Ha nem tudod egy játék nevét, itt segítünk!

Szerző: lagder, 2013. October 21., téma
Fórum » Játékokról általában
Egy játék, ami megőrjít, mert nem tudod a címét és sehol sem találod, a segítség közeleg!!

(Ha van, már ilyen téma előre is elnézést, hogy nem találtam.)
Hozzászólások: 514
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok keresek egy régi játékot amire emlékszem belöle hogy egy sárga figurát irányitunk egy lebegö kocka szigeten és ott láda tologatásal kellet eljutni egy luffihoz hogy tovább jussunk a következö szintre.
Bocsi ha valaki kérdezte már és köszönöm elöre is a válaszokat :)
0
0
0
0
💬 2
X9K338DA avatar
@zoli904: Leírás alapján valami Soko-Ban klónnak tűnik.
0
0
0
0
no avatar
@X9K338DA: Én inkább a Rob Riches játékhoz hasonlitanám :) de lehet hogy rosszul írtam le mert már nagyon régen játszotam vele (kb12 éve)
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Speciális kérdés: Van egy játék, amiben a barátnőnkkel/feleségünkkel egy Easter Egg keretein belül egy teljes filmet végig nézhetünk a TV-ben, melyik ez a játék? Valami akció játék volt, ha jól emlékszem, sztorisabb vonalú.
0
0
0
0
MaxX avatar
Sziasztok. Egy olyan játék cimét keresem, amiben egy babával vagyunk, akivel rosszalkodni lehet és babakocsival is tudunk randalirozni. Ha minden igaz, akkor lehet tuningolni is a babakocsit.🤣 Elvileg van egy régi és egy új változata is. Valaki tudna segiteni?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Keresünk egy játékot aminek sajnos nem tudjuk a nevét, valaki esetleg tudna segíteni benne? A játék úgy kezdődik hogy megtalálod egy régi játékodat és elkezdessz vele játszani amin belül DOS parancsokat kell írkálni benne(cselekvéseket kell beírni benne, így irányítod a karaktert). Sajnos ennyire emlékszünk de így valakinek esetleg van ötlete hogy mi lehet ennek a játéknak a neve? Ha jól emlékszünk akkor játszottak vele a vr-sok vagy zsozéatya, pontos emlék erről sincs viszont sehol se találjuk a játékot.
Köszönöm a segítséget előre is aki esetleg tudná.
Üdv.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Ez egy kicsit régebbi játék, stratégiai, középkori harcos játék. Különböző karaktereket lehetett kinyini, 1 csillagost 2 csillagost 3 csillagost és 4 csillagost. És volt egy serleg amivel ki lehetett nyitni egy ládát amiből fix 4 csillagos karakter jött.
És minden karakternek volt egy csapata pl ha íjász karakter akkor íjász csapata volt és minél nagyobb szintű voltál annál több karaktert rakhattál be a csapatodba, és így kellett harcolni.
KERLEK HA VALAKI TUD SEGITENI AZ SEGITSEN.
ELORE IS KOSZONOM
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ezzel a játékkal kb 2007-2009 között játszottam és ilyen rajzfilmes grafikája volt a tenger alatt játszódott hogy a tengeralattjáróról egy polip ellop egy fényforrást és a karakter kimegy egy régi búvár ruhába hogy visszaszerezze.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Kb a 2009-2013 évek környékén játszottam egy játék demóval és csak annyira emlékszem belőle hogy az intrójában egy várat körbenézünk és volt egy jelenet amikor egy csávó alkoholt köpött egy fáklyára és az után egy lovaggal a várfalon kívülre spawnoltunk és elkellet kezdenünk felfedezni a páylát és voltak benne farkasok meg medvék . 2d-s volt
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok , keresek egy régi pc játékot ami 3d-s volt és Játék akciófigurákkal lehetett benne futkosni ugrálni lövöldözni más játékokra/figurákra, és egy szobában voltunk ahol fellehetett mászni polcokra játékokra. Valószínűleg több játékkal együtt volt egy cd-n.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@dymanic67: Szervusz! Mennyire régi? Kilencvenes évek, vagy inkább később?

Elsőre a Toy Soldiers jut eszembe, ha régebbi, akkor kicsit jobban utána kell keresni.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Sziasztok valaki nem tudja a nevét annak a pc játéknak a nevét amely olyan mint a jewe lquest csak ilyen faraos téma epitgetni kellet a piramist. Ahogyan jatszottam potyogtak le a kövek és a kis "rabszolgák" vonszoltak el a köveket építkezésre.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Volt egy játék, olyan 2010 körül jatszottam vele, ahol kis sárga tic-tac-okkal(olyanok voltak mint a minyonok) kellett logikai pályákon végig menni egy lufiért. 3D-és volt.
Az egérrel lehetet irányítani. Dobozokat is lehetett tologatni benne. Olyan volt mintha egy epítkezési területen jatszodna.
Remélem valaki tud segiteni megtalálni.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Sssabb: Én is pont ezt a játékot keresem
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, 2005 környékén játszottam ezzel a játékkal. Ez egy lovaglós játék volt amiben a főszereplő egy vörös hajú tini lány. A játék elején egy gimiben kell beszélgetni emberekkel. Az ellenségnek is van lova, fekete ló talán csillag is volt rajta és van egy rész amikor egy sötét erdő keresztül üldöz. Ha jól emlékszem van benne olyan rész is mikor egy ipar telepen kell beosonni és vegyszertartályokat felborítani. A játék végén pedig lóversenyen le kell győzni az ellenséget. Valami lovas magazinhoz adták ingyen ha ez még segít. Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
SkitooHUN avatar
@Manny: Szerintem a Star Shine játékokra gondoltál. (A pony klub újságokhoz adták.)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok még amikor kisseb voltam volt egy online játék egy játék ahol volt egy ilyen kis hotel szobád ahova vehettél dolgokat és vehettél magadnak ruhákat is ilyen márkás boltokban be lehetett rendezni a szobákat és át öltözhettél a ruhába amit megvettel és választani kellet benne egy karaktert magadnak fiut is lehetett meg lanyt is a teljes nevére nem emlékszek csak az első szót tudok a kettő szóbol az első szó az az volt hogy "star" de nem a star stable ez a jatek ilyen élet szimulátor szerüség volt remélem valaki válaszol az üzenetemre... köszi hogy el olvastad.
0
0
0
0
no avatar
ziasztok! Keresek egy játék címet...

Kb. 2000-es évek elején jelent meg, akkoriban egy valamilyen cd mellékleten volt shareware játék. Amire emlékszem. Prince of persia szerű játék.(oldalnézet) Ókorban játszódott és valószínűleg egy rabszolgával kellett logikai fejtörőket megoldani, pl. sziklákat tologatni. Köveket görgetni és akkor mehettél tovább a következő pályára. Ennyire emlékszem, hátha beugrik valakinek. Köszönöm!!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
3-4 éve játszhattam egy játékkal.
Logikus játék volt még anno talán a Friven vagy az Y8-on.
Ilyen négyzet alakú volt, amiben talán 8 sor volt függőlegesen és vízszintesen is. Mindegyik kockában egy szörnyecskét lehetett feloldani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bármi segítség jól jön.
<3
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy PC játékot keresek.
Ingyenes volt az biztos
Soulworker játékhoz tudom hasonlítani.
Annyira emlékszem hogy vagy a tutorial vagy az első része a játéknak úgy indult hogy egy vár szerű épületben vagyunk a karakterünkel és asszem egy sárkány vadászik ránk.
Csak 1 út volt és a harcnál le "szakaszolódott" a hely ahol lehetett mozogni biztos hogy voltak benne törhető dobozok vagy vázák vagy ilyesmik.
Tuti hogy volt benne cut scenes
Anime based rpg vagy mmorpg lehet
Bármi hasonló az eszetekbe jut írjátok meg kérlek, hátha azon a nyomon el tudok indulni :)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Keresek egy játékot. A játékmenet hasonlít az Age of War-ra. Úgy kezdődött hogy kiválaszthattad a karaktered, ez lehetett egy konkrét nő(angyalszárnnyal) vagy férfi(lovas) vagy ördög. Ő is harcolhatott de ha meghalt vesztettél. Kiválasztáskor volt hozzájuk egy apró leírás neki mi a története és mit akar ő miben jó. A játék maga középkor témájú volt, sokféle fantázia lénnyel (boszorka, múmia, kobold, kentaur). Először csak (kb. 3db zöld) koboldot tudtál elindítani/lerakni (per sec.). Lerakni ingyenes. 2D-ben játszódott. Alul volt az adott szörny képe, és rákattintva lehet előhívni. Már 6-7 éve nem játszottam vele, nem tudom mikor készült. Az első pálya EZ győzelem (10-20mp.), amit ha megcsinálsz megkapod azt a lényt amit legyőztél a csapatodba (ezt te állítod össze).
Előre köszönöm a választ!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Már régóta keresem a következő játékot de sehogy sem találom: Kb 90 es évekbeli fps ami úgy kezdődött mikor beléptél, hogy ment magától mint ha valaki játszana. Egy piramis szerűségben ahol dupla csövű shutgunnal lövöldözött. a játékba úgy kellett belépni, hogy baloldalt fent lehetett megnyitni egy ablakot. Ott lehetett menteni is. Hasonlított a quake hez. Ugyan úgy mutatta az életpontot alul.. Az első pálya volt az a piramis szerűség, múmiák.. a második pályában katonák voltak de már nem a piramisban. kb ennyi jut eszembe róla..
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Rappert Edward: Üdv! Ha esetleg így még nem próbáltad akkor egynek elmegy ;)

0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Köszönöm de nincs köztük sajna :( Fura, hogy sehol nincs meg
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Ma megtaláltam.. Chasm the rift a neve. Jó lesz nosztalgiázni:)) nem gondoltam volna, h meg lesz.. a dosról találtam rá
1
0
0
0
no avatar
@Rappert Edward: Tėnyleg jó kis játêknak néz ki! ;)
Amúgy 1997 es játék.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy nagyon régen látott játékot szeretnék megtalálni! Talán 15-20 éve vagy még régebben láttam az akkori BNV-n rendezett informatikai vásáron. Minden második standon ezzel játszottak, de sehol nem láttam, hogy tovább jutottak volna az elején, mi szerint egy idegen bolygón, hegyi sziklák közé lezuhant űrhajóból kell kijutni, vagy valamit csinálni, hogy az űrhajó ne zuhanjon le a szakadékba. Ha letelt a szintidő, vége lett a játéknak, az űrhajó lezuhant. Senki nem boldogult vele!
Sajnos akkor még nem volt pc-m, csak a nyálam csorgattam és nem kérdeztem meg, mi a címe... Talán tudtok segíteni, mit láthattam akkoriban! Előre is köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Keresek egy jatekot. Korulbelul 2000-ben jathattam vele. Egy ugyessegi jatek, amiben egy kisfiuval kell haladni. Ugy kezdodik a jatek, hogyha jol emlekszem, hogy egy urleny elrabolja a kisfiu kutyajat. O pedig utanuk indul es megprobalja megtalalni.
Koszonom!
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@Potinho08: Talán a Heart of Darkness:

0
0
0
0
no avatar
@MoonW: Szuper vagy! Ez az:) Koszonom!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Keresek egy játék címet...

Kb. 2000-es évek elején jelent meg, akkoriban egy valamilyen cd mellékleten volt shareware játék. Amire emlékszem. Prince of persia szerű játék.(oldalnézet) Ókorban játszódott és valószínűleg egy rabszolgával kellett logikai fejtörőket megoldani, pl. sziklákat tologatni. Köveket görgetni és akkor mehettél tovább a következő pályára. Ennyire emlékszem, hátha beugrik valakinek. Köszönöm!!
0
0
0
0
no avatar
Hali Ezt a gamet nagyon régen játszottam nemtudom mikori lehet annyit tudok hogy egy 2d s platformer volt és úgy kezdődött hogy lezuhantunk egy űrhajóval és egy kis lila gömbszerű cuclival voltunk talán volt két szeme is 😂😂 És aztán a későbbiekben lehetett fejlődni és lehetett más színe is utána volt belőle talán zöld piros annyira már nem emlékszem de nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni ez ügyben addig is Csako 🤘
0
0
0
0
Castinne avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Castinne: Ez így kevés, ennél több kellene. A lovasok és vár miatt szerintem inkább középkori, semmint ókori.
Kb mikor játszottál vele, mikor jelenhetett meg, real time stratégia volt vagy körökre osztott, volt-e benne termelési lánc, vagyis a fegyverek gyártását neked kellett több lépcsőben kiépíteni és felügyelni, mágia volt-e benne....

Warcraft 1-től kezdve sok minden lehet, Ta: kingdoms, Age of empire valamelyike, civilizations, ceasar 3 - pharaoh - zeus sorozat valamely darabja, knights and merchants, cossacks, valamelyik Anno pl Anno 1404, stronghold valamelyike, de még a heroes akárhányas is belefér és a Populos 3 csak azért nem, mert nem voltak benne lovasok és vár, de ott a spellforce 1 pl simán lehet az is.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Mi volt a kérdés? Mert látom utólag törölte... Nem is értem az ilyet! 😅
0
0
0
0
no avatar
@gigazte:

gigazte
129
3 órája | 2021. 10. 30. 15:00:30
@Palanova: Mi volt a kérdés? Mert látom utólag törölte... Nem is értem az ilyet! 😅


ókori, várfala védelem, lovasok, király - lila és talán fekete: kb ennyi infó volt, és ennyi alapján max az jön rá aki tényleg játszott vele.

Lehet kellene egy automatizmus hogy ha választ nyomsz akkor másolja be az eredeti hsz-t is :D
1
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Ez tényleg édeskevés a válaszhoz, mivel anno rogyásig voltak az ilyen és ehhez hasonló játékok.
0
0
0
0
cey85 avatar
Sziasztok! Ez a játék minimum 10 éves aminek a címe nem jut az eszembe. Hasonlít egy kicsit a Prototype-ra. Ebben egy bumeráng jellegű csillagot kellett dobállni és azzal hentelni az ellent. Ha jól emlékszem akkor valami mutáción esett át a karakterem és úgy kapott ilyen szuper képességeket. Köszi a segítséget! 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@cey85: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
cey85 avatar
Köszi szépen. Soha nem jutott volna ez az eszembe. :)
1
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, egy ős régi játékot keresek már napok óta, nagy kedvencem volt, de sajnos nem minden maradt meg belőle! Stratégiai játék, az alapja hogy lényeket lehetett benne kreálni, állatokból össze rakni új fajt, nekem a kedvencem volt az angolna és a gyík keveréke ha jól emlékszem. Ezekkel kelett harcolni, volt egy klán és csak a te általad ki fejlesztett lények voltak benne. Nagy és kicsi kiszerelésben! 😁 Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon meg köszönném! Szép napot. 😊
0
0
0
0
💬 3
King Gizzard avatar
@Arrival13: Esetleg az Impossible Creatures:
[LINK]

0
0
0
0
no avatar
@King Gizzard: Igen ez lesz az, köszönöm szépen! 😊😁 Esetleg valahonnan le lehet tölteni?
0
0
0
0
no avatar
@Arrival13: Spore?


Impossible Cratures?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy régi felülnézetes stratégiai játékot keresek, emlékeim szerint őskorban kezdtem és ahogy fejlődtem benne úgy léptem át ókorba, középkorba és végül a modern korba ahol már atombombát is tudtam küldeni az ellenfélre. Középkorban nagy jellegzetes hajókat is tudtam gyártani ágyúkkal felszerelve amik akkori gyerek szemmel nagyon tetszettek. Grafikája is elég szép volt. Jó lenne vele kicsit nosztalgiázni 😀
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@sZsolee: Tippre a Rise of Nations-t keresed:


De remek alternatíva a Civilization 5 is:
0
0
0
0
xCube avatar
@sZsolee: Empire Earth?

0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Keresek 1 régi játékot 90-es évek kb vagy 2000es évek eleje. Amire emlékszem belőle, hogy mikor elindul a játék 1 sziget látható, aztán vmi kis csávó ül a fa tetején 1 házba és kap vmi levelet 1 varázslótól. aztán elkezd haladni az erdőbe és mindenfélét össze kell gyűjtenie főleg drágaköveket és ezeket a dolgokat helyekre kell elhelyezni pl fa törzsébe és akkor vmi varázslatos történik 😅 van benne vmi barlangos rész is.. fu ha ennyiből valaki rájön akkor az vérprofi
0
0
0
0
no avatar
2012-2013 környékén volt egy játék (legalábbis én akkor játszottam vele) amiben Candy Crash jellegűen kellett összeszedni Emeraldot vagy valami drágakővet. Azt hiszem 7 pálya volt benne vagy 7 részben kellett felépíteni... fel kellett építeni a a várat. Azt hiszem Zöld ikonja volt az Asztalon és talán A vagy M betű volt benne. :) nagyjából ennyire emlékszem. Esetleg tudnátok segíteni nekem?
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@kriszko1993: bejeweled sorozat valamely része esetleg?
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Sajnos nem. :( A játék lényege az volt hogy egy várat kellett részletekben felépíteni. Emerald vagy hasonló volt vagy ilyesmi. Zöld ikonja volt. Hasonló játék mint ez mármint, hogy ilyeneket kellett kitenni, kivinni és akkor kaptál építőt vagy nem tudom. Az "wizard of Oz" hoz hasonló! De, nem az!
0
0
0
0
WeKing avatar
@kriszko1993: Seven Wonders
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
no avatar
Felülnézetes shotemup volt, mint anno a Raptor Call of the Shadows?


Mert az ilyenekből a mai napig évente készül 20+ darab...

Ha 3D-s volt akkor említeném a Descent-Terminal Velocity-Freespace címeket, de egyikben sem volt láncos buzogány emlékeim szerint.

Esetleg itt nézzél szét:
[LINK]
1
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Anno a Desert Strike volt ilyen 2/3D megoldásos :)


Lego Star Wars-okban van ehhez hasonló pálya:
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Na, grat, látod segítség sem kellett hozzá :D
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Egy taktikai lövöldözős játékot keresek. Nem 100% de mintha úgy rémlene, hogy egy nagyobb játékszéria része de ez sem biztos. Szóval amire emlékszem...
Este kezdődött egyedül egy raktár terület féle pálya, pár épülettel, szélén a fás erdős részen. Kevés fegyver és golyóállt rendelkezésre az elején.
Raktár körül rács és kapu amire ha lőttél kinyílt. Mindenhol őrök álltak és ha nem vigyáztál a kis hangtompítós pisztolykáddal akkor hamar elindult a sziréna és jöttek a többiek is. A pálya hátsó jobb oldali részéről egy híd vezetett a hátsó részre ahová sosem jutottam el mert fiatalon nem volt semmi taktikám, csak kószálgattam. Egész végig este volt. A játék ilyen kommandós/elhárító feelingben ment már amennyire emlékszem.
Tudom, hogy nem sok de nagyjából 2004 és 2010 közé saccolnám. Közel 10óra google-youtube utánsem találtam semmit.
Előre is köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
💬 3
NSD4rKn3SS avatar
@pyrex:


Nekem az IGI 2 jutott erről egyből eszembe, 2. perctől kezdődik a játékmenet
0
0
0
0
no avatar
@pyrex: A már említett IGI 1-2 is lehet, de akár Splinter Cell, Spec Ops 1-2, de még a Nightfire vagy NoLF 1-2 valamely része vagy pályája is lehetséges.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@pyrex: Leírás alapján ez kizárásos alapon az I.G.I 2
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy elég régi játék címét keresem, 90es évek vagy 2000-es évek eleje lehet. Fantasy jellegű kalandjáték, kicsit "karcos" (nem túl szép, szögletes) grafikával, de nagyon jó hangulatú. A főhős egy harcos (lovag?), és úgy indul a sztori (erre szerencsére emlékszem), hogy az erdőben este a tűznél dumálnak a Myra (vagy vmi ilyesmi) nevű szintén harcos barátosnőjével, akit egy óvatlan pillanatban elrabolnak a goblinok (asszem). A sztori lényege természetesen: megkeresni és kiszabadítani a csajt. Sok-sok kardozás van benne, elég nehéz volt megszokni a mozgást, de utána már jól ment, persze így sem volt könnyű elverekedni magunkat a végéig.Nem volt egy ismert játék, de ha valakinek mégis beugrik a cím és leírná, megköszönném. Lari
0
0
0
0
💬 1
King Gizzard avatar
@Lari: Esetleg Rocko's Quest?

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Hello mindenki. Egy régi játékot keresek, olyan 2002 körül játszottam vele. Egy felülnézetes hajós játék volt. NAgyon szép grafikával. Annyira emlékszem, hogy kikötöből kiközőbe kellett eljutni és közben elsüllyeszteni az ellenséges hajókat, úgy hogy melléállva vagy szemből célzol. A grafikája nagyon animácoós filmre emlékeztető. Előre is köszi. Üdv, Kata
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@kaatee79: Shipwreckers lesz valószínű. 97-es
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Van egy játék amivel kb 5-6 éve játszottam. Egy fellül nézetes Vadászgépes/Helikopteres játék volt. Pályánként kaptál új repülőt. Ha ez segít a játék mindig azt mondta hogy: Warning low fuel. Előre is köszi ha valaki tud segíteni!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Keresek egy régi gyerekkori játékot (kb. 30 év :) ). Űrhajós, kereskedő játék volt. Fekete fehér vektor grafikával.
Vásárolni kellett ásványi kincseket, kimenni az űrbe, elmenni egy másik galaxisba, bedokkolni egy űrálommásra, ott eladni, néha megtámadtak, lövöldözni is kellett.
Köszönöm a segítséget!
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Palanova: Köszönöm ez az!
0
0
0
0
no avatar
@Ch1234: A szellemi örököse nem régen volt EGS-en osztogatva, de full árban is megérheti ha szánsz időt a kezelés betanulásra:
[LINK]

vagy ott van alternatívaként a No Man's Sky
[LINK]
vélemény róla:
https://gepigeny.hu/jatek/no-mans-sky#c3749270
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy lovas játékot keresek, amivel kb. 2 éve játszottam utoljára, valami Horse volt a neve, és lovakat lehetett benne gondozni egyszerre többet is, azt tudom hogy nem a Star stable, mert ez a játék nem fizetős, lehetett benne eventeken játszani és barátokat adni magadhoz és nekik is adni lovakat, akár ingyen és játékbeli pénzért. A nevében volt valahol egy nem oda illő betű is csak nem tudom mi és hol volt. Lehet már leszedték de nagyon boldog lennék ha meglenne. Köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sziasztok!

Jó néhány éve játszottam egy játékkal, ami nagyon hiányzik.
Logikai játék volt, golyókat kellett bejuttatni egy célba.
Térbeli, építős játék volt. Nekünk kellett megadott elemekből felépíteni a pályát. Volt tégla, lejtő, hídelem, ütközők.
Volt egy panel, amin be lehetett állítani, hogy a golyó adott tégláról melyik irányba guruljon(É, K, D, NY).

Rengeteg szintje volt, egyre nehezebben megoldható pályákkal.
0
0
0
0
💬 4
King Gizzard avatar
@wema: Ebben teljesen más építőelemek voltak emiatt nem valószínű hogy ezaz, de esetleg BallPark 3DX

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@King Gizzard: Köszönöm, hogy válaszoltál!

Tényleg nem az, de ez is jó lesz!
Amit említettem, az több szintes, és kisebb az alaptáblája.

A címe ismerősnek tűnik.
Gondolom, egyik korábbi verziója lehet.

Így talán már keresgélhetek!
0
0
0
0
no avatar
@King Gizzard: Megtaláltam, ugyan ez már modernebb változat.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.woodybricks

Köszönöm még egyszer, mert csak te válaszoltál!
0
0
0
0
King Gizzard avatar
@wema: Nincsmit, örülök hogy meglett! A videó alapján már nekem is ismerős egy kicsit.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Lázasan keresek egy játékot amivel 2013 környékén játszottam telefonon.
A játék lényege az volt hogy egy szörny elől kellett menekülni egy labirintusban (valószínű föld alatti volt)és ha megtalált akkor volt vége a játéknak.
Talán a játék nevében a monster is benne volt
Sajnos részletesebben nehéz elmagyarázni
A játék alatt ilyen tipik horror játékos “zene” ment
0
0
0
0
thug85 avatar
Tudtok mondani olyan játékot, ami olyan mint pl. az It Takes Two, csak cross platform?
0
0
0
0
💬 10
no avatar
@thug85: A Way Out is ami még ennyire coop, de nem tudom mennyire crossplatform.
0
0
0
0
thug85 avatar
@Palanova: Sajnos az nem az, azt már néztük.
Haverral játszanának valami hasonlót csak ő Xbox SX-en van én meg PC-n.
0
0
0
0
no avatar
@thug85: Akkor valami crossplatform multi gamet nézzetek, ne ennyire coopot.
0
0
0
0
thug85 avatar
@Palanova: Warzone-t nyomtuk meg CW-t. De valami másra vágyunk, ami más stílusú.
Mindegy keresgélek még, csak gondoltál hátha tud valaki valamit.
Azért köszi.
0
0
0
0
no avatar
@thug85: Ha nem lövöldözős kell akkor van azért választék:
[LINK]

Mondjuk ott az Outriders a listán, ami pont lövölde de nem az igazi, így azt nem ajánlom.
0
0
0
0
thug85 avatar
@Palanova: Kösz. Valamit csak találunk.😀
0
0
0
0
no avatar
@thug85: No Man's Sky-ban van minden: lövölde, repkedés, felderítés, gyártás, építés. Egy végigjátszást bőven megér. Lessetek rá.
https://gepigeny.hu/jatek/no-mans-sky#c3749270
1
0
0
0
xymano avatar
@thug85: State of decay
War z
Forza 4
Sea of thieves
Rocket leauge
Dead by daylight (azt hiszem ez a címe)
X boxon be lehet állítani a store ba, hogy mik a crossplatform játékok. Mi a fent említetteket próbáltuk.
1
0
0
0
thug85 avatar
@xymano: Köszi a tippet, megnézzük mi jöhet szóba.
0
0
0
0
gigazte avatar
@thug85: Borderlands 3 esetleg.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, van egy játék amit youtubon láttam és már nagyon régóta keresem, de eddig nem találtam meg. Kb 2012 és 2016 körül láthattam, a játék egy 3D-s zombis sandbox játék volt, ahol lehetett fa palánkokkal építeni egy kalapács segítségével: elősször oda kellett tenni a palánkot ahol akartuk hogy legyen, aztán egy kalapáccsal szöget ütöttünk bele és ott maradt a helyén (lehetett egymásra is építeni őket). A pálya egy kis falu szerűség volt ahol voltak nagy boltok amikben sok volt a zombi de sok volt a kaja meg ilyesmik is. Hogyha kimegyünk a faluból valahol van egy farmház egy silóval aminek a közelében szinte egyáltalán nincsen zombi. A játékban voltak fegyverek is de azthiszem csak egy pisztoly, egy sorozatlövő és egy sniper volt benne, meg talán egy balta is. Nagyjából ennyire emlékszem a játékból. Előre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok egy játékot szeretnék megtalálni aminek nem tudom a nevét de elmondom mi volt benne.Szóval egy madmaxhez hasonló 2D apokaliptikus világban játszódott hogy eltűntek a nők és csak férfiak maradtak
Előre is köszönöm :-)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy régi háborús fejlesztős játékot keresek. Valamikor a 2000-es évek elején lehetett. Úgy emlékszem PIII-as 800 MHz-es gépen futott nálam. Az alapanyagot az olajkutak adták. Főleg harcjárműveket lehetett benne összeszerelni különböző párosításokkal. Pl: kerék vagy lánctalp, különféle páncélzatok összepárosítása más-más löveggel. Sok gépjármű variáció lett volna lehetséges, talán több mint 2000. Nem volt túl ismert játék.
Ebben kérném a segítséget. Köszönöm.
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@Zwerd: Warzone 2100 - opensource lett évek óta már, és Steamen is fent van ingyenesen
[LINK]

https://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/1241950/ss_e5c0abc792108d211343efeddf02f2488b7f1301.1920x1080.jpg
0
0
0
0
King Gizzard avatar
@Palanova: Igaz nem én kérdeztem de köszönöm a tippet, nagyon emlékeztet egy játékra amivel még kis pöcsös koromban játszottam. Olyan régen hogy csak nagyon halvány emlékeim vannak róla, körülbelül annyi hogy tankok harcoltak, és hogy kietlen tájakon zajlott az egész. Nem 100% hogy ez volt az, de úgy fogok tenni mintha igen és örülök hogy megtaláltam 😄
0
0
0
0
no avatar
@King Gizzard: Earth 2140-2150 is ilyen kietlenes harcos volt 2000-es évek nagyon elején, vagy a Z steel soldiers.

de olajos balhé volt a kknd is és a c&c generalsban is voltak olajkutak
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Köszönöm :). A Warzone 2100 volt az.
0
0
0
0
no avatar
@Zwerd: Nem volt rossz játék, de a kampányt nálam agyonvágta a folytonos időlimit. Konzolparancsból szerencsére kikapcsolható:
press Enter, type the code
time toggle -Turns the mission timer on or off (campaign mode only)
0
0
0
0
MoonW avatar
@Zwerd: Ezek is hasonlók:
Earth 2140 - [LINK]
Earth 2150 - [LINK]
Earth 2160 - [LINK]
0
0
0
0
no avatar
@Zwerd: vagy van egy mostani hasonló koncepciós is. forged battalion
0
0
0
0
sootylunatic avatar
Sziasztok egy böngészős játékot keresek.. amire emlékszem belőle .
űrben játszódik. kb 8 éve találkoztam vele utoljára ... úgy kezdesz h van egy bolygód .. azon kell bányász épületeket húzni meg kutató labort meg hajó gyárat stb... van benne kutatás is .. amivel a különböző hajótípusok gyártásához kell... vannak benne galaxysok ahova küldhetsz gyarmatositó hajót stb és új bolygót csinálhatsz. kémkedésre a kémszonda volt azt hiszem .. illetve ha volt olyan h a bolygódhoz hold is létre jöhetett egy nagyobb úrszemétből .. amire ilyen nagyothallóságú kém cuccost lehetett építeni.. voltak benne klánok is .. úgy emlékszem a prémium fizetőeszköznek sötét anyag volt a neve , amit veagy vettél vagy ilyen expediáló során találhattál.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@sootylunatic: Starborne esetleg.
0
0
0
0
sootylunatic avatar
@Palanova: Megtaláltam közbe …. Ogame volt
0
0
0
0
Booker avatar
Üdv!
Ennek a játéknak mi a neve?
https://www.youtube.com/watch?v=R1IhsZn1RKs
Előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
Szóval úgy 5-6 évvel ezelőtt játszottam egy játékkal ami ilyen fegyveres, képességes volt(bár talán a képességei inkább a fegyvereknek voltak nem az embereknek legalábbis úgy rémlik...). Az egyik karakterére emlékszem aki egy lány volt és volt 3 ilyen póker szerű kártyája és ő azzal ölte az embereket és a ruhája ilyen lilás-rózsaszínes volt. A pálya amire emlékszem egy városban játszódott(ami a jelenlegi városokhoz hasonlít) és ott kellet egymást öldökölni bár a célját a játéknak nem tudom...(és telefonon játszottam vele) és nem kívülről láttam magam hanem mintha én lennék a karakter

Hát elég ködös, így nem biztos hogy tudtok segíteni, de azért aki tudja kérem segítsen!
0
0
0
0
💬 4
King Gizzard avatar
@takteodora: Esetleg a Call of Heroes, bár lehet más címen ismerted, pl Heroes of Warfare.

1
0
0
0
no avatar
@King Gizzard: Ez az!!!! Köszi!! És én meg nem találtam, nagyon köszönöm!♥️
1
0
0
0
no avatar
@King Gizzard: Ez igen king! Jól nyomod :D
1
0
0
0
King Gizzard avatar
@bukta2: Köszi, szerencsém volt 😄 A karakter ismerős volt, a "mobil fps moba" pedig nagyon leszűkítette a kört. Aztán eszembe jutott hogy láttam már a játékról videót mikor a Blizzard perelni akart a játék miatt 😀

1
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Régóta keresek egy játékot de nem tudom a nevét. 2000 es évek körüli 2D-s játék. A pálya fix volt és egy (vagy 2 , mivel 2 személyes mód is volt) kis szörnnyel (zöld színűek voltak ha jól emlékszem) kellett megölni a többi szörnyet. Fentről lefelé jöttek a vízszintes pálya végéről leesve több sorban és az alattuk levő pályarészt kellett felütni hogy meghaljanak. Voltak bónuszok mint például gyorsaság. Valakinek valami elképzelés?
Előre is köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
no avatar
Üdv! Próbálom lényegre törően leírni csak az a baj, hogy alig emlékszem az egészre.
Kb 10+ éve játszottam egy 2D-s oldalnezetes boszorkány (vagy valami mágus 💁‍♂️) játékkal. Különféle akadályok és szörnyek jöttek veled szembe amiket ki kellett lőni vagy épp átugrani. Volt amikor 3 sorba volt a pálya. Időközben ha eszembe jut még több információ akkor pótolni.

Szerk.: erről tényleg iszonyat kevés információk állnak rendelkezésre, de viszont mindent megteszek hogy bővítsem.
Ez is kb 10 vagy annál több éves játék, egy kis űrlénnyel vagy akinek különféle pályát kell teljesíteni, akadályokon fel ugrálni, közben az ellenségre figyelni majd ha úgy adódik kilőni.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Meg kb 3-4 eve jatszhattam ezzel utoljara. Egy 2d-s jatek, ahol egy nyitott hazat latunk, van hozza kis kert is oldalt. Van benne egy kek macskaszeru leny, ami csinalja a dolgat mindig. A jatekosnak random helyekre kell nyomnia, hogy pl bogarakat tegyen az agyaba, vagy elrontsa a mikrot, stb. Napszakok is valtoztak benne meg minden. Bongeszos jatek volt, nem letoltheto, ez biztos. Valakinek ismeros?😬
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@lausz19: Szia!
A játék neve: Oggy Moshi
Én is nagyon szerettem
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy régi nyomozós játékot keresnék. Nem nagyon emlékszek sokmindenre, de azthiszem egy hajón játszódott (másik lehetőség egy vonat (de nem egy Agatha Christie játék), de a hajó valószínűbb). Egy szimpla point and click volt (hasonló mint a criminal case, csak kevesebb vagy semennyi vérrel). Minden pálya után volt egy minigame, de csak az egyikre emlékszek mert az sose ment. Valami piros-sötét rózsaszín folyadékot kellett összehasonlítani pipettával. Arra is tisztán emlékszek, hogy volt benne magyar nyelv. Már próbáltam keresni rá a neten, de semmi, szóval gondolom nem volt olyan híres mint a többi régi játék. Bocsánat a hosszú kommentért es köszönöm előre is a segítséget! 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! A kolléganőmmel egy régi játék nevét keressük, de nem tudunk rájönni. Egy smeagol formájú izmos zöld színű copfos kis manóval lehetett közlekedni, aki a hasonló társaira bénán ráintegetett, hogy "Hello" a 3 ujjával és rogyadoztak a térdei. 😀😉))) Mászkálós játék. Remélem emlékszik a nevére valaki. 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@beka: Oddworld Abe's Odyssey esetleg?
0
0
0
0
Booker avatar
sziasztok. Ennek a játéknak a neve érdekelne: https://www.youtube.com/watch?v=CfHu8Pa7xuI
A videóban míg elmagyarázza a srác az RTX 3080-t, az alatt játszik egy gépjárműves játékkal.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Booker: Ahogy kolléga írta: Snowrunner.
Van egy előzménye is a Mudrunner ami nem régen volt osztogatva EGS-en.

Snowrunnerről itt egy kis szösszenet:
https://gepigeny.hu/jatek/snowrunner#c3761265

Ez is időmanipulálós:
Egy út 10-15 perc volt, és volt hogy a következő területen ismét borult a járgány akkor recovery és ismét 10-15 perc út
0
0
0
0
Booker avatar
@Palanova: Srácok, nagyon szépen köszönöm
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció