Horizon Forbidden West még mindig, mert marha hosszú egy játék. Még sosem fordult elő velem open worldben, h egyszerűen nem tudom eldönteni, h mit csináljak, mert annyi mindent lehet. Bőség zavara 😁 Csináljam a Culdronokat( a leg*szóbb már megvan, csak gépalkatrészek kellenek), csináljam a kihívásoka, az arénákat, a side questeket skillpontokért, szedegessem össze a kraft cuccokat a fegyvereim/armorjaim fejlesztéséhez stb. De szerintem inkább haladok a fősztorival, h minden megnyíljon. Most már mindent kibírok nyitni, meg megvan a légzőkészülék is.
Demon Soul's Remake(nem tudom, h ezt meddig fogom bírni idegekkel, mert már a bánya elején fel*ák az agyamat)
Hob-ot ki fogom játszani Deck-en , amúgy meg a CarX Drift Racing meg a Gears 5 pörög épp abban a 2 órában amit kb hetente játszok a Deck-el...😅 pc-n mostanság semmivel nem játszok, majd a Starfield lesz terítéken de az még odébb van..
Jelenleg AC Valhalla, nem tudom mi a nagy gyűlölet efelé a játék felé, én eléggé élvezem (12 óra játékidő eddig). Így voltam Odyssey-el is, lehet csak mert szeretem a mitológiát, nem tudom, de tetszenek ezek az AC-k is. Az is lehet hogy túlságosan is a régi stílust akarják az emberek, de ha RPG-ként nézzük akkor megállja a helyét mindkettő.
@Pokman: engem csak a side questek idegesitöek benne hogy nagyon nehéz megcsinálni öket semmit nem mutat hogy hova menj mit csinálj fejemböl kell kitalálni hogy mit kér az adott npc én ezért nem szerettem
@gyuri191: Hát én most már meg nem mondom Odysseyben hogy volt mert majdnem 5 éve játszottam ki, de Valhallában mutatja. Csak korábbi verzióban volt egy bug hogy automatikusan nem álította követésre a legutóbb felvett küdletést, de ha megnyitottad a küldi menüt beállíthattad követésre. Van néhány küldetés ami tényleg olyan hogy azt kéri figyelmesen olvasd el a küldetés részleteit és határold be a helyszínt magadtól, de azoknak direkt az a lényege és én nem találtam nehéznek megtalálni a helyszínt. Mindenesetre ezekből nincsen sok és a legtöbb mutatja.
@gyuri191: World event úgy kb egy tucat van, nem több. Alig 5%-át teszi ki a mellék küldetéseknek. Sokkal nagyobb problémának tünteted ezt fel mint ami 🤣
@gyuri191: Szerintem sem. Én értem, mert megcsináltam azokat a küldiket. Hála égnek a legtöbb, olyan küldit hamar meglehetett csinálni, mert a környéken kellett csinálni valami feladatot, viszont a havas mapon volt olyan, ami a map másik végén volt elrejtve Pl hogy öljek jávorszarvast.
@kmetovics: Ja na igen én ezekre gondoltam meg pl a horgászos feladat hogy csukát kell kifogni oda is visza kell menni ha már tudsz horgászni csak ugye ezeket nem jelzi hogy mitkell csinálni és azért nagyon nehéz
@kmetovics: Én is megcsináltam és ezért is mondom hogy ez azért nem akkora probléma mint aminek fel van tüntetve, és pont ezt írtam le válasznak. Itt inkább ti nem fogtátok fel amit írtam. Egyébként ha pl csak végigolvasod amit a másik mond egyből tudod hova kell menni, bár ha nem tudsz olvasni úgy bizony tényleg nehéz. Javaslom egy dark soulst vagy elden ringet soha ne játszatok ha ennyi fennakadást okoz nektet 🤣
@gyuri191: Én is végigtoltam a souls játékokat és akkor mi van? Ettől te még nem fogsz jobb színben feltűnni senki előtt, mert ott le volt írva mit kell csinálj és hova menj annak ellenére hogy térképen nem mutatta. Persze megértem én hogy sokan csak mennek és skip skip skip a szöveg mert le se szarják az egészet csak legyen minden "kimaxolva". Ez egy mmorpg-ben még tényleg nem is baj mivel annak a grind a lényege, de ez nem olyan játék.
@Pokman: Hékás nem is ismersz engem hogy én hogy viszem ki a játékokat csak hogy tudd elolvasok minden szöveget és ha lehet kimaxolom 100%-ra nem nyomogatok el semmi beszélgetést
@gyuri191: Jó rendben nem ismerlek, bocsánat. De ha odafigyeltél le volt írva, persze nem tűpontosággal de ha már a helyszín közelébe értél akkor a játék jelezte. Ezért mondtam hogy azért ez nem akkora probléma. Egyébként én nem vagyok az a kimaxolós típus ilyen open world játékokban mert kurva sok mindent kéne végigcsinálni, Odyssey volt első AC játékom ahol tényleg mindent megcsináltam. Eddig itt is csináltam, de szerintem mire a játék feléhez érek már nem fogok mindennel foglalkozni.
@Pokman: én amit tudok összegyüjtök persze van amikor nem találom az adott gyüjteni valót akkor azt ott hagyom persze mert nem fogok 1 órát azzal szarakodni de amit megtalálok azt összegyüjtöm
@gyuri191: odyssey-ben én tényleg minden küldit megcsináltam, összegyűjtöttem, minden zugba benéztem. Nem csoda hogy több mint 150 órám volt a játékban. Pedig ki akartam játszani Cassandrával is más opciókat választva beszélgetésekben, de a 150 óra után vissza se néztem az elmúlt 2 évben (akkor fejeztem be). És kétlem hogy ha most ennyit beleölök Valhallába is, lesz kedvem visszatérni. De egyszer majd tényleg szeretnék visszatérni és Cassandrával is végigvinni.
Kifejezetten ritka darab manapság, digitális kiadása nincs és lemezes is inkább csak külföldről. Nekem is csak hatalmas szerencsével sikerült megcsípni Jófogásról.
@DarkEvil: Én mostanában mindent hardra rakok. Feljebb soha. Normalon meg az a baj, h sokszor csak végigdarálom az enemyt. Hardon meg azért elég jól meg tud izzasztani 1-2 game, mint pl a forbidden west is.
@gyuri191: Én anno abbahagtyam a simát pár pálya után, mert nem tudtam, h a láncfűrész újratöltődik magától és így folyamat kifogytam a lőszerből 😆 Na majd egyszer újrakezdem.
@gyuri191: Már kijátszottam köszi! Hardon nyomtam vègig mert azt már nem birtam ki hogy ne nézzem meg hardon milyen! De viszont nekem annyira nem tetszik!
@kismadar: Utóbbihoz jó játékot. Én már azt várom, de nagyon, h a Survivort leárazzák. Mire végigjátszom a kitűzött PS játékaimat, addigra talán le is fogják 😁
@kmetovics: Kösz. Már egy fél éve megvásároltam, aztán most jutott rá időm igazából, hogy neki álljak. A nagy őszi dömping előtt szeretnék pár játékot még kijátszani. 😅
Hát amúgy egyenlőre a Survivor nem valami rózsás teljesítményben a PS5-ön, szóval egy darabig várni kell vele amúgy is.
@kismadar: De még mindig jobb a helyzet, mint PC-n. Azért is várok vele. Amúgy igen ez a megjelenés dömping állat lesz. Spiderman 2, Alan Wake 2, Final Fantasy XVI, Phantom Blade(na ebben mi állatságok lesznek, te jó ég 😎😎😎) Lesz mivel tolni. Asszem kell gyüjtenem őszre. Ja meg még ottvan az Elden Ring dupla tartalmú(ahogy olvastam ma) DLC-je, meg még ki tudja, mik lesznek.
@kismadar: Én most csak a diablot veszem meg. Már egy ideje elő van rendelve.
Utána mást már nem fogok, max a Forbidden west DLC-jét. Utána meg majd gyüjthetek rendesen :)
Nekem ott csücsül addig az elden ring a gépen és szépen várja a tartalmakat :D
Amúgy milyen nehézségen tolod a fallen ordert?
@kismadar: Az melyik nehézség is? A hard nem? Mert én azon vittem végig. Addig elég nehéz volt, amíg nem volt semmi "erőnk". Utána már könnyebb volt valamivel. Ha jól emlékszem minden skillt megszereztem, csak azokat nem, amiknek nem láttam értelmét. Jó kis bossfightok vannak benne. Némelyik marha nehéz.
@kmetovics: Igen valószínűleg a hard lehet, mert az alapértelmezett(medium) nehézség a Jedi Knight. Én is szívtam vele az elején, de amúgy Oggdo Bogdot is legyőztem úgy hogy csak az alap lassítás erőm volt. 😀
@kismadar: Na akkor gratula hozzá. Emlékszem én azzal nagyon sokat szívtam a szar trackje miatt. Vagy 20 try után meguntam és visszatértem erősebben, de úgyis nehezebben ment le.
@kmetovics: Kösz. Nem elsőre lett meg persze, de szerencsére addigra meglett mire felhúzott volna. Rájöttem az ilyeneknek tiszta fejjel kell neki állni, mert csak rosszabb lesz.
Saints Row 2 befejezve.
Végigjátszás: 72%
Játékidő: 40.08 óra
Meglehetősen bugos és állandóak a teljesítmény problémák. A fizika sokszor meghülyül, a játék kétharmadától a haverok nem veszik fel a telefont, az utolsó küldetésen nem működöt a helikopterem rakétavetője. Az ellenségé persze igen. Összességében oké játék, és megértem, hogy valakinek tetszik, hogy a fő történetszál marginálisan komolyabban veszi magát, mint a folytatások, de ettől még nem ez a legjobb rész a sorozatban.
A belátható jövőben nem hiszem, hogy újra fogom játszani, illetve biztos nem megyek vissza 100%-ozni a sztori módot.
@MC MaRcI: Xbox 360-on játszottam, épp azért, mert a PC port híresen szar lett. Megvan egyébként Steamen és GoG-on is. X360-on nem annyira borzasztó, de ha sok a robbanás és a részecske effekt, ott is meg lehet számolni szabad szemmel az fps-t. Vagyis az összes mayhem és trail blazing küldinél.
@kmetovics: Az Originst megjelenéskor kitoltam, akkor annyira nem jött be. Pár évre rá elővettem megint, annyira magával ragadott a játék, hogy rögtön beszereztem az Awakeninget is. Az Inqusitiont már Xbox One-ra vettem pár éve. Azt hittem, lesz olyan jó, mint az első rész, de csalódtam. Most megint elkezdtem, aztán lesz, ami lesz. 😀
Skyrim még mindig
72ora körül járok
Az a baj OP vagyok nincs már kihívás
Meghat sok küldetést nem jelöl a térkép így nem tudja az ember befejezni
Arcwind point bug is ott van ráadásul a játék eleje óta
Szóval az érdekes hogy ezeket a hibákat hosszú évek alatt nem sikerült továbbra sem kijavitani
@MC MaRcI: Ez melyik bug, amit írtál? Nekem anno egy shout buggolt be, h a karakterem sehogy nem tudta elszívni azt a képességet. Sajnos nem volt előtte mentésem, így hagytam a fenébe. Majd talán jövőre kijátszom. Már párszor elkezdtem, de sosem fejeztem be 😅
@kmetovics: Igen az arcwind pointnal a shoutot én sem tudom elszivni
De mondjuk azóta én meg találtam az összes többit
Inkább az zavar hogy ott van a küldetés listámban
+ vannak küldik amiket sehol sem jelöl a térkép
A dlc mapon sem
Egyébként én nagyon elvagyok vele
Nagyon jó játék
Ezek a fránya bugok ne lennenek
pc-n a hogwarts pörgött, de mostanság be se kapcsoltam a pc-t, steam decken az akciók hada miatt beszereztem pár régóta kiszemelt címet,most azok pörögnek decken 🥰
pl. From Space!! nagyon vagány játék,hangulatos! akkor az Ori második része, az egyet is decklin toltam,az is remek játék!
The Dark Pictures Anthology Man of Medan kijátszva
The Dark Pictures Anthology Little Hope kijátszva
The Dark Pictures Anthology House of Ashes kijátszva (A legjobb)
@kismadar: Hát az én stílusom sem, hiába souls-like. Ez az anime stílus sosem feküdt nekem. Néztem róla videókat, de nem jött be. Az a csávó, aki állandóan sajnáltatja magát is tök felesleges benne, mert kb senkit nem érdekel 😆
@kmetovics: Hát az első cutscene-nél már nyomtam a skippet, és így voltam utána mindegyiknél. A harcrendszer is elég vegyes eddig, most már csak a coopot fogjuk tesztelni, aztán megy a törlés. 😅 Ha nem lett volna benne a ps pluszban, akkor biztos az életben nem próbáltam volna ki!
@kismadar: Na én így voltam a Mortal Shell-el. Megvenni nem akartam, mert nem tudtam róla semmit, még azt sem, h azok a shell-ek micsodák, de mivel benne volt a ps plusban abban a hónapban és nekem még hátra volt vagy 2 hét, mondom letöltöm, azt kipróbálom. Siettem kijátszani, de nagyon rövid volt, igaz nem igazán tetszett az sem. Többet elő sem veszem. Így voltam a Nioh-val is. Soha többet.
1 végig(szenvedés)játszás bőven elég volt. Még rá gondolni is fáj 🤢🤢🤢 És még sokan a DS gameket tartják nehéznek. Azok biztos nem próbálták még a nioh-t 😆😆
@kmetovics: A Mortal Shell is onnan van meg tényleg, már el is felejtettem. Na meg a Nioh 1-2 is, azok tényleg túl komplikált játékok amúgy, én se szerettem, hogy annyi szűr szar van benne. A Nioht talán feléig vittem el, a Nioh 2 meg volt fent vagy 1 órát a konzolon. 😅
@kismadar: Szerintem is túl van agyalva a nioh 1-2. Annyit kell benne farmolni 1-1 armorset-et, h borzalom. Sokan azon akadnak fenn, ha akármelyik DS-ben kell egy kicsit farmolni, mondjuk 5-ször végigmész a 3-ban Anor London, de csak az elején, tudod, ahol van 2 sima, meg egy piros szemű silver knight. Az kb úgy max negyed óra, ha simán meg tudod ölni őket vagy max félóra, ha 💩 vagy. Ellenben a nioh-kban meg a teljes story vagy submission-t kell megcsinálni ahhoz, akár többször is, ami ki tudja mennyi idő lesz. De szerintem egyelő egy wow-val már.
@kmetovics: Pedig aztán a DS-ben a farmolásra tényleg nem kell annyit elcseszni, az meg hogy többször new game+ -ban végigjátszod, és szinte minden szinten adnak specifikus itemeket bossok, azért sokkal inkább játszatja magát a játék. Eldenben is simán neki álltam farmolni a ritka droppokat is. 😅
Na hát igen, a submissionok... Amikor már 5x vagy ugyanazon a pályán csak más a küldetés, de az enemyk meg úgy nagyjából minden ugyanaz, csak pár pályarész le van zárva, hát ehhez nagy kreativitás kellett. Jó kis időhúzó az biztos! Aztán az itemek miatt meg rá vagy kényszerítve... 😒
, hogy a soulsokban órákat, sőt napokat kell farmolni, h tudj érvényesülni😆😆. Ilyenkor szoktam fogni a fejem. Én úgy megyek végig a DS3-mon, akár NG-ben, akár +-ban, h kb mindenkit 1szer megölök, mint egy bosst, azt csókolom. Max akkor állok le "farmolni", ha egy kevés hiányzik a lv up-hoz és bemék egy bosshoz, de mondjuk 0 soul-al akarom ezt megtenni, vagy amikor mondjuk egy speckó item, armor db vagy egy fegyver kell.
A Nioh 2-őt én is elkezdtem tavaly asszem. Mondom magamban, h majd néha eljátszogatom vele. Aha persze. Annyi combo van benne, h mondjuk 1 hét kihagyás után azt is elfelejteném, h melyik gombbal kell healelni 🤣🤣 Ezeket folyamat nyomni kell, h jó legyél bennük sajnos, ellenben egy ds-sel. Azokban legalább nincs túlagyalva semmi, max a questek vannak megnehezítve.
@kmetovics: Persze mert ők alapból bénák, és csak a kifogást keresik. Különben egy kis akarat kell hozzá, és bárki képes érvényesülni benne. Ezeket a játékokat én is farmolás nélkül szoktam játszani, úgy ahogy mondod, megpróbálok minden enemyt megölni úgy, hogy ne maradjon ki egy sem.
Én a Niohban már másnap nem tudtam mivel mit kell csinálni. 😁
@gyuri191: Szokatlan a Win 10 után. Csak frissítés volt, sok-sok szenvedés után.
Először egy délutánba telt összeszerelni az új alkatrészeket, alaplap stb. utána beindítjuk és a windows 10 rögtön folytatta ahogy volt. Csak ezután jöttek másnaptól a gondok.
Bekapcsoláskor ugyan nem kékhalálozott de rejtélyes módon újraindult párszor (persze pont mikor nem vagyok a közelben) és sokszor a biost is elindította, ráadásnak még az internetet is szétkapcsolta. Ilyenkor csak a modem újraindításával jött vissza a net.
Úgyhogy kapott a gép egy tiszta telepítést 10-re majd frissítettem.
@Gyrger72: ja átérzem tt olyanokat csinált a gép hogy amikor este kiakartam kapcsolni volt olyan hogy havonta egyszer csak pörgöt az a kerék hogy leállás és ott megfagyot és csak néha havi egyszer csinálta de néha heti egyszer random azóta újra raktam win 10 et meg a gyártó oldalrol szedtem le alaplapi chipsetet és azóta egy honapja ennek és eddig müködik minden meg kikapcsol rendesen néha csinál furákat ez a win 10 csak kéntelen voltam váltani csakis a dx12 miatt
Demon Soul's Remake(nem tudom, h ezt meddig fogom bírni idegekkel, mert már a bánya elején fel*ák az agyamat)
Ez a játék neve. 😅
Horizon Zero Dawn
Resident Evil 4 Remake
most star wars jedi fallen order
meg mellete tiny tina wonderlands
Kifejezetten ritka darab manapság, digitális kiadása nincs és lemezes is inkább csak külföldről. Nekem is csak hatalmas szerencsével sikerült megcsípni Jófogásról.
Resident Evil 4 remake 3. Fejezet!
Én a Forbidden West-et hardon. Már most sokkal nehezebb, meg hosszabb, mint a Zero Dawn
resi 4 hez jó mókát énmár kitoltam nemrég 20 órámba tellet nagyon jó cucc
Star Wars Jedi: Fallen Order
Hát amúgy egyenlőre a Survivor nem valami rózsás teljesítményben a PS5-ön, szóval egy darabig várni kell vele amúgy is.
Pont most olvastam én is, nem bánnám ha még egy 50 órát hozzá csapna a dlc a játékhoz.
Utána mást már nem fogok, max a Forbidden west DLC-jét. Utána meg majd gyüjthetek rendesen :)
Nekem ott csücsül addig az elden ring a gépen és szépen várja a tartalmakat :D
Amúgy milyen nehézségen tolod a fallen ordert?
Jedi Master nehézségen, úgy voltam vele, hogy ez így ennél a játéknál elég lesz. 😀
Saints Row 2 befejezve.
Végigjátszás: 72%
Játékidő: 40.08 óra
Meglehetősen bugos és állandóak a teljesítmény problémák. A fizika sokszor meghülyül, a játék kétharmadától a haverok nem veszik fel a telefont, az utolsó küldetésen nem működöt a helikopterem rakétavetője. Az ellenségé persze igen. Összességében oké játék, és megértem, hogy valakinek tetszik, hogy a fő történetszál marginálisan komolyabban veszi magát, mint a folytatások, de ettől még nem ez a legjobb rész a sorozatban.
A belátható jövőben nem hiszem, hogy újra fogom játszani, illetve biztos nem megyek vissza 100%-ozni a sztori módot.
tiny tina wonderlands
Kb 2500 órám van már benne
https://gepigeny.hu/jatek/saints-row-2
Xbox 360
Állítólag a PC port elég trágya, de az Xboxos is képes csúnyán beszaggatni.
Ennél rosszabb port talán nincs is
Ark Survival evolved kb 2500 óra
72ora körül járok
Az a baj OP vagyok nincs már kihívás
Meghat sok küldetést nem jelöl a térkép így nem tudja az ember befejezni
Arcwind point bug is ott van ráadásul a játék eleje óta
Szóval az érdekes hogy ezeket a hibákat hosszú évek alatt nem sikerült továbbra sem kijavitani
De mondjuk azóta én meg találtam az összes többit
Inkább az zavar hogy ott van a küldetés listámban
+ vannak küldik amiket sehol sem jelöl a térkép
A dlc mapon sem
Egyébként én nagyon elvagyok vele
Nagyon jó játék
Ezek a fránya bugok ne lennenek
https://gepigeny.hu/jatek/soldier-of-fortune
pl. From Space!! nagyon vagány játék,hangulatos! akkor az Ori második része, az egyet is decklin toltam,az is remek játék!
The Dark Pictures Anthology Little Hope kijátszva
The Dark Pictures Anthology House of Ashes kijátszva (A legjobb)
Resi 5
Tomb raider
1 végig(szenvedés)játszás bőven elég volt. Még rá gondolni is fáj 🤢🤢🤢 És még sokan a DS gameket tartják nehéznek. Azok biztos nem próbálták még a nioh-t 😆😆
Na hát igen, a submissionok... Amikor már 5x vagy ugyanazon a pályán csak más a küldetés, de az enemyk meg úgy nagyjából minden ugyanaz, csak pár pályarész le van zárva, hát ehhez nagy kreativitás kellett. Jó kis időhúzó az biztos! Aztán az itemek miatt meg rá vagy kényszerítve... 😒
A Nioh 2-őt én is elkezdtem tavaly asszem. Mondom magamban, h majd néha eljátszogatom vele. Aha persze. Annyi combo van benne, h mondjuk 1 hét kihagyás után azt is elfelejteném, h melyik gombbal kell healelni 🤣🤣 Ezeket folyamat nyomni kell, h jó legyél bennük sajnos, ellenben egy ds-sel. Azokban legalább nincs túlagyalva semmi, max a questek vannak megnehezítve.
Én a Niohban már másnap nem tudtam mivel mit kell csinálni. 😁
nehéz volt a telepités vagy csak frissitettél?
Először egy délutánba telt összeszerelni az új alkatrészeket, alaplap stb. utána beindítjuk és a windows 10 rögtön folytatta ahogy volt. Csak ezután jöttek másnaptól a gondok.
Bekapcsoláskor ugyan nem kékhalálozott de rejtélyes módon újraindult párszor (persze pont mikor nem vagyok a közelben) és sokszor a biost is elindította, ráadásnak még az internetet is szétkapcsolta. Ilyenkor csak a modem újraindításával jött vissza a net.
Úgyhogy kapott a gép egy tiszta telepítést 10-re majd frissítettem.