@vyne: Hazaérek én is nekiugrok az egyszer tuti, régi szép időket egy kicsit elevenítsem fel, mindig is az egyik kedvencem volt, csakhát telik múlik az idő.. kellemes idő töltést neked.
@bukta2: Ja, mar lockoltak sajnos, ugyhogy nem lehet uj karaktert csinalni csak ha van mar ott alapbol karid. Mostanaban mondjuk nem lattam nagy sort delutan sem, szoval majd lehet valamikor unlockoljak.
@vyne: most megy a Halloween-i event, ad egy faxa kis mount-ot! érdemes megcsinálni! hétvégén pedig kezdődik megint a Call to Arms! ;) lehet ezerrel Xp-zni meg honort gyűjteni! :D 73-as a palám már! alig várom a 80-as BG-ket!
@bukta2: Voltam ma, hatha kidobja de csak gyuruket dobalt.. :D
Honort geart fullra kiszedtem mar, a honor is majdnem cappen van megint ugyhogy igazabol csak farmolom a saronite ore-t meg megyek a par raidbe. Ma megkaptam a bis fejesem malygosbol szoval jo nap volt. 😁
Igazabol mar csak 1 t7 gatya kell es egy epic bow vagy gun naxbol es megvan a kari phase 1-re. Eleg konnyu volt felgearelni, bar lehet csak nekem volt szerencsem. 😀
@gyuri191: Jó zombihorda aprítást 😈
Fúú de durva volt, amikor a fűrésztelepnél lévő megrohamozott engem és mindig a map másik végéig üldözött kb 😂😂😂😆😆😆
Assassin's Creed Syndicate - Multilanguage full immersion edition ércsd:
Mivel londonban játszódik a történet ezért a járókelők angolul beszélnek,
mivel a fő karaktereket a japán assassinok képezték ki ezért ők japánul beszélnek,
mivel az őket irányítő személyeket a német stasi képezte ki ezért német a felirat,
mivel magyarként játszom a játékkal ezért a kiírások + menü az magyar. :D
...és ha lehetne a magyar nyelvet vissza is állítanám valami másra mert a leap of faith = halálugrás, meg jump over/vault/drop = szabadulás.
Érdekes tény hogy mindegyik játék máshogy van csinálva pl: az egyikben szépen le van írva képekkel a beállítás különböző állásban, a másikban van egy kép odalökve hogy nagyjából mit csinál(van hogy semmi köze), a másiknál meg semmi leírás hogy ez most mire is jó.
És ha maratonba nyomod akkor, vagy beállítod az irányítást egy sémára hogy ne kelljen újratanulni mi mit csinál, vagy szenvedhetsz azzal hogy most éppen a space,alt,shift most futás,kitérés,mászás vagy valami más. Nem is beszélve arról ha megszokod a shift/alt+w ugrást, és hirtelen kell ugrani le ő meg éppen a shift+w+e-kombóra vár...
Most csak az új BF pörög nálam, nagyon rápörögtem valamilyen oknál fogva, pedig megvolt már egy ideje csak nem indítottam el, aztán ez egyik napról a másikra megváltozott. Kb 4-5 napja ez pörög orrba-szájba :D
@BellaCiao: Köszi szépen. Hát már nekem is tervben volt egy ideje. Csak most bírtam rá időt szakítani. Úgyis most Souls és Souls-Like játékokkal játszom.Utána majd jöhet könnyítésnek az AC:Odyssey hard fokozaton 🤣
@kmetovics: Játszható szerintem is, valószínűleg ki is platinázom majd. Ezért haladok lassan játékokban, mert nem tudom megállni, hogy ne platinázzam ki a játékokat. 😁
@gyuri191: Na igen. Ezek sokkal összetettebb gamek. A hangok is ütnek, főleg azok a mutáns hangok, amikor csak simán bóklászól. Még mindig a hideg kiráz tőlük, na meg a laborok. Egyszer át kellett mennem az egyik barátomhoz, mert nem mert lemenni az egyikbe a SOC-ban😁 Utána meg 2en fostunk 🤣🤣
@gyuri191: Hát ez DS-hez képest nem igazán, de azért el lehet lenni vele. Parry-zni asszem ebben a gameben sem fogok, mert iszonyat lassan ütnek az enemyk és állandóan késztetést érzek, h megnyomjam a gombot 🤣
@gyuri191: Én nem. A trackelés, meg a healelés a legutáltabb jelenség egy játékban, amit gyűlölök, na meg amikor be vagyok szoritva egy szaros kis házba teli enemyvel, meg ha egy nagy db enemy jön szembe velem és kb egy kis párkányon kell vele harcolni. Ezek szoktak a leginkább bosszantani.
Battlefield 2, és Vietnam, valamint a harmadik résznek a sztori részét játszom.
Persze jobb lenne, ha a harmadik részhez is inkább botmatch lenne az egyjátékos mód. Jobban kilehetne bontakozni benne.
Honort geart fullra kiszedtem mar, a honor is majdnem cappen van megint ugyhogy igazabol csak farmolom a saronite ore-t meg megyek a par raidbe. Ma megkaptam a bis fejesem malygosbol szoval jo nap volt. 😁
Igazabol mar csak 1 t7 gatya kell es egy epic bow vagy gun naxbol es megvan a kari phase 1-re. Eleg konnyu volt felgearelni, bar lehet csak nekem volt szerencsem. 😀
Fúú de durva volt, amikor a fűrésztelepnél lévő megrohamozott engem és mindig a map másik végéig üldözött kb 😂😂😂😆😆😆
FIFA 23
A két véglet egymástól..
cél az összes pálya 3 csillagra
Mivel londonban játszódik a történet ezért a járókelők angolul beszélnek,
mivel a fő karaktereket a japán assassinok képezték ki ezért ők japánul beszélnek,
mivel az őket irányítő személyeket a német stasi képezte ki ezért német a felirat,
mivel magyarként játszom a játékkal ezért a kiírások + menü az magyar. :D
...és ha lehetne a magyar nyelvet vissza is állítanám valami másra mert a leap of faith = halálugrás, meg jump over/vault/drop = szabadulás.
Érdekes tény hogy mindegyik játék máshogy van csinálva pl: az egyikben szépen le van írva képekkel a beállítás különböző állásban, a másikban van egy kép odalökve hogy nagyjából mit csinál(van hogy semmi köze), a másiknál meg semmi leírás hogy ez most mire is jó.
És ha maratonba nyomod akkor, vagy beállítod az irányítást egy sémára hogy ne kelljen újratanulni mi mit csinál, vagy szenvedhetsz azzal hogy most éppen a space,alt,shift most futás,kitérés,mászás vagy valami más. Nem is beszélve arról ha megszokod a shift/alt+w ugrást, és hirtelen kell ugrani le ő meg éppen a shift+w+e-kombóra vár...
jó gamet hozzá
tervbe van a játék :D
Croc 2
PS4: Spider-Man, CoD MW19 multi
Superhot
stalker clear sky
dying light 2
deathloop
cyberpunk 2077
Torchlight 2
PC: Phasmophobia (Még kitart, pedig már jöhetne egy nagyobb frissítés hozzá!)
Resident evil Village HARD
A far cry 6 is igy játszom textura, shadow high többi medium meg effect-ek benyomva
Enclave
Metro2033
Persze jobb lenne, ha a harmadik részhez is inkább botmatch lenne az egyjátékos mód. Jobban kilehetne bontakozni benne.
Tekken 7
red dead redemption 2 story
Spoiler!
Doom Eternal+DLC
Red Dead Redemption 2
Far Cry 5+DLC