Ha nem tudod egy játék nevét, itt segítünk!
Egy játék, ami megőrjít, mert nem tudod a címét és sehol sem találod, a segítség közeleg!!
(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
Amit keresek egy orosz fejlesztésű városépítő, játék. Borzasztóan oda kellett figyelni, mert minden összefüggött mindennel. Pár házzal kezdtél, de már ott sem volt mindegy, hogy mit hova teszel, van e kaja, meleg ruha stb. Le kellett tölteni (a játék menet nem on-line).
Neve és elérhetősége érdekelne. Sajnos a régi gépemen volt, ami kuka lett.
Mert lehet a Banishedtől, Frostpunktól kezdve az Aven Colonyn át egészen a Caesar 3-ig, Settlersig, Knight and Merchantsig bármi.
vagy annak egy variánsa a kismillió közül.
És ha már német nyelv:
Pixels (Film Deutsch) - Part 11
[url]https://youtu.be/_ymNrbHNVjY?list=PLQS4jnZ-YC5m0-uQet0Bar5A8h4tE5bGd&t=43[/url]
Ha ezt szeretted, akkor javaslom, hogy próbáld ki a Mass Destruction -t is.
Vagy anno volt a Recoil:
Hostile Waters:
Steamen meg lehet vásárolni, de könnyen le lehet szedni a neetről, pl Gametop-on
https://store.steampowered.com/app/33100/Alien_Shooter/
https://www.gametop.com/download-free-games/alien-shooter/
Van egyébként ennek Zombis verziója is, Zombie Shooter néven.
+ Ha gondolod nézz rá a játék fejlesztőinek az Alien Hallway nevű szériájára. (Ezt még én se próbáltam, de egy barátom elmondása szerint, hasonló, más köntösben.)
- Jonnek az ufok es elvittek a birkakat repulovel
- Farmon jaszodot a jatek, ahol volt egy oreg ember is aki orizte oket..
- Volt egy olyan birka amelyik ki logott a sorbol es erdekes dolgot csinalt (18+) nak neveznem..
Voltak benne olyan dolgok hogy idot fel lehet gyorsitani hasonlo..
Nagyon szepen megkoszonom ha valaki le irna a jatek nevet, es egyben koszonom is.
Csak elore Magyarok & Gamer <3
ui: Birka & vagy Juh
[url]https://www.youtube.com/watch?v=BCb8UyPk79s&list=PLRRMQhR1YMWCKyF2AgN0jPQ2bhrEb9afd&index=1[/url]
Koszi szepen mind kettotonek halas vagyok nektek! <3
[LINK]
A keresett játék egy felül nézetes nagyon egyszerü szörny gyilkolós játék. A játék inrójában egy ílyász egy varázsló van meg egy nagydarab pajzsos fejszés lovag akik fölött átrepül egy sárkány. A játékmenetben csak menni kellett össze vissza és szörnyeket ölni és azthiszem a fö boss egy nagy pok volt. Kék sárga kulcsokkal lehetett az ajtokat kinyitni. Több mindenre nem emlékszem sajnos...
Nem látok rá sok esélyt,hogy ennyi infóból bármi is lesz,de minden bizalmam a Tiétek.
Egy stratégiai játékról van szó(RTS),amivel olyan 2004-2005 körül játszottam.
Amire emlékszem(szerintem kampány mód volt),hogy egy hegyvidékes terepen kezdődött a játék(sajnos kort,nem igazán tudok mondani,de voltak tankok,szóval vagy jelen,de én inkább jövőre tippelek)emlékeim szerint kék színnel voltam.
Az ellenség piros volt és nekem fel kellett készülnöm a támadására.Ha ezt túléltem akkor lejjebb tudtam vinni az egységeimet ahol egy régi bázist kellett "aktiválnom",amiből új tankokat kaptam.
Az összes CD-t átkutattam utána itthon,de semmi :/
Aki ezt megtalálja,az örökre lekötelez 😀
C&C Tiberiuan Sun 1999-es.
C&C Red Alert 2 az 2000-ben jelent meg.
A 2003-as C&C Generals volt még akkoriban de ilyen pálya nincs a kampány módban. Se a kiegészítőjében a C&C Generals : Zero Hour-ban sem.
C&C 3 az meg 2007-es, de ilyen pálya abban sincs.
C&C Red Alert 3 2008, de ilyen pálya abban sem volt. Ellenben kék piros igen.
Ha nem volt benne bázis építés, akkor lehetett még a World in Conflict, de az sem így kezdődött és az 2007-es.
Act of War, az 2005-ös, ami még jó is. Az alapjáték az Act of War Direct Assault, és a kiegészítője az Act of War High Treason. Most jött ki folytatása Act of Agression címmel.
Earth 2014, Earth 2150, Earth 2160 ami még 2005-6 körül jött ki. De az Earth 2140 már tényleg oldschool...
Warhammer 40k Dawn of War: tankok csak sokkal később jelentek meg benne.
Company of Heroes, bár abból nekem sem sok emlék maradt meg.
Supreme Commander 1 -2 -ben is vannak kékek meg pirosak, de a kampányban nem emlékszem ilyen pályára.
Wargame sorozat valamely része lehet még.
Végignézem az összeset,bármi lesz,írni fogok!
Nagyon köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget ennek ellenére! 😀
Rendes 3D-re emlékszek,pl Command and Conquer:Tiberium Wars.
De valóban meglehet a 2D izos verzió.
A grafikája és a gyenge emlékek miatt,nem tudnám pontosan megmondani.
ha volt hogyan épült, jobb oldalt menü? bal oldalt menü? középen lent? építőrobottal épült? marokolóval? volt-e állványzat? vagy emberke építette?
repülők? hajók?
játszodott-e valami extra helyen egy egy küldetés, pl épületen belül,l lásd Red Alert 1 erőműves küldetések.
Emperor Battle for Dune 2001-ben jelent meg és abban is volt kék meg piros.
Age of empire sorozat?
Rise of Nation?
Empire Earth?
Metal Fatigue? az 200-es és nagyrobotos de voltak benne kis tankok
SW Empire at War?
ha más nem:
[LINK]
Nem kapitólium volt a neve a főépületemnek(nem emlékszem rá)de most nevezzük így.
Ott tudtam képezni katonát,ha erre is jól emlékszem.
Annyi még eszembe jutott,hogy amikor elkezdtem a missiont akkor elmagyarázták egy átvezetőben,hogy mit kell csinálnom,csak ugye 4-5 évesen ez nem igazán volt érthető :/
A hegyvidékes pályát mutatták meg és,hogy több kis kiépített előőrse volt az ellenfélnek,de nekem ebből csak a középső rész(amit említettem)volt elérhető.
szerk.:
Az a lista...hatalmas köszönet érte!
Szerintem a hétvégén végignyálazom 😃
[LINK]
Ennek ellenére,nagyon hálás vagyok! 😀
Köszi!
Z2 [LINK]
A KKnD is kék vs piros felállás volt.
7th Legion, de az sokkal régebbi és a minősége is több mint kétséges volt.
Mennyire volt pixeles a kép? az volt egyáltalán?
Esetleg:
[LINK]
World in Conflict az 2007-es.
[LINK]
Warzone 2100
Z [LINK]
Z2 [LINK]
Dark Reign
Ground Controll
Dune 2
Dune 2000
Emperor Battle for Dune 2001 [LINK]
[LINK]
Esetleg a Steamen az RTS címkéket böngész végig, hátha.
Sikerült utánanéznem az összes játéknak.
Sajnos,ezek között sincs :/
De ennek ellenére hatalmas köszönet a segítségedért és a fáradozásodért!
- rts
- hegyvidék
- piros-kék felállás
- átvezető animációk
- tankok
Ha esetleg meglesz, érdekelne a cím amit nem írt itt senkise és mégis korabeli RTS.
War inc. ?
Starcraft 1?
7th Legion, de az sokkal régebbi és a minősége is több mint kétséges volt.
Volt egy régi játéka talán a Ubisoft-nak de nem biztos, amiben ilyen őslakosok által feltámasztott erőt kellett játszani és aztán formálni a földet úgy, hogy tudjanak vándorolni.
Homokot vizet meg lávát meg mindent föl lehetett venni ilyen golyókban és aztán lerakni ahova kell.
Ismeri valaki?
Egy nagyon régi FPS játékot keresek,kölyökkoromban mutatta unokatesóm a 2000-es évek elején. Olyan futurisztikus játék lehetett,mert olyan fegyver volt a karakter kezébe, amely ilyen korongokat lőtt ki (úgy hívtam a CD lövő fegyver),meg a pályák különböző részein voltak ilyen zöld színű üres üvegek és furcsa suhogó hangot adott ki amikor elszaladtam mellette,azt hiszem volt egy ilyen vonatos küldetés is,de abban nem vagyok biztos. Valakinek van valami ötlete rá? Nagyon régóta keresem 😃
és volt benne vonatos pálya is Assault módban.
Nézz rá ezekre:
Alone in the dark
Tribes 1-2 esetleg?! 😃
hátha ebben benne van.
Vonatos küldetés volt a Soldier of Fortune-ban is, de cd lövő nem, na meg az nem futurisztikus fps volt.
Némileg több infó kellene hogy ki lehessen indulni valamiből, mert a cd lövő az kevésnek bizonyult. Járművek voltak benne, milyen más fegyverek voltak? Volt-e másfajta feladat is?
Unreal Tournament 2003, 2004 ami még lehet, de cd lövőre nem emlékszek belőlük, mondjuk a bombing run labdaadogatója lehet az...
Ripper:
Egy régi online játékot keresek, viszont nagyon kevés dologra emlékszem belőle.: a játék egy kis sárga színű emberrel kezdődött, és voltak opciók hogy mit csináljon pl.: rakjon tüzet, főzzön, építsen házat. Az elején volt az a lehetőség, hogy ha úgy irányítottuk a dolgokat és kitört a vulkán, akkor a “láva” lett a fa törzse( igen bonyolult de aki talán játszott vele, az érteni fogja.)
Körülbelül 2010-2012 körül játszhattam vele, akkor nagyon nehéznek tűnt és sosem tudtam mi a jó befejezés, mert a választásaink alapján több végkimenetele is volt a játéknak.
Előre is köszönöm 😃
[url]https://store.steampowered.com/app/105600/Terraria/ [/url]
5 percig élvezhető a játék, régen más feelinget adott 😃
https://youtu.be/ycQcCuCkNT0?list=PL418FF49F3A1942F9
És akkor felkell osztani hogy x ember fát vág x ember követ szed és ügye majd utódokat is kell hozni egy idő után öregednek a karakterek, és meghalnak, bizonyos skillpontok segítségével lehetett valahogy feloldani épületeket (Azt szeretném megmondani hogy nem volt semmilyen modern, panelház)
Steamen amit találtam az a [LINK] bár kétlem hogy ezt kerested volna.
[LINK]
Blach and White
a trailerben az volt hogy egy orc és egy ember katona napokon át küzdött
mindketten kimerültek és a végén az orc adott az embernek a vízéből
aztán egy másik jelenetben hatalmas háború van ahol újra találkoznak
Simán lehet hogy egy warhammer vagy más orkos játékból van a jelenet. Blizznek is volt hasonló, pl a Pandaria kieg idején:
tuti valami wow trailer am
Populos 3 -ban is volt favágás, de kastély építés nem.
Submarine titansban meg nem volt favágás 😃
Anno sorozat esetleg, bár tűzre nem emlékszem benne, de fakitermelés van majd mindegyik részében és kastély építés is.
Caesar 3, Pharaoh, Zeus: midnegyikben volt tűz, fakitermelés, hídépítés, de inkább városépítők voltak és nem rts-ek.
Milyen ellenfelek voltak? Fa mellett mi volt még a nyersanyag? Pályák milyenek voltak? Milyen egységeket lehetett építeni benne? Milyen épületeket? Varázslók voltak-e benne? Milyen volt a gazdaság? Több lépcsős gyártás volt vagy csak egy? Hol volt az építési menű a játékban? jobb oldalt? bal oldalt? lent? Milyen volt a grafika? 3D? 2D? forgatható kamera? zoom?
Privátban persze 😀
Régi nincs nagy gép igénye Logikai játék De nagyon összetett! Az elején csak puzzle darabokat kell meg találni a képen, és ha sikeres vagy akkor be jutsz egy fába, amiben manók élnek újabb szobába csak úgy juthatsz, ha sikeresen megoldod a logikai feladatokat! Általában puzzle keresel, de nagyon sok más jellegű feladatod is van! Nagyon szeretnék vele ismét játszani, ha valaki tud segíteni nagyon, örülnék
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Esetleg ez:
Tudnátok hasonló egy billentyűzet két szemlélyes játékot mondani mint a Broforce. Pl, nincs ilyen Mario játék vagy egyéb?
Köszi 😀
Mariot csak snes emulátorral nyomtam.
Elég hülyén fog hangozni amit most kérdezek,de már évek óta keresek egy olyan játékot ahol,egy városban kell autózni,sok a rendőr,és emlékszek még arra,hogy van egy híd(vagy több) ami felnyílik és ha nem megyünk elég gyorsan akkor bele esünk a vízbe és vége a játéknak 😆 Na ezt a játékot keresem a 2000-es években játszottam vele. (Nem a Midnight Racing,ennyit tudok csak róla)
Ha tippelnem kell akkor sztem Driver 2 amire gondolhatsz
(Imádom a mai napig azt a játékot! Eszméletlen hangulata van!!!!)
bukta2: Dehogy is PS1-es game, csak a 2. része! Nekem meg volt anno pc-re a Driver 1.
A fentiekből egyelőre én is a Midtown madness 2 re tippelek.
https://clips.twitch.tv/PleasantDelightfulCroquettePoooound
mi ennek a flashjáték sorozatnak a neve?
még nagyon régen játszottam egy böngészős játékkal aminek több része volt.
arra emlékszek hogy olyan volt hogy teljesen felülnézetes volt, katonák voltak a középpontba és döntéseket kell hozni hogy épp mit csinálunk. nem stratégiai volt hanem megvoltak adva a varriációk. a legutolsó rész, (amivel játszottam)az indiánok korába volt és egy indián törzset kellett a gyarmatosÍtoktól megvédenünk
Sziasztok, meg tudná nekem valaki mondani mi a videóban szereplő játék címe?
A második pálya téli, havas volt, úgy kezdődött, hogy egy fene nagy dögöt kiláncolva tartottak fogva majd a pálya végén elszabadult és megölte a fogvatartóit.. A játékot egyébként az Enclave illetve az Archangel-hez tudnám hasonlítani. Sajnos csak ennyire emlékszem. Segítsetek, nagyon rég keresem!
2001-ben volt egy Operation Flashpoint, ami 1985-ben zajlott 3 szigeten, és kb 2 lövéstől annyi volt neked. De egy szerencsés lövéstől már lábra sem tudtál állni. 3 katona szemszögéből mutatta be ezeken a képzeletbeli szigeteken a csatákat. Minden járművet lehetett vezetni benne, Skoda 120-tól kezdve az amerikai jeepeken át, apcket, tankokat, helikoptereket, még A10est is, plusz amit orosz oldalról zsákmányolni tudtál, pl Hindet.
Egy lövöldözős játékot keresek,oroszok ellen kell harcolni,és az a különlegessége a játéknak hogy valósághű,tehát 1,max 2 lövéstől meghalsz.Nem nagy gépigényű játékról van szó....persze nem találom a nevét.Ja és úgy emlékszem még életerőt mutató csík,meg szám se volt kint a képernyőn....
Úgy emlékszem, hogy az egyik Apogee féle volt, de megeshet hogy mindkettő, de az is hogy egyik sem.
szerk: Azóta meglettek