Ha nem tudod egy játék nevét, itt segítünk!

Szerző: lagder, 2013. October 21., téma
Fórum » Játékokról általában
Egy játék, ami megőrjít, mert nem tudod a címét és sehol sem találod, a segítség közeleg!!

(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
Hozzászólások: 583
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KrisztianRikardo avatar
van egy játék régen játszottam vele.
a lényeg hogy egy csávóval vagyok keresek egy kislányt, és ha erősebb levegőbe érek akkor valami gyogyszert vett be vagy mit hogy jobban kapjon levőt. ennyi ami az eszembe maradt
1
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@KrisztianRikardo: tudom régi de nem az i am alive?
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@gyuri191: de már kijátszottam egy párszor naggyon jó játék
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@KrisztianRikardo: Akkor bocsi :D
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, egy bongeszos jatekot keresek. Emlekeim szerint teruletet lehetett benne foglalni, ahol a tehenek szama szamitott. A termelheto katonak talan hantik, v manysik voltak es a katonak csataban valo elhalalozasa utan is a katonaid maradtak mas neven. Emlekszem meg egy olyan feature-re is, hogy nehany napos regisztracioval lehetett nagyot kaszalni, ha tapasztalt jatekkal kerulsz ossze. Talan magyar fejlesztesu jatek volt. Kinezetre irto minimalista volt, talan bordo az alapszin, esetleg zold.

Elnezest, hogy ennel tobb nem jut eszembe.
0
0
0
0
💬 2
botmunpls avatar
@Bighairman: Ikariam/travian szerű volt?
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Igen, de semmi abra, rajz, v ilyesmi, legalabbis nem emlekszem ra. Annyi jutott meg eszembe, h a meghalt katonak csak vedelemre szolgaltak, semmi masra, oket mar nem lehetett tamadasra bevetni. Talan valami ementen kialakitott logika miatt kellett folyamatosan teruletet foglalni, hogy tudj tobb tamado katonat termelni.
Illetve valami olyasmi is remlik, h ugyanazt a jatekost talan 3-szor tamadhattad csak.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Már nagyon régóta keresek egy online játékot, aminek sajnos nem tudom a nevét. A 2000-es évek közepe-vége fele játszottam vele. 2D-s oldal nézetes játék. Az elején 4 féle embert tudsz választani (4 más nemzetiségű őslakost: indiánt, afrikai benszülöttet, európai ember (középkor jellegű ruházatban), tibeti vagy kínai emberke) Ha választottál karaktert akkor egy világ térképet hozott ki, tiéd volt az a földrész ahol éltek. Ki kellett választani egy másik kontinensen lévő részt (3 rész volt kontinensenként ha jól emlékszem). Ezután váltott 2D-s oldalt nézetre a játék. Volt két oldal az egyiken te voltál a másikon az ellenfél. 3-3 ember volt. Egymást kellett eltaláni különböző dolgokkal amiket a földön találtál (bot, kő, méhkas, fészek) és le venni az ellenfél életét. Ha előbb ölted meg az ellenfeled mint ő téged akkor tiéd lett a földrész.
Előre is köszönöm a segítséget! 😀
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Van egy játék de nem tudom a nevét.
Ugy irom hogy van egy ház ahova költözött egy hásaspár, a ház az erdőben van, a ház elött egy autó amivel érkeztek. Bemennek a házba a feleség ad egy pár feladatot keresemm meg pl ezt a dobozt rakjam át máshova bla bla bla stb. aztán kimentem a padlásfeljárónak a kulcsáért és felmentem a padlásra és találtam egy dobozt amihez valami kód kellett de aztán elromlott a gépem és sajnos nem tudtam folytatni
0
0
0
0
💬 4
gigazte avatar
@KrisztianRikardo: The Beast Inside talán.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Marhára lekötött a játék, nagyon jó az atmoszférája és a feladványok is jól meg vannak csinálva. Simán megérte az árát 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Na az a lényeg. Én csak az elejét láttam, azt is videóban, de úgy különbösebb problémám nincsen vele a látottak alapján. 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,
Nagyon rég volt, de csak annyira emlékszem hogy felülnézetes volt és lövöldözős. Ilyen zöld/piros (mindenféle színű) lényeket kellett megölni és túl kellett élni az adott pályán.
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Üdv. Egy point and click játék nyomában vagyok, a játék neve egy női név, ingyenes játék volt, játékmenet igen rövid, egy házban, vagy inkább egy szobában játszódik le a cselekmény, a főhősnek közben bevillanásai vannak az azelőtt történtekről, a végén meg talál egy holttestet a szekrényben amiről kiderül, hogy az övé. A játék belsőnézetes.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Szilvexter: What Remains of Edith Finch ?
[LINK]

