtam a műfajtól de mostanra rájöttem hogy a műfaj semmit sem számít. Ha valami jó akkor jó.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Blade890: A válasz nagyon 1X-ű, ülj le és nézz meg egy általad kedvelt műfajú (akció, kaland, sci-fi, horror, dráma) anime sorozatot vagy filmet amiről neten írják hogy nagyon jó.

kb ennyi. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Blade890: Ha találsz olyan filmet/sorozatot, aminek a témája érdekel, szerintem lekötne. Naggyából ugyanúgy le van fedve minden korosztály, mint az amerikai/európai rajzfilmekkel.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Blade890: Én szeretem a kínai/japán kulturát is de soha nem néztem és nem is fogok animét nézni szóval a 2 nem füg össze.
0
0
0
0
WeKing avatar
@Blade890: Ajjaj... inkább bele se kezdek, jó? 😂 😉
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
WeKing avatar
@Blade890: Ne mentegetőzz, már a begyemben vagy haver 😆
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
WeKing avatar
@Blade890: És még én vagyok a troll 😂

A reakciód tökéletes képet mutat rólad, nincs több mondanivalóm 😉
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok! Valaki vásárolt már innen valamit? Én egy Anime-s egérpadot néztem ki.
[LINK]
0
0
0
0
sudosu avatar
Elmegyek kicsit és már 84 napja nincs hozzászólás? 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@SuperPuma: Ez nem olyan kreatív:
https://i.pinimg.com/originals/e3/f4/49/e3f4498e1d217d899cb68acdb20b5fac.jpg
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Andris18: Easter Egg-ből áll a világ 😊
0
0
0
0
Andris18 avatar
@SuperPuma: Jól mondod!
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hónapokon át néztem hátha jön új komment és semmi. Felhagytam vele azt most azt látom, hogy amikor feladtam a reményt elindult a topic. Ahogy látom már ki is vitatkoztátok magatokat.😃
Most fejeztem be a Densetsu no Yuusha no Densetsu-t (Legend of Legendary Heroes) és azt kell mondanom, hogy csalódtam.
Egész jó volt amúgy, nem volt semmi komolyabb elvárásom tőle, láttam pár videót még régebben ahol láttam, hogy a főszereplő nemkicsit OP, azóta meg akartam nézni. Mint kiderült ez máshogy van ám mint ahogy én képzeltem a videó alapján de úgy összességben egész jó anime lett. De! Az utolsó pár részt olyan szinten elb*szták, hogy még a magyarok játéka a skótok ellen is jobbnak tűnik ehhez képest. Lehet csak én vagyok a neandervölgyi hozzá, de nekem nagyon összecsapottnak jött le az utolsó 2-3 rész. Alapból is voltak olyan dolgok amiknek még vártam a megválaszolását és ahelyett hogy megválaszoltak volna akármit is csak mégjobban összezavartak. De amúgy fun az egész, vannak komolyabb jelentek, icipici romance is. Ajánlom bárkinek aki nem vár megváltást tőle.

Netflix animékhez visszatérve, a Violet Evergarden tényleg jó lett. Nem mondom, hogy 10/10 meg hogy 100X rewatch, de hétről hétre vártam minden részét eddig tülkön ülve. Na de Netflix,
B: The Beggining
Ez az anime is kitett magáért. Rég láttam már elviselhető psychological animét. Ezt pedig még élveztem is. Néhol kiszámítható, nem izgulsz rajta annyira, de a szintet megüti, főleg hogy tényleg rég láttam már hasonlót. 12 rész, szakítsatok rá időt ha tehetitek.
A másik pedig a Devilman . Sok hype volt körülötte mostanság. Tudtok róla mondani egy véleményt?
0
0
0
0
Andris18 avatar
Helló!
Tudjátok hogy ez melyik animéből van?
https://www.walldevil.com/wallpapers/w03/880380-anime-girl-anime-girls-barret-m82a1-kozaki-yusuke-original-characters-school-uniforms-sniper-rifles.jpg
0
0
0
0
💬 3
Sevalin avatar
@Andris18: Nem hiszem, hogy animéből lenne.
0
0
0
0
xoki avatar
@Andris18: Gunslinger Girl
0
0
0
0
Andris18 avatar
@xoki: Hálás köszönet!
0
0
0
0
Sevalin avatar
Srácok, ki várja a High School D😆 4. évadát és mit gondoltok az új grafikáról?
0
0
0
0
💬 9
X9K338DA avatar
@Sevalin: Nem várom különösebben. Szvsz fölösleges volt ennyi év után előszedni a franchiset. Ezelőtt sem volt különösebben kiemelkedő vagy újító, még műfaján belül sem. Nem is értem, miért ezt nevezte ki a közösség követendő példának.
0
0
0
0
Sevalin avatar
@X9K338DA: Nem mint ha nekem követendő példa lenne. Én csak szeretem nézni, mert az ilyeneken jókat nevetek. Minden ember máson nevet. Engem az olyan szituációk mint amibe Issei csöppen, megnevettetnek. Egy fan service-l teli anime, ami az ecchi-k között a legjobb, én szerintem. Műfaján belül újító? Én évek óta várok olyanra amelyik elüt a többitől. Pár napja néztem meg az Ichiban ushiro no Daimaou-t. Azt hittem eret vágok. Idegesítő karakterek, összecsapott 12 rész. Eddig az volt a legszarabb amit láttam. Ahhoz képest a D😆 még mindig jobb.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Sevalin: Ha valami újat akarsz, nézd ezt : [LINK]

Hónapok óta az első jó sorozat. 😀
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Sevalin: Azért fura nekem, hogy ennyire magabiztosan állítod (te is, mint sokan mások), hogy a legjobb az ecchik között, mert te magad is láttál jobbat. Sőt, te magad is értékeltél is azonos szintre vagy magasabbra ecchi sorozatokat. Plusz olyat is láttál az elmúlt évekből, ami elüt a többitől. A D😆 nem az, az még 2012-ben sem ütött el a többitől.

Plusz megjegyzem, ott is ellentmondásban vagy önmagaddal, hogy a Daimaou volna szerinted a legrosszabb, mivel az értékeléseid szerint azért még onnan is van lejjebb.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@X9K338DA: Jól van ügyes vagy, de kicsit visszafoghatnád magad mert konkrétan mást nem igen csinálsz ebben a topikban mint másokat oltogatatsz..
0
0
0
0
Sevalin avatar
@X9K338DA: X9K338DA: Ha szerinted én komolyan értékelek MAL-on akkor azt tanácsolom, hogy ne is nézegesd azokat inkább. Én mélyen nem megyek bele, hogy végig gondolom a karaktereket, a story-t, az openingeket/endingeket, a szinkron színészeket, stb. Nincs kedvem ilyen komoly procedúrán végigmenni. "Azonos szintre vagy magasabbra", ha ezalatt például a nanatsu no taizai-ra vagy a shokugeki no souma-ra gondolsz akkor erre az a válaszom, hogy azokat nem tartom igazi ecchinek. Nekem az az igazi ecchi amiben rengeteg bugyi és mell villantás van. Ichiban ushiro no Daimaou, nem azt mondtam, hogy szerintem az volt eddig a legrosszabb ecchi hanem azt, hogy "nekem" az volt eddig a legrosszabb. Azt tudom, hogy bőven vannak ennél szarabbra értékeltek. Mondjuk az Ichiban volt az első amit talán komolyan értékeltem. 4-et adtam volna neki, de valahogy mégis 5 lett.

Moon_Breaker: Igen, tudok arról az animéről. Szerintem az lesz a következő amit megnézek gyorsan, mert most a pokemon szériát tervezem végignézni. Most fejezték be ha jól emlékszem. Amúgy meg ha kötnének bele a véleményembe akkor nem is lenne olyan szórakoztató ellenérvelni. 😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@Sevalin: Sevalin: Azok is, a No Game No Life is és az Isekai no Seikishi Monogatari is. Plusz van olyan jobb is, amit lejjebb értékeltél, de az egy elég hosszú vita volna. Mondjuk úgy, hogy a D×D-ben van egy egészen hallgatható OST és egy darab átlagnál érdekesebb mellékszereplő, de ettől eltekintve elég tizenkettő-egytucat történetben, cselekményben és produkciós minőségben is.

A Daimaou ügyet pedig jelenleg nem igazán értem. Dragonar, Seikon no Qwaser II és Seireitsukai no Blade Dance a pontozásod szerint rosszabb nála, bár azt mondod, ha komolyan értékeled, akkor kb. ugyan olyan rossz. Plusz 5 pont alá alig teszel valamit (a skála majdnem fele kihasználatlan). Van 6 cím 4 ponttal, lejjebb semmi, pedig a rossz dolgok oda valók.

Bár eleve nem tudom, érdemes-e pontozni, ha nem gondolod komolyan (igazából tudom, nem érdemes). A pontozás egy jelzés, megmutatja, hogy szerinted mi jobb vagy rosszabb valami másnál és a kontextusa a te pontozásodnak a te többi értékelésed. Vagyis saját bevallásod szerint a jobb értékelés nem jelenti azt, hogy szerinted valami jobb, mint valami más. Ha nem akarsz vele jelezni (ne is nézegessem inkább, mert nem komoly), akkor azt az egy darab funkciójukat is elvesztik. Tulajdonképpen fölöslegesen gyilkolod vele az egered mikrokapcsolóját, mert ha valaki arra téved, nemcsak, hogy nem derít semmit a pontozásodat megnézve, hanem egyenesen össze is zavarja.

Moon_Breaker: Nem oltogatok, hanem vitatkozom. Oltogatni maximum téged szoktalak, mert neked vannak olyan kinyilatkoztatásaid, ami mellett erősen támadható vagy, viszont nem hiszem, hogy képes és hajlandó vagy vitára.
Spoiler!
Például, mint most és legutóbb, panaszkodsz, hogy nincs egy jó anime évek óta, amiket nézhetnél, miközben ott virítanak neked 9-10 pontokkal sok egyéb mellett olyan weeaboo szemét, mint az 11eyes, Absolute Duo, Accel World, Deadman Wonderland, KanColle, Owari no Seraph, Upotte. Enyhén szólva is hitelteleníted az álláspontod.

Hogyan, milyen szempontból jobb ezek bármelyike is, mint a mostani téli szezonból vagy a tavalyi évből egy átlag sorozat? Ha vaktában ráböknék egyre, akkor a legrosszabb esetben is ugyanilyen rosszat találnék.

Ha ez a 9-10 pontos szint, neked pont ujjongani lenne okod, hogy milyen sok f@sza animét hoznak ki mostanság.


Egyébként meg legalább pörög a fórum, nem úgy, mint eddig, hogy 6 hónapig egy fia hozzászólás nem esett.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@X9K338DA: Inkább az utóbbi, az sem "hajlandóság" hanem inkább ilyen "whatever you say, I don't really even give a shit about you or your opinion" szerűség...

Röviden : ne haragudj , előre is elnézést kérek tőled hogy arra sem méltatlak\foglak méltatni hogy válaszoljak a gyerekes piszkálódásaidra, primitív le\beszólásaidra.

De látom vannak itt bőven akik regényekben nekiállnak veled vitatkozni mert nincs jobb dolguk úgy hogy jó szórakozást. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Moon_Breaker: Na pont ezért ennyire kihalt ez a topik
0
0
0
0
no avatar
Andris18 a Dragon Ball Z 289 részes a Dragon Ball Super 131
0
0
0
0
💬 2
InfernoDante avatar
@Hitokiri: A Z 291 részes. 😀
0
0
0
0
GodSie avatar
ohayaouuu remélem nem baj,ha kiteszem ide 😀 Csináltam egy anime játékokkal foglalkozó oldalt ,jelenleg is vannak tartalmas és igyekszem mindennap feltölteni 😀
Final Fantasy XV ,Dragon Ball , Valkyrie stb sok lesz ^^
https://www.facebook.com/AnimeGame69/
Szívesen veszem ha csatlakozik valaki ^^
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@GodSie:

Ez inkább targonca lelkileg, mintsem egy 3 ajtós autó 😊
0
0
0
0
hashimoto avatar
@SuperPuma: Haku: Ez a fizika rendkívül élethűre sikeredett 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@hashimoto: Kolompár Takumi aka Estebana Oconel nyújtott technikai supportot
0
0
0
0
Sevalin avatar
Az Animax bezárt én úgy tudom, vagyis hát a csatornát már nem láttam a tv-s csatornák között.

up.: xoki, engem érdekelne az az angol discord channel.
0
0
0
0
💬 11
SuperPuma avatar
@Sevalin: Pedig régen mindig vártuk, hogy legyen már este, hogy kezdődjön az Inuyasha vagy a Yu Yu Hakuso...legjobb esetben egymás után volt a kettő 😊
0
0
0
0
Sevalin avatar
@SuperPuma: Én a Digimont vártam nagyon, meg a Bújj bújj szellemet.

up:Viszont március 28-án kezdődik a Viasat 3-on a Dragon Ball Super magyar szinkronnal. Ez mondjuk meglepett. 😃
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Sevalin: Én személy szerint maradok a japán illetve Amerikai szinkronnál DBS-nél. Szörnyű a magyar szinkron bár kinek mi 😀.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@V1VOnX: Csakis japán szinkron és magyar felirat, szerintem az amerikai is gagyi 😃 persze eltérő vélemények
0
0
0
0
Sevalin avatar
@Andris18: Nem úgy értettem, hogy nézni fogom. Az lepett meg, hogy fogunk még szinkronizálni animét. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Sevalin: Viasat 3 már régóta eltűnt a látókörömről,de legyen csak szinkron és másnak is legyen lehetősége 😀 És az animax meg nagyon is jó volt. Ha jól emlékszem a galactik football is ment rajta (bár az inkább 3D-s animációs 2D-s rajzfilm volt).
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Andris18: Andris18
Én is így vagyok de pld Dragonball Z,Dragonball Super, Yu Yu Hakusho esetén az amerikai szinkron messze felülmúlja az eredeti japán szinkront. Biztos van még anime ahol jobb az amerikai ,de azokat tuti nem láttam 😀 . Általában gagyik de az általam felsoroltaknál magasabb színvonalúak,mint az eredeti.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@V1VOnX: Yu-yu-t csak magyar szinkronnal láttam, sajnos a dragon ball meg kimaradt, és most már egy kicsit jobb rajzolásúakat nézek. A bökkenő nem is a grafikája ha jó a sztori hanem a hossza. Hány ezer rész is összesen az a sok Dragonball? 😃
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Andris18: Sok,fejből nem tudom 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
@V1VOnX: Én majd lassan a Pokemon-t akarom elkezdeni nézni. Van pár rész belőle. 😃 Meg nem tagadhatom le, hogy a gyerekkorom része volt.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@V1VOnX: V1VOnX:
Ha ezt úgy mondtad, hogy bele se néztél, akkor ajánlom hogy nézz. 😆 A Z-nél és a GT-nél ezerszer rosszabb a szinkronja, úgy beszélnek mintha tej aludna a szájukban, a legtöbb embernek meg amúgyis gagyi a hangja (Majin Buu, Whis, Beerus (nem tudom magyar szinkron meg feliratban hogy lett "Bills" belőle), Herkules, Gohan, Vegita)
Számítottam rá, hogy rosszabb lesz a szinkronja mint az eddigieknek, na de hogy ennyire...

Amúgy ja elég ***a az angol, de esküszöm az eredeti japánnál nincs jobb. És ezt úgy moneom, hogy mikor először ültem le elé japánul torkon szúrtam volna magam, főleg amiért Gokunak, Gotennek és Gohannak nő adja a hangját. Angolban a legroszabb egyébként az, hogy lecserélték az összes zenét a japánból, de a fordítás sem a legjobb.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A+/Animax még amúgy létezik egyáltalán? Másfél éve láttam utoljára azt a csatornát, de már akkor is előszereplős műsorok mentek rajta sokszor.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Épp nemrég kezdtem el végigmeózni a szezont, 29-ből 14 instant dobva 1-2 epizód után és még 4-nek kifelé áll a szekér rúdja. Szóval azt mondanám, egy átlagos szezon.

Tavaszról, ami felé elvárásaim is vannak, az a Lupin III Part V, Cutie Honey Universe és a Shokugeki no Souma.

Azoknak a csökkenő színvonal miatti panaszkodásának meg nehezen tudok hitelt adni, akik szerint 9 és 10 pontosok olyan szarok, mint a Gate, Accel World, Tokyo Ghoul, 11eyes, Deadman Wonderland és még jó néhány egyéb, de nem akarom hosszúra nyújtani a felsorolást.
0
0
0
0
Sevalin avatar
Én most nézem a Gakuen Babysitters-t, az Ichiban Ushiro no Daimaou-t, és a Blend S-t. Továbbá Manhwa-t olvasok. Kedvencem lett az unOrdinary meg a Noblesse, de elkezdtem olvasni a Winter Moon-t és a Lumine-t is. Mangából meg a Nanatsu no Taizai-t és az Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou-t olvasom. 😃 Bár nem mindig jutok el odáig, hogy olvassak vagy animét nézzek. Mostanában elkapott a Photoshopolás. 😆
0
0
0
0
💬 1
V1VOnX avatar
@Sevalin: Noblesse nekem is megtetszett mangában 😀 .
Az egyetlen egy anime részét is láttam már 😀 . Kár,hogy nem lett belőle rendes anime sorozat.
Ami még tetszik (igaz koreai és nem japán.) az a "The Gamer" manga . Ajánlom figyelmedbe, érdekes kis megközelítés. Valóságba RPG elemeket alkalmaznak a mangában , a főhősnek az ereje konkrétan az,hogy RPG ereje van 😃 .
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Dagashi Kashi-t kezdtem el. Még csak az első rész felénél tartok ,de ki tudja mi lesz belőle.
Már jó pár animén túl vagyok : Naruto, Naruto Shippuden (fillereket kihagytam,1-2 rész kivételével) , Bleach , Fairy Tail összes része, Highschool D😆 összes része eddig letudva, Tokyo Ghoul, Golden Time, Mirai Nikki, Inuyasha, Yu Yu Hakusho, Yugioh, Dbz, DBS , Dbz filmek , Sword Art Online összes évada, To Love-Ru, Ano Natsu de Matteru, Renai Boukun (8-9 részt néztem meg eddig ) , Danmachi illetve volt még 1-2 tucat de azoknak a nevére nem emlékszem 😃 .
Jelenleg nem igen nézek semmik csak a Dagashi Kashi-t, illetve az Attack on Titan-t . A felhozatal egyre rosszabb évről évre. Csak ecchi, harem témák vannak szinte manapság ,ami egyre unalmasabb. Egyedi animét alig találni. 😕
0
0
0
0
Sevalin avatar
Te is ilyenekben ügyködsz xoki? Én éppen tegnap hoztam létre egy MAL-os klubbot. Megismertem úgy 2 hónapja egy srácot akivel összehaverkodtam. Próbáltuk feléleszteni a "Hungarian Fans"-t, csak kisebb kavarcba ütköztünk. Szóval úgy döntöttünk, hogy inkább létrehozzuk a sajátunkat. A klub neve Hungarian Pilvax Café lett. Megpróbáljuk az alapoktól kezdeni. Discord szerverünk is van és már csak a club oldalt kell befejeznünk majd.
0
0
0
0
💬 2
xoki avatar
@Sevalin: Hát igen. Nekem az a bajom az ilyenekkel, hogy ha valahol nincs semmi aktivitás (mint eddig itt) akkor az a baj, ha valahol túl sok van akkor meg az a bajom, mivel elveszik sok személy mondandója annyira pörög a chat/fórum téma stb...
Ebbe a Discordba meg az a jó, hogy egy 40k-s facebook oldal után van megcsinálva, tehát könnyű volt sok aktív tagot beinvelni. (1500 tag 300-400 online/nap és 50 nagyon aktiv személy) Maga a Discord beállításokkal meg lekorlátozom mit hol, hova írjanak stb és így minden olvasható is lesz.
Mivel én csináltam így meg az idegesítő alakokat csak kibanolom a pi**ába és minden perfect 😃

A MAL csoportba beinvelhetsz ha nem privát btw: [LINK]
Nem hiszem hogy aktív leszek de sose lehet tudni. Témáktól függ, én moe/loli animés vagyok elsősorban 😃 De nem nehéz kikövetkeztetni a képről meg a MAL profilomból gondolom 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
@xoki: Az azért szép. Mi még csak kevesen vagyunk, de ez szerintem idővel elválik.
0
0
0
0
xoki avatar
Jajj ez a téma még megvan 😃

hát igen, szerencsére a jelenlegi felhozatalok nekem valók
https://www.kephost.com/images/2018/03/05/Nevtelen8668552d1d414eb4.png

Egyébként ha valakit érdekel egy animés (főleg loli) Discord (angol)az dobjon egy üzenetet és küldök invet, jelenleg ott töltöm a legtöbb időmet animés témával kapcsolatban. (én vagyok az owner)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nem nagyon pörög a téma mostanság. (Konkrétan az L-Jetronic topikok is látogatottabbak)
0
0
0
0
💬 5
Moon_Breaker avatar
@SuperPuma: Mivel manapság elég tré a felhozatal sajnos..

Kivéve ez a Netflix féle Violet Evergarden meg a Final Space (bár az nem anime)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Moon_Breaker: Ha engem kérdezel, szerintem évek óta elég rossz a felhozatal.
(Persze a célközönség nem én vagyok, így a témákat sem az én kedvemnek megfelelően válogatják ki a keleti stúdiók.) A Ghiblisek tetszettek, meg pár sorozat, de a legújabb is már van vagy 14 éves.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@SuperPuma: Igen, sajnos nagyon lecsökkent a színvonal az utóbbi néhány évben... 😢

De reméljük Netflix -ék támogatnak majd több sorozatot is a jövőben hogy azért legyen néhány minőségi alkotás mint pl. az előbb említett Violet Evergarden. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Moon_Breaker: Néha egy ilyen epizódban több a pejoratív célzás, mint egy régi hard core nyugat-német pornóban.
Mondjuk nem mintha a Disney és Dreamworks animációk jobbak lennének. Konkrétan már csak arra hajtanak, hogy minél előbb mém készüljön egy-egy karakterről vagy szituációról.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@SuperPuma: Ma már mindenben a mennyiségre hajtanak a minőség rovására.
Félek ennél már csak rosszabb lesz a helyzet..
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nagyon várom már a Stens;Gate Zero-t, Boku no Hero Academia harmadik szezonját és a Tokyo Ghoul:re-t.
0
0
0
0
Sevalin avatar
Csáó, srácok! Megdöglött itt a hangulat vagy mi? Nincs téma?
Akkor én kérdezek. A tavaszi szezonból milyen animéket vártok nagyon? Én személy szerint a High School D😆 4 évadát eléggé. 😃 Jön még a FMP-nek a 4 évada is meg valami új Steins;Gate is. Meg valami Tsubasa Capitain remake, arra is kíváncsi leszek.
Nos én elkezdtem, kiváncsi leszek mikor jön komment. 😃
0
0
0
0
💬 1
Kneki avatar
@Sevalin: Tokyo Ghoul:re, boku bo hero academia 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
Ki látta a ainz belépőjét? 😃
0
0
0
0
💬 1
flyaway2 avatar
Ajánlást kérnék, valami olyasmit szeretnék kérni ahol logikusan fel vannak építve a történések mint pl a Code Geassben vagy a Death Noteban. Ennyi a kritérium meg még hogy ne legyen cancer grafikája (NGNL). Előre is köszi.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Valaki megtudja mondani hogy ez 1:40-nél mi a címe?

0
0
0
0
💬 4
hashimoto avatar
@nemvagyokitt: Kurokishi to Shiro no Maou
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@hashimoto: hát reméltem hogy nem csak egy intro lesz... azért kössz 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@hashimoto: Ahhoz képest hogy vágod a témát 😊
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@nemvagyokitt: Europe - Final Countdown
0
0
0
0
GodSie avatar
Ez a játék sem rossz azért 😃D
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@GodSie: New Bouncing Boobs Technology from Luna 3D
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki követi a One Piece t ? Hol tart most? Befejeződött már a dressrosa arc?
630 a következő epizód ami következne nálam egy jó két éves on hold után, kicsit meg is lepődtem amikor megláttam hogy már 801. résznél tart 😃
0
0
0
0
💬 4
flyaway2 avatar
@xoki: A 640 a Dressrosa vege. En addig jutottam. Most on-hold egy darabig.😃
0
0
0
0
xoki avatar
@flyaway2: hát nem tudom, félek, hogy ha most nem folytatom akkor sose fogom, mert már igy is ha belegondolok, hogy már 170 rész lemaradásom van.... 😃

egyébként dressrosa alatt a donflamingo alak ( mangaSpoiler!
lecsapását
) értettem, de akkor ezek szerint az nem oda tartozik 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
@xoki: Uhh. Sorry, my bad. A 740 a dressrosa vege. 😃 valahol 730 körül van amit a spoilerben irtal. Hat, ennyi lemaradassal bele kell huznod.😃
0
0
0
0
xoki avatar
@flyaway2: ajjajj, na de akkor megint van legalább egy történetrész amit nem szakít meg semmi már, mivel végigértek vele 😃 Még letölteni is sokáig tart majd nem hogy megnézni 😃
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok 😀 anime jellegű játékokat keresek 😀 néztem pár helyen de hátha tudtok valami újat 😀
0
0
0
0
💬 2
Kimi no Na wa avatar
@GodSie: Nitroplus Blasterz: Heroines Infinite Duel
"Mortal Kombat" stilusú játék, jelentős anime karakterekkel ellátva. (Pl: Saber). Ismerősöddel/barátoddal nagyon el tudtok lenni vele. Vizuális elemek elég jók, a kombinációk is, és van jó pár vicces jelenet is benne. (:

Shadowverse CCG
Kártyajáték. Hasonlit a Hearthstone-hoz (De jelentősen elüt tőle mint játékmenetben mint hangulatban.), csak anime "karakterekkel". A játék "Free to Play" (De sok egyedi lapot "csak" fizetősen lehet megszerezni. Mivel mobilon is lehet játszani, ezért sokkal gyorsabb a játékmenet (mivel kevesebb életerő áll rendelkezésre) de nagyon hangulatos játék, és elég sokan is játszanak vele. (Még magyar körben is.) Van egyjátékos illetve többjátékos (Online) mód is benne.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Most lett feltöltve.
[LINK]
0
0
0
0
💬 6
Kimi no Na wa avatar
@Gyrger72: Indavideón már Március óta lehet nézni (Magyar felirattal.) (:

Én Szeptember-Október környékén veszem meg Blu-Ray változatban, gyüjtői kiadással. (:
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Kimi no Na wa: Nem tudod véletlenül, hogy az RWBY sorozatot honnan tudnám leszedni (magyar felirattal)?
Indavideón láttam, hogy fent van, csak Én le szeretném tölteni.
A játékkal már játszottam azért is érdekel.
https://gepigeny.hu/jatek/rwby-grimm-eclipse
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Gyrger72: [url]https://www.google.hu/search?site=&source=hp&q=indavideo+let%C3%B6lt%C5%91&oq=inda+vide%C3%B3+&gs_l=psy-ab.1.0.0i10k1j0i22i10i30k1l3.1482.5867.0.7039.12.11.0.0.0.0.107.765.9j1.10.0....0...1.1.64.psy-ab..2.10.763.0..0j35i39k1j0i131k1j0i67k1.CRvL8cVcITw[/url]
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@Gyrger72: Ezt ajánlom neked (Ha Google Chrome-ot használsz)

[LINK]

Én ezzel a programmal szedem le indavideoról a videókat, amik esetleg tetszenek. (: HD-ban is tudsz letölteni videókat. (:
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/07/28/14850320.jpg

A héten megérkezett a hosszú utat megtett Kimi no Na wa pólóm. Ahhoz képest, hogy teljes nyomtatott póló, egyáltalán nem volt drága, de már a kialakitás miatt (is) insta buy volt számomra! Imádom! (:
0
0
0
0
💬 25
GodSie avatar
@Kimi no Na wa: nagyon jól néz ki 😀
0
0
0
0
no avatar
@Kimi no Na wa: honan rendelted és menyiért ha szabad kérdeznem
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@melodias17: [LINK]

Innen rendeltem. Összesen fizettem érte 7626 forintot. (:
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Kimi no Na wa: "Unisex" Ebben nem lennék biztos xDD
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@hashimoto: Attól hogy a te "felnőttes" (öhm-öhm) látásmódodba' esetlegesen nem fér bele, arról sajnos nem mi tehetünk. (: Te biztos "uriemberként" öltözöl, a sok értelmes hozzászólásod alapján. (:
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Kimi no Na wa: Inkább, minthogy egy retardált homárnak nézzenek..
És igen, ha az uriemberségbe a normális ruhák tartoznak, ami esetleg a vögele szint, akkor igen. Bocs, hogy 17 évesen több érzékem van ehhez, mint neked 24 évesen.. 😃
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@hashimoto: Hasonló hozzászólást vártam tőled. Nem tudok csalódni! (:
Akkor a világban több millió embert néznek homárnak, a te logikád szerint. Ennyi erővel, a cosplayerek is homoszexuálisok/leszbikusak. (Szintén a te "fajtád" körében.)
Hatalmas érzéked van 17 évesen, büszke lehetsz rá. Jó "embert" neveltek belőled a szüleid ilyen hozzászólásokkal, és emberismeretet mellőzve homározol le olyan embereket akik esetleg szeretnek/kedvelnek valamit ami a te "uriemberes" (khm-khm) világodba nem fér bele.
Ha rajtad már nem is, de remélem ha lesz majd gyereked, azt legalább normális beszédstilusra és értékrendre tanitod, hogy ne nézzen le másokat mert nem olyan mint te. (Bár ezt inkább jelen helyzetben "majd" az anyára hagynám.) (:
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Kimi no Na wa: Ilyenkor tudod mit szoktam?
Törlöm az első kommentet amihez hozzászólt ez a kis nyavalyás és törlődik az összes többi mocska is amit utána idehány. 😀
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@Moon_Breaker: Csak hát én úgy vagyok vele "sajnos", hogy ilyen mellett nem tudok elmenni szó nélkül.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Kimi no Na wa: De ilyen kis szerencsétlen taknyosnak hiába válaszolsz, olyan mintha egy down kórossal próbálnál társalogni. 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Moon_Breaker: "szerencsétlen taknyos", ez jó volt, mondjuk legalább nekem nem rajzolt lánykákra hegyeződik, mint neked, nagy felnőttnek.. 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Kimi no Na wa: Erről beszélek, azt se tudja miről beszél, de valamit be kell hogy ugasson.
Egyszerűen nem bírja ki. 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
@hashimoto: Azt realizáltad, hogy ez a polo kapásból többe kerül mint a csöves vögele?😃 Most en is verhetnem a "kitalalodmimet" arra hogy hollisterbe járok, es jogosan is mert en legalabb magamnak veszem. Ameddig a szüleid oltoztetnek nem illik leugatni mas izleset.😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@flyaway2: 2017 van már minden elfogadott 😆
amúgy nekem mind1 ki mibe jár az ő dolga ha neki tetszik, tetszen, ha ő boldog akkor én is.
mellesleg nem mintha lenne benne valami kivetnivaló meg am se az én dolgom.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Kimi no Na wa: Elég jó 😀
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Kimi no Na wa: Na igen, de ezek azért ilyen olcsók mert "from china" cuccok...

Amit én vettem (japánból importált) Haruhi -s pólót annó kb. 11 éve még a Lurdy házban a King Comics -ban 15 ezerért,
ma is kb. olyan élénk rajta a minta, mintha tegnap vettem volna pedig hordom elég intenzíven.

Sajnos nem mindegy milyen eljárással nyomják\szitálják rá a képet.
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@Moon_Breaker: Na igen, ezzel nem is lehet vitatkozni.De ennek az anyaga elég jó, de ahogy elnéztem a gyenge pontok már megvannak. (varrások). Majd kiderül hogy fogja bírni. Még is csak "hordani" vettem, majd bírja ahogy bírja. (:

Viszont én szoktam csináltatni is pólókat, az onlinepolo.hu-n. Na, azok nagyon bírják. Nagy a választék is, "bármilyen" nyomatot kérhetsz rá, és ha úgy van, és szeretnéd a képet körvonalazni hogy csak egy xy alak legyen rajta, azt is megcsinálják neked. Én nagyon meg vagyok velük elégedve. Most tervezem hogy csináltatok majd egy Ballroom e Youkoso-s pólót. (: De nem ez az egyetlen tervem. (:

https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/02/74619761939_8720581396182.jpg
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Kimi no Na wa: Ja ja, én is csináltattam úgy 5 éve vagy 10 pólót + egy BRS fekete pulóvert, máig rohadt jól bírják. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Kimi no Na wa: Gondoltam már én is, hogy csináltatok egy pólót. Majd szerkesztek hozzá valamilyen grafikát. (Persze 1 vagy 2 színnel kooperálót)

Vagy Scarface mintájú Chihiros, vagy pedig Miami Vice-os sárkányos (na persze anthro formában)...jó kis 80-as évek 😊 (Színben meg előbbi vörös, fehér és fekete lenne. A másiknál egyszerű, ott fekete alapon neon rózsaszín 😊 )
0
0
0
0
flyaway2 avatar
@Kimi no Na wa: Amugy jo polo. Meg ha nem szereti az ember az animeket akkor is el lehet hordani. Szép elenk szinei vannak, ahogy latom szabasra is jo. Az ára az egyetlen amit kicsit soknak tartok de azt mar te dontod el, hogy megerte-e neked.😃
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@flyaway2: Nagyon Jó az anyaga, a mintát is szépen nyomtatták rá, illetve a varrások is nagyon jók (Nem egy szinű cérnát használtak, ha nem a szinekkel megfelelőt, ami + pont).
Szerintem maximálisan megérte az árát, örömmel hordom! (:

https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/05/234P_20170728_202130_BF.jpg
0
0
0
0
Kneki avatar
@Kimi no Na wa: wow nagyon király póló.
Grat hozzá 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Van pár érdekesség a mostani szezonban
Aho Girl 10/10 comedy
Made in Abyss eddig a legérdekesebb koncepció és remélhetőleg nem tekerik el a végére
New Game 2 - yayy 2nd season
Tenshi no 3P! - loli music anime 😎
Új fate! francé van mindig az a rohadt trap a középpontban mindenhol
és még sok más, amibe nem volt idő belekezdeni
legnagyobb csalódás Clione no Akari. Nem tudom mi ez a short anime mánia mostanában, de ennek nagyon nem tett jó az biztos. Valamiért bejönnek azok az animek ahol kiközösítés van a középpontban, és csak néhány személy lép kapcsolatba az ilyennekkel. Ennél is hasonló a helyzet csak túl gyors, értelmetlen: 1. rész - fujj utáljuk őt mert csak, de mi ketten nem csak nem merünk beszélni vele 2. rész - ó épp ott van 1,2,3,4,5 ééééés 2 új barátja már van is WHAT miről maradtam le? 😊
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Ez Anime-nek számít?
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
Moon_Breaker avatar
@Gyrger72: Hát japánok általában "anime -nek tartanak minden rajzflimet, mindenki más az aki animén a japán rajzfilmet érti.

Ha jól látom ez a Netflix sorozat egy mangáből "készült" : [LINK]
De amerikában és amerikai szinkronszínészekkel így kb. olyan mint az Avatar sorozat (csak annak nincs japán alapja)

Ezek a Netflix sorozatok\filmek általában mindíg jók, ez sem kivétel : [LINK]
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nyári szezonról van valakinek véleménye? Gondoltam 3 animére is: Katsugeki/Touken Ranbu, Kakegurui és Violet Evergarden. Még nem néztem egy részt sem de mint cover art, plot és genre nem tűnnek rosznak.
0
0
0
0
💬 3
Kimi no Na wa avatar
@TheMenkuPocok: A Kakegurui nagyon jó eddig. Sajnos a Violet Evergarden, amit nagyon vártam/várok az majd "csak" Október környékén fogja a Kyoto Animation megerősiteni, hogy mikor is és meddig, hány rész. De még ajánlom számodra/számotokra: Fate/Apocrypha, Koi to Uso (Ha szereted/szeretitek a romantikus Animét) és a Mahoutsukai no Yome is jó "lenne", ha nem csúszna a 3.rész megjelenése "eddig" Szeptemberre. A Jikan no Shihaisha illetve a Nana Maru San Batsu is az első részt látva érdekes folytatásra ad okot. (A lehúzások ellenére is.) És amire kiváncsi leszek még, az a Hajimete no Gal.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Kimi no Na wa: Köszi az infót, nagyon sokat segítettél. Most átláthatóbb a szezon.
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
@TheMenkuPocok: Örülök neki! (:

Viszont rátaláltam még 1 animére a nyári szezonban, még pedig a Ballroom e Youkoso-ra. Az első rész alapján, igen szép és hangulatos animének igérkezik. (:
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Végre kijött a GITS 2017 WebDL 1080p

Hát mit mondjak, aki ismeri a régi-eredeti '95 -ös mesterművet, annak kicsit furcsa lesz a története ennek a filmnek.

A látvány csúcs, színészek is jók csak a karakterek teljesen mások mint az animében.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@xoki: Csak ne CG anime legyen mint pl. az Ajin...
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@xoki: Nem számítok többre, mint ami a Halo Legends ONA-ból kijött. Esetleg valami hasonló, mint a Dead Space filmek.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Na srácok. Szezonális vélemények? Első részek alapján mit gondoltok? Nekem az új Fate/ elég érdekesnek tűnik. A többibe még nem néztem bele.
0
0
0
0
💬 1
X9K338DA avatar
@flyaway2: Várok egy bő hónapot, mielőtt beleugrok, hogy kicsit feltorlódjanak a részek. Az Fate/Apocrypha az, amivel szemben a legalacsonyabbak az elvárásaim. Az A-1 Pictures csinlája, annál meg egy kezemen meg tudom számolni, hány közepesnél jobb sorozatot hoztak ki ebben az évtizedben.

Ami látatlanban egyelőre ígéretesnek tűnik az a Shoukoku no Altair és a Made in Abyss.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Initial D magyar szinkronnal létezik? 😃
Ha igen, egy linket írhatsz akkor. 😉 Köszi. 😃
0
0
0
0
💬 3
flyaway2 avatar
@hashimoto: Ha jól tudom nem nagyon létezik ilyesmi.😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
@flyaway2: Szomorúan hallom. Csak egy összegányolt feliratos-t találtam sajnos.
Mindegy, azért köszi a választ. 😃
Idén megváltjuk a világot mondoconon 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@hashimoto: Amúgy a második évadtól frankón még csúszik is a felirat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció