Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GodSie avatar
Most épp Ark : Survival evolved : D
Kb 2500 órám van már benne
0
0
0
0
Bicike avatar
Dragon Age Inquisitions.
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@Bicike: Nekem ott porosodik a könyvtáramban már vagy 7éve 😅 Valahogy sosincs időm egyik részére sem.
0
0
0
0
Bicike avatar
@kmetovics: Az Originst megjelenéskor kitoltam, akkor annyira nem jött be. Pár évre rá elővettem megint, annyira magával ragadott a játék, hogy rögtön beszereztem az Awakeninget is. Az Inqusitiont már Xbox One-ra vettem pár éve. Azt hittem, lesz olyan jó, mint az első rész, de csalódtam. Most megint elkezdtem, aztán lesz, ami lesz. 😀
1
0
0
0
kmetovics avatar
@Bicike: Hát akkor jó játékot hozzá 😀
0
0
0
0
kismadar avatar
@Bicike: A FIFA még megy? Vagy az idei kimaradt? 😁
0
0
0
0
Istvan1995 avatar
American Truck Simulator 😎
0
0
0
0
Ironmask avatar
Tom.Clancys.Ghost.Recon.Wildlands.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
https://m.exophase.com/xbox/games/l/2bb6e.png
https://gepigeny.hu/jatek/saints-row-2

Xbox 360
Állítólag a PC port elég trágya, de az Xboxos is képes csúnyán beszaggatni.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@X9K338DA: A PC port kritikán aluli, pár óra után töröltem. Én PS3 -on játszottam, ott is be - be szaggat, de élvezhető.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@X9K338DA: Sztem pcn hagyd ezt a játékot
Ennél rosszabb port talán nincs is
0
0
0
0
GodSie avatar
Rainbow Six Siege , 3000 óra van benne :D
Ark Survival evolved kb 2500 óra
0
0
0
0
kismadar avatar
Dead Island 2, Resident Evil 5
0
0
0
0
💬 2
MC MaRcI avatar
@kismadar: Remélem a resi 5is kap majd egy jóféle remaket
0
0
0
0
kismadar avatar
@MC MaRcI: Én is bírnám, annak ellenére, hogy nem volt annyira közkedvelt én nagyon szeretem.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Skyrim még mindig
72ora körül járok
Az a baj OP vagyok nincs már kihívás
Meghat sok küldetést nem jelöl a térkép így nem tudja az ember befejezni
Arcwind point bug is ott van ráadásul a játék eleje óta
Szóval az érdekes hogy ezeket a hibákat hosszú évek alatt nem sikerült továbbra sem kijavitani
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@MC MaRcI: Ez melyik bug, amit írtál? Nekem anno egy shout buggolt be, h a karakterem sehogy nem tudta elszívni azt a képességet. Sajnos nem volt előtte mentésem, így hagytam a fenébe. Majd talán jövőre kijátszom. Már párszor elkezdtem, de sosem fejeztem be 😅
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@kmetovics: Igen az arcwind pointnal a shoutot én sem tudom elszivni
De mondjuk azóta én meg találtam az összes többit
Inkább az zavar hogy ott van a küldetés listámban
+ vannak küldik amiket sehol sem jelöl a térkép
A dlc mapon sem
Egyébként én nagyon elvagyok vele
Nagyon jó játék
Ezek a fránya bugok ne lennenek
0
0
0
0
TomSlier avatar
Jelenleg a Dying Light 2 és a Sons of the Forest pörög nálam.
0
0
0
0
Zgamer93 avatar
Cyberpunk 2077, Caliber
0
0
0
0
Omis avatar
GTA V néha,RDR 2 ,Project cars 3,Dying Light 2.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Assassin s creed odyssey eddig 104 óra 😂😂 és még csak alap story ban vagyok még van a 2 nagy dlc is😂😂
1
0
0
0
Dermedor avatar
Postal 2: Apocalypse Weekend 😅
0
0
0
0
bukta2 avatar
pc-n a hogwarts pörgött, de mostanság be se kapcsoltam a pc-t, steam decken az akciók hada miatt beszereztem pár régóta kiszemelt címet,most azok pörögnek decken 🥰
pl. From Space!! nagyon vagány játék,hangulatos! akkor az Ori második része, az egyet is decklin toltam,az is remek játék!
0
0
0
0
DarkEvil avatar
The Dark Pictures Anthology Man of Medan kijátszva
The Dark Pictures Anthology Little Hope kijátszva
The Dark Pictures Anthology House of Ashes kijátszva (A legjobb)
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Skyrim
Resi 5
Tomb raider
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: És hogy tetszik?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Írtam a topikjához
1
0
0
0
zsiroslangos avatar
Witcher 3 complete edition nintendo switchen.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Cities skylines megy manapság, 600+ mod, végtelen pénz, csak az építgetés.
0
0
0
0
kismadar avatar
Code Veint kipróbáltam ma, hát nagyon nem az én stílusom, de még 1-2 kört megyek benne majd.
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@kismadar: Hát az én stílusom sem, hiába souls-like. Ez az anime stílus sosem feküdt nekem. Néztem róla videókat, de nem jött be. Az a csávó, aki állandóan sajnáltatja magát is tök felesleges benne, mert kb senkit nem érdekel 😆
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Hát az első cutscene-nél már nyomtam a skippet, és így voltam utána mindegyiknél. A harcrendszer is elég vegyes eddig, most már csak a coopot fogjuk tesztelni, aztán megy a törlés. 😅 Ha nem lett volna benne a ps pluszban, akkor biztos az életben nem próbáltam volna ki!
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Na én így voltam a Mortal Shell-el. Megvenni nem akartam, mert nem tudtam róla semmit, még azt sem, h azok a shell-ek micsodák, de mivel benne volt a ps plusban abban a hónapban és nekem még hátra volt vagy 2 hét, mondom letöltöm, azt kipróbálom. Siettem kijátszani, de nagyon rövid volt, igaz nem igazán tetszett az sem. Többet elő sem veszem. Így voltam a Nioh-val is. Soha többet.
1 végig(szenvedés)játszás bőven elég volt. Még rá gondolni is fáj 🤢🤢🤢 És még sokan a DS gameket tartják nehéznek. Azok biztos nem próbálták még a nioh-t 😆😆
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: A Mortal Shell is onnan van meg tényleg, már el is felejtettem. Na meg a Nioh 1-2 is, azok tényleg túl komplikált játékok amúgy, én se szerettem, hogy annyi szűr szar van benne. A Nioht talán feléig vittem el, a Nioh 2 meg volt fent vagy 1 órát a konzolon. 😅
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Szerintem is túl van agyalva a nioh 1-2. Annyit kell benne farmolni 1-1 armorset-et, h borzalom. Sokan azon akadnak fenn, ha akármelyik DS-ben kell egy kicsit farmolni, mondjuk 5-ször végigmész a 3-ban Anor London, de csak az elején, tudod, ahol van 2 sima, meg egy piros szemű silver knight. Az kb úgy max negyed óra, ha simán meg tudod ölni őket vagy max félóra, ha 💩 vagy. Ellenben a nioh-kban meg a teljes story vagy submission-t kell megcsinálni ahhoz, akár többször is, ami ki tudja mennyi idő lesz. De szerintem egyelő egy wow-val már.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Pedig aztán a DS-ben a farmolásra tényleg nem kell annyit elcseszni, az meg hogy többször new game+ -ban végigjátszod, és szinte minden szinten adnak specifikus itemeket bossok, azért sokkal inkább játszatja magát a játék. Eldenben is simán neki álltam farmolni a ritka droppokat is. 😅

Na hát igen, a submissionok... Amikor már 5x vagy ugyanazon a pályán csak más a küldetés, de az enemyk meg úgy nagyjából minden ugyanaz, csak pár pályarész le van zárva, hát ehhez nagy kreativitás kellett. Jó kis időhúzó az biztos! Aztán az itemek miatt meg rá vagy kényszerítve... 😒
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Hát de látod valaki azt hiszi Spoiler!
pl enslaved 😂😂
, hogy a soulsokban órákat, sőt napokat kell farmolni, h tudj érvényesülni😆😆. Ilyenkor szoktam fogni a fejem. Én úgy megyek végig a DS3-mon, akár NG-ben, akár +-ban, h kb mindenkit 1szer megölök, mint egy bosst, azt csókolom. Max akkor állok le "farmolni", ha egy kevés hiányzik a lv up-hoz és bemék egy bosshoz, de mondjuk 0 soul-al akarom ezt megtenni, vagy amikor mondjuk egy speckó item, armor db vagy egy fegyver kell.

A Nioh 2-őt én is elkezdtem tavaly asszem. Mondom magamban, h majd néha eljátszogatom vele. Aha persze. Annyi combo van benne, h mondjuk 1 hét kihagyás után azt is elfelejteném, h melyik gombbal kell healelni 🤣🤣 Ezeket folyamat nyomni kell, h jó legyél bennük sajnos, ellenben egy ds-sel. Azokban legalább nincs túlagyalva semmi, max a questek vannak megnehezítve.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Persze mert ők alapból bénák, és csak a kifogást keresik. Különben egy kis akarat kell hozzá, és bárki képes érvényesülni benne. Ezeket a játékokat én is farmolás nélkül szoktam játszani, úgy ahogy mondod, megpróbálok minden enemyt megölni úgy, hogy ne maradjon ki egy sem.

Én a Niohban már másnap nem tudtam mivel mit kell csinálni. 😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Gyrger72: na milyen én nekem pár évig még böven elég a win 10 örülök ha ez megy normálisan

nehéz volt a telepités vagy csak frissitettél?
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@gyuri191: Szokatlan a Win 10 után. Csak frissítés volt, sok-sok szenvedés után.
Először egy délutánba telt összeszerelni az új alkatrészeket, alaplap stb. utána beindítjuk és a windows 10 rögtön folytatta ahogy volt. Csak ezután jöttek másnaptól a gondok.
Bekapcsoláskor ugyan nem kékhalálozott de rejtélyes módon újraindult párszor (persze pont mikor nem vagyok a közelben) és sokszor a biost is elindította, ráadásnak még az internetet is szétkapcsolta. Ilyenkor csak a modem újraindításával jött vissza a net.
Úgyhogy kapott a gép egy tiszta telepítést 10-re majd frissítettem.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@Gyrger72: ja átérzem tt olyanokat csinált a gép hogy amikor este kiakartam kapcsolni volt olyan hogy havonta egyszer csak pörgöt az a kerék hogy leállás és ott megfagyot és csak néha havi egyszer csinálta de néha heti egyszer random azóta újra raktam win 10 et meg a gyártó oldalrol szedtem le alaplapi chipsetet és azóta egy honapja ennek és eddig müködik minden meg kikapcsol rendesen néha csinál furákat ez a win 10 csak kéntelen voltam váltani csakis a dx12 miatt
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Nemrég vittem ki az uncharted 4-et pc-n azután jött az evil west ezeket mind imáttam nagyon jók

és most végre valahára assassin s creed valhalla következik
1
0
0
0
💬 18
kmetovics avatar
@gyuri191: Jó játékot hozzá 😁 Az is lesz olyan hosszú, mint a Witcher 3, ha netán az egész storyt ki akarod vinni, de ha "csak" az alapot, az is lesz 150-200 óra. Nekem 170 körül volt hardon(berserkr).
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: köszi😀 hát mindent megakarok csinálni mint a witcherbe ja és no fast travel szóval ja 150-200 óra kb 🤣🤣
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Hát ha no fast travel, akkor 200-250 lesz 🤣🤣
3
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: hát ja minden open world játékot ugy játszok mert ugy látom értelmét pl kipróbáltam witcher 3 ba fast travel néha néha és olyan illúzio romboló volt hogy este utaztam és a célhoz odaérve ugyanúgy este volt nemlátam azt amikor lemegy a nap meg napfelkeltét ilyeneket
1
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Sajnos nekem nincs ennyi időm általában. Most a héten azért több lesz, mert elzavartak szabira 🤣🤣
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na akkor nyomjad neki mivel tolod?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nyomom is. Elden ringel és shadow of war-ral. 1 hónapig csak játszogattam velük heti 4-5 órákat, de most begyorsítok kicsit, mert jövő hónapban veszek végre egy ps5-öt és azon akarom kipörgetni az újabb gameket 😎
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na ps5 gratula én csak pc only master race vagyok sose tudnék kontrollerel nyomni

elden ring hogymegy
1
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Elég jól, bár most colossal swordokkal nyomulok és úgy azért nehezebb, mint pl katanakkal. Mármint annyiban nehezebb, h ha beviszek egy sebzést és nem kap stunt az enemy, akkor utána én kapok be instant egy sebzést. Ez a hátránya. Charge-olt heavyt nem is merek nagyon ütni bossoknál, max sima mobok esetében. Majd a game közepétől átspeccelem a karakterem inteligenc/strenght-re, mert most sima strenght egyelőre, csak még nincsenek meg azok a fegyverek, amik arra scale-elnek, azért sem fejlesztem még az inteligenciát. Nem rossz ezekkel a nagy fegyókkal tolni, de nekem a katanak, meg a twinbladek jobban adták :) Amúgy tervebn van még vagy 3-4 féle végigjátszás. Még nincs kiplatinázva, mert hiányozik a 2 ending acsi és nem akarom a felhőb fel és onnan letöltött mentés hülyeséget kihasználni, amit sokan tesznek, bár nem tudom, h miért, ha tetszik nekik a játék. Kb semmit nem érnek el, ha előbb szerzik meg és semmit nem veszítenek, ha később kapják meg a platinát. Amúgy a dlc-t alig várom. Direkt nem mentem még át az 1.karimmal NG+ba, mert azt várom 😁 191-es szinttű Spoiler!
micsoda véletlen 😂😂
. Nem nagyon farmoltam benne, max az upgrade kövek miatt. Most is éppen a gamet nyomom.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: látod lehet az én karakteremel játszol 😁😁😁😁

akkor jó sok orád lehet benne de örülök ha ennyire tetszik és megfogott a játék én most a valhallával vagyok igy alapbol imádom a viking témát igy hát el leszek egy ideig ezzel meghát semmi fast travel szóval ja izgi lesz
1
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Igen lehet, h azzal tolom 😁 Ja azt még akartam írni negatívumnak, h colossal sword-okkal néha nem találja el a karatkterem a kicsi ellenfeleket vagy akik össze vannak görnyedve, mert elmegy felettük. Érdekes olyankor nincs nagy hitbox, csak a mi esetünkben 🙄🙄 Pl vannak az impek. Elég idegesítőek tudnak lenni, főleg ha 3-4-en jönnek ránk egyszerre. Olyanok, mint a thrall-ok a DS 3ban ugyanaz a moveset, csak a kinézet más. Volt olyan boss, ahol ők voltak a segítség. Muszáj volt előbb őket leszednem, mert ha rámegyek egyből a bossra, akkor ezek szétcsapdosnak, meg be bleed-elnek 😆
Viking témát én is szeretem. A valhalla nem volt rossz, csak a harc kb 30 óra után semmi újat nem adott. Sokszor cserélgettem a fegyvereket, meg volt, h dupla greatsword-dal toltam, volt, h csak egy db fejszével vagy dupla pajzzsal, ha volt olyan kihívás az uplayen belül 😀
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: dupla pajzs olyan is lesz ? 😂😂😂 most vitem belöle 2 óra 20 percet tutorialt megcsináltam és *** elöször a red dead 2 jutot eszembe amikor a hoban mászkálok a fizika ja és egyböl elkezdtem vadászni szarvasra🤣

Eddig imádom gyönyörü a játék én normal fokozaton viszem
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Még szép, h van. Valaki úgy játszotta végig, bár sokan ezt gyengeségnek vélték anno vagy még most is. Szerintem nem az. Elég vicces, ha az ember 2 pajzzsal csapdos egy enemyt 🤣🤣 Ezt úgy írom, h szinte sosem használok pajzsot egy játékban sem, kivéve, ha alapból a karakterünkön van és nem lehet leszedni, sőt ajánlott használni 😉
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: nemtom nekem tetszik a kinézete én most úgy használom fejsze meg pajzs

de majd még úgyis próbálgatok más kombókat viszont kivégzések tetszenek rátaposok fejükre 😀😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ja a kivégzések azok durvák. Imádtam szétvagdalni az angólokat 😆😆 Szegények hogy kapták a dupla fejszékből is 🤢🤢
Tényleg, milyen nehézségen játszol?
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Normal fokozat szigorúan mindent normálon játszok
1
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Helyes. Én mostanában mindent felnyomok hardra, kivéve azokat, amik még normálon is megizzasztják az embert. A souls gamek feltolták az ingerküszöbömet 😆 De azért annál feljebb már nem megyek, max ha 2szer akarok egymás után végigvinni egy játékot, de az olyan ritka, mint a fehér holló.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: háát nekem böven elég a normal volt olyan game ami normalon is tudott mutatni nehézséget 😅😅
1
0
0
0
ZoZZo avatar
Star Wars Jedi Academy 😁 Steamen akciós. Régi nagy kedvenc.
Van magyar szerver és weboldal is.
http://webthree.hu/
1
0
0
0
💬 1
Karrigan avatar
@ZoZZo: Az egy irtó menő játék volt régen, nagyon szeretem még most is, köszi a linket szerverről, én is be fogom szerezni, neked jó szórakozást.
0
0
0
0
TomSlier avatar
Dead Space Remake (jelenleg a 7. fejezetnél járok)
0
0
0
0
bukta2 avatar
Bár ezen az oldalon nem találom, de a Bloody Spell névre hallgató játékot vettem meg 5€-ért akciósan a steamen ,eddig azt sem tudtam hogy létezik ez a játék... Steam Decken tolom, nagyon remek kis játék! Ennyit bőven megért! Meglepően sok mindent belepakoltak, sok skill, skin stb, de ahogy a teszteket olvastam a story az rövid lesz benne, majd kiderül, nekem már pár óra belement, eddig tetszik. Jóideje nem játszottam semmivel, ez most egész jó időtöltésnek tűnik.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Na kivittem a witcher 3 fullosan mindent megcsináltam csak néha gyorsutaztam igy lett összesen nekem normál fokozaton a 2 dlc vel együtt 186 órám imádtam a játékot és mind a 3 story-t (alap+2 dlc) lenyügözö játék pedig nem vagyok nagy fantasy rajongó de ez brutális volt ajánlom mindenkinek.

kövi játék halo master chief collection és halo infinite.
1
0
0
0
X9K338DA avatar
Need for Speed Underground

https://gepig.com/game_cover_460w/470.jpg
1
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
@X9K338DA: úúúú de clasic imádtam régen azóta az újak nemis érdekelnek de ez valami brutál jó volt akkoriban
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@X9K338DA: A klasszikus, bár nálam a következő az az a második része az igazi favorit.
0
0
0
0
kismadar avatar
Elden Ring (újra hívtak coop társnak)
Witcher 3 (még mindig 😁)
0
0
0
0
💬 3
kmetovics avatar
@kismadar: Az én haverjaim ps-en tolják, ezért nem bírok velük coopozni, bár amúgy se nagyon szoktam. Mindegy kibírom valahogy 😅
De nektek jó játékot 😁
1
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Köszönjük. Mi is pont ps-en nyomjuk. A haverom nem játszotta végig megjelenéskor, és most elkezdte elölről. Milyen szentségtörés már ez a részéről? 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Na igen. Ez tényleg az. Máglyára vele 😈😈
0
0
0
0
vyne avatar
Hogwarts legacy ofc...😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Witcher 3 alap játékot kivittem most heart of stone pörög eddig 150 óránál vagyok
0
0
0
0
Omis avatar
Most? Semmivel mert lehalt az alaplapi hang ... Csak zaj jön belőle szóval ha van valakinek eladó PCIe csatlakozòs hangkártyája szívesen megveszem.
0
0
0
0
💬 4
gyuri191 avatar
@Omis: *** sajnálom remélem mihamarabb jó lesz kitartást az én vinyom elözö héten adta meg magát szerencse hogy azon csak 1-2 játék volt
1
0
0
0
Omis avatar
@gyuri191: Köszi , hát nem tudom kitől fogok venni de egyenlőre nem vagyok hajlandó 6-8éves hangkártyáért adni 15000 eft mikor max érne 6000.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@Omis: vegyél egy külső usb-s "hangkártyát" pár ezer ft,ideiglenesen jó az is míg találsz rendes áron pcie-st.
0
1
0
0
Omis avatar
@Viktorinho: Igen gondolkoztam rajta én is aztán most egyenlőre HDMI keresztül van hang a monitor jack kimenetén.

(amúgy napi szinten lesem hátha találok valami jót de amikor a 7 éves kártyát árulják 15eft ért kiakad a szemem..)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Egy érdeklödési kérdés de persze nem muszály válaszolni ha játszol egy open world játékot akkor te használod a gyors utazást benne bármilyen formában?

Én csak akkor használom ha már felfedeztem azt a területet ahova gyors utazok meg csak oda ami nagyon messze van persze
0
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@gyuri191: Ha nagy a map, akkor igen lásd új ac gamek. De pl szerintem az új spidermanekbe felesleges volt betenni. Horizoben meg azért nem gyorsutaztam, mert akkor lemaradtam volna a látványról, amit az a game nyújt. Hála égnek lassan újra kijátszom és majd még lassabban elkezdem a forbidden westet is. Na abban végképp nem fogok teleportálni, pláne ha végig lehet repülni az egész mapot. Bár úgy hallottam, h sajnos csak a végfelé kapjuk meg azt képességet.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Köszi hogy irtál pacsi jó játékot
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@gyuri191: Ha a játékvilág unalmas, akkor szoktam. Rengeteg játékban vannak random encounterek, amikkel egyébként csak a világban kóborolva találkozik az ember.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@X9K338DA: Köszönöm hogy irtál és jó játékot kivánok neked
0
0
0
0
DarkEvil avatar
@gyuri191: Én szoktam.Főleg munkahelyről mert nagy a térkép kicsit messze vagyok az otthonomtól és akkor haza teleportálok.
0
1
0
0
gyuri191 avatar
@DarkEvil: jogos 😂😂
1
0
0
0
DarkEvil avatar
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Még mindig a mocsok witcher 3 al 83 óránál vagyok és még hol a vége plusz majd a 2 dlc ihhhaj de beszippantott ez a kis mocsok mint multkor a dyng light 2 😀😀😀😀
1
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@gyuri191: Nem baj. Jó is az a witcher 3. Most valami 20gbos patchet akar leszedni nekem a ps, de mondom áhhhh majd valamikor leszedem. De nem hiszem, h a nextgen patch az, mivel 4em van, nem 5öm.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Ismerös érzés csak nekem pc-n 😁😁😁
0
0
0
0
bigfooot avatar
@gyuri191: Nekem kB 210 lett a vége a két dlc vel, de imádtam minden percét :D
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@bigfooot: Akkor nekemis sok lesz még hátra 😀😀
1
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nekem is asszem 200 óra lett mindennel együtt normal nehézségen.
Hardon biztos lenne 250.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: még szerencse hogy normalon tolom😁
1
0
0
0
MC MaRcI avatar
Dying light 2
Tomb raider 2013
Darksiders 2
Serious sam 3
0
0
0
0
Techhrxxl avatar
DEAD SPACE remake 3..2..1.. 😁👽
1
0
0
0
MariusHuN avatar
Conqueror's Blade

World War Z Aftermath

Marvel's Spider-Man Remastered
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Doom 3 lost mission.(nintendo switch)
0
0
0
0
vyne avatar
Witcher es bf5 meg mindig.
Johetne mar a rohadt potter meg starfield...😆
0
0
0
0
💬 4
kismadar avatar
@vyne: A Microsoft a Starfieldet minél hamarabb(már nyáron) ki akarja adni, ami a Bethesda szerint eléggé félkész lesz még szóval elég biztató eddig, ami játék körül van... Kíváncsi lennék, hogy ezt a jó régi enginejüket mikor akarják elengedni végre. Biztos azért is olyan lassú minden projektjük. 😅
0
0
0
0
vyne avatar
@kismadar: Hat mar novemberben jott volna eredetileg, meg a trailerbe is beraktak a honapot napot.. :D
Ezeknek amugy is mindegy. Ha 5 evet halasztanak akkor is allati bugosan adnak ki a vegen, ennyi erovel mar kiadhatjak most is. :D
0
0
0
0
kismadar avatar
@vyne: Túl sok változás már biztos nem lesz benne a hónapok során. Annak viszont örüljünk, hogy olyan jó kis közössége van a Bethesda játékainak, hogy gyorsan helyre kalapálják majd a játékot módokkal.
0
0
0
0
vyne avatar
@kismadar: Igazabol ha nem lenne a modding community mar reg lo*** szinten lenne a bethesda is. Szerencses a kis Tod. :D
2
0
0
0
DarkEvil avatar
Lust from Beyond - M Edition
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció