miért a HD 4850 rossz? én úgy tudtam hogy nem valami drága 😃 amúgy ez a konfig 220 ezer forint de úgy hogy minden kiegészítővel meg a 22" lg monitor is benne van..
Szerintem akinek ilyenre pénze van, az ne spóroljon a videókártyán.
olvastam egy külföldi oldalon, hogy a Core i7 mellé a Kingston HyperX 3x2 GB DDR3 1333 MHz-es memóriákat ajánlják.
hol vagy hogyan tudom letörölni dx9et?😲
mert már 2. játékhoz kéri de a játék végén nem akarja telepíteni őket:S csak kilép a játékbol és arra gondoltam h letörlöm és újra felrakom talán jó lenne😀
na megvettem a pc-gurut benne a win7 RC-vel.
de viszont megakarom osztanni a meghajtomat csinállni 1 másik particiot van particion magic 8-am de nemtom hogykell hasznáéllni, vagyis tudom mert már régen csináltam vele particiot de ujból megprobáltam de nem akar működni.
valaki tud segíteni vagy esetleg mien progival jobb csinálni,( winbdows allat )
Amire robi gondolt az nem memória, sőt, semmi köze nincs a memóriákhoz. Amit ő kérdezett az Switch Card, SLI/CrossFire támogatott alapokon van, a lényege hogy egy vagy két videókártya van az alaplapon, aszerint kell tenni ez a switch cardot.
roberto888 írta:
Nem mondom, hogy kezdő vagyok, de lenne egy kérdésem!😊
Asrock M3A780GXH/128M ezen az alaplapon van 128MB DDR3 1333MHz Sideport Memória! Ezt ugyebár az integrált VGA használja! Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet-e tetszés szerint bővíteni, nagyobb méretű, esetleg magasabb órajelű DDR3-as So-Dimm ramokkal?
Mivel ez a memória integrálva! van ezért szerintem nem tudsz hozzáférni. Olyan mintha prociba cache-et akarnál bővíteni. De ha jól nézem, DDR3-as slotok vannak a mamóriának, és azt tudod bővíteni.
Nem szeretnék okoskodni de az az alap memoriája az integrált vga-nak és ott van a honlapján hogy
Max. shared memory 512MB tehát azon felül 512 mb-ot tud a vga-hoz tenni a rambol
ferminator7 írta:
hali nem tudjátok hogy miért fagy le folyamatosan a gépem? mert szinte az összes játék lefagy egy idő után szerintem melegszik a gép mert néztem hogy 75-80%-nál nem nagyon használja többet a vga-t előre is kössz
Az everest kiírja az aktuális hőfokokat nézd meg avval hogy mennyit ír ki a porocira, alaplapra vga-ra.
ezt terhelés(fc2) alatt néztem meg:
alaplap:45fok
CPU:39fok
CPU\mag1:26fok
CPU\mag2:26fok
GPU:56fok
Winchester:34fok
Az alaplap sztem kicsit meleg. Nekem 30-35 szokott lenni...
ferminator7 írta:
hali nem tudjátok hogy miért fagy le folyamatosan a gépem? mert szinte az összes játék lefagy egy idő után szerintem melegszik a gép mert néztem hogy 75-80%-nál nem nagyon használja többet a vga-t előre is kössz
Az everest kiírja az aktuális hőfokokat nézd meg avval hogy mennyit ír ki a porocira, alaplapra vga-ra.
ferminator7 írta:
dave500 írta:
Ez szép dolog! Ha ti kérdeztek valamit, azonnal válszolunk, ti meg szartok a fejünkre! Eddig ha 2-3x kaptam választ a kérdésemre(mostanról beszélek)
Hát kössz!
Én tegnap éjjel legalább 1 órán keresztül kutattam a gugliban roberto888 kérdése után, de csak annyira jutottam h a sideport memory a leírás alapján built-in, onboard chip, ezért nem lehet csak úgy cserélgetni, viszont az alaplap képén meg látszik h külön so dimm foglalatban van, és a cserére vagy bővítésre vonatkozóan nem találtam semmit, semmilyen címszó alatt, ezért nem írtam ide semmit. Meg semmi olyat nem tudtam volna mondani, amit roberto888 ne tudna... de legalább a szándékom megvolt!
roberto888 írta:
Asrock M3A780GXH/128M ezen az alaplapon van 128MB DDR3 1333MHz Sideport Memória! Ezt ugyebár az integrált VGA használja! Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet-e tetszés szerint bővíteni, nagyobb méretű, esetleg magasabb órajelű DDR3-as So-Dimm ramokkal?
Mivel ez a memória integrálva! van ezért szerintem nem tudsz hozzáférni. Olyan mintha prociba cache-et akarnál bővíteni. De ha jól nézem, DDR3-as slotok vannak a mamóriának, és azt tudod bővíteni.
Ez szép dolog! Ha ti kérdeztek valamit, azonnal válszolunk, ti meg szartok a fejünkre! Eddig ha 2-3x kaptam választ a kérdésemre(mostanról beszélek)
Hát kössz!
A sárga azt jelenit, hogyha pl. vidikariról van szó akkor nem pont az van neked ami kell de annyira elég, hogy elinduljon tőle a játék és közepesre állítsd! Tehát olyan közepes a játékhoz az adott alkatrész!
1 pár dologban nem vagyok biztos a video karimnál hogy pontossan mit kell beírni ha ez a karim van Gigabyte PCIe 9800GT N98TOC-512H
-Memória mérete: 512 MB
-GPU órajele: 700 MHz
-Memória órajele: 1800 MHz
ezek a jó értékek?
olvastam egy külföldi oldalon, hogy a Core i7 mellé a Kingston HyperX 3x2 GB DDR3 1333 MHz-es memóriákat ajánlják.
MSI P35 NEO2-FR alaplap
Intel Core i7-920 ( 2,66GHz/8MB/1333MHz) (s1366) BOX processzor
Kingston 4x1GB ram
Asus Extreme Radeon HD 4850 1GB DDR3
szerintetek ez így milyen konfiguráció? Jó?
mert prototype végénis nem akarja telepíteni a dxet csak simán fogja magát és kilép...😞
Itt egy 2009 márciusi, de mielőtt ezt feltennéd, a videókártyádhoz is keress új drivert
Jaaa...letörülni...úgy olvastam, hogy letölteni
Na, ezen az oldalon: [LINK] van két program, próbáld meg mindkettőt.
mert már 2. játékhoz kéri de a játék végén nem akarja telepíteni őket:S csak kilép a játékbol és arra gondoltam h letörlöm és újra felrakom talán jó lenne😀
de viszont megakarom osztanni a meghajtomat csinállni 1 másik particiot van particion magic 8-am de nemtom hogykell hasznáéllni, vagyis tudom mert már régen csináltam vele particiot de ujból megprobáltam de nem akar működni.
valaki tud segíteni vagy esetleg mien progival jobb csinálni,( winbdows allat )
Nem szeretnék okoskodni de az az alap memoriája az integrált vga-nak és ott van a honlapján hogy
Max. shared memory 512MB tehát azon felül 512 mb-ot tud a vga-hoz tenni a rambol
Az alaplap sztem kicsit meleg. Nekem 30-35 szokott lenni...
Valaki ért itt a TINA programhoz?
Nagyon fontos lenne!
THX
Hát kössz!
Én tegnap éjjel legalább 1 órán keresztül kutattam a gugliban roberto888 kérdése után, de csak annyira jutottam h a sideport memory a leírás alapján built-in, onboard chip, ezért nem lehet csak úgy cserélgetni, viszont az alaplap képén meg látszik h külön so dimm foglalatban van, és a cserére vagy bővítésre vonatkozóan nem találtam semmit, semmilyen címszó alatt, ezért nem írtam ide semmit. Meg semmi olyat nem tudtam volna mondani, amit roberto888 ne tudna... de legalább a szándékom megvolt!
Hát kössz!
az nema max...csak az ajánlott hogy mennyire van rá esélyed h kb medium-high között rendesen menyen😃
Video RAM: Required - 256 MB , You have - 1.9 GB
akkor most 512mb ot vagy 1.9gb ot kell beírni?gddr3 as
-Memória mérete: 512 MB
-GPU órajele: 700 MHz
-Memória órajele: 1800 MHz
ezek a jó értékek?
1600 már Revotec van.. nemkell 3000Ft-s
okés akkor lekapom😀