J.U.L.I.A.: Among the Stars - ez nem az amit keresel, de attól egy végigjátszásra jó még és a címében is van női név 😃
[LINK]
0
0
0
0
Szilvexter avatar
@Palanova: köszönöm a választ, bár nem ezt kerestem. Ha jól emlékszem a játék címe egy szó, egy női név. De köszönet újra, érdekesnek tünnek ezek is.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@Szilvexter: [LINK]
Ez játszódik többnyire egy házban, de holttest nem volt benne.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Szerintem egy nagyon, de nagyon régi játékot keresek, körülbelül annyira emlékszem hogy, valami pingvinnel voltam és más pingvineket kellet meg ölni és voltak valami hatalmas robotok is. (persze azok is pingvinek voltak)
(Tudom nem valami sok amire emlékszem, de voltam vagy 7 éves mikor ezt játszottam, és az óta el telt 13 év, és szeretnék kicsit vissza gondolni a gyerek koromra. 😀 )
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Amit keresek talán tavalyi, avgy azelötti játék.Oldalnézetes.Valami "űrálomáson" (talán a Mars felszínén) kellett életben maradni ha jól emlékszem.Volt több űrhajós akiket be lehetett fogni bizonyos tevékenységekre/munkára.Ki lehett menni a a bolygóra is ügyködni.De nem lehetett elmenni messzire.Egyszerű grafikája volt a játéknak.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Sturm: Talán a Symmetry?
[LINK]

https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/537520/ss_a35b1935318acbd6561546486d0d5e38b6b9ceae.1920x1080.jpg

0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Ez az, köszi!Fél napja ezt keresem. 😃
0
0
0
0
no avatar
@Sturm: Nekem is kb fél óra volt mire meglett. Olvastam róla, hogy érdekes játék, de annyira nem kötött le, hogy meg is vegyem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok régebbről keresek egy hajós stratégia játékot amelyre emlékszem lehetett benne kereskedő lenni lehetett kalozkodni ha eltűntel a térképről és bekapcsoltad lehetett hajókat venni a dokkban és fejleszteni. El is lehetett foglalni a hajókat és az adott városokban ahol megvetted lehetett irodad is.

Amire még emlékszem az hogy a borító képe egy hajó volt.
2002-2006 közötti lehetett.

Nagyon kattogok rajta mi lehetett.
köszi Ákos 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@akos700: Esetleg
X3: Reunion
[LINK]
0
0
0
0
Andor1997 avatar
2000-es évek közepén egy haveri társaságban játszottam. Autós játék, Split Screen volt benne, kicsit hasonlított a Flatout-ra, de amiket én az 1. részből láttam úgy gondolom nem az, a 2. meg pláne nem, azt ráadásul ismertem is. Ugyan úgy volt benne terep verseny egy "bánya" szerű pálya is ,valamint X pályás derby verseny is....ötlet? Lehet Flatout 1 volt, csak már szimplán csúnyának néz ki mai szemmel...nekem nem úgy jön le, hogy az lenne.
0
0
0
0
💬 4
Andor1997 avatar
@Palanova: Nem sajnos!😀
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Szia. A játék amire gondolsz nem az Offroad Rage.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy olyan játékot keresek, ami már emlékeim szerint nem üzemel.
Ez egy internetes, böngészős játék volt ahol szerkeszteni lehetett pályákat, dombokat, hegyeket lehetett építeni vagy esetleg árokat, különféle díszítőelemeket, stb. Volt egy testreszabott karaktered is amivel azzal tudtál járni. Voltak előre készített szép pályák is ami a játékhoz tartoztak.
Ezek azok a dolgok amikre tisztán emlékszem, csak egy kicsit nosztalgiázni szeretnék, mert nagyon szerettem vele játszani.
Nagy reményt nem fűzök hozzá hogy bárki is tudná, de egy próbát megér. 😀
Válaszokat előre is köszi. 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy olyan felulnezetes jatek nevet szeretnem tudni amiben egy ferfi karakterrel vagyunk (ha jol emlekszem az urben) es megtamad minket egy urleny horda es toluk kell visszaszerezni a hajot vagy a bazist.
Van egy bazis ahova barmikor vissza lehet terni a fegyvereket meg attol fuggoen tudod hasznalni hogy melyik kepessegeket huztad a karakteren (ugy ertem ero ugyesseg stb).
Ha jol emlekszem 12 szint van benne es portalokon keresztul lehet atmenni egyik palyareszrol a masikra.
Ja es meg annyi hogy single player meg jatrkon belul sincs segitseg vegig egyedul mesz van magyarositasa. Lehet benne szereznj egy energia shildet is amit a szerzett penzbol/kreditbol ujra lehet tolteni.
Ja es meg az elso szinten inkabb urleny tojasokat kell olni mert kevesebb az urleny es meg ezek targykat is dobnak.
A valaszokat elore is koszonom.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Verse98: Space Siege


The Red Solstice
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy olyan játék nevét keresem, amely felülnézetes, egy teknőssel vagyunk akinek van egy háti rakéta szerűsége és kis teknősöket kell megmenteni benne.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sziasztok!
Annak a játéknak keresem a nevét, amelyben valamilyen ősi indian kultura (maja, aztek, toltek vagy inka) istene vagyok.

Ugy kezdodik az egesz jatek, hogy menekulo emberek ratalalnak a templomomra, es azzal eletre keltenek, hogy hozzam kezdenek fohaszkodni...

A jatek alatt novelni lehet es kell a lakossagot, figyelni a vagyailak, újjá is lehet őket "szüleszteni".

Néha jonnek más térítők, rablók oket el kell kergetni...

Neha kerik hogy legyen emberaldozat...

Az emberkeknek vannak statjaik, igy lehet oket optimalizalni az elvegzendo feladatokra... meg vannak igenyeik is, hogy ki kivel akar dolgozni...

Valakinek valami ötlet?
Köszi előre is!
R
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Tigchi: Theocracy az egyetlen ami eszembe jutott ilyen témában:
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok !

Régi pc játékot keresek, hasonló mint a Land grabbers.. de ebben meg tudtad fogni az embert a kurzorra. be tudtad dobni a házba, ahol pl ha az ágyon ugrált akkor lett több embered, ill több eszköz volt a házban / házakban aminek funkciója volt. akár vízbe is dobhadtad. másiknak a házát lehetett elfoglalni.. meg hasonlók.. sajnos többre nem nagyon emlékszem.. kb 16-17 éve játszottam vele.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Neveletleen: Black & White 1


Black & White 2


Populous 3
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Keresek egy régi pc játékot,amire emlékszem belőle egy indiánnal kellett menni és minden irányban lehetett haladni fejjel lefele a plafonon,oldalt a falon stb.A játékban ki lehetett lépni az indián testéből kis időre és így zárt ajtókon is be tudtam menni bizonyos feladatokat megoldani.Ez egy elég régi játék.Előre is köszönöm a választ.
0
0
0
0
💬 1
ZPHU avatar
@HunFeri750210: Prey (2006)?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Keresek egy olyan régi Játékot(10-15 éve játszottal vele kb), ami oldalnézetes, középkori, rajzolt stílusú. Volt egy nagy térkép, ott kellett kiválasztani az adott pályát. Mindig volt egy nagy vár, ami felett 1-2-3 kövér sárkány, amik tűzgolyókat böfögtek, ès azokat kellett visszaütni a várra, hogy lebontsd vele a falakat. Közben úgy emlékszek a várkapun szaladtak kifele szörnyek, akiket le kellett külön ütögetni.
Valaki nem tudja a címét? Már napok óta ezen kattogok és sehogy se találom 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Keresek egy elég régi pc játékot. 2000-2005korul jatszottam vele. Nem tudom mikor jott ki sajnos. Szörnyeket kellett benne ölni, felülnézetes strategiai?! játék. Sajnos nagyon kevésre emlékszek belőle, a fegyver ujatoltesnek akkoriba vicces hangja volt (rivizirizsajo) 😃 mintha ilyen elhagyatott epuletekben jatszodott volna talan.
Köszi a segitseget. Sziasztok
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@foxy93: Ez kevés szerintem.
Real time vagy körökre osztott volt?
Taktikai vagy stratégiai játék volt?
Scifi vagy jelenkori?

WAG: valami XCOM lehetett...
0
0
0
0
bassus16 avatar
Üdv.
Van egy vikinges játék ami olyan mint a Mashroom Wars 2.
Kis házakat kell elfogalni a térképen és felfejleszteni minél nagyobb szintre, hogy több katona férjen el benne.
Az ellenfelek különböző színű házakban vannak.
Nem jut eszembe a neve hetek óta pedig toltam sokáig pc-n. :/
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@bassus16: Szia. Szerintem a játék amire gondolsz a Land Grabbers.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@thomas19: Igen az. 😃
Nagyon szépen köszönöm. 😀
0
0
0
0
no avatar
@bassus16: Nagyon szívesen.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Volt egy játék ilyen 2016 körül játszottam vele utoljára és az volt a lényege hogy el kellett fogni kis szörnyeket amik jöhettek tojásokból meg lehetett elfogni öket.Ez egy előlnézetes 2D s játék.És gondozni kell a szörnyecskéket lehet velük játszani etetni talán harcolni velük de ez nem biztos.Pokemon go hoz hasonló grafikája volt és az elején 3 fajta szörnyecskét nyithattál és az egyik az piros volt és sulyzoja volt a másik meg egy kék és gitárja volt(ezek voltak a játékaik).Telefonos játék volt.nagyából ennyire emlékszem sokat segítene aki tudja.Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Imre94 avatar
Sziasztok! Nem sok reményt fűzök hozzá, hogy sikerrel járok, de azért megpróbálom, hátha valaki felismeri. 😃
Egy egyszerű játékról van szó, ahol adott egy négyzet alapú pálya, ami fallal körül van kerítve. Az egész felülnézetes, és a pályán mennek valamik, amikre nem emlékszem, hogy mik egyenletes tempóval, egyenes irányba, és a falról mindig visszapattannak asszem ugyanolyan szögben, amilyenben érkeztek.
Te egy ilyen búgócsiga szerű valamivel vagy, aminek propeller van a tetején, és tud falat húzni. Te a falon tudsz szabadon mozogni, de ha abból kilépsz, akkor tudsz újat is húzni, és az a dolgod, hogy ezeket a valamiket minél kisebb helyre tudd összezsúfolni.
Namost. Faltól falig kell menned, és ha sikerül, akkor a pályából "lecsippantott" rész felépül, amennyiben nincs benne ilyen.. nevezzük "manó"-nak, ha van, akkor csak egy falat húz a nyomvonalon, amin mentél. Ha még nem készült el a fal, vagyis nem értél egy már kész falhoz, mire egy manó hozzáér ahhoz, amit addig húztál, akkor vesztettél.
Nagyjából ennyire emlékszem. Úgy nehezednek a pályák, hogy egyre több manó van és egyre gyorsabban mennek.

szerk.: 2000-2002 körüli játéknak tippelném. Windows XP-n játszottam vele, nem netes. Az ikonjára nem emlékszem, bár gondolom az a karakter az, amivel a falat csinálod.
0
0
0
0
💬 5
gigazte avatar
@Imre94: Most őszinte leszek veled, az a játék vagy 100 változatban megjelent az évek során, én például utoljára egy kocsmai gépen találkoztam vele, ott viszont pornográf képeket kellett a játékmenet alatt kihozni... 😆
0
0
0
0
Imre94 avatar
@gigazte: Ja tényleg, volt valami kép a pálya alatt 😆 Szóval van valami neve ennek? 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@Imre94: Az a baj, hogy ezeknek a játékoknak a gyűjtőneve sajnos most nem ugrik be. Alszok rá egyet hátha kitalálom! 😆 Addig talán valaki szerencsésebb lesz, és megtudja mondani.
0
0
0
0
Twist avatar
@Imre94: Ez biztos, hogy nem a te játékod, mert 1989-es. De kiindulási alapnak, hogy mire és hogy keress jó lesz: Volfied
0
0
0
0
Imre94 avatar
@Twist: Az igen! Nem is tudtam hogy ilyen régen is létezett ilyen jellegű játék. Valóban megfelel a leírásomnak, de amivel én játszottam, az nem DOS-os volt, hanem ilyen 3D-s már. Meg nem pont felülnézetes volt, hanem meg volt döntve kicsit a kamera. Most ez alapján elvesztettem a hitet, hogy pont azt megleljem, amivel anno játszottam. Ezek szerint kb. millió ilyen játék van. :/ Azért köszönöm. 😀
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen srácok, de megtaláltam a játékot (serious sam 1-2) a játék neve. További szép napot !
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@Patrik7q: Leírtak alapján előbb néztem volna ki egy age of empirest, mint egy serious samet... 😂 Na de a lényeg, hogy meglett!
0
0
0
0
no avatar
@Patrik7q: A lényeg hogy meglett. Nem rossz game, igazi hentelős, és az első részekben még vannak helyenként jó poénok...kőgolyó, láncfűrész...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok egy játékot keresek. Pc játék. Vannak benne kék lények meg egy karakter amit te irányíthatsz és küzdeni kell hát ilyen szörnyek ellen. Szerintem régebbi játék és még Windows XP játszottam vele először ! A válaszokat (hozzászólásokat) előre is nagyon köszönöm ! Lehet kérdezni és ha beugrik valami nekem!
😀
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@Patrik7q: Ennél több kellene:
2D? 3D? FPS-tps-platformer-izometrikus? scifi, fantasy, steampunk? hogyan küzdöttél? löttél, varázsoltál, ettél, táncoltál? tárgyak voltak? emlékezetesebb látványelem?

Mert az elmondottak alapján nekem ez ugrott be:
Giants citizen kabuto
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Sajnos nem az a játék amire gondoltál. Inkább ilyen Fantasy játékra hasonlitott jobban.
Játékról annyit lehet tudni, hogy volt egy fegyvered azzal löttél és így harcoltál. Voltak benne ilyen madárszerűségek amik nem tudtak elrepülni és ha rájuk löttem megsültek és tán meglehetett enni őket. A kék lényekről meg annyi, hogy ugy néztek ki mint az emberek csak kicsibe nameg úgyebár kékek voltak. Néha a játékban többször is besegítettek a harcban...
Harcok: valamikor repülőböl jönnek az emberek és úgy harcolunk valamikor meg egy bázist kell bevédni, ami egy kör volt fa kerítéssel.. Kör kis faházikók vannak a játékban ajtó nélkül és nádfedelesek.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: A kék kis emberkékről még annyit,hogy ilyen benszülöttek voltak. A szörnyekről meg annyit, hogy vékony kicsit magasak voltak, de voltak másféle szörnyek is mint pl: fehér gorillák meg hasonlók és nekik is volt fegyverük. Ha az emlékezetem nem csal akkor a játék menete alatt csak a fegyverem látszott. grafika elég normális volt . ha bármi eszedbe jut vagy eszetekbe jut milyen játék lehet ez akkor kérlek írjátok le. Nagyon fontos lenne számomra ha megtalálnám azt a játékot. Szép napot kívánok.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Patrik7q: Valószínűleg nem az amire gondolsz, de hasonló felépítésű volt az Overlord 1. és 2. része is, csak azok tps nézetűek voltak.
0
0
0
0
Pimteo avatar
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy játékkal kapcsolatban,amit már nagyon régóta keresek. Sajnos sokat nem tudok elmondani a játékról, mivel nem emlékszem rá rendesen 😢 :
-2007 körül játszottam vele Windows XP-n (sokkal régebbi játék lehet, így ahogy visszagondolok)
-singleplayer, többpályás játék és voltak főpálya típusok pl. zöldövezet,sivatagos, havas
-cuki szörnyekkel lehetett mozogni benne, labirintus pályaszerkezet
-nem böngészős játék, az ikonján cuki piros szörnyecske volt

Aki tudna segíteni,annak nagyon hálás lennék! 😀
0
0
0
0
💬 8
susguy avatar
@Pimteo: Esetleg arra emlékszel hogy mi volt a célja, és/vagy hogy mit kellet csinálni benne?
0
0
0
0
Pimteo avatar
@susguy: @Milton: Gonosz szörnyek elől kellett menekülni/kikerülni őket és talán valamilyen tools-kat felszedni, hogy sikerüljön egy pálya. És talán időre ment. Úgy gondolom a végén egy főgonosz is volt. Nagyon homályos emlékem van róla mivel kicsi voltam. 😢
0
0
0
0
Boldor81 avatar
@Pimteo: Litil Divil esetleg ?
0
0
0
0
Pimteo avatar
@Boldor81: Sajnos nem ez az.😞 A szörnyecske inkább hasonlít egy pompom szerű lényre.
0
0
0
0
Pimteo avatar
@Boldor81: [LINK]

Valahogy így nézhetett ki, nem a legjobb rajz, de a lényeget mutatja.
0
0
0
0
Boldor81 avatar
@Pimteo: Jó rajz 😆 ,de nem rémlik. Szerintem ez nekem kimaradt !
0
0
0
0
no avatar
@Pimteo: 2D-s volt, esetleg 3D-s?
Oldalnézetes vagy felülnézetes?
Lehet valami konzolport volt, vagy valami hasonló, lásd DynaBlaster vagy Atomic Bomberman, esetleg Worms
0
0
0
0
Pimteo avatar
@Palanova: Inkább 2D-s és felülnézetes.😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Keresek egy játékot 2007 körül játszottam vele, amiben egy távirányítós autót lehetett irányítani például tengerparton, farmon, egy konyhában több féle autóból is lehetett válogatni. Hasonló mint a cr racing de nem az
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@The_Teacher_Man: Sajnos nem ez
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gorgarozzo: Micro Machines v4 talán? Ott nem teljesen távirányítóst irányítasz de van benne konyha pálya, maga ajáték 2006-os.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Ez lesz az, köszi 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@gorgarozzo: Micro Machines?
0
0
0
0
no avatar
@gorgarozzo: RC Cars esetleg:
0
0
0
0
no avatar
Üdv. Ezt a játékot keresem:
-2000 körüli PC játék
-Felulnezetes
-Logikai
-Kis szivoszalas talan csokibol allo lenyeket kellett iranyitani
-Amikor vegigvitted a pályát tancolt es enekelt is bom shakalaka bom shakalaka bom shakala boooom
-palya ami remlik: szigetekrol kellett tovabbjutni es valamit fel lehetett szivni talan, masik kis lény mást tudott csinálni

Remélem valalki tudja a nevét. Köszi előre is.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Nos amit én keresek már sok éve benne van a fejemben,de eddig nem találtam meg,pedig mindenféle képen kerestem,lehet csak nem volt szerencsém. A játék a classic sárga kazettás játékgépen volt meg.Valami vámpíros történetben irányítunk egy karaktert,oldalnézetes a pályán előfordulnak zombik egyébként viszont változatos ,hol házban vagyunk ,hol kint. Egyik jellegzetessége ,ami nagy segítség lehet,hogy az indulás után nem sokkal csónakkal kell menni,még a legelején.Próbáltam nézni emulátoros oldalakon is ,mert biztos hogy valahol fent van ,de eddig nem jártam sikerrel,lehet tényleg csak szimplán nem találtam.😀
0
0
0
0
💬 2
Tyrion Lannister avatar
@Andor1997: Valamelyik Castlevania esetleg? A Symphony of the Night-ban van csónak, meg az egész sorozatban vámpíros a sztori.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Tyrion Lannister: Ezek közül egyik sem..a karakter nem épp hősies karakter volt,szóval nem harcos.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Oké talán ha itt segitséget kapok egy kb lassan 14 éve általam és Apám által keresett játékra 😃. Ami meg van az az, hogy valamiféle Pac-Man klón volt és egy ördög fejjel lehetett lenni és a szellemek is valamiféle ördögökkel voltak helyettesítve (Mi a címére Blackem [Blekkem] ként emlékszünk, de erre semmit sem ad ki a Google így gondolom ez helytelen) ha valaki esetleg tudja akkor a hálám egy életen át üldözni fogja ^^
0
0
0
0
💬 2
Tyrion Lannister avatar
@Szabcsiadi: A leírás alapján csak ezt találtam, de a neve távolról sem hasonlít a Blackem-re.
[LINK]
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Tyrion Lannister: Sajnos nem ez az :/
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Sokat sajnos nem tudok a játékról - nem én, hanem lányom játszotta a 2000-es évek elején - és amit tudok, azt is csak laikusként: ha jól emlékszem regisztrálós online játék volt, ahol választhattál magadnak egy kis (cuki) figurát, amit aztán gondoznod kellett (berendezhettél neki lakást, öltöztethetted, etetni kellett, s ha ezt elmulasztottad, akkor már legyek kezdtek repkedni körülötte.) Lehetett minderre pénzt (pontokat?) szerezni pl. azzal, hogy sütöttél muffint és azt eladtad vagy valami ilyesmi. Előre is köszönök minden segítsèget.
0
0
0
0
💬 2
Szabcsiadi avatar
@Gagyi2003: Sims 2? Bár az nem Online tény de nekem ez hajazott rá
0
0
0
0
no avatar
@Szabcsiadi: Köszönöm, de sajnos nem az volt. Ebben ilyen kis plüss állatka, vagy mint manapság a cupcake figurák-szerű kabalád volt. (Szóval egyáltalán nem emberszabású.)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Nem jut eszembe egy játék neve, amit keresek. Megjelenése kb. 5-6 éve volt. Fekete-fehér felül, kicsit oldal nézetes. Egy hosszú hajú csávót kellett irányítani, aki egy városban kaszabolt és asszem addig élt amég ölt. Játék menete kicsit monoton.

Köszönöm a választ előre
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Troger55: Amit keresel az a Hatred.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A 2000-es évek elején játszottam egy stratégiai játékkal pc-n.
Annyira emlékszem,hogy:
3D-s és felülnézetes volt
a föld alatt vagy valamilyen barlangban játszódott
ilyen kis orkok vagy manók voltak a munkásaim
azt hiszem nem volt online
a játék lényege a terjeszkedés volt és egy idő után átástattadd azt a falat ami az ellenség és közted volt.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@holly48: Dungeon Keeper 2?

0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Igen, nagyon köszönöm.😃
0
0
0
0
no avatar
sziasztok,
keresek egy régi számítógépes játékot. Még valahol a 2000-es évek elején játszottam vele. az alábbi infokra emlékszem:
-egy csajjal (azthiszem) kellett benne végigmenni különböző pályákon
-az elején egy zöldes színű pályán kellett menni, azt hiszem voltak talán ilyen húsevő növények vagy ilyesmik, aztán volt barlangos rész is, és a végén valami narancssárgás pálya, talán sivatag, vagy sziklás rész, és olyasmi dereng hogy ilyen csontváz dinoszaoruszokkal kellett megküzdeni, vagy elfutni előlük
-nem Mario-szerű, tehát nem csak oldalról láttad a szereplőt
-viszonylag rövid játék volt, nem volt több része
- a Herkules, Jazz Jackrabbit és ilyesmik időszakában volt
-nagyon keresem, félek, hogy nem is létezett ilyen játék, ami azt jelentené hogy valami nagy gáz van a tudatalattimban, úgyhogy légyszi mentsetek meg ha valakinek van bármi ötlete! 😀 😞
nagyon köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@honeydidi: Trespasser:


Az életerőd meg a dekoltázsodra volt tetoválva, egy szívecske és ahogy fogyott ott tudtad lesni mennyi hiányzik belőle...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

A 2000-es évek elején játszottam sokat egy színezős játékkal pc-n, amiben meglévő hátterekre (pl. egy pláza vagy egy szoba) pakolhattál mindenféle tárgyat (pl. pohár, tányér, asztal, kanapé), kutyát és embereket is, akiknek lehetett változtatni a testhelyzetét és az arckifejezésüket is. És persze ki is lehetett színezni a képet. Remélem, hogy valaki ismeri esetleg 😀

A segítséget előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

2007 környékén játszottam egy felül nézetes, shooter ,SCI-FI, játékkal.

Amire emlékszem, hogy a story az űrhajónk crash landjével kezdődik fő hősunk egy orr nélküli (vagy lapos orrú ) humanoid és az idegen bolygón cyborgok átvették az uralmat az őslakosok felett akik lovakra hasonlítanak.

Folyamatosan drágaköveket és egyéb resoursokat kellet gyűjteni amivel ki tudtuk oldani a következő fegyvereket a roncs űrhajó volta base és folyamatosan vissza kellet járni. Sok puzzle is volt benne.

Lehet hogy megjelent magyarul is, vagy volt hozzá jó magyarítás, de erre nem esküdnék meg.

A fő hős neve egy szótagos, Zag vagy valami nagyon hasonló.

Köszi előre is a helpet 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Volt egy régi online játék, ahol egyszer egy fickó randiját, máskor a nyaralását kellett tönkretenni, úgy, hogy mondjuk a tintahalra kattintottál, és akkor ő lefröcskölte a fickót, stb...volt, hogy valamit a levesbe kellett önteni
0
0
0
0
💬 2
H-ECTOR avatar
@somethingcreativ: pokoli szomszédok? (neighbours from hell)
0
0
0
0
no avatar
@H-ECTOR: Hasonló, de online ingyen is lehetett játszani, és csak az az egy főszereplő volt, akinek el kellett rontani az életét, gyakorlatilag. De azért köszönöm 😀
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Sziasztok. 2010 fele játszottam vele:

-Felülnézetes autós játék
-Versenyezni kellett
-Lehetőség volt más kocsik ki iktatására, volt ami rakétákat lőtt, volt aminek minigun volt a tetején, stb..

Hátha valaki ismeri
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@MrPAYER: Death rally esetleg? 2 is van egy 1996-os és egy 2012-es is.
0
0
0
0
susguy avatar
@MrPAYER: Esetleg Mashed?
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@susguy: Mashed! Ez az! Köszi szépen 😆😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Hátha valaki tud segíteni. 😀
Keresem egy játéknak a nevét, de sehol sem akadok rá. 😞
- kb 2000 körül játszottam vele rengetegszer
- mászkálós kaland játék
- egy kakassal (vagy tyúkkal ?) kellett mászkálni
- azt hiszem egy sorozat 2. része volt
- több pályán kellett végig jutni és az utolsó pályánál egy nagy főellenséget kellett legyőzni (de nekem azt nem sikerült egyszer sem 😀😉 )
- ha jól rémlik elég változatos szép grafikájú, izgalmas kaland játék volt
- ami még nagyon megmaradt, hogy az egyik pályán MÉHEK / DARAZSAK csipkedték a kakast, nagyon ügyesen kellett őket kijátszani, vízbe bújva előlük, meg ilyenek, nekem ez volt a legnehezebb pálya.
Hát, ennyire emlékszem belőle, tudom nem túl sok, de hátha valakinek beugrik mi volt ez a játék. 😀
0
0
0
0
💬 1
Szabcsiadi avatar
@kicsifasirt: Pekka Kana 2? 😜
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
2010-2013 körül játszottam egy heroes szerű játékkal. Csak demoban volt meg. Nem a heroes might and magic féle. Nem is városépítős. De kis városok voltak benne, el kellett foglalni 3 várost. Szerintem a demo miatt volt csak ennyi. 2-2 egyforma város. Elég kicsi térképen. A városomban ki lehetett képezni íjászokat, katonákat, lovasokat, stb.. parasztokat is 😀 és 4 db törp szerűt ami kalapácsfélével harcolt.. voltak kis sátrak elszórtan a térpépen, ahol ellenségek voltak, ha közelebb mentem, támadtak. Mindegyik teljesen fekete lovas volt.. az egész sereggel vonulni kellett, nem ugy volt hogy van egy hős és azzal megy mindenki, hanem ki kellett jelölni az összeset, és ugy irányítani..
A kezdőlap, ahol belehetett lépni, egy szakállas, hosszú ősz hajú öregember volt, egy boton támaszkodva. (Tisztára mint szürke gandalf visszagondolva, de nem ő volt) 😆 felette a játék neve, jobbra a belépés, beállítások, kilépés meg a többi opcio. Még a zenéjére is emlékszem, de azt sajnos leírni nem lehet 😃
Hát elég értelmetlenre sikerült megírni... De remélem tud valaki segíteni.
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@DarkWoman: Majesty 2 talán:
[LINK]

esetleg Spellforce 2:
[LINK]

vagy a King's Bounty sorozat valamely darabja:
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nagyon hasonlo mint a Majesty 2, de mégsem az. Nem volt ennyire jó a grafika 😃
0
0
0
0
no avatar
@DarkWoman: Majesty 1? 😃 Viccen kívül: A Majesty androidon nagyon jól sikert és a kiegje is kellően hosszú.
0
0
0
0
laczy avatar
@DarkWoman: Nem erre gondolsz esetleg? : Celtic Kings: Rage of War 😆...
0
0
0
0
no avatar
@laczy: Eeezaaaz! Ezt el sem hiszem 😃 nagyon szépen köszönöm, örök hála 😀 😀
0
0
0
0
laczy avatar
@DarkWoman: Igazán nincs mit! 😀
Anno én is végigtoltam 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Gyerekkoromban játszottam egy flash játékkal (azt hiszem az akkori startlapjatekok-on), 2008-10 körül. Egy fehér, hal szerű dologgal kellett más halakat megenni. Úgy nézett ki, mint egy oldalra fordított vízcsepp. Lehetett valamitől szárnyakat is szerezni rövid időre. Nem nőtt a "hal" az évestől mint a legtöbb játékban. Az egész teljesen minimalista volt, egy naplementére emlékszem a háttérben. Nagyon köszönöm, ha valakinek eszébe jut és válaszol!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Keresek egy játékot a 90-es évek végéről, esetleg a 2000-es évek elejéről.Magyar nyelven ment, több epizódja is volt.Tudományos, kvizes játékról van szó, egy tudós teleportál el minket különböző helyszinekre(Régi olaszország, egyiptom,felfedezések kora, stb..) ahol gyűjteni kell már nem tudom miket , hogy teljesüljön egy pálya.
Nem sok infó de talán valaki rájön.
Köszi előre is.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
no avatar
Duke Nukem 1-2, Jazz Jackrabbit, Earthworm Jim, Mega Man...

Itt nézz szét:
[url]https://www.abandonwaredos.com/abandonware-list.php?tp=1&kword=202[/url]
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Metroid esetleg...

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bassus16 avatar
Nézz szét az éjjeli vakond youtube csatornán. Nagyon sok régi játékot mutat be az illető (Balázs Bálint/L.Mole) és nagyon hangulatosak. Hátha köztük lesz az általad keresett játék is vagy csak valami más megtetszik. 😀
https://www.youtube.com/user/EjjeliVakond
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,
Egy korábbi felülnézetes játékot keresek. 3-4 kaszt közül lehetett választani, amik inkább foglalkozások voltak. Mezőgazdász, kovács, rabló meg még valami. Középkorban egy kis faluban játszódik.
A cél tulajdonképp a profit termelés volt és a túlélés. Lehetett boltokat megvenni, kereskedni stb.
Falubeliekkel beszélgetni, megölni, meglopni, házasodni stb.
Mi lehet a címe?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@MoranTom: The Guild és annak folytatásai.

[LINK]

[LINK]

Ha picit tovább játszottál akkor dinasztiát is építhettél a családoddal. Polgármesterből uralkodó lehettél, vesztegetéssel, gyilkolással, hamis vádakkal...
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Köszönöm a segítséget! 😀
0
0
0
0
Edven avatar
Sziasztok!
Még nagyon régen, nagyjából 10 éve játszottam egy Hidden Object játékkal, hiába keresem égre-földre nem találom. Régen még nem tudtam valami jól angolul, így azt is ki kellett találnom hogy mit is keresek, meg szeretném próbálni a jelenlegi angol tudásommal játszani. Csak emlékfoszlányok vannak meg, alább kilistázom őket.

• Komor hangvételű volt, komor ambient hangokkal/zenével
• PC-n játszottam vele (nem böngészős volt)
• Angol volt
• Néhány pálya az emlékeimből: laboratórium, metró aluljáró, műkincskereskedés(?), párizsi vagy londoni szoba
• Néhány tárgy amiket meg kellett keresni: esernyő, karneváli-maszk, kalap (habár ez a sor szerintem felesleges)

Remélem hogy ennyiből valaki felismeri majd és nagyon megköszönném ha tudatná velem a címét, mert megbolondulok.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Edven: Nem az én műfajom, de Steamen van fent pár, érdemes lehet ha más nem a képeket végignézni, hátha felismered az egyiket:
[url]https://store.steampowered.com/search/?sort_by=Released_DESC&term=hidden%20object&page=48[/url]

1999-ből még lenne tippem: Blade Runner, de az se nem 10 évvel ezelőtti - hanem 20 - és nem volt benne karneváli maszk sem ha jól emlékszem.
0
0
0
0
Edven avatar
@Palanova: Megnézegetem majd őket!
Még valami ami eszembejutott, ha jól emlékszem akkor rablók voltunk és ha lejárt az idő akkor jöttek a rendőrök
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@Edven: Treasure Seekers: The Time Has Come?
0
0
0
0
Edven avatar
@ben_aloha: Néhány pálya nagyon hasonlít arra amit keresek, viszont ez nem az.
Pl. ez a pálya: [LINK]
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@Edven: Azért gondoltam, mert amit leírtál szinte minden bennevan. Akkor passz.
0
0
0
0
Kodi06 avatar
Hali. Valaki felismeri ezt a jatekot?

http://keptarhely.eu/view.php?file=20191119v01rrecco.jpeg
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Kodi06: Ennél azért több kellene. Egy háttérkép ami lehet akár egy concept art is, nem valós, elkészült játék...
0
0
0
0
Kodi06 avatar
@Palanova: Egy helyen dolgoztam ahol a kis sracnsk a hattere ez a kep. De sajnos nem volt alkalmam meg kerdezni ot. Ugy hogy nem tudok semmit se arrol hogy ez egy letezo jatek-e
0
0
0
0
no avatar
@Kodi06: Pasz, tucat játékot "reklámoznak" ilyen artokkal és közben egy böngészős tinglitangli...
pl.:
[LINK]
0
0
0
0
Kodi06 avatar
@Palanova: hat kar erte, minden esetre koszonom
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Kodi06: Simán megeshet, hogy ez nem játékhoz készült art, hanem tényleg egy teljesen független alkotás. Amúgy így elsőre betippelnék egy Witchert, vagy Dark Soulst
0
0
0
0
PestisDoktor88 avatar
@Kodi06: A kép Esterlos kapuja .A The realm of Vviventia-ból de szerintem nem pc játék,mert alig van rátalálat
inkáb táblás rpg lehet,az alig ismertből
[LINK]

De persze ha találsz róla konkrétabbat akkor jelezd felém is,mert fura hogy semmit nincs róla,és persze most már kíváncsi vagyok.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok lenne egy jatek aminek a cime nem remleik. Top Down , rpg szeru (talan turn based) western jatek a 2000-es evek elejerol.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@feldollar: Desperados 1 (2001)?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Nagyon régen játszottam vele egyszer vendégségben. Neha eszembe jut de sose talaltam meg.Szerintem 90 es évek. Több karakter (gyerekek azt hiszem)egy kastély előtt állnak azt hiszem 4en.minden karakterrel külön külön kell rejtvényeket feladványokat megoldani. Kint és bent is játszódik a cselekmény. Ha valakinek beugrana nagy segítség lenne.koszi szép napot
0
0
0
0
💬 5
Boldor81 avatar
@Mulan11: Nem a Goblins -ra gondolsz ?
0
0
0
0
no avatar
@Boldor81: Köszi a választ. De nem ez. Ami nekem rémlik kint állnak a karakterek este egy kastély előtt a kapunál. Meg kell találni a kulcsot . Utána szét válnak és minden karakterrel külön feladatokat oldasz meg. Ennyi ami rémlik. Akkor nagyon tetszett.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Mulan11: 90es évek végefele volt 3dFX támogatással?
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Köszi a reagálást de passz ez a kérdés. Ha mondasz egy címet rákeresek és beugrik. Nagyon jó kis játék volt.90 es évekhez képest úgy rémlik jó kis grafikája volt
0
0
0
0
no avatar
@Mulan11: Castle Master?


[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Nekem még annyit hozzá, hogy egy légy vagy darázs is besegíthetett a darálásba ha akartam.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok egy androidos játék címére lennék kíváncsi, amiben akár dupla minigunnal és shotgunnal lőhettük a zombikat és a démonokat, a level végén egy bossal .Olyan volt mint a Call of mini- zombie csak félig felülnézetből.Kb. 4-5 éves lehet.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Friss belépő vagyok, ezért mindenkinek ÜŰŰDV.
Amit keresek egy orosz fejlesztésű városépítő, játék. Borzasztóan oda kellett figyelni, mert minden összefüggött mindennel. Pár házzal kezdtél, de már ott sem volt mindegy, hogy mit hova teszel, van e kaja, meleg ruha stb. Le kellett tölteni (a játék menet nem on-line).
Neve és elérhetősége érdekelne. Sajnos a régi gépemen volt, ami kuka lett.
0
0
0
0
💬 2
Fatotem avatar
@verestam: Kb. Mikor lehetett? Milyen grafikája volt? 3D, 2D? Több infó kéne.
0
0
0
0
no avatar
@verestam: Ez kicsit kevéske. Milyen korban játszódott? Volt-e évszak változás? Egy város csak vagy ha azt teljesítetted mehettél tovább?
Mert lehet a Banishedtől, Frostpunktól kezdve az Aven Colonyn át egészen a Caesar 3-ig, Settlersig, Knight and Merchantsig bármi.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció