1-2 cigó akk örüljetek nálunk kb 400 😆 és 20 fős bandákban járkálna polójukra rá van írva hogy gigolo latino 😆 meglátjuk őket haverokkal mindig ezen szórakozunk
Nekem is ma volt az első napon az osztályban vagyunk 33 an és ebből 12 asszem fiú a többi csaj 😃 . Elég unalmas volt ez a nap de hátha holnap jobb lesz 😀.
jaja de azok meg úgy sem fognak dolgozni
na meg új infó tanárunk lett aki nagyon szigorú már elneveztem szkúternek ha látnátok értenétek miért hozzáteszem nő 😆
MC MaRcI: Hát igen, azt már én is észrevettem, hogy manapság sajnos 30 szakmunkásból 25 cigány... és azok is csak azért mentek oda, mert valahova muszáj nekik...a segélyek miatt....
hát figyu én am nem járok rossz suliba csak szakközepesek meg szakmunkások sajnos együtt vannak és kb 600vagyunk a suliba abból kb400 cigány most 9.be (én11. es vok) szakmunkásokhoz szinte csak cigók jöttek ma már láttam egy 20 fős bandát
hassi írta:
Első nap földrajz egyes osztályfőnöki órán!: mert a tanár szerint beszélgettem (pedig nem), mikor egy másik gyerekkel meg kiabálnia is kellett, akkor se fogta be. Annak meg semmi..
Hát ezaz hogy nem is tanított semmit, most a semmiért kaptunk 3an egyest.
Még mondta is, hogy sajnálom hogy titeket vettelek elő, ti voltatok középen. pech.
De ha beszélünk igazgatóval akkor csak még rosszabb lesz..
Szóval marad a puskázás 😃 Egy egyest még nem nehéz javítani
😃 még mindig ott van a WC... természetesen becsöngetés után... bár én nem cigizek... csak velük szoktam menni 😃 ...amúgy nálunk is van portás és nálunk is vagy kilépőt kell kérni vagy szólni kell az osztályfőnöknek 😃 pl.: ma 3 óránk volt... és 10 percet vártunk hogy kimehessünk 😃
jaja de ha azt nézitek 50% az kurva sok az már 3-as lenen elvileg meg am kellenek a szakmunkások csak akk lehet nem a cigókat kellene támogatni az államnak ma is jövök hazafel oszt egy ilyen kis 6-7 éves cigó elkezd pofázni az ilyet jól el kellene verni
Mort2195: Nálunk is van, de januártól bevezetnek egy olyan törvényt, hogy 18 felett se dohányozhat senki az intézményekben.
MC MaRcI: Az biztos... manapság szakmunkások kellenek, szinte már minden 2. embernek van diplomája... de nem tudnak elhelyezkedni...
ezért emelik fel 50%-ra.
jasko: Ez így igaz, hogy "börtön"! Nálunk már 8 után a kapukat bezárják és ki se lehet menni fél 2-ig, szenvednek a dohányosok! 😆
hassi: Csak a tanulmányi eredményedért kaphatsz osztályzatot, ezért csak figyelmeztetőt kaphatnál tehát f@szfej egy tanárod lehet, ki is b@szhatnák ilyenekért.... csak az a baj, hogyha megkérdezik tőle "nagyobb emberek" akkor azt mondja, hogy feleletre kaptad....viszaél a jogaival a sok köcsög tanár...
Mi meg az iskolában vagyunk vagy 3 000-en mert bezártak egy pár iskolát a közelben.De a legjobb benne az, hogy szakközépre jelentkeztem nem írtam felvételit mostmeg gimnázium lett.Egyébként 10.-be járok.
Első nap földrajz egyes osztályfőnöki órán!: mert a tanár szerint beszélgettem (pedig nem), mikor egy másik gyerekkel meg kiabálnia is kellett, akkor se fogta be. Annak meg semmi..
31-en voltunk 8-ba most 19-en vagyunk,ahova én járok, de ez a jó része 😃 1-2 ember ment el 0.-ba vagy szakközépre akit birok 😀 meg egy haverom elment a BP HONVÉD-hez az akadémiára focizni 😀
am én nem sulinak nevezném hanem börtönnek 😃
Régi sulimba volt hogy mielőtt évközbe odamentem 5 ember volt, velem együtt lettünk 6 an majd később jött még 1 tanuló úgy hogy 5 ikben 7 en voltunk év végén 😃
Nekem 2 osztály társam nyáron feketére festették hajukat meg tettek piercinget a szájukba és szakinformatika tanárom azt mondta:
Tehát az osztályban van 1 lány és 2 tokio hoteles akik nem döntötték el mik lesznek. 😃
(Nem tokio hotelt hallgatnak hanem metált)
mi 35 en kezdtük 9. be most 11. be 21 en vagyunk és a leg ótvarabb termet kaptuk mert nem is osztályterem hanem valami rohadt bemutató termet alakítottak át. Na meg egy 1x1m es tábla van. De mi nagyon jól elvagyunk a tanárokkal viccelődünk ők is velünk bár ezért néhány szeret köcsögösködni 😆
Én nem szeretem, tavaly se volt jó, kiabáltak a tanárok rendesen az egész osztályra, most meg 34 ből maradtunk 20 an, megkaptunk egy nagyon kicsi termet a régi nagy helyett :/
K3nzor írta:
Nekem utolsó évem jön.De előre látom, hogy nem fogom ki bírni.Túlságosan is utálom az iskolát 😆Minden nap egy örökkévalóság.Annyi a szerencsém, hogy az iskola mellett lakok így hamar hazaérek.
Ezekkel a fakultációkkal lehet majd rendesen szívni. Egyik oszt társam úgy járt hogy 5 órája van aznap majd a 7. ben lesz egy fakt órája és a 9. órában is lesz neki egy ráadásnak bejárós szóval még buszt is időzítenie kell 😆
Most lettem hetedikes, de nincs nap amikor 5 órám lenne! 😂
Be fogok sz**ni ebben az évben.
Főleg az év végi irodalomvizsgán, amikor 35-40 (!) könyvből kell felelni/dogát írni.
Azaz idegesítő azt mondják hogy szólni kell ha próblémánk van a másikkal ,de úgyse csinálnak semmit úgy hogy ez így hülyeség jobb eldönteni ki a jobb azt kész
Nálunk semmi szívatás nem volt és mos mi se szívatjuk a kicsiket.
Nekem nagyon f@sza csak a csütörtöki és a pénteki órarend van de ez alatt a két nap alatt 7 informatika órám van 😆 ma volt 4
na megvolt az első nap a 11.-es évemből... hát mit mondjak.... semmi se változott 😆 3 órám volt.... de holnap már 6 lesz... -.-" jövőhéten meg már lesz gyakorlati óránk is, valami főzős-sütős cucc... de hát ez van... kitartást mindenkinek! 😀
Tudod melyik a jó cigány a ...... 😆
Majd ha megismered őket.....
amúgy nálunk nincsenek cigányok 😃😃
Viszont 34-vagyunk mostmár... és ebből csak 7 csaj van, mondjuk 3 b@szható kivitelben! 😜
na meg új infó tanárunk lett aki nagyon szigorú már elneveztem szkúternek ha látnátok értenétek miért hozzáteszem nő 😆
Hát ezaz hogy nem is tanított semmit, most a semmiért kaptunk 3an egyest.
Még mondta is, hogy sajnálom hogy titeket vettelek elő, ti voltatok középen. pech.
De ha beszélünk igazgatóval akkor csak még rosszabb lesz..
Szóval marad a puskázás 😃 Egy egyest még nem nehéz javítani
MC MaRcI: Hát jah nem azokat a rohadékokat kéne támogatni...
MC MaRcI: Az biztos... manapság szakmunkások kellenek, szinte már minden 2. embernek van diplomája... de nem tudnak elhelyezkedni...
ezért emelik fel 50%-ra.
25-en vizsgáztak.
Ebből 24 jeles és 1 jó lett. 😆
hassi: Csak a tanulmányi eredményedért kaphatsz osztályzatot, ezért csak figyelmeztetőt kaphatnál tehát f@szfej egy tanárod lehet, ki is b@szhatnák ilyenekért.... csak az a baj, hogyha megkérdezik tőle "nagyobb emberek" akkor azt mondja, hogy feleletre kaptad....viszaél a jogaival a sok köcsög tanár...
am én nem sulinak nevezném hanem börtönnek 😃
Tehát az osztályban van 1 lány és 2 tokio hoteles akik nem döntötték el mik lesznek. 😃
(Nem tokio hotelt hallgatnak hanem metált)
Nekem utolsó évem jön.De előre látom, hogy nem fogom ki bírni.Túlságosan is utálom az iskolát 😆Minden nap egy örökkévalóság.Annyi a szerencsém, hogy az iskola mellett lakok így hamar hazaérek.
hát igen ez így van általában
Be fogok sz**ni ebben az évben.
Főleg az év végi irodalomvizsgán, amikor 35-40 (!) könyvből kell felelni/dogát írni.
A hét (óraszámokat mondok):
6 6 7 7 6
H K Sz CS P
B hét:
6 7 6 7 6
H K Sz Cs P
Nektek hány órátok volt hetedikben???
Nekem nagyon f@sza csak a csütörtöki és a pénteki órarend van de ez alatt a két nap alatt 7 informatika órám van 😆 ma volt 4
na végree jó volt suli csak sok kis kemény csávó újak feszitenek az egyik barátnőmre akart rá mozdulni és megvertem az egyiket
meg fiatal osztályfőnököm van: )
Verekedéssel kezdesz? 😆
meg fiatal osztályfőnököm van: )