Playstation 3 (PS3)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. November 15., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólások: 932
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arthur Morgan avatar
@TRACERHD: Ha jól értem akkor már vásárolni se lehet közvetlen bankkártyával PS3 konzolon ?
Azért nem semmi , hogy szépen lassan kivéreztetik szegény PS3-at. Persze értem én nem gyártják stb stb. De lassan a háttérben csak elérik,hogy használhatatlanná váljon a konzol....
Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy hosszútávon mennyire jó befektetés a digitális vásárlás, mert lehet hogy most azt mondják még, hogy amit megvettél egyszer azt "örökre" bármikor elérheted és letöltheted attól függetlenül hogy már korlátozott a digitális áruház, de mivan akkor ha mégis úgy döntenek teljesen leállítják a store-t, néven már nem éri meg fenntartani. Akkor védi valami a júzert vagy bukja az összes digitális tartalmat amit vett addig? 😓
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Arthur Morgan: Olyan garantálom neked hogy sosem lesz. Amit digitálisan megvettél az örökre elérhető marad. Mostantól csak úgy lehet venni bármit is ha a weboldalon töltesz fel pénzt a fiókodra.
1
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@TRACERHD: Reméljük, haladni kell a korral aláírom, de ilyenkor azért elgondolkodtató hogy mi a jobb a fizikai lemezes kiadás ( netkapcsolattól függetlenül bármikor tudom telepíteni konzolra az adott játékot, nem függök semmitől plusz idővel eltudom cserélni másik játékra) Digitálissal meg nem tudok csereberélni, ha éppen nincs netem nem tudom egyből elérni a tartalmat stb. A lényeg , hogy mindkét variációnak megvan az előnye és a maga hátránya.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Nem konzol de nagyon örülök hogy sikerült beszereznem egy ilyet újonnan.
https://i.imgur.com/9vxWJEE.jpg
0
0
0
0
💬 4
Arthur Morgan avatar
@TRACERHD: Amúgy ez mire jó ? 😁 Volt PS3 konzolom de ez számomra új dolog. 😁
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Arthur Morgan: Van egy portál amit csatlakoztatni kell a konzolhoz és arra ráteszel figurákat. Mindegyik egy nfc tag-el jön, úgy tudja be azonositani őket. Amit rá raksz megjelenik a játékban, ha leveszed eltünik. Nagyon sok féle univerzumot raktak bele mint pl. sonic, batman, bttf, ninjago és még sok más. Ha valamiből egy darab megvan az kioldja a játékon belül azt a világot. Minden pakkhoz egy open world világ jár.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@TRACERHD: Köszönöm Uram ! :D jó mókának hangzik. 😁
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Arthur Morgan: Mocskos drága móka XD Egy ilyen kis pakk régen 10k forint volt. Ma már olcsóbban megtalálni de mivel már nem gyártják ezért sokat külföldről kell megrendeljek horror vámmal.
0
0
0
0
feher-adam1989 avatar
A PS3 ugye blu-ray meghajtós! Kérdés: Van egy csomó írott BD-R és BD-RE filmem, azokat is lejátssza vagy csak az eredetit?
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@feher-adam1989: Xbox one-ok csak eredetit játszanak le, se a BD-R se a BD-RE-t nem támogatja. Ps4 elvileg ugyan ilyen. Ps3 nál azt találtam neten hogy elvileg lejátsza a BD-R-t, de elég régi iromány volt, lehet azóta szoftveresen más lett és már az se támogatja. Nem volt ps-em szóval biztosat nem tudok róla mondani. Xbox one biztos hogy nem játsza le.
0
0
0
0
feher-adam1989 avatar
@Warlordcommander: Köszi a választ!!! :)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@feher-adam1989: Gondolom chipelős a móka, mint anno PS1/2-nél...ha még egyáltalán létezik ilyen móki.
Esetleg custom firmware
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Ilyen béna ember nincs mint én XD Kontrollerrel olyan mintha mankóval játszanék, nagyon nehéz.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Sikerült beszereznem egy PS3-mat. Életem első konzolja, eddig nagyon tetszik a kezelése. Még várok egy SSD-re meg új kontrollerre aztán bele vetem magam dögivel XD
0
0
1
0
💬 3
Arthur Morgan avatar
@TRACERHD: Kellemes játékot hozzá ! 😁 Melyik modelt sikerült beszerezni ? (Slim)? Nekem is volt anno nagyon szerettem. Exkluzívokat mindenképpen ajánlom hogy szerezd be rá.
God of War: Ascension, the last of us erősen ajánlott.
1
0
0
0
TRACERHD avatar
@Arthur Morgan: Super slim mert a legújabbat akartam, kint van a profilomon. Ne aggódj az összes PS3 exkluzívot meg fogom rá venni. Aztán PS4 skip mert az 5-ön futnak ratja a játékok jobban.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Arthur Morgan: Raktam ki saját képet hogy hiteles legyen XD
0
0
0
0
armagedon32 avatar
Sziasztok ps3 hogy tudok magyar feliratú játékokat telepiteni van a gépen mód meg hen is
0
0
0
0
💬 1
getcarter avatar
@armagedon32: ps-hack.hu
itt kérdezősködj
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Egyre korlátozza a PlayStation 3 online funkcióit a Sony: [LINK]

Azért remélem, hogy PS3 és PS4 esetében azt a lehetőséget továbbra is meghagyják, hogy amit digitálisan vettél ahhoz bármikor hozzátudjál férni egy esetleges HDD csere után. Mert az nagy kib@aszás lenne, ha idővel a már megvásárolt cuccai is megszűnnének az embernek.
0
0
0
0
nilsen avatar
Sziasztok mi az a HEN (PS3) ?
fontos lenne köszönöm.
0
0
0
0
💬 2
xymano avatar
@nilsen: Az az, hogy vigye a torrent vagy más forrásból letöltött játékokat, egy megbuherált ps.
0
0
0
0
nilsen avatar
@xymano: ahhoz nem cfw-kell?
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
Sziasztok.
Fat és 2xxx szériás gépnél downgrade et vállalok.
0
0
0
0
SenseiHUN avatar
Eladóvá vált szeretett 150GB-os PS3 konzolom, 10 darab telepített játékkal emellett még adok hozzá 4 darab eredeti játékot, részletek a jófogás linken.
https://www.jofogas.hu/pest/Jo_allapotban_levo__150GB_os_PS3_konzol_elado__70724347.htm
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok felétek, az miért van hogy behelyezem a PS3 lemezolvasójába a GTA 5 CD-jét, és mikor kiválasztom a játékoknál akkor bead egy fekete képet majd perceken át semmit nem reagál? Enyhén karcos maga a lemez, viszont van egy másik játékom ami 4x annyira karcosabb de azt beolvassa, egyedül a GTA 5-öt nem. Teszem azt hozzá, hogy régebben kifogástalanul működött.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Roybertson : Köszi szépen! 😀
0
0
0
0
Funes avatar
Úgy tudom, csak a régi 60Gb-os Fat képes erre, ami ritka mint a fehér holló és nem is valami megbízható nagyon melegszik.. Én is csak ilyen sufnituningos módszerrel csináltam meg a sajátom, de manapság nem is nagyon használom.
Tyrion
Scp Driver a legmegfelelőbb arra, hogy minden játékkal játszani tudj Ps3 kontrollerrel.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali!
Egy gyors kérdés: PS3-on lehet játszani eredeti PS2-es játékkal?
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
A kérdésem a következő lenne: a PS3 kontroller mennyire kompatibilis PC-s játékokkal?
0
0
0
0
Nebojsa avatar
Még mindig megvan a PS3 konzolom, viszont már nem használom. Rengeteg játékot vettem hozzá, köztük a GTA 5-öt, Battlefield Hardline-t és társait.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azért ez elég vagány. 😜

0
0
0
0
djsiegfried avatar
Köszönöm a választ. Akkor nem foglalkozom az üggyel a továbbiakban. 😀
0
0
0
0
Funes avatar
Downgrade szükséges, aztán lehet csak Cfw-t rárakni. ( És az sem mind1 milyen típusú konzollal rendelkezel )
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Ps3 4.80as firmware-rel cfw-zhető szerintetek?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
PS4-re csak remastered címek jönnek rendszeresen, törés meg nincs hozzá, szóval addig nekem felejtős.
0
0
0
0
CuRi avatar
Én most adtam el az 500GB-os SuperSlim masinámat. Kicsit azért savanyú a szám íze, mert sok jó játékot lehet ps-en tolni! De hát most vettem pc-t ugye... Talán pár év múlva beruházok egy ps4-re addigra úgy is lemegy 60-70 körülire az ára! 😀
0
0
0
0
no avatar
Jövőre lehet én is beruházok egy PS3 Cfw-re, én nem várok a ps3 emulátorra! 😀 Ps2 megy szépen jól számítógépen, de a ps3 már egy nagyobb falat. Olcsóbb megvenni a ps3-at , mint kivárni azt a sok évet mire kész lesz a RPCS3 + a körítés is kell hozzá. Jelenleg egy I7-6700K 4,6GHZ-re tunningolva kevés hozzá. Persze nyilván az emulátor se végleges ,

I7 6950X tunningolva már biztos elég lesz hozzá! 😃 10 magos +HT azaz 20 szálas! 😀
0
0
0
0
winrar avatar
PC-n én is időnként előveszek pár régebbi címet. Pl. CS 1.6-ot elég gyakran, de néha Half Life 2 és GTA San Andreas is előjön.
Régen sokkal több volt a minőségi játék.
0
0
0
0
Ajax avatar
Igen, PC-n én is többször előveszek egy régebbi játékot, mint mondjuk újakat, sokkalta jobbak voltak még 2010 előtt a játékok sajnos, mostanában nem tudnak már letenni olyan kimagasló alkotásokat. Ritkán becsúszik 1-2, mint mondjuk PS-en a Last of Us, de hát nem sok ilyen van.
Én a napokban játszottam végig a Resident Evil 4-et, azelőtt pedig a LEGO Batman első részét. Most a Black Mirror első részével játszok, aztán jön a következő kettő. Igaz, ezek nem olyan kiemelkedő alkotások, de sokkal jobban elszórakozom velük, mint az új játékokkal (még úgy is, hogy ezeket már végigjátszottam, valamit nem is 1x).
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem feltétlen butaság. Sokkal szívesebben játszok a régebbi címekkel, mint az újakkal, amik közül nem sok olyan van, ami említésre méltó.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Engem amúgy sem érdekel ez a visszafelé kompatibilitási butaság... volt 360-om anno jó volt, szép volt, elmúlt... ennyi elég volt... haladni kell a korral.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
De ez megint csak szoftver emuláció. Tehát aki arra számít, hogy az összes Xbox360-as játék menni fog majd az új Xbox-on az csalódni fog. A full hardveres támogatás lenne az igazi, mint a PS3 CECHAXX-nél és CECHBXX-nél.

A PS2 Fat-nél is hardveres visszafelé kompatibilitás volt a PS1-gyel. Rajta volt a PS2 alaplapján a PS1 CPU-ja. A szoftveres sose lesz olyan jó, mint a hardveres támogatás.

Persze ettől függetlenül nem rossz az elképzelés, hogy viszi az Xbox360-as játékokat, de ebből is látszik, hogy csak a rossz eladási statisztikák miatt csinálják ezt, mert különben eszükbe nem jutott volna. Mert ha gyárilag beleépítették volna az új Xbox-ba az Xbox360 CPU-ját+GPU-ját, akkor full hardveres támogatás lett volna. De ugye akkor harakirit adott volna magának a Microsoft, mert senki nem vett volna Xbox360-at az Xbox One megjelenése után.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Doge489 nincs nagy eltérés elhiheted... 😀 pl gta V ben 1cm-el nagyobb a látótávolság PS4-en, akkor Az új AC az PS4-en 3-4FPS-el jobban fut, de van ami meg Box on megy jobban tehát nincs értelme összehasonlítani a 2-őt... 😀 (nekem elhiheted)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem tudom, hogy mennyire vagytok tisztában a PS3-as modellekkel, de ugye köztudott, hogy az első két generáció támogatta a PS2-es játékokat is, az utána lévő generációk viszont csak a PS1-gyel voltak visszafelé kompatibilisek.

A 4 modell, ami támogatta a PS2-őt: CECHAXX, CECHBXX, CECHCXX, CECHEXX. Ebből csak a CECHCXX jelent meg Európában. S nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy ez nem full hardveres kompatibilitást jelent, hanem fél hardver + szoftver. Ez azért van, mert a Sony úgy döntött költségcsökkentésre + kevesebb hőtermelésre hivatkozva, hogy kiveszi a PS3 alaplapjáról az Emotion Engine-t (Ez lényegében a PS2-ben található processzor). Na most ezzel kinyírták a normális PS2-es támogatást. Full hardveres támogatás csak a CECHAXX és a CECHBXX sorozatnál van. A CECHCXX és a CECHEXX "élvezhette" a fél szoftver + fél hardveres megoldást. A fél hardver azért maradt meg, mert a PS2 GPU-ját benne hagyták azért, de akkor is jóval gyengébb lett a PS2 támogatás.

Szóval *** szoftver emuláció!!!

CECHA01MasterRace

0
0
0
0
winrar avatar
PS3-ra több exkluzív cím van, jó lenne azokat kipróbálni.
0
0
0
0
ceni98 avatar
mire lesz már egy gép is pár ezer forintos történet lesz szerintem 😃
0
0
0
0
winrar avatar
Szerintetek mikor lesz működő PS3 emulátor PC-re? 😃
10-15 év?
0
0
0
0
ceni98 avatar
tudom Lompi, ezért írtam, hogy szerintem lehetne mit kisajtolni a PS3ból, csak akkor nem lenne pláne az újgenerációnak 😃
Tudnátok olcsó, tartalmas játékokat írni nekem? nem feltétlen kell exkluzívnak lennie 😃
ami megvan
UC 1-2-3, Ratchet and Clank széria, Batman Arkham széria, Star Wars the force unleashed széria, Enslaved, Brütal Legend, Killzone 2-3, Bulletstorm, Skylanders Giants, AC Széria, Kingdom Hearts 1.5 HD Final Remix, inFamous 1, Heavenly Sword, Red Dead Redemption, Tomb Raider 2013, Genji: days of the blade, Naruto ultimate ninja storm 2, The Last of us, Castlevania Lords of Shadows 1, Dark Souls 2 (brr), Mirror's edge, Army of Two the Devil's cartell, Castlevania Mirror of Fates HD
előre is nagy köszönet 😃
0
0
0
0
no avatar
mijen gépigénye van?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
AC-ket nem fognak kiadni az előző gen-re.
0
0
0
0
winrar avatar
Ha kell a pénz, kiadják prev-gen konzolra is 😜
0
0
0
0
ceni98 avatar
Uborkaszoft most megmutathatja, mennyit tanult az előző esetből, egy újabb (készüljetek, nagy változás) AC résszel.... 😃 Szerintem még azért lehetne a PS3ból kihozni pár játékot, csak ugye akkor nem lenne pláne egy nextgen konzolba... 😃
0
0
0
0
winrar avatar
Akkor még arra sem képes 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mondjuk az AC Unity erre remek ellenpélda, mert PS4-en is sokszor csak 10 fps-sel ment. 😆
0
0
0
0
winrar avatar
Konzolon van 2 célhardver (ha egy gent nézünk), arra még az Ubisoft is tud optimalizálni 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nyilván egyszerűbb konzolra készíteni játékot, mert fix a hardver.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azért túlzás a jó optimalizálás konzolra. PS3-on is vannak olyan részek, amikor néha beszaggat egy játék, szóval sosincs fix 30 fps a konzolokon.
0
0
0
0
winrar avatar
Nálam a 2016-os év játéka a Mafia III lesz, ha jól megcsinálják 😃
terepmintaHun: Ne aggódj, 20-30fps meglesz 😂
0
0
0
0
winrar avatar
terepmintaHun: Félsz, mi? 😆
Én is PC-n kezdek neki, remélem 2016 első negyedévében már jön gépre.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az új Tomb Raider-t majd PC-n fogom tolni. 😆 Szóval nem probléma, ha nem jön PS3-ra.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem fog jönni PS3-ra. A régi konzolokra már nagy címek nem jönnek.
0
0
0
0
winrar avatar
Én hajlandó vagyok várni 10 évet is, hogy menjen a gépemen Red Dead Redemption és az Uncharted részek, na meg a Last of Us.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A GT4 támogatta az 1080i-s felbontást. Szóval oda kellett rendesen a kakaó.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció