Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
-Aztán CoD 6, amikor a host a wallhacker/aimos,és kickeli aki beszól neki...
-Aztán régen a wow, mivel low rates szerón volt egy karakterem, (70es akk még nem volt Wotlk), elég jó cuccai is voltak már, de aztán megöltem egy játékost az ellenséges frakcióból,valamelyik terültetn(szintén 70), és miután meghalt, vissza mentem lvl 1-re, elveszett mindenem,spellek is, anélkül hogy kidobott volna...
-ÉS végezetül a SAMP, mivel éppen börtömbe zártak rendőr megöléséért(Ezen a szerveren egy kis szoba a börtön, ahová beraktak egy másik valakivel,ideg voltam ezért bevertem neki, aztán ő meg csinált vmi hacket a kill fallal, és azt írta ki hogy gránátokkal öltem meg(amikor a szerveren nincs is gránát). én mondtam az adminoknak mindent, de nem hitek nekem és bann...pedig jó szerver volt...huh...ennyi eddíg
nfs underground 1:kb 60 százalékig oké volt utána jött egy körverseny kb 40.-ik próbálkozásnál (nem vicc) uninstall
prince of persia:two thrones:eddig minden pop-ot kipörgettem,a two thrones-nál az 1. főellenségnél (150 méter hosszú,nincs állkapcsa) amikor ráugortam speedkill-eztem egyet a nyakába utána csak úgy ledobott.
és persze a windows az exe,és egyéb hibáival
lehet hogy nem a játékokba van a hiba hanem bennem.
azok a ro...dt lovak meg nemlehet elsavezni se ha cheatsokot aktivalsz...
hat jol felba**ttam és hat hadd ne mondjam tovabb...😆
nfs carbon mikor röhögnek az tök idegesítő
de még úgy h az unokatesód is blamál melletted😃
az én unokaöcsém az aladdinnal gamel és segítekneki és kiröhög azt otthagyom a gépet
De nm ütöttem mert tudtam h drága volt (inkább a monitort ütöttem nm mintha olcsóbb lett volna! 😆😉 DE még mindig jó! 😆
nfs carbon mikor röhögnek az tök idegesítő
de még úgy h az unokatesód is blamál melletted😃
Need for speed most wanted amikor szögesdrótra hajtok és azonnal satu fék és sehova tovább😠na az kihozott a sodromból
Egyszer úgy léptem meg😃 Nagyon nehéz volt😃 Mondjuk az carbonban volt😀
Igen a carbon-ba még tudsz menni a az MW-be annyi!
Need for speed most wanted amikor szögesdrótra hajtok és azonnal satu fék és sehova tovább😠na az kihozott a sodromból
Egyszer úgy léptem meg😃 Nagyon nehéz volt😃 Mondjuk az carbonban volt😀
Naon sok ien játék van!
A jó édes anyukájukat!
Igen a Fifa a bugok miatt az eggyik legidegesítőbb game-e!
Igen az naon szemét game! 😆
WÁÁÁ! 😆 Ne is mondd.. egyszer éjfél körül elkezdtem vele játszani (azelőtt nem ismertem ezt a hülyeséget).. na szal.. elkezdek vele játszani, ha jol tudom 3. pálya végén van az.. eljutok oda, füles rajtam majdnem full hangerő, meglátom, meg ordibáááll....ááááááááá még a szar is megállt benn (már bocs) 😆😆😆 azóta nem játszottam vele...
-De am. az összes FIFA rohadt idegesítő mint pl.:FIFA 07,08,09,10 Online
MINDEGYIIIIK FOOOS!! 😂😂😂 Már bocs a FIFA fanoktól de valljuk be ez van ! 😉
Nekem a 08-ba olyan volt, hogy csak a labda látszott, más semmi😆 Ha kell linkelek videót róla
jajj ez nekem is volt de a 09-ben 😆 és láttam róla videót is 😆
nekem most a fifa ba***a fel az agyamat.
nah az, hogy tud felb*szni?
de engem a cod mw2-be a solo játékok b***nak fel nagyon!miko 12perce már csinálom aztán meghalok, és kezdhetem előről
Rohadt City Interactive😠
Soha többé nem próbálok ki egy City-s játékot sem
Engem mostanság a just cause 2 idegesít fel de rohadtul.
váhhh,az is borzalom...az irányitás....nem is játszok vele...