Playstation 3 (PS3)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. November 15., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólások: 932
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NexoN avatar
a ps3-on a multiplayer az ingyenes?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jah, amiatt biztos nem fog. 😆
0
0
0
0
Bukta avatar
Nem úgy értettem. A csaj miatt
0
0
0
0
BiGame avatar
Valaki adjon egy destiny béta kulcsot, ha még van lécciiii😆, az életem múlik rajta :'(
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Miért lángolna fel? Szellőzőnyílást nem takar el.
0
0
0
0
Bukta avatar
Superlompos: csak nehogy fellángoljon 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Egy kicsit felturbóztam a PS3-at! 😜

https://kephost.com/images/2014/06/12/DSCF2031.jpghttps://kephost.com/images/2014/06/12/DSCF2034.jpg
0
0
0
0
NexoN avatar
Superlompos: azon a gépen minden elindul 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem elindul a bF3, de tökre nem érdekel az a játék. Elég sok játék van, ami jobban érdekel. PS3-ra meg van egy csomó olyan játék, ami PCre ki se jött, s baromi jók.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Superlompos
Nekem is van PC-m de az egy gyenge sz*r még a BF3 se indul el rajta!Szóval én nagyon megbántam!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem van PC-m is, szóval én nem bántam meg.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Nem érdemes semmit sem költeni a PS3-ra mert nem éri meg én is úgy megbántam hogy vettem egyet inkább egy PC-t kellett volna!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Amúgy amazon-on láttam ***a skin-eket PS3-ra. Van valaki, aki átalakította a kicsi szörnyetegét új borítással? 😜
0
0
0
0
NexoN avatar
valakinek megvan a watch dogs ps3-ra?
ha igen akkor milyen? érdemes lenne megvenni?
esetleg milyen egyéb jó (autós, akció) játékok vannak ps-re amiket érdemes beszerezni ? 😀
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
PS3 GAMEPLAYEK CSATORNÁJA

[LINK]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jogos egy részről, de inkább fizetek többet, de akkor legyen jobb a játékélmény. Szerintem az a legjobb, ha van mindkettő, csak sajnos a magyarok nagy részénél ez nem megengedhető anyagi okok miatt.
0
0
0
0
Ajax avatar
Superlompos: Többet nyújt egy DRÁGA PC, amiért többet is kell perkálnod, mint egy konzolért. Nem hiszem, hogy egy PS3 árából (50-60 ezer) te összeállítasz egy olyan gépet, amin 60fps-sel megy minden játék szép grafikai beállítások mellett. Szóval valamit valamiért. 4x annyi pénzért kaphatsz jobb élményt, de a 4x annyi pénzért se garantálom, hogy te majd az új játékokkal 60fps-sel fogsz rohangálni úgy, hogy mellette ne konzolos grafikával játssz...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Valóban nincs meg néhol a 30 fps.

Na most az a durva, hogy Pc-n hozzá vagyok szokva 60+-hoz, de most folyamatosan PS3-as játékokkal toltam, aztán megjelent a WD S2E3, s az meg ment vagy 200-300 fps-sel, s olyan gyorsnak tűnt az első néhány percben a játék. Igazából így tudatosul az emberben, hogy a PC az több élményt ad, mint egy konzol. Viszont van jó néhány nagy cím, ami nincs PC-re, s ezért jól jön a konzol. Viszont ha választani kéne, akkor biztos PC mellett döntenék. Gép mellé jó a konzol, de önmagában csak a konzol nem.
0
0
0
0
Colonir avatar
Last of Us-ban nekem nem volt semmilyen fps droppom.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
A gép az eredeti nem lett hozzányúlva.Akkor ebbe bele kell törődnöm?Semmit sem tudom vele csinálni?
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Sajnos még a 30 FPS sem mindenhol van meg stabilan. A The Last Of Us-nál én is észrevettem hogy vannak FPS droppok. Ebben a generációban ennyi kakaó van. 2005 óta eltelt 9 év...
0
0
0
0
Ajax avatar
Alacsony az fps, de az még nem szaggatás. 30fps-sel mennek a játékok, amiken még élvezhetően lehet játszani, nem nevezhető laggolásnak még ez. Laggolnia nem szabad a játékoknak. Esetleg nem valami módosított gépről van szó? Lehet elcsesztek valamit benne, aztán azért van gond.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azért van, mert ennyit tud a PS3. Alacsony frame rate. Ez az átka a konzolnak.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Sziasztok.Az a problémám hogy szinte minden játék laggol a PS3-an.A GTA 4,Assasin's Creed IV:Black Flag,egy kicsit még a Bad Company 2 is.Ez mitől lehet és kicserélik e ilyen problémával.A garancia még megvan rá!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Beyond Two Souls-t ma fejeztem be, hát nem mondom, hogy ganéj volt, de nem mentem tőle falnak. Egy kicsit jobbra számítottam. Most jön a The Last Of Us!
0
0
0
0
Ajax avatar
Én meg úgy szoktam tanulni, hogy angol hang mellé olvasom a magyar feliratot, és akkor így beleég az agyamba. 😀 Legyen szó játékról, vagy akár sorozatról. A te módszereddel az a baj, hogy a játékokba szinte soha nem áll meg a párbeszéd, tehát mire előcsapod a szótárat, és kikeresed az adott szót, addigra már elmondtak 10 másik mondatot. 😃 Persze vannak kivételek, mint mondjuk a nemrég megjelent The Banner Saga. Az tök jó lenne a te módszereddel, csak az a gond, hogy már van hozzá magyarítás, és egyszerűen így lusta volnék angolul nekilesni a játéknak. 😃 De egyszer tényleg ki kéne próbálnom ezt a módszert, mert már sok helyen olvastam, szóval csak van neki értelme.

Amúgy én is németet "tanultam" (mondjuk úgy inkább, hogy én is németes voltam), de középsuliba annyi volt a németóra, hogy behoztunk pár laptopot és a tanárnő meg mondta, hogy keressetek rá erre, meg arra neten és fordítsátok le. Nyomta mindenki a copy+paste megoldást google fordítóba és repültek az 5-ösök a naplóba. Középsuli 3 évébe (többet jártam, csak 3 évig volt ez a tanárnő velünk) teljesen 5-ös voltam németből, de egy árva szót nem tanultam. Általánosba meg küzdöttem, hogy 2-es legyek belőle. 😃 Na mind1, csak érdekességként mondtam el, hogy nálunk milyen profi németóra volt. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Természetesen, akinek nem jó a játékbeli angoltudása, az használja nyugodtan a magyarítást. Ezzel nincs problémám.

Én se azért értem meg a játékokat, mert az iskolában ezt koptattam 12 évig. Németet tanultam, szóval egy kukkot nem tudtam angolulu. Úgy kezdtem neki, hogy bekapcsoltam a feliratot, s ha volt olyan rész amit nem értettem, akkor felcsaptam egy szótárat. Aztán szép lassan nem volt szükség szótárra. Ha van esetleg 1-2 szó, amivel még nem találkoztam a videójátékok történetében, akkor nagy valószínűséggel kitalálom a szövegkörnyezetből.

én eredeti játékokkal tolom PS3-on, PC-n úgyse tolom eredetivel szóval... Használtan veszem a játékokat kb. 2-3k-s áron. Az szerintem simán elviselhető.
0
0
0
0
Ajax avatar
Hát neked nem jelent gondot, de nekem - és sok más embernek is - igen. 😀 Bár elég jól letudom fordítani a szöveget, de azért még nem ott járok, hogy egy szempillantás alatt. Néha többször is el kell olvasnom egy mondatot, hogy jól lefordítsam, de már ez is több, mint a semmi. Majd most a vizsgák után jobban belelendülök az angol nyelvtanulásba, de addig is maradnak a magyarítások.
A Walking Dead fordítása kezdő fordítóktól származik, rajongók összeálltak és lefordították, tehát ezért nem lett a legjobb. De egyébként a hibákat a fordítónak lehet jelezni és ők javítják, így akik később játszanak vele, azok hibáktól mentesen tehetik azt. De ha ide írod a hibát, akkor soha nem lesz kijavítva, az is biztos.
Amúgy az Uncharted játékokat (és a The Last of Us-t is) Evin fordítja... Nem tudom ez a név mond-e neked valamit, de ha nem, akkor elmondom, hogy az egyik legnagyobb hobbi fordító, és tőle biztos nem pocsék munkát fogsz kapni. Ott van még i2k, lostprophet, Teomus, és stb. akiktől szintén kizárólag remek fordításokat láthatsz. Persze biztos nem tökéletes egyik sem, de 1-2 elírásba nem hal bele senki.
Én is elkezdtem egy játék fordítását, és sajnos nem a legegyszerűbb a dolgom, mert sok angol felirat el van írva. Tehát 1-2 elírás még a rendes, hivatalos angol verzióba is van. És ez egy Ubisoft játék, ezt azért hozzátenném. Amúgy nem fogom befejezni, mert rájöttem, hogy nagyon lassan haladok vele, mivel nem tökéletes még az angoltudásom. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Sokkal jobban élvezem angol felirattal. Nem jelent nehézséget, mivel ahogy megjelenik az angol szöveg, az már az én fejemben rögtön magyarul jelenik meg, szóval ez nem gond. 😀 Tehát pont nem érdekel a magyarítás. Főleg, amilyen pocsék lett a Walking Dead Season 1 fordítása. Kedvencem: "Mennyetek" ---> Nálam még: Menjetek (legalábbis én még így írom, ha szégyen, ha nem). A Facebook-os nyelvhasználatot nem díjazom egy játékban sem, főleg ha egy ilyen nagy címnél fordul elő. Én azt mondom, csak olyan fordítson, aki tud is írni magyarul rendesen.

Ezzel nem azt mondom, hogy senki ne használjon magyarítást, csak azt akartam kifejezni, hogy néha eléggé gyengére sikerednek azok.
0
0
0
0
Ajax avatar
Jaja, jó pár kihagyhatatlan cím van PS3-on. Nyáron majd én is megoldom, hogy lehessen törtön játszani rajta, aztán csapatom neki. 😀 Ja és amúgy törtön (és KIZÁRÓLAG törtön) lehet magyarítani a játékokat, pl a 3 Uncharted játékhoz van is fordítás, szóval azt mindenki élvezheti magyarul PS3-on, de csak törtön. Hamarosan kész lesz a The Last of Us fordítása is. 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem nézek bele, mert nem akarok semmilyen spoiler tartalmat látni belőle. Nem vittem végig még a játékot, szóval nem akarom elrontani. 😀

nagyon sok jó játék van, ami csak PS3-ra jött ki. kb. 20 nagy cím biztos van, ami kihagyhatatlan.
0
0
0
0
Bronson avatar
ez nem volt benne? 😂 amúgy én is nagyon szivesen kipróbálnám jó játéknak néz ki, kár h nincs pc-re...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Most tolom a Heavy Rain-t, valami hihetetlenül jó. Annyira magával ragadó a története.
0
0
0
0
Ajax avatar
Ha azt nézed, hogy 3 új játék többe kerül PS3-ra, mint 30.000ft, akkor nem is olyan sok az érte, mert ezután bármivel játszhatsz korlátlanul. Amúgy most néztem, a lentebbi kommentemben lévő oldal is már foglalkozik ezzel az ODE cuccossal, és náluk csak 22.000ft-ba kerül. De vannak olcsóbb megoldások. Én azt ajánlom olvasgass ott a ps3-hack oldalán, akár több napot is fordítás rá, hogy mi mire jó, mi éri meg a legjobban, majd aztán dönts. Tényleg mindent megtalálsz azon az oldalon amit tudnod kell.
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát ***a lenne, főleg ha tényleg ilyen Hibrid fless beütésű, csak azért 30-rongy még is csak sok, ha csak nincs valahol olcsóbban.
0
0
0
0
Ajax avatar
Hát akkor az én szavamba ne legyél biztos, mert én is ugyanazt láttam, mint te, biztosat nem tudok mondani. De csak nem kamuznak már. Amúgy nyáron én is megakarom csináltatni a gépem, de én erről az oldalról nem hallottam, én mindig a ps3-hack.hu oldalon nézelődök ez ügyben.
0
0
0
0
BiGame avatar
Ajax: kösz, tudom, hülye kérdés, csak biztosra akartam menni!😀
0
0
0
0
Ajax avatar
BiGame: Oda van írva, hogy "PS Network online játékra is alkalmas", szóval igen a válasz.
0
0
0
0
BiGame avatar
Hali! Van egy super slim-em, és hát lassan rájövök, hogy örökké nem vásárolhatok játékokat, mert nem jövök ki jól anyagilag. Viszont most kicsit utána néztem a flashelésnek, és ezt a linket találtam!
[LINK]
Szóval ha jól olvastam, van már az új ps-ekhez egy fajta hibrid flash, hogy ha igaz drága cucc is, ez az ode, de tudok attól függetlenül multizni? Előre is kösz, a választ!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Most vettem egy PS3-at 30-ért. 80 gb-os Fat, 4 db kontroller (2 db gyári, egy logitech, egy noname), tápkábel, av kábel, hdmi kábel + egy focis játék. Szerintem jó vétel volt. Igaz a focis játék pont nem érdekel, na majd eladom.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Colonir Hát azért a tökéletestől messze van mert vannak olyan részek ahol lehet "érezni" az alacsonyabb képkocka számot.Én játszottamm az összes részével ps-n és kb. egyformán működnek (talán az ac4 tud legjobban belassulni) de nem vészes.
0
0
0
0
Colonir avatar
Dave, nekem az ac3 van meg és tökéletes.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Sweetwater Egyik AC se ment vmi jól ps-n :/ kár...meg úgy átlagba véve egyik Ubis cím se pl. a Far Cry 3 is betudott lassulni.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Miért akad meg laggol az Assasin's Creed IV Black Flag?
0
0
0
0
dani0903 avatar
Colonir, Ajax: köszönöm szépen a válaszokat, akkor lehet, hogy nyáron beruházok egyre, úgyis mindig ki akartam próbálni!
0
0
0
0
Ajax avatar
dani0903: Megéri, mert rengeteg jó exkluzív játék van rá ami PS4-re nincs. Meg ha a játékokra sajnálod a pénzt, akkor a PS3-ra tudsz warezolni is, csak meg kell csináltatni egyszer a gépet, ami nem sok, kb. 10.000ft, de ezután korlátlan játékkal játszhatsz ingyen, persze nem legálisan.
0
0
0
0
Colonir avatar
Dani, persze hogy megèri,használtan játékokkal 500gb-os slimet 40k alatt lehet kapni is.
0
0
0
0
dani0903 avatar
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy még megéri-e PS3-at venni? Régebben volt egy XBOX 360-am, de azt eladtam, és most ugyebár pedig kint vannak az új generációs konzolok is, ezért nem tudom, hogy érdemes-e befektetni rá, vagy inkább gyűjtsek egy PS4-re, bár 100 ezer forintokat nem szándékozok kiadni egy konzolért!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Tud valaki valamit az új Gravity Rush 2 PS Vita-s megjelenéséről?Kösz előre is!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció