Pontosabban Avermedia Game Capture HD kell ahhoz , hogy konzolos gameplayket tudj készíteni. Ami jó ebben az eszközben hogy külső HDD-t is lehet rá kötni.
Itt van két gameplay ( én teljesen elégedett vagyok vele )
Kiváncsi leszek az új xbox állandó netkapcsolatára is 😃 elmegy a net,elmegy a játék ?
azért az se rossz 😃 de lehet ez azt sejteti h nem 100%-s a hack ellen az új xbox ? és akkor így megoldották...microsoft rulez.
Mondjuk nekem az új ps4 controller nem tetszik :S sokan rinyáltak h lecsúszott az újjuk az alsó ravaszokról...nincs nagy kezem de egyszer se csúszott le.Mondjuk magát a konzolt is megmutathatnák igazán 😃
avemedia vagy mi kell hozzá...van egy magyar videós aki csinál konzolos gameplayeket de tudja tököm ki az 😆 csak láttam h magyar kommentek vannak a videó alatt.
az szép 😃 amikor még én vettem akkor nem volt ilyen.Most cfw-n vagyok szal nem szoktam nézni.De sztem tök mind1.Új játékok úgy is kérik automatikusan vagy ha felmész psn acc-l.
Miért lenne az ? A fejlesztők dicsérik,megújult controller,streamelési lehetőség,"instant" gameplay vidik készítése és ki tudja mit tudnak majd kihozni a controllerel + cameraval.....nekem ha összejön rá a cash akkor sztem beruházok egyre és nem gépre költök.
Ps1-tól kezdve fan vagyok szal 😃 ha csak az xbox nem tud vmit villantani akkor ps4
Szasztok figyeljetek már szerintetek érdemes-e megvenni ezt a Ps3-at?http://***/playstation3/playstation-3-superslim-alapgep-500gb-ps3 Szerintem elég korrekt ár ezért a gépért.
Hali, 1 nagy kérdésem lenne, ma átvittem a haveromhoz a PS3-mam, h a HDTV-jén kipróbáljuk, de mivel ez nem ilyen egyszerű, be kellett hozzá állítani pár dolgot, mind1 hazahoztam, most este bekapcsolom és nincs kép, mind a 2-kábel megvan. 6x ki-be húztam mindent, de semmi... Lehet vmi képi dolog elállítása miatt nincs?:/
vmelyik játéknál nem írja ki 😃 mondjuk nekem cfw van rajta szal... 😃 am. rámész a játékra,háromszög és ott van update,próbáld meg.Igen mostanában csinálnak ilyen húzásokat pl. a fifa 13-t csak vezetéknélküli joy-al lehet játszani szal amit még régebben vettem egy pc/ps3 joy-t azzal nem lehet pedig a fifa12-t még lehetett vele....ps4-t várom,megnézem érdemes e lesz venni aztán vagy gép vagy ps4 lesz 😃
De a játékokat indításkor autómatikusan patcheli nem? Legalábbis ezért várok most, h véggezen a Battlefield 3-mal a PS😆, am nem zsír új a Killzone 3, tegnap vettem a joystick-os verziót, mondjuk az vicc, h a másik joy-hoz nem adtak töltőt, de mind1...
BiGame írta:
Nuh megvettem a super slim-verziót, egyetlen gondom vele, h lassú, pl ha letölt, pedig 60mbit-es netem van, de azt magyarázzátok meg, h a Killzone 3-elején, mikor nyelvet választok, miért kell 5percet várnom, mire a játék hajlandó elindulni? Meg az Uncharted 3-már 1. indításra bugos, pl 1x eltűnt minden textúra, kivéve Nate-é...
Uncharted 3-t patcheld fel,killzone 3 nem tudom mi lehet vele....lemez nem karcos/foltos ?
Üdv
Nuh megvettem a super slim-verziót, egyetlen gondom vele, h lassú, pl ha letölt, pedig 60mbit-es netem van, de azt magyarázzátok meg, h a Killzone 3-elején, mikor nyelvet választok, miért kell 5percet várnom, mire a játék hajlandó elindulni? Meg az Uncharted 3-már 1. indításra bugos, pl 1x eltűnt minden textúra, kivéve Nate-é...
Segítsen valaki pls most halottam hogy a PS3 online store nem támogatja SERBIÁT-
csak az online play-t mi van ???? lol most akartam venni ps3 at erre kiderül hogy nincs online store támogatás ...... pls javítson ki valaki ha rosszul tudom és ha tényleg így van akkor mondja meg pls valaki hogy lesz e a közeljövőben online store támogatás ... nem hiszem el el hogy ennyire nyomorék ez az ország azt még valahogy elviseltem hogy nincs paypal .. de ez már túlzás .... pls privátba válaszoljatok ty
tokot kinyitod és ha van benne kód akkor nem veszed meg 😃 mert valószínű h már aktiválva volt.Hát szoktak lenni megoldások h mennyen törtel is de abban nem vagyok otthon.
játékok szépsége kb abbol áll hogy microsoft az egyik a sony a másik céget pénzeli és majd abbol meg a port az ellentétes konzolra készül, lehet vitatkozni ott 2pixel több van a másik játékba meg ez jobb a lényeg ugyan szerintem,
ugy kell konzolt venni meik exkluziv cím tetszik én azért vettem anno boxot(már nincs) mert halozni akartam
a lényeg ugyan az játszunk és kész!😀
A multiplatformos játékok igenis szebbek boxon ezt akárhol megnézheted és én is tapasztaltam már amúgy nem kell vitázni mert mind a kettő ugyan olyan jó csak a játékok másak azok közt kell választani de maximum 1-2 év és jönnek az új generációs konzolok...
Na épp ez az, PS3-mat, max a Killzone, Resistance vagy az Uncharted-miatt venném meg, viszont környezetem miatt, szinte 360-on nőttem fel, szal ez még kérdéses!
MoRT2165 írta: Davezorrr vagy valaki aki ért ehhez: Akkor most már vissza lehet rakni 3.55-re, amin rendesen mennek a tört játékok? Nekem már 4.tökömtudjamennyivan, akkor erről is vissza lehet már állítani régire? Ha igen, valaki dobna linket, vagy valami leírást erről?
Pontosan nem tudom de talán e3 flasherrel,szervízben vagy ha bezserzel eggyet mert szaki vagy 😃 akkor visszalehet állítani.Am. a ps3-hack(pont)hu-n beregelsz és szervíz menópont alatt ott vannak a szolgáltatások.Ott irják h 4.31-ről még lehet megcsinálni.
Am. most már 4.30cfw,3.55 most már csak ilyen kiinduló alap.
BigGame : ugyanitt nézz körül.Sztem megbízhatóak.Az adminok is válaszoltak a kérdéseimre,normális tagok.
Játékokat tehetsz külső hdd-re és belsőre egyaránt.Belsőre tudsz tenni gépből egyből FTP-n keresztül (sztem ez a legegyszerűbb) de véleményem szerint egy gyors külső hdd-vel jobban jársz.(Nekem FAT 40gb gépem van aminek már megvan a kora és abban kicsivel lassabb a hdd mint a külső amiről játszok szvsz az újabbakban nem tudom h milyen van.)
És konzolosnál is lehet flasheltetni? Mert én lehet ink elvinném szakemberhez, mert mire én megcsinálom😆d, meg olvastam, h kell hozzá, pendrive, meg minden faxom, meg, h a játékokat fel kell másolni ahhoz, h menjenek!
most már annyira nem bonyolult...igazából azért tűnik annak mert biztonsági lépéseket kell csinálni flashelés előtt de maga a flashelés 4-5 lépés most már.
Amikor én csináltam akkor 10lépés volt biztonsági lépések nélkül 😃 meg linuxot is felkellet tenni ps3-ra.Elég furcsa volt ps3-n linuxoztam 😃
Xbox az 2013 végén jön, következő PS viszont csak 2014 közepe-végén. Az előző generációval is ez volt, bár ott ugye a PS2 az 2000es, az Xbox 2001es, de Xbox 360 már 2005ben jött, míg PS3 csak 2006ban (2 évvel többet volt) 😀 És azért jöttek még később is játékok PS2re, a Fifa meg még most is jön rá. A Playstation időtállóbb 😀 Ha valaki akar BF3, Uncharted 2, AC Brotherjood/3 multizni, a PSN nevem: Kolbiszk15
ha olyan játékkal játszol amihez nem kell kód akkor nem bannolnak márha törtön ugye megvan oldva.Am. itt nem kell semmit se kiirni DVD-re,max blu-rayre de ink. külső/belső HDD-re szokták pakolni.Ha új ps-t veszel azt meg valószínű nem lehet hackleni max egy flasher segítségével.Am. meg sztem most nem éri meg konzolt venni mert jövőre jönnek az újjak.SZVSZ.
Pontosabban Avermedia Game Capture HD kell ahhoz , hogy konzolos gameplayket tudj készíteni. Ami jó ebben az eszközben hogy külső HDD-t is lehet rá kötni.
Itt van két gameplay ( én teljesen elégedett vagyok vele )
720p
azért az se rossz 😃 de lehet ez azt sejteti h nem 100%-s a hack ellen az új xbox ? és akkor így megoldották...microsoft rulez.
Mondjuk nekem az új ps4 controller nem tetszik :S sokan rinyáltak h lecsúszott az újjuk az alsó ravaszokról...nincs nagy kezem de egyszer se csúszott le.Mondjuk magát a konzolt is megmutathatnák igazán 😃
Ps1-tól kezdve fan vagyok szal 😃 ha csak az xbox nem tud vmit villantani akkor ps4
Uncharted 3-t patcheld fel,killzone 3 nem tudom mi lehet vele....lemez nem karcos/foltos ?
Üdv
csak az online play-t mi van ???? lol most akartam venni ps3 at erre kiderül hogy nincs online store támogatás ...... pls javítson ki valaki ha rosszul tudom és ha tényleg így van akkor mondja meg pls valaki hogy lesz e a közeljövőben online store támogatás ... nem hiszem el el hogy ennyire nyomorék ez az ország azt még valahogy elviseltem hogy nincs paypal .. de ez már túlzás .... pls privátba válaszoljatok ty
ugy kell konzolt venni meik exkluziv cím tetszik én azért vettem anno boxot(már nincs) mert halozni akartam
a lényeg ugyan az játszunk és kész!😀
Davezorrr vagy valaki aki ért ehhez: Akkor most már vissza lehet rakni 3.55-re, amin rendesen mennek a tört játékok? Nekem már 4.tökömtudjamennyivan, akkor erről is vissza lehet már állítani régire? Ha igen, valaki dobna linket, vagy valami leírást erről?
Pontosan nem tudom de talán e3 flasherrel,szervízben vagy ha bezserzel eggyet mert szaki vagy 😃 akkor visszalehet állítani.Am. a ps3-hack(pont)hu-n beregelsz és szervíz menópont alatt ott vannak a szolgáltatások.Ott irják h 4.31-ről még lehet megcsinálni.
Am. most már 4.30cfw,3.55 most már csak ilyen kiinduló alap.
BigGame : ugyanitt nézz körül.Sztem megbízhatóak.Az adminok is válaszoltak a kérdéseimre,normális tagok.
Játékokat tehetsz külső hdd-re és belsőre egyaránt.Belsőre tudsz tenni gépből egyből FTP-n keresztül (sztem ez a legegyszerűbb) de véleményem szerint egy gyors külső hdd-vel jobban jársz.(Nekem FAT 40gb gépem van aminek már megvan a kora és abban kicsivel lassabb a hdd mint a külső amiről játszok szvsz az újabbakban nem tudom h milyen van.)
Amikor én csináltam akkor 10lépés volt biztonsági lépések nélkül 😃 meg linuxot is felkellet tenni ps3-ra.Elég furcsa volt ps3-n linuxoztam 😃