Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A kezelőgombok nálam se jelennek meg az oldalon, de legyen ez a legnagyobb gond.
Rossz a böngésződ.
Én Torch-ot használok. Chrome alapó, de ez a legjobb. Rettenet gyors és megbízható. Edddig sosem volt vele gondom. (beépített torrent kliens is van benne. 😃 )
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Viszont (nem akarok kucakkodósnak tűnni) csak fekvő módban teljes a felső menü. Állított nézetben a kereső, nagyító ikon felénél végetér! Az oldalt Továbbra is lehet állítva zoom-olni és követi is a kép méretét, de a felső menü nem mereteződik át. Hangsúlyozom csak állítva tartva. Fekvő nézetben teljesen jól működik! Még1x köszönöm!
19ati93: Sok munkánk van az oldalban, csak annyit kérünk hogy ne blokkold a hirdetést. Szeretnénk fejleszteni az oldalt, hogy még hasznosabb legyen a látogatóknak. De értjük, hogy számodra ez nagy dolog, további jó időtöltést az oldalunkon. (Gondolom az én nyereményjátékaimra sem jelentkezel, mert azok nekem költségek...) És persze csak szórakozásból fejlesztem az oldalt, hogy valahová ezt kommentálhasd.
Nem beszélve arról, hogy innen válogatom a játékaim nagyját.
Nagyszerű oldal 😉
Illetve örülnék neki, ha újfent lehetne gif formátumú képeket használni avatarnak.
"Ha meg szeretnéd változtatni jelszavad vagy e-mail címed, kérjük add meg a jelenlegi jelszavad is."
Nincs hely ahova írnám az új email címet !?