Playstation 3 (PS3)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. November 15., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólások: 932
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Annyival megy kb. Az azért van, mert elég régi engine-t használ az a játék. Na persze azért le is van butítva, hogy menjen 60 fps-sel.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
10 évet várhatsz. Egy 8 magos Cell CPU-t nem lesz könnyű emulálni. Nagyon bonyolult felépítése van a PS3-nak. Még a PS2 emulátoron is van mit csiszolni. Szóval a PS3 emulátorra még várni kell.
0
0
0
0
winrar avatar
Naughty Dog mondjuk amennyire PS exkluzív, értenek is hozzá. Én megvárom, hogy legyen PS3 emulátor gépre.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Már nagyon sok játéknál nincs multi, mert a szervereket lekapcsolták. Néhány játék esetében megvan a 60 fps, bár ez elég ritka. S sajna ettől a kevés fps-től hamar szétfolyik az ember szeme.

Nekem a PS3 exkluzív játékok jobban bejönnek. Xbox360-on kb. ezek érdekelnének: Halo, Gears of War, Forza. Jah és ami főleg tetszik a PS3-nál az az, hogy viszi a PS1-es és PS2-es (utóbbit csak a CECHC04-es modell, ami nekem is van 😜), így a régi játékokat is tudom játszani rajta. Xbox360-nál pedig emulátor profilokat kell leszedni ahhoz, hogy tudja játszani rajta Xbox classic játékokkal. Ez gyengébb támogatottság, mint amit a PS3 nyújt. Persze akit nem érdekelnek a régebbi címek, annál nem ez fog dönteni.

Igen a Cell CPU erősebb, mint az Xbox360 CPU-ja, viszont gyengébb a GPU-ja. S valóban nehéz volt programozni rá. Nem is tudták kihasználni nagyon a CPU-ban rejlő erőt jó sokáig. A Last of Us mondjuk 100%-osan használja a PS3-at.
0
0
0
0
winrar avatar
30fps? Jó ha megvan 😆
Amúgy meddig lesz még multi PS3-amra? Mert egyszer biztosan be fogja szüntetni a Sony 😕
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a válaszokat 😀
0
0
0
0
skorpion120 avatar
És még csak az exklúzív játékokat soroltuk fel! Ott a többi játék is, ami nem csak PS3-ra jelent meg 😀 (bár szerintem ha PS3-on csak PS3 exklúzív játékokat lehetne játszani akkor is simán megérné x))

Szóval, a PS3 az abszolút királyság! 😎
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
PS4-re nincs még értelmes játék, szóval felesleges beruházni rá. PS3-ra viszont rengeteg jó játék van. A Resistance sorozat különleges jó, főleg az 1. és a 3. része.

Persze ott van még: Uncharted trilógia, Heavy Rain, Beyond Two Souls, GT 5-6, Heavenly Sword, F' CE, God of War III, Killzone 2-3, Motorstorm stb.
0
0
0
0
skorpion120 avatar
Robin: Haver, miről beszélsz? Én múltkor 3000Ft-ért láttam Uncharted 2-t, 2500Ft-ért GTA 4-t és ugyancsak 3000Ft-ért Colin McRae DiRT 2-t. Ha ezek neked gagyi játékok akkor igen magasan hordod az álladat!!!

Zora: Abszolút megéri! Hiába van itt "next-gen" ha az egész a grafikáról szól. Ha jól megfigyeled az elmúlt években sorba jöttek a remastered játékok...ettől hányni tudnék...Mindegy, a lényeg hogy a Playstation3 számomra sokkal jobb szórakozást nyújt mint a PS4 valaha is jelenthet, mert egy teliberakott új címet nem tudnak kiadni csak az évről évre gyártott szemeteket meg a felújított PS3-as játékokat...gáz az egész...(Ja, és a multi is ingyenes PS3-on 😜)
0
0
0
0
Payphoner avatar
2-4 ezer forintért azért eleg gagyi játékokat lehet ra kapni. De egyébként attól függ. Szerintem megeri... a régebbi játékok nagyon élvezhetőek rajta de az ujjak olyan pixelesek hogy mar nem lehet néha élvezni. De egyet mondok a PS ekszkluzív játékokért éri megvenni. Uncharted, Kill zone, Infamous. (nekem ezek jöttek be, a GT és a resistance nem a kedvencem) Ezeket a játékokat többször is végig vittem. És gyönyörű a grafika. Ezert eri meg PS3-at venni 😀😉
0
0
0
0
no avatar
Hello, olyan kérdésem lenne ,hogy szerintetek érdemes-e még PS3-at venni? Gondolom újonnan már nem de használtan? ~35-40e környékén már kaphatóak + mellé még játékot is adnak. Használtan a játékok sem túl drágák 2-4e körül láttam BF3-4, Diablo III, GTA V - 6k stb. Szerintetek?

Gondolkoztam még PC Upgraden (50k ráköltéssel kijönne Q8200? + HD 7850 + 8GB RAM) vagy PS4-en is habár...a játék árakat nézegetve...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mostanában sorban jönnek a remastered játékok. A Last of Us is elég jó példa rá. Kiadják PS3-ra, rá pár hónap múlva kiadják PS4-re remastered címmel. Ez is miért van? Hát a sok-sok $$$ miatt. Szerintem minden régi játékot békén kéne hagyni.
0
0
0
0
skorpion120 avatar
Superlompos: 110%-ig igazad van! Én sem értem ezeket, ha már egyszer kiadták PS3-ra ami közel tökéletes játék volt, minek kell újra PS4-re? Mi lesz itt még? Felturbózzák a PS1-es Spyro-t aztán elkezdik 15kért árulni? siralmas...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azért eléggé kiábrándító, hogy kiadják a God of War 3-at PS4-re remastered verzióban. Ennyire nincs ötlet? Ez elég nagy szegénységi bizonyítvány. Ezért nem akarták megcsinálni azt, hogy a PS4 visszafelé kompatibilis legyen. Mert így újabb körben tudnak pénzt beszedni. Elég undorító irányba haladunk, nekem ez a véleményem.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
A IV-re.Volt már egy verzióm de az lefagy egy cutscene után az elején
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Melyik MGS-re gondolsz? Az V-re, vagy melyikre? Mert láttam van több is. Mármint az V pl. 2 GB-os, de van kollekciós pack is, ami meg 65 GB.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Nekem nand-s van megcsinálva 😜 fat 40gb-s.Még az ősidőkben amikor még linux telepìtés is kellett hozzá h tudjad cserélni a 256mb nand filekat 😃 Azóta meg már dex cfw van rajta 😃 sajnos bannolták a gépet az online miatt, nem kellett volna call of dutyzni 😞 .Eddig egy játékot nem tudtam beszerezni ami rendesen működne az pedig a ps3-s MGS...nem tudsz véletlenül rá linket ?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
FreeMcBoot program után olvass én azt hadználtam/használom ps2-n. Ha jól tudom van PS3-ra is. 😀 nagyon jól viszi a nem eredetit.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Eredetiben nincs meg a Tekken 5, s sajnos amilyen hülye voltam rátettem a 4.65-ös rendszert, így nem lehet cobra-t beépíteni, mivel nem működne vele rendesen. CFW telepítés pedig kizárva, mert NAND-os a gép, s azt nem vállalják.

Így várnom kell mire megérkezik a DMC Moul aminek segítségével már működne a Cobra.

De nyomatom a Killzone-t, a Burnout 3-at, ezek megvannak eredetiben. 😜
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ahhoz grat 😀 szívesen játszanék egy tekken5-t rajta 😃 (a 6-t nekem túl japán lett,csilog villog az egész)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szereztem nemrégiben egy CECHC04 típusú FAT PS3-at, ami még viszi a PS2-es játékokat is. Ritka darab, viszont szerintem ez a legjobb PS3 Európában. Gondoljatok bele, viszi a PS1, PS2 és a PS3-as játékokat 1 konzol. Ez tök jó dolog.
0
0
0
0
skorpion120 avatar
Jailbreak, de nem ajánlom 😀
0
0
0
0
Total951 avatar
Storeból letöltöttel? Vagy törttel?
0
0
0
0
jokepu09 avatar
hali lenne egy kérdésem, hogy hogyan tudok letöltött játékal játszani?
0
0
0
0
NexoN avatar
köszi!
most pont nemrég láttam a Last of Us GOTY edition-t, lehet beszerzem 😃
0
0
0
0
Total951 avatar
Nexon: Elvileg minden dobozos játéknak kell tartalmaznia online pass-t.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Aki gondolja nyugodtan vegyen fel, (BF4, NFS Rivals, GTA V álaltában multiban is fent vagyok)


PSN ID:
https://www.kepfeltoltes.hu/141025/599007082K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
NexoN avatar
Ha megveszem a Last of Us-t (dobozosan) akkor tudok benne multizni? Vagy csak akkor ha megveszem azt a bizonyos "online pass" dolgot pár ezer ft-ér? vagy hogy van ez? 😀
0
0
0
0
no avatar
Hali! Ha veszek egy cfw-vel ellátott ps-t(értelemszerűen 3),és van hozzá egy eredeti játékom,azzal tudok neten játszani? Vagy cfw-s géppel alapból bannol a psn ha fellépek? Válaszokat előre is köszi.(Bocs ha kicsit érthetetlen voltam,csak fáradt vagyok,meg telóról írok😃😉
0
0
0
0
NexoN avatar
Sziasztok!
aki akar felvehet PSN-en: Nyekszon
0
0
0
0
Davezorrr avatar
WICTORIOUS : Csak hétvégén nem ment.Am. szokták mondani hogy csak meghalni muszáj,szóval nem de ha már szétszedted akkor nem tart semeddig.Elég csak a ventit leszedni,a GPU + CPU (logikusan) már rátudod tenni a pasztát.
0
0
0
0
no avatar
Nekem megy a PSN...azonban szeretném kitisztítani belulrol a PS3-at...utóbbi idoben nagyon hangos...sok a por benne sztem. Az lenne a kérdésem, h muszáj kicserélni a hűtő pasztát ha már szétszedtem? Ugyanis csak úgy tudok hozzáférni a ventillátorhoz, ha abszolút darabjaira szedem...CECHK04-em van 80Gb...THX 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Betudtok most jelentkezni PSN-re ?
Szerk.:Facebookon a playstation officialon is úgy olvasom h másoknak sem megy.Már kezdtem megijedni h vmi gebasz van nálam
0
0
0
0
no avatar
De volt tv-n...de hiába resetelem...a monitoron kijön, h HDMI-Ben szeretnem e nyomni es miután nyomok egy yes-t megint ugyanaz: out of range...ha pedig nyomok egy no-t akk elsötétül az egész...de asszem tom mi lehet a hiba...nem hdcp kompatibilis a monitorom 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
WICTORIOUS: Előtte esetleg nem volt TV-n a ps3 ? más felbontáson ? Mert ha igen,akkor resetelni kell.
0
0
0
0
no avatar
Hello...tudna nekem vlki segíteni...szeretnem a ps3-at a monitoromhoz csatlakoztatni. Vettem tehát adaptert, mivel a monitor bemenetje dvi-d. Csakhogy mikor összekötottem őket a monitorom ezt írta ki: out of the range. Mit tegyek hogy működjön a dolog? Thx 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
Okés, akkor mindenképpen cserélem. Köszi a választ.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem vagyok otthon a tabletek-ben, viszont én mindenképpen cserélném. Bár a super slim nekem nem szimpatikus. Az nem baj, ha 7200-as vinyó, úgyis csak max 5400-at fogja forgatni. Igazából az a lényeg, hogy a hdd beférjen a helyére.
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok. Kicsit off ez a kérdés. De van egy galaxy tab3 10.1 es tabletem és ezt cserélném el egy ps3 super slimre.Gyárilag 12 gigás. De van benne egy 320 gigás wd vinyót. (7200 rpm-es és állítólag nem szereti a konzol)
A konzol fél éves, garis még, move-al 1 dualshock, 2 motion kontroller a move-hoz, fifa 14, sport championship 2, van hozzá egy quad töltő is 2 motion 2 dualshock slottal. Az én tabletemnek nincs semmi baja 2 éves garit kaptam hozzá februárban. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek megéri e a csere?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem nem nehéz. Mondjuk én nagyon sokat játszottam PS2-őn a Killzone-nal, szóval hamar visszarázódtam.

Végigtoltam a Killzone 2-3-at, a Resistance 1-2-őt, s most tolom a 3. részét, s nincs semmi baj az irányítással.
0
0
0
0
NexoN avatar
már tudok menteni 😀 köszi azért a segítséget 😃
amúgy játszatok ps-en fps játékkal? mert szerintem borzasztóan nehéz irányítani 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Na igen, az autosave-nél is kiírja, hogy saving... (Vagy valami ikon) Szóval amíg ezt nem látod, addig nincs elmentve a játék.
0
0
0
0
NexoN avatar
már megvan 😃 csak el kellet menni egy bizonyos pontig és ott lehetett menteni 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem játszottam még azzal a játékkal. De gondolom van manuális mentési lehetőség is. Ha erre van lehetőség, akkor próbálkozz meg ezzel.
0
0
0
0
NexoN avatar
Sziasztok!
Vettem ps3-at gta 5-el és az lenne a problémám, hogy mikor kilépek a gta-ból nem menti el a játékot, pedig az Autosave be van kapcsolva... Valaki valami megoldást?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Megtarthatták volna jó szokásukat ps4-n is :S
0
0
0
0
HQ030745 avatar
A Terrariát nyomja valaki PS 3-on? :/
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció