Ha nem tudod egy játék nevét, itt segítünk!

Szerző: lagder, 2013. October 21., téma
Fórum » Játékokról általában
Egy játék, ami megőrjít, mert nem tudod a címét és sehol sem találod, a segítség közeleg!!

(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok. Nagyon régen játszottam vele egyszer vendégségben. Neha eszembe jut de sose talaltam meg.Szerintem 90 es évek. Több karakter (gyerekek azt hiszem)egy kastély előtt állnak azt hiszem 4en.minden karakterrel külön külön kell rejtvényeket feladványokat megoldani. Kint és bent is játszódik a cselekmény. Ha valakinek beugrana nagy segítség lenne.koszi szép napot
0
0
0
0
💬 5
Boldor81 avatar
@Mulan11: Nem a Goblins -ra gondolsz ?
0
0
0
0
no avatar
@Boldor81: Köszi a választ. De nem ez. Ami nekem rémlik kint állnak a karakterek este egy kastély előtt a kapunál. Meg kell találni a kulcsot . Utána szét válnak és minden karakterrel külön feladatokat oldasz meg. Ennyi ami rémlik. Akkor nagyon tetszett.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Mulan11: 90es évek végefele volt 3dFX támogatással?
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Köszi a reagálást de passz ez a kérdés. Ha mondasz egy címet rákeresek és beugrik. Nagyon jó kis játék volt.90 es évekhez képest úgy rémlik jó kis grafikája volt
0
0
0
0
no avatar
@Mulan11: Castle Master?

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Nekem még annyit hozzá, hogy egy légy vagy darázs is besegíthetett a darálásba ha akartam.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok egy androidos játék címére lennék kíváncsi, amiben akár dupla minigunnal és shotgunnal lőhettük a zombikat és a démonokat, a level végén egy bossal .Olyan volt mint a Call of mini- zombie csak félig felülnézetből.Kb. 4-5 éves lehet.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Friss belépő vagyok, ezért mindenkinek ÜŰŰDV.
Amit keresek egy orosz fejlesztésű városépítő, játék. Borzasztóan oda kellett figyelni, mert minden összefüggött mindennel. Pár házzal kezdtél, de már ott sem volt mindegy, hogy mit hova teszel, van e kaja, meleg ruha stb. Le kellett tölteni (a játék menet nem on-line).
Neve és elérhetősége érdekelne. Sajnos a régi gépemen volt, ami kuka lett.
0
0
0
0
💬 2
Fatotem avatar
@verestam: Kb. Mikor lehetett? Milyen grafikája volt? 3D, 2D? Több infó kéne.
0
0
0
0
no avatar
@verestam: Ez kicsit kevéske. Milyen korban játszódott? Volt-e évszak változás? Egy város csak vagy ha azt teljesítetted mehettél tovább?
Mert lehet a Banishedtől, Frostpunktól kezdve az Aven Colonyn át egészen a Caesar 3-ig, Settlersig, Knight and Merchantsig bármi.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Keresek egy régi de én szerintem nagyon ***a játékot: Van egy ürhajód az ürben és minden oldalról jönnek meteoridok, amit szét Kell az ürhajóval lõni. Különbözõ szintek vannak és a meteoridok mindig nagyobbak lesznek. Minden segitséget nagyon szépen köszönök. Németországból jövök ezért légyszi ne ügyeljetek a helyesirasra haha
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Klbklb: Asteroids

vagy annak egy variánsa a kismillió közül.
És ha már német nyelv:
Pixels (Film Deutsch) - Part 11
[url]https://youtu.be/_ymNrbHNVjY?list=PLQS4jnZ-YC5m0-uQet0Bar5A8h4tE5bGd&t=43[/url]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! én egy 2000-2010 közti játékot keresek már elég rég óta de a nevét nem tudom mágus vagy valami sáska szerű lényell voltam benne voltak benne telepórtok ha jól hiszem és voltak benne olyan szörnyek akiknek ilyen forgó pengéss kezük volt és valami lebegő rája szerű lények akik mindig énekeltek
0
0
0
0
mvh576 avatar
Sziasztok! Keresek egy felülnézetes, katonai, számítógépes játékot, amit egy Pentium II-es, max III-as gépen játszottunk, kb 2003 környékén informatika órán. CO-OP-ozni is lehetett benne, de a fő ismertetője talán az lesz, hogy mindkét játékosnak választani kellett, hogy egy Tankkal, Helikopterrel, vagy Terepjáróval akart menni a pályán és így kellett a másikat minél többször kinyírni. Ha minden igaz, a program neve csak simán NATO volt, de így beírva a google-be olyan, mintha tűt keresnék a szénakazalban. Millió 1 a találat, de még véletlenül sem hozza fel azt, amit már oly régóta keresek. Előre is köszönöm és nagyon hálás lennék a segítségért! =)
0
0
0
0
💬 8
Gyrger72 avatar
@mvh576: World in Conflict ?
0
0
0
0
mvh576 avatar
@Gyrger72: Sajnos nem, az egy 2007-es játék. Ennek a játéknak régebbi grafikát képzeljetek el.
0
0
0
0
xCube avatar
@mvh576: Return Fire?

0
0
0
0
mvh576 avatar
@xCube: Iiigen, ez az! Nagyon szépen köszi. Honnan tudtad?
0
0
0
0
xCube avatar
@mvh576: Kb 27 éve játszok PC -n, elég sok játékot láttam már 😀 . A régi címeket pedig még jobban ismerem, mint az újakat.
0
0
0
0
mvh576 avatar
@xCube: Szuper! Még egyszer nagyon szépen köszönöm.
0
0
0
0
xCube avatar
@mvh576: Örülök, hogy segíthettem 😀

Ha ezt szeretted, akkor javaslom, hogy próbáld ki a Mass Destruction -t is.

0
0
0
0
no avatar
@xCube: Volt egy hasonló ilyen full 3D-ben: a második része

Vagy anno volt a Recoil:

Hostile Waters:
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Régen játszottam egy felülnézetes játékkal, ahol szörnyeket kellett gyilkolni és a kezdő fegyver egy kis pisztoly volt. Úgy kezdődött hogy kint vagyunk a karakterrel egy rét féleségen és be kellett menni a házba és amikor be mentünk akkor jöttek ilyen két lábú szörnyek és zöld színük volt, és mindig amikor sikerült megölni őket akkor nehezedett és több és több jött és volt benne valami nagy szörny is... Sajnos csak ennyire emlékszek és az a legnagyobb baj, hogy nem tudom mi a neve a játéknak... de előre is köszönöm a válaszokat. UI.:Üdv mindenkinek!
0
0
0
0
💬 10
gyuri191 avatar
@DrOrlandosz: sas zombi assault
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Köszi! De nem ez a játék az... Amire én gondolok abban nem zombik vannak hanem valami szörnyek amik két lábon járnak és szaladnak feléd amikor meglátnak ezekből is vannak erősebbek van zöld, sárga meg piros és a piros a legerősebb de köszönöm a választ...Nagyon hasonlít arra amire gondoltam csak abban nem zombik vannak hanem valami mutáns állatok. De azért köszi.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DrOrlandosz: Értem hát gondolkozok még rajta
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Rendben de azért köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Meg még annyit tudok, hogy meg kell keresni a fő kapcsolót az áram ellátáshoz és utána jön egy "invázió"... Sajnos ennyi maradt benne a fejemben... Ugyan olyan felül nézetes mint a Sas Zombi Assault de nem olyan a stílus meg a textúrák sem de az biztos, hogy valami mutáns zombi lények vannak benne de nem emberek.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DrOrlandosz: Tán Alien Swarm a játék neve
0
0
0
0
DppZenron avatar
@DrOrlandosz: Szia! Szerintem az Alien Shooterre gondolsz. Ha tévedek akkor sajnálom.
Steamen meg lehet vásárolni, de könnyen le lehet szedni a neetről, pl Gametop-on

https://store.steampowered.com/app/33100/Alien_Shooter/
https://www.gametop.com/download-free-games/alien-shooter/
0
0
0
0
no avatar
@DppZenron: Köszönöm szépen ezt kerestem már pár éve... Hálás köszönet érte.
0
0
0
0
DppZenron avatar
@DrOrlandosz: Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem. 😃

Van egyébként ennek Zombis verziója is, Zombie Shooter néven.
+ Ha gondolod nézz rá a játék fejlesztőinek az Alien Hallway nevű szériájára. (Ezt még én se próbáltam, de egy barátom elmondása szerint, hasonló, más köntösben.)
0
0
0
0
no avatar
- Birkas jatekrol van szo
- Jonnek az ufok es elvittek a birkakat repulovel
- Farmon jaszodot a jatek, ahol volt egy oreg ember is aki orizte oket..

- Volt egy olyan birka amelyik ki logott a sorbol es erdekes dolgot csinalt (18+) nak neveznem..
Voltak benne olyan dolgok hogy idot fel lehet gyorsitani hasonlo..

Nagyon szepen megkoszonom ha valaki le irna a jatek nevet, es egyben koszonom is.
Csak elore Magyarok & Gamer <3

ui: Birka & vagy Juh
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@ELERY: Egy ilyenre emlékszem régről, a Sheep.

[url]https://www.youtube.com/watch?v=BCb8UyPk79s&list=PLRRMQhR1YMWCKyF2AgN0jPQ2bhrEb9afd&index=1[/url]
0
0
0
0
no avatar
@ELERY: Szia! Szerintem a Sven bomwollen, és a Sven Zwo-ra gondolsz. 😃 Pacsi!
0
0
0
0
no avatar
@Blackisacolor: Sven bomwollen az hat
Koszi szepen mind kettotonek halas vagyok nektek! <3
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A keresett játék egy felül nézetes nagyon egyszerü szörny gyilkolós játék. A játék inrójában egy ílyász egy varázsló van meg egy nagydarab pajzsos fejszés lovag akik fölött átrepül egy sárkány. A játékmenetben csak menni kellett össze vissza és szörnyeket ölni és azthiszem a fö boss egy nagy pok volt. Kék sárga kulcsokkal lehetett az ajtokat kinyitni. Több mindenre nem emlékszem sajnos...
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@spleter: Get Medieval?

0
0
0
0
Bandibacsi avatar
@xCube: örök klasszikus 😀
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Sziasztok!
Nem látok rá sok esélyt,hogy ennyi infóból bármi is lesz,de minden bizalmam a Tiétek.

Egy stratégiai játékról van szó(RTS),amivel olyan 2004-2005 körül játszottam.
Amire emlékszem(szerintem kampány mód volt),hogy egy hegyvidékes terepen kezdődött a játék(sajnos kort,nem igazán tudok mondani,de voltak tankok,szóval vagy jelen,de én inkább jövőre tippelek)emlékeim szerint kék színnel voltam.
Az ellenség piros volt és nekem fel kellett készülnöm a támadására.Ha ezt túléltem akkor lejjebb tudtam vinni az egységeimet ahol egy régi bázist kellett "aktiválnom",amiből új tankokat kaptam.

Az összes CD-t átkutattam utána itthon,de semmi :/
Aki ezt megtalálja,az örökre lekötelez 😀
0
0
0
0
💬 14
no avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: Na igen ez így nehéz dió. Kék-piros és egyből a Halo Wars ugrott be de az 2009-es.
C&C Tiberiuan Sun 1999-es.
C&C Red Alert 2 az 2000-ben jelent meg.
A 2003-as C&C Generals volt még akkoriban de ilyen pálya nincs a kampány módban. Se a kiegészítőjében a C&C Generals : Zero Hour-ban sem.
C&C 3 az meg 2007-es, de ilyen pálya abban sincs.
C&C Red Alert 3 2008, de ilyen pálya abban sem volt. Ellenben kék piros igen.

Ha nem volt benne bázis építés, akkor lehetett még a World in Conflict, de az sem így kezdődött és az 2007-es.

Act of War, az 2005-ös, ami még jó is. Az alapjáték az Act of War Direct Assault, és a kiegészítője az Act of War High Treason. Most jött ki folytatása Act of Agression címmel.

Earth 2014, Earth 2150, Earth 2160 ami még 2005-6 körül jött ki. De az Earth 2140 már tényleg oldschool...

Warhammer 40k Dawn of War: tankok csak sokkal később jelentek meg benne.

Company of Heroes, bár abból nekem sem sok emlék maradt meg.

Supreme Commander 1 -2 -ben is vannak kékek meg pirosak, de a kampányban nem emlékszem ilyen pályára.

Wargame sorozat valamely része lehet még.
0
0
0
0
@Palanova: Húúúhhaaa 😲
Végignézem az összeset,bármi lesz,írni fogok!
Nagyon köszönöm!
0
0
0
0
@Palanova: Nos,az összes játékot(szó szerint)megnéztem,sajnos egyik sem az 😞
Nagyon szépen köszönöm a segítséget ennek ellenére! 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: Ha újabb játék volt, akkor én a Supreme Commanderre tippelnék, ha régebbi, akkor lehet akár a Total Annihilation is. 3D játék volt vagy inkább izometrikus 2D / felülnézetes?
0
0
0
0
@xCube: Ez egy nagyon jó kérdés,elbizonytalanítottál.
Rendes 3D-re emlékszek,pl Command and Conquer:Tiberium Wars.
De valóban meglehet a 2D izos verzió.
A grafikája és a gyenge emlékek miatt,nem tudnám pontosan megmondani.
0
0
0
0
no avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: volt-e benne bázis építés
ha volt hogyan épült, jobb oldalt menü? bal oldalt menü? középen lent? építőrobottal épült? marokolóval? volt-e állványzat? vagy emberke építette?
repülők? hajók?

játszodott-e valami extra helyen egy egy küldetés, pl épületen belül,l lásd Red Alert 1 erőműves küldetések.

Emperor Battle for Dune 2001-ben jelent meg és abban is volt kék meg piros.
Age of empire sorozat?
Rise of Nation?
Empire Earth?
Metal Fatigue? az 200-es és nagyrobotos de voltak benne kis tankok
SW Empire at War?

ha más nem:
[LINK]
0
0
0
0
@Palanova: Arra emlékszem,hogy katonát tudtam csak képezni,de,hogy hol,azt megint nem tudom.
Nem kapitólium volt a neve a főépületemnek(nem emlékszem rá)de most nevezzük így.
Ott tudtam képezni katonát,ha erre is jól emlékszem.
Annyi még eszembe jutott,hogy amikor elkezdtem a missiont akkor elmagyarázták egy átvezetőben,hogy mit kell csinálnom,csak ugye 4-5 évesen ez nem igazán volt érthető :/
A hegyvidékes pályát mutatták meg és,hogy több kis kiépített előőrse volt az ellenfélnek,de nekem ebből csak a középső rész(amit említettem)volt elérhető.

szerk.:
Az a lista...hatalmas köszönet érte!
Szerintem a hétvégén végignyálazom 😃
0
0
0
0
no avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: Vagy hátha ebben benne van:
[LINK]
0
0
0
0
@Palanova: Végignéztem az általad ajánlott összes játékot,sajnos nem volt benne 😞
Ennek ellenére,nagyon hálás vagyok! 😀
Köszi!
0
0
0
0
no avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: Z [LINK]
Z2 [LINK]

A KKnD is kék vs piros felállás volt.
7th Legion, de az sokkal régebbi és a minősége is több mint kétséges volt.

Mennyire volt pixeles a kép? az volt egyáltalán?

Esetleg:
[LINK]
World in Conflict az 2007-es.
[LINK]
Warzone 2100

Z [LINK]
Z2 [LINK]

Dark Reign
Ground Controll
Dune 2
Dune 2000
Emperor Battle for Dune 2001 [LINK]

[LINK]
Esetleg a Steamen az RTS címkéket böngész végig, hátha.
0
0
0
0
@Palanova: Szia!
Sikerült utánanéznem az összes játéknak.
Sajnos,ezek között sincs :/
De ennek ellenére hatalmas köszönet a segítségedért és a fáradozásodért!
0
0
0
0
no avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: Pedig szurkoltam hogy a Z legyen az. Benne volt minden amit írtál:
- rts
- hegyvidék
- piros-kék felállás
- átvezető animációk
- tankok

Ha esetleg meglesz, érdekelne a cím amit nem írt itt senkise és mégis korabeli RTS.

War inc. ?
Starcraft 1?
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Igen, TA nekem is eszembe jutott és abban a 2-3 pálya a pókrobotos volt a kékekkel de a TA az régebbi mint 2005, talán 1997-es.
0
0
0
0
no avatar
@DJ Anonymus NH4SCN: A KKnD is kék vs piros felállás volt.
7th Legion, de az sokkal régebbi és a minősége is több mint kétséges volt.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Sziasztok!
Volt egy régi játéka talán a Ubisoft-nak de nem biztos, amiben ilyen őslakosok által feltámasztott erőt kellett játszani és aztán formálni a földet úgy, hogy tudjanak vándorolni.
Homokot vizet meg lávát meg mindent föl lehetett venni ilyen golyókban és aztán lerakni ahova kell.

Ismeri valaki?
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@AMDMonsteR: Tippre a Black and White:

0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@WeKing: Köszönöm, ez lesz az!!
0
0
0
0
WeKing avatar
@AMDMonsteR: Nincs mit 😉
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali!
Egy nagyon régi FPS játékot keresek,kölyökkoromban mutatta unokatesóm a 2000-es évek elején. Olyan futurisztikus játék lehetett,mert olyan fegyver volt a karakter kezébe, amely ilyen korongokat lőtt ki (úgy hívtam a CD lövő fegyver),meg a pályák különböző részein voltak ilyen zöld színű üres üvegek és furcsa suhogó hangot adott ki amikor elszaladtam mellette,azt hiszem volt egy ilyen vonatos küldetés is,de abban nem vagyok biztos. Valakinek van valami ötlete rá? Nagyon régóta keresem 😃
0
0
0
0
💬 14
no avatar
@Sicu33: Unreal Tournament 1 ugrott be a leírásod alapján. Volt benne cd lövő. ami a teleportálásra szolgált,

és volt benne vonatos pálya is Assault módban.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@Palanova: Valahogy nem ismerős,de az atmoszférája elég közel áll hozzá 😃
0
0
0
0
WeKing avatar
@Sicu33: Quake 3-ban asszem volt ilyesmi fegyver deee azzal nem lehetett lőni?! Aliens vs. Predator (1999)-ben meg ugye ott a predator disc-je de azt írtad, hogy fegyver ami CD-t lő szóval nem hiszem, hogy ez az.. 😃
Nézz rá ezekre:
Alone in the dark
Tribes 1-2 esetleg?! 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@WeKing: Nem, egyik se 😃
0
0
0
0
no avatar
@Sicu33: [LINK]

hátha ebben benne van.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@Palanova: Sajnos nem,egyik se az 😕
0
0
0
0
no avatar
@Sicu33: Hát akkor érdemes megnézni a korabeli FPS-eket, hátha közöttük ott lesz, de az is lehet hogy valami szűkebb rétegben elterjedt cucc ami nem lett akkora siker, mint pl a Mobile Forces vagy a Global Operation volt anno...

Vonatos küldetés volt a Soldier of Fortune-ban is, de cd lövő nem, na meg az nem futurisztikus fps volt.

Némileg több infó kellene hogy ki lehessen indulni valamiből, mert a cd lövő az kevésnek bizonyult. Járművek voltak benne, milyen más fegyverek voltak? Volt-e másfajta feladat is?
Unreal Tournament 2003, 2004 ami még lehet, de cd lövőre nem emlékszek belőlük, mondjuk a bombing run labdaadogatója lehet az...
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Sicu33: Hard Reset, Painkiller, Quake, Gunman Chronicles
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@Gyrger72: Lehet,hogy a Painkiller lesz az,de még mindig nem vagyok benne biztos 😃
0
0
0
0
xCube avatar
@Sicu33: Tron 2.0 esetleg? Vagy ennyire nem volt futurisztikus?

0
0
0
0
Sicu33 avatar
@xCube: Nem, ez sem az 😢
0
0
0
0
xCube avatar
@Sicu33: Szerintem az Unreal Tournament 1999 volt az. Abban van korongokat lövő fegyver, lebegő “üres üvegek” amik suhogásra elmékeztető hangot adnak ki ha felveszed őket és vonaton játszódó assault pálya is van benne.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@xCube: Néztem róla több videót és tényleg az 😃 Nagyon szépen köszönöm 😃
0
0
0
0
no avatar
@Sicu33: Unreal Tournament volt végül? Remek.

Ripper:
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy régi online játékot keresek, viszont nagyon kevés dologra emlékszem belőle.: a játék egy kis sárga színű emberrel kezdődött, és voltak opciók hogy mit csináljon pl.: rakjon tüzet, főzzön, építsen házat. Az elején volt az a lehetőség, hogy ha úgy irányítottuk a dolgokat és kitört a vulkán, akkor a “láva” lett a fa törzse( igen bonyolult de aki talán játszott vele, az érteni fogja.)
Körülbelül 2010-2012 körül játszhattam vele, akkor nagyon nehéznek tűnt és sosem tudtam mi a jó befejezés, mert a választásaink alapján több végkimenetele is volt a játéknak.
Előre is köszönöm 😃
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@xImBee: Ennél kicsit több infó kellene, mert a leírásod alapján Steamen keresgélve a Terraria az amit javasolt, de kétlem hogy az lenne.
[url]https://store.steampowered.com/app/105600/Terraria/ [/url]
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Köszönöm a segítséget, de tényleg nem a Terraria az, közben meg lett a játék Grow Island a neve. 😃
5 percig élvezhető a játék, régen más feelinget adott 😃
0
0
0
0
no avatar
@xImBee: Hja, hogy webes cucc. Van belőle egy összetettebb is, a Grow Valley.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Körülbelül 4-6 éve játszottam egy nagyon jó játékkal, de sajnos a nevét elfelejtetem.Az volt a lényeg, hogy több főhős közül lehetett választani, és valamelyikkel átalakulni(pl:jég-tűz). Piros sapkás emberek ellen kellet végig vinni több pályát.Ki lehetett szabadítani embereket, akik utunk során segítettek nekünk. Azt hiszem csak 8 játékos játszhatott egyszerre.És azt hiszem hogy a jeges karakter egy jég kardot, illetve egy tornádót is tudott idézni.
0
0
0
0
no avatar
Egy régi játékot keresek! Sajnos a címére nem emlékszem illetve a kiadóra sem! Úgy kezdődött hogy talán a Tibeti hegyekben kezdtél egy vagy két emberrel és egy náci zászlós léghajó repült el felettetek! Elég sok rész be járható benne lehet benne kocsmában kártyázni kereskedni, a játék későbbi szakaszában lesz egy csomaghordo állatod(yak) elöltöltős ilyen kürt formájú fegyver német luger pisztoly illetve puska van benne a játék későbbi szakaszában kapunk még 3gy karaktert akit irányíthatunk! Két férfi és egy nő karakter van benne mindegyik külön invetoryval! Valami ötlet valakinek?!
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@kopass: Grom: Terror in Tibet

https://youtu.be/ycQcCuCkNT0?list=PL418FF49F3A1942F9
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Igen igen ez az! 😃 évek óta kerestem! 😲 köszönöm a segítséget! 😀
0
0
0
0
no avatar
@kopass: Nincs mit. Leírásod alapján és a google segítségével 6 perc alatt megvolt.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hali! Úgy kb az ezredforduló körül volt egy TPS scifi-akció-kaland szuperhősös játék. Volt benne több játszható karakter. Az egyikre kimondottan emlékszem is. Egy 4 kezű kutya volt, aminek csak 2 kezében volt fegyver, mert a harmadikban egy korsó sör volt, a negyedikben meg a bagó természetesen 😊
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@SuperPuma: MDK 2 esetleg:
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Csak az MDK 1 demoval játszottam anno, de nem fogott meg benne semmi, így ki is maradt.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! keresek egy olyan játékot ami stretégiai, egy szigeten kell túlélni egy bizonyos időt aminek eléggé meseszerű grafikája van olyan 2005-2010-es játék, úgy kezdődik, hogy egy hajóval pár ember elmegy nyaralni/turázni és a hajó egy szigetnél elromlott
És akkor felkell osztani hogy x ember fát vág x ember követ szed és ügye majd utódokat is kell hozni egy idő után öregednek a karakterek, és meghalnak, bizonyos skillpontok segítségével lehetett valahogy feloldani épületeket (Azt szeretném megmondani hogy nem volt semmilyen modern, panelház)
0
0
0
0
💬 5
bukta2 avatar
@Eladtamanevem: Érdekes lehet,engem is érdekelne ha valaki rájön!
0
0
0
0
no avatar
@Eladtamanevem: Ennél kicsit több kellene.

Steamen amit találtam az a [LINK] bár kétlem hogy ezt kerested volna.
0
0
0
0
no avatar
@Eladtamanevem: túrázás és hajót9örés kivételével van pár játék ahol kis embereket lehet favágásra meg egyebekre küldeni melózni:
[LINK]
Blach and White
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: @Palanova Ennél meseszerübb volt, nem érzekeltette a szintkülömbségeket mint a videóban a a dombokat a hegyeket és az épületek tetejét, nemrég beugrott hogy pálmafák voltak csak (fa típus) tengerpartos témával és az hogy egy jó ideig nem volt más élelem csak a hal
0
0
0
0
no avatar
@Eladtamanevem: The Island Castaway:
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
keresek egy játékot illetve egy cgi trailert amit x éve láttam
a trailerben az volt hogy egy orc és egy ember katona napokon át küzdött
mindketten kimerültek és a végén az orc adott az embernek a vízéből

aztán egy másik jelenetben hatalmas háború van ahol újra találkoznak
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@MC MaRcI: hmm, nem ismerem de megnézném!
0
0
0
0
no avatar
@MC MaRcI: Nekem sem ismerős. Kicsit bővebben esetleg? ha játék akkor készítő logo vagy valami ami közelebb vihet a sikerhez? pl az ork az zöld volt? csatában milyen zászlók címerek voltak?
Simán lehet hogy egy warhammer vagy más orkos játékból van a jelenet. Blizznek is volt hasonló, pl a Pandaria kieg idején:

0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Palanova: ezeknél komolyabb hangulatú volt jóval a végén a csatában ez ember belevágta a földbe a kardot és kb mindenki elfeküdt

tuti valami wow trailer am
0
0
0
0
no avatar
@MC MaRcI: Akkor warcraft 3 intro talán, bár abban nem iszogatnak:

0
0
0
0
no avatar
Valaki megismeri a játékot? Nyagyon régen játszottam vele úgy emlékszel hogy oldal nézetes és sok karakter van benne pl íjász többre nem emlékszem és voltak benne üdítő a pályára eset le és attól kaptal életet
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! keresek egy 1990-2005-ös játékot amiben tüzet kell oltani hidat,bányát,házat,kastélyt kell építeni fát lehet vágni és egy táborban vannak kis építészek... nem tudom a nevét 😃. valakinek nem rémlik?
0
0
0
0
💬 4
tuskedani1998 avatar
@iSpacker: Szia! talán nem a cossacks back to war? 😀
0
0
0
0
no avatar
@iSpacker: Knights & Mechants, Settlers sorozat, Age of sorozat, TA:Kingdoms, és még vagy egy tucat RTS ami akkoriban készült. Kicsit pontosabb leírás kellene, valami kiemelkedő, pl volt-e hajózás, valami jellegzetes egység, csatára volt kihegyezve vagy építésre, volt-e érdekes nyersanyag, stb...
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: sajnos eggyik sem azok közül amit felsoroltál énis ezt keresem. Picit lebutitottab cartoony grafikája volt ahol egy uton lévő anyagokat kellet gyüjteni és azzal épiteni táborokat meg bányákat stb. Ennél több dologra én sem emlékszem de ha valaki megtalálja azt megköszönném.
0
0
0
0
no avatar
@3edgy5me: Warcraft 1-2-3 esetleg, bár tényleg valami pontosabb kellene hogy egyáltalán a fejlesztőt, vagy a világot be lehessen határolni.
Populos 3 -ban is volt favágás, de kastély építés nem.
Submarine titansban meg nem volt favágás 😃
Anno sorozat esetleg, bár tűzre nem emlékszem benne, de fakitermelés van majd mindegyik részében és kastély építés is.
Caesar 3, Pharaoh, Zeus: midnegyikben volt tűz, fakitermelés, hídépítés, de inkább városépítők voltak és nem rts-ek.

Milyen ellenfelek voltak? Fa mellett mi volt még a nyersanyag? Pályák milyenek voltak? Milyen egységeket lehetett építeni benne? Milyen épületeket? Varázslók voltak-e benne? Milyen volt a gazdaság? Több lépcsős gyártás volt vagy csak egy? Hol volt az építési menű a játékban? jobb oldalt? bal oldalt? lent? Milyen volt a grafika? 3D? 2D? forgatható kamera? zoom?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Tribal Trouble-hoz tudna nekem valaki egy register code ot adni?! Kerestem mindenhol de nem találtam sehol... 😕😢

Privátban persze 😀
0
0
0
0
Uvcsi avatar
Üdv! Gyerekkoromban (kb. 10-15 éve) játszottam a sárga kazis nintendo-n egy játékkal, ennek a nevét keresem. 2 karakter volt benne, az egyik egy három lábú piros földönkívüli, a másik sárga és kövér. 😃 Azt hiszem űrhajó darabokat kellett összegyűjteni, és lifttel lehetett a következő szintre eljutni.
0
0
0
0
Boss30 avatar
Sziasztok! Van egy játék, amit rég óta keresek, de sehol nem találom, mert se a címét se azt, hogy mikor és ki adta ki nem tudom!
Régi nincs nagy gép igénye Logikai játék De nagyon összetett! Az elején csak puzzle darabokat kell meg találni a képen, és ha sikeres vagy akkor be jutsz egy fába, amiben manók élnek újabb szobába csak úgy juthatsz, ha sikeresen megoldod a logikai feladatokat! Általában puzzle keresel, de nagyon sok más jellegű feladatod is van! Nagyon szeretnék vele ismét játszani, ha valaki tud segíteni nagyon, örülnék
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Láttam egy felülnézetes űrhajós játékot amiben épp menekült a támadók elöl amiket rakétákkal támadott hátulról miközben zöld lézerrel utat fúrt magának a kőben. Tudja valaki mi a neve?
0
0
0
0
harcoshun14 avatar
Sziasztok volt egy játék olyan 2000-2006 körül felülnézetes stratégiai szerű, de valószínűleg gyerekeknek, mert kicsit bugyuta, mesés grafikájú volt. Vikingek voltak benne és falut kellett építeni és az ellenséges faluval háborúzni. Csak demóba volt meg emlékszem.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@harcoshun14: 2000 körül rengeteg rts jelent meg, így nehéz lesz kitalálni. Lehetett valamely Age of rész de akár Settlers is vagy Nations.
Esetleg ez:
0
0
0
0
harcoshun14 avatar
@Palanova: Köszi, nem ez az. Ennél 3D-sebb, jobb grafikája volt. És szerintem inkább 2006 felé közelített, mint 2000 felé a kiadása.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@harcoshun14: Beszarás...sztem egyre gondolunk!! Egy szigeten játszódott a demó, lehettél vikingekkel meg ha jólemlékszem szigetlakókkal (benszülöttekkel) nyers anyagot kellett farmolni fátvágni abból fejleszthetted az embereket húuuu de sokat toltam azt a demót de nagyon nagyon régen volt az már 😃
0
0
0
0
harcoshun14 avatar
@bukta2: Megtaláltam!! Én a Tribal Trouble 2-re gondoltam! Még itt sincs fent az adatbázisban 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@harcoshun14: Azaz 😂 Én is azt a játékot kerestem már ezer meg egy éve!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Én egy motoros játékot keresek asszem 2000 elötti. Pár dolog maradt meg ezek, hogy sok karakter közűl lehetett választani pl:medve, és mindeggyik karekternek volt saját motorja. A lényege ugyan az volt mint a Elasto Maniának A pontból B pontba, de sokkal jobbak voltak a hangok és a grafika is szebb volt + nincs kizárva hogy orosz gyökerei is vannak. Már évek óta keresem de semmi. ha kevés lenne nézzétek el nekem 8 éves ha lehettem akkor. Előre is köszönöm
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok!

Tudnátok hasonló egy billentyűzet két szemlélyes játékot mondani mint a Broforce. Pl, nincs ilyen Mario játék vagy egyéb?

Köszi 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Andris18: Majd az összes lego játék játszható ketten, különböző karakterekkel, pl lego star wars complete saga.
Mariot csak snes emulátorral nyomtam.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Szevasztok!
Elég hülyén fog hangozni amit most kérdezek,de már évek óta keresek egy olyan játékot ahol,egy városban kell autózni,sok a rendőr,és emlékszek még arra,hogy van egy híd(vagy több) ami felnyílik és ha nem megyünk elég gyorsan akkor bele esünk a vízbe és vége a játéknak 😆 Na ezt a játékot keresem a 2000-es években játszottam vele. (Nem a Midnight Racing,ennyit tudok csak róla)
0
0
0
0
💬 7
bukta2 avatar
@Sicu33: Szevasz! A driver 1 vagy a driver 2 ami stimmel a leírásra de asszem csak ps1 en van,max emulátorral lehet játszani pc-n
Ha tippelnem kell akkor sztem Driver 2 amire gondolhatsz
(Imádom a mai napig azt a játékot! Eszméletlen hangulata van!!!!)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@bukta2: Hali! Biztos,hogy nem a Driver én is gondoltam rá de sajnos nem az,de eléggé hasonlít rá 😀 De köszönöm szépen 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@Sicu33: Driveren kívül esetleg még a Midtown Madness 2 is lehet.
bukta2: Dehogy is PS1-es game, csak a 2. része! Nekem meg volt anno pc-re a Driver 1.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@gigazte: Jólvanna! 😃 én anno a 2 játszottam csak azért hittem hogy az 1 is csak ps es
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@gigazte: A Midtown Madness első része lesz az 😃 Köszi szépen 😆
0
0
0
0
no avatar
@Sicu33: Ennél azért kicsit több kellene róla. Pl voltak-e benne gyalogosok vagy sem? ha igen, el lehetett ütni őket vagy sem? ha igen, kaptál-e érte pontot vagy sem. Volt-e valami jellegzetes autó benne vagy sem?

A fentiekből egyelőre én is a Midtown madness 2 re tippelek.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@Palanova: Igen jól tippeltél, a tippek alapján jobban utána néztem és megtaláltam,köszönöm szépen 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Tudja valaki melyik lehet az a játék ahol szörnyeket kell irtani, az egyik pálya neve valami mystery room ott bogár szerű szörnyekkel kellett végezni, ha jól emlékszem a főhősünknek fehér haja volt, illetve volt egy külön mini game benne ahol vámpír csajokat kellett elcsábítani, előre is köszönöm a segítséget 😃
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@boyka7: Szeretem ezt a topicot olvasni,hogy hogyan írják sokan körbe a játékokat de eddig senkinek sem tudtam segíteni 😞 😆
0
0
0
0
Delej avatar
@bukta2: Egyetértek, tényleg sokszor humoros. Kellene egy ilyen fórum hogy gondoltam egy játékra... és minden tizedik kérdezés után egy kicsivel több infot csöpögtet a feladó 😃 😃
0
0
0
0
harcoshun14 avatar
Sziasztok! Egy régi játéknak keresem a nevét olyan 2003 és 2006 közötti lehet. Fps játék ilyen horroros akciós. Az intrója úgy kezdődik, ha jól emlékszem csak ez maradt meg a játékból, hogy egy liftben mennek a kommandósok , ami egy szűk bányaszerű járatba végződik és ott egy mutáns lény lemészárolja őket és megfertőződnek ők is és mutánsok lesznek. És gondolom mi is katonát alakítunk a játékba és valami földalatti titkos laboratóriumba játszódhat, ahol elszabadult a pokol. (szokásos sztori) Nem lehet olyan ismert játék, de hátha valaki tudja a nevét, köszi előre is!
0
0
0
0
💬 2
Spazzz avatar
@harcoshun14: Talan az Area 51 re gondolsz?
0
0
0
0
harcoshun14 avatar
@Spazzz: Ezaz igen! Köszönöm szépen! Nagyon idegesített, hogy nem tudom a címét. Area 51 felett elsiklottam a keresés alatt, mert abszolút nem emlékeztem erre az UFO-s témára. 😃
0
0
0
0
Floriian avatar
Srácok, ennek a játéknak a nevét nem tudja valaki?
https://clips.twitch.tv/PleasantDelightfulCroquettePoooound
0
0
0
0
💬 2
Spazzz avatar
Sziasztok egy nagyon regi jatekot keresek 😃 arra emlekszem hogy egy oregemberel voltal egy helikopterrel es a levegobe kulonbozo ellenefeleket lovoldoztes es tobb fegyverzet tipus volt pl amire emlekszem hogy piranya halakat lovoldoztel meg buborek es ilyenek,kb ugy nezhetett ki az oreg a helikopterrel mint lolbol corki
https://lolwp.com/wp-content/uploads/Corki-Classic-Chinese.jpg
0
0
0
0
no avatar
sziasztok!
mi ennek a flashjáték sorozatnak a neve?
még nagyon régen játszottam egy böngészős játékkal aminek több része volt.
arra emlékszek hogy olyan volt hogy teljesen felülnézetes volt, katonák voltak a középpontba és döntéseket kell hozni hogy épp mit csinálunk. nem stratégiai volt hanem megvoltak adva a varriációk. a legutolsó rész, (amivel játszottam)az indiánok korába volt és egy indián törzset kellett a gyarmatosÍtoktól megvédenünk
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Sziasztok! En egy 2D-s flash jákékot keresek. Még nagyon régen (8-9 éve) a startlapjatekokon toltam. Egy páncélos állattal kellett menni (teknős, armadillo vagy nemtudom) és amire még emlékszem hogy talán kardja volt. A zeneje is jo volt. Mintha a tarsat kellett volna kiszabadítani vagy valami hasonló. Tudom nem vagyok túl konkrét de nem emlékszem már rá.
0
0
0
0
danee23 avatar
Köszi, már töltöm is
0
0
0
0
hashimoto avatar
danee23: Red Faction: Guerrilla
0
0
0
0
danee23 avatar

Sziasztok, meg tudná nekem valaki mondani mi a videóban szereplő játék címe?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy régi játékot keresek sajnos a címét semmilyen formában nem tudom. Nos, régen csak a demojával játszottam. A demo tartalma 2 pálya volt. Az első pályán egy vulkán szerűség belsejében kezdtünk ahol át kellett jutnom a másik oldalra úgy, hogy a láva fölött kalitkák/ketrecek voltak (emberi csontvázakkal) és ezeken kellett átugrálni a másik oldalra ahol keresztre feszitett csontvázak életrekeltek.
A második pálya téli, havas volt, úgy kezdődött, hogy egy fene nagy dögöt kiláncolva tartottak fogva majd a pálya végén elszabadult és megölte a fogvatartóit.. A játékot egyébként az Enclave illetve az Archangel-hez tudnám hasonlítani. Sajnos csak ennyire emlékszem. Segítsetek, nagyon rég keresem!
0
0
0
0
no avatar
Eeezek azok köszönöm!!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Esetleg valamelyik Delta Force
0
0
0
0
no avatar
gerret: milyen korban játszódott?
2001-ben volt egy Operation Flashpoint, ami 1985-ben zajlott 3 szigeten, és kb 2 lövéstől annyi volt neked. De egy szerencsés lövéstől már lábra sem tudtál állni. 3 katona szemszögéből mutatta be ezeken a képzeletbeli szigeteken a csatákat. Minden járművet lehetett vezetni benne, Skoda 120-tól kezdve az amerikai jeepeken át, apcket, tankokat, helikoptereket, még A10est is, plusz amit orosz oldalról zsákmányolni tudtál, pl Hindet.

0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Egy lövöldözős játékot keresek,oroszok ellen kell harcolni,és az a különlegessége a játéknak hogy valósághű,tehát 1,max 2 lövéstől meghalsz.Nem nagy gépigényű játékról van szó....persze nem találom a nevét.Ja és úgy emlékszem még életerőt mutató csík,meg szám se volt kint a képernyőn....
0
0
0
0
no avatar
A kivégzés miatt mortal kombat-ra gondoltam elsőnek, vagy Esetleg Street fight, Final fight ?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nem valamelyik Mortal Kombat játék lesz?
0
0
0
0
drabie22 avatar
Miféle/ fajta emberekkel lehetett harcolni benne?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ennél jobban le kéne szűkíteni a keresést mert ez nem sok. Mikor adták ki, esetleg más amit tudsz róla?
0
0
0
0
laskr1999 avatar
Krisztikeh: Igen köszi az volt végre megvan köszönöm szépen.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Hay. Keresek 2db régi játékot. MS-DOS-ra íródtak és felülről nézős űrhajóval lövöldözős cuccok (Aztán lehet az egyik oldalnézetes volt, de úgy emlékszem mindkettő felülnézetes volt)
Úgy emlékszem, hogy az egyik Apogee féle volt, de megeshet hogy mindkettő, de az is hogy egyik sem.

szerk: Azóta meglettek
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Kedves laskr1999: Az a játék amit Te keresel, nem a Global Outbreak?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció