Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amúgy:FIFA11!!!44NÉÉÉÉGY!
kezdek ideges lenni ....
reggel majdnem beleutottem egyet okollel a monitorba, de az asztalba utottem amitol leesett a tea takarithattam fel, attol meg idegesebb lettem. aztan toltam a TDU2 -t aranyos game 😃 😂 😃 😂 az lenyugtatott 😃
Először felqrt a kotor ( 4órát szenvedtem vele h feltegyem és nem indult).
Utána rápróbáltam a kotor2 re az se indult! Ennek következtében elkezdtem hallgatni 1 kis madballt amin felspanoltam magam, és leszedtem a quake3-at h lenyugtasson (ami szintén nem indult el csak még jobban fel***).
Ezért leszakítottam a szekrényajtót az idegtől majd felborítottam az asztalt amin rajta volt az adóbevallásom és a upc csekkem amire ráborult az asztalon lévő 4 dl multilé!
Eközben pedig ráléptem az első jackdugómba bedugott fülhallgató zsinórra amitől kiszakadt a jackem !
ÉS NE LEGYEK IDEGES ??!!
ez nagyon durva 😲
gyá rossz napod lehetett 😆
Szinte lehetetlen driftelni!
Titan Quest, legendary fokozaton a boss-okat lehetetlen kinyirni, arrol nem is beszelve hogy fenyevekre vannak a rebirth fontain-ek.
hát epci-ben sem kutyák.... van aki 1 ütésböl én csak csalásal tudom.
a végén a főelllenségnél
áhhh
már darabokra vertem az asztalt
Először felqrt a kotor ( 4órát szenvedtem vele h feltegyem és nem indult).
Utána rápróbáltam a kotor2 re az se indult! Ennek következtében elkezdtem hallgatni 1 kis madballt amin felspanoltam magam, és leszedtem a quake3-at h lenyugtasson (ami szintén nem indult el csak még jobban fel***).
Ezért leszakítottam a szekrényajtót az idegtől majd felborítottam az asztalt amin rajta volt az adóbevallásom és a upc csekkem amire ráborult az asztalon lévő 4 dl multilé!
Eközben pedig ráléptem az első jackdugómba bedugott fülhallgató zsinórra amitől kiszakadt a jackem !
ÉS NE LEGYEK IDEGES ??!!
ez nagyon durva 😲
ÉS NE LEGYEK IDEGES ??!!
Legacy of Kain Defiance -ban a mozgás ami nagyon felidegelt engem 😆 és a Mafia2 tökéletes bugjai
Nekem hibás az öszes legújabb játék... a mafia ugráló árnyékokkal megy meg van hogy csak a szem látszik... ASD
már 2órája próbálom elindítani minden sz@rral próbálkoztam és nem akar futni a gépemen .... 😢
De azért én is osztom őket rendesen AK74u-val 😆 Megnézem h hol a kemper és szószerint beugrok 2 centire a pofálya elé és Rapid Fire + Grip-es AK74u-val szétapritom 😆 Am már Prestige 1 - 21-es vok 😃
és még a:
GTR2: 24 órás bajnokság(online) 12 perc volt hátra... és 6. helyen voltam(21ből) erre a csávó belém jön féktávon és kilök... lecsúsztam a 13. helyre.... (a 24 óra az tényleg 24 óra volt)
PES és FIFA: utolsó percben kapok gólt
Nagyon ideges lettem, már olyan szinten voltam, hogy törlöm a karakterem 😃
egem a need for speed carbon mert minden főnökversenyt 3x kellett megcsinálnmi mert kilépett
ugyanez GT4-nél. Sokszor az volt, hogy éppen küldiben voltam, megnyomom az esc-et, hogy megnézzem a térképet, erre:
RESC10 Out of video memory - Please re-boot your system.
Hát bazzeg nemelég hogy kilépett a játékból, de még rebotoljak is?😠
mondjuk szerencsére még nem kellett rebootolni😀
őőő hát én minden játékon felhúzom magam, legalábbis a jó nehéz részeken 😃 osztálytársam a COD6 kutyákat utálja nagyon, múltkor a pofájába ugrott 1 és úgy beszart h bebújt az asztal alá és ott volt 10 percig 😃😃😃