Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem egyedül ami talán nem annyira jön be az a fórumtémák, ott jobb lenne tényleg kicsit faragni rajta és ki írni mi milyen téma, mert eléggé egybe lett ömlesztve, igen még nincs kész láttam MoonW irományát, csak gondoltam leírom, hátha számít valamit :D igazából itt PC-n még nincs is semmivel baj, van az embernek egy nagy monitora, azt látszik minden, nekem inkább telefonon zavaróbb picit, de mivel ez a webhely nem a telefonokról szól így simán elnézem és elfogadom :D
A többi elem sem szépen van elrendezve.
A régi dizájnal nem volt probléma,sokkal átláthatóbb volt csak finomítani kellett volna.
Nincsenek kategóriák hogy melyik és ki szólt oda és melyik témához.
Fórumtémához kár volt képeket berakni.
Tag profilnál jobbra egy rakat hely maradt vagy is én szemszögemből egy 21:9 monitorhoz.
Többet kell görgetnem,mert nem egymás mellett van elrendezve.
Nekem ez nem jön be sajnálom.
Rosszak a színek, de annyira hogy a szemem fáj tőle 1 perc után.
Átláthatatlan mire lehet kattintani mire nem.
Lapos pofon egyszerű dizájn, amiért remélem nem dolgoztatok órákat mert kb fél perc alatt össze lehet dobni.
Többet nem is akarok írni inkább lelépek innen mielőtt kifolyik a szemem a helyéről...
Ezen felül szerintem is jó lenne ha a felhasználói profilban lehetne választani, hogy ezt az új felület vagy a régi már megszokott felület legyen.
96
1 órája | 2021. 12. 04. 08:44:49
Még nincs teljesen kész az átállás. A mai nap még jó pár hiba javítva lesz.
A régi stílust jó lenne, ha vissza lehetne kapcsolni, mondjuk a profilon belül a beállításoknál, szerintem lenne rá igény, részemről biztosan.
Amúgy biztos sokaknak fog tetszeni, lehet csak én fintorgok.
Vagy csak egyszerűen törölte magát és kész?
Láttam pár felhasználót, akik nem törölték magukat csak szimplán nem látogatják már az oldalt (pár hónapos inaktivitás).
Az mitől van, hogy bizonyos esetekben nem tudok kommentelni? Megírom a kommentet, elküldöm, látszólag minden rendben (az oldal újratölt) és a kommentem sehol. Megítom mégegyszer, elküldöm, megint semmi. Hibajelzést nem kapok.
Nem sűrűn fordul elő, de már többször is tapasztaltam.
A vicces az egészben az, hogy ha nem is annak válaszolsz, aki letiltott, hanem egy már ahhoz hozzászólóra, akkor sem fog megjelenni a kommented... ami szerintem picit gáz.
[LINK]
Ezt a játékot érdemes bevenni a listába, a demóból csináltak videót, és eléggé pofás kis game. Heroes játékokra hajaz.
Nem sorolom fel nevet,de ezek a mostani aktívak akik témával kapcsolatban halvány fingjuk sincsen,de lökik a rizsát.
Mellesleg agresszívak is saját állításukkal. Ha hibáznak akkor sem vallják be.
Láthattad Windows 11 topikban is egy bizonyos illető aki windows szerint csak játékra való.
A legtöbb régi tagoknak egyszerűen elment a kedvük és itthagyták.
Én sem vagyok már aktív itt csak felnézek.
Ez az oldal olyan lett mint egy kisegítő.
Én eddigse a tagok miatt jártam ide hanem a hírek miatt,bár pl face en már jóval előbb kint van minden mint itt de ettől függetlenül itt több a vélemény mint a különböző online újságok face oldalán, persze a fórumozás jó dolog, én nem vettem észre hogy kevesebb lenne a hozzászólás, 1-2 ember lelép jön helyére másik 5... rengeteg új tag jött mostanában,ebből a 50%-uk a régi tagok más profillal :) had ne mondjak neveket :D akik anno szinte percenként jártak fel az oldalra és egyik napról a másikra eltűnnek... ezt te sem gondoltad komolyan ugye? 🙄
Mind itt van, másik profillal. Persze bizonyítani nem lehet, de ha abból indulok ki hogy eddig is csinálták sokan ezt, akkor ezután is fogják ;)
,,Persze bizonyítani nem lehet, de ha abból indulok ki hogy eddig is csinálták sokan ezt, akkor ezután is fogják"
Vannak olyan tagok akik hülyeség infókkal szolgálnak,mellesleg agresszívan állnak saját igaz állításukra.
Vannak olyan tagok aki olyat mond,hogy ilyen fiatal generáció meg milyenek,holott az ő korosztálya meg nehézkes a felfogása.
Igen vannak,de nem 50%. A legtöbb régi tag már feladta ezt az oldalt. Azok mentek inkább Prohardver,Gamestar vagy sorolhatnám még.
Akkor neked is feltűnt hogy vannak tagok akik pár hónapja inaktív.
A pár hete vagy hónapja inaktív tagokról beszélek akiket láttam.
Viszont nem látom az oldal adatbázisában a címe: Blood: Fresh Supply.
Ha lehetséges jó lenne felvenni.
Köszönöm.
Ui: Megtaláltam, így a fenti sorok tárgytalanok.
Idézve az eredeti cikket:
Az alábbi játékokat ajánlanám felvenni az adatbázisba
Az alábbiakat azért, mert az összes többi részük már fent van:
1.[url]https://store.steampowered.com/app/11…he_Ripper/[/url]
2.[url]https://store.steampowered.com/app/11…r_Earring/[/url]
3.[url]https://store.steampowered.com/app/11…-catalogue[/url]
Illetve az alábbi játékokat, mert ezek nem rég jelentek meg
[url]https://store.steampowered.com/app/15…TrackDayR/[/url]
[LINK]
+1
Ez a játék csak a saját oldalán érhető el, saját kategóriájában viszont kiváló, így aztán hátha többen megismernék, jelenleg 3 része van, de készül a 4. is!
[LINK]
Gépigénye
Spoiler!
64bit 1.6 GHz processor
2 Gb RAM
Aprox. 700 Mb free hard disk space
OpenGL® compatible video card
Windows® compatible sound card
Keyboard and mouse
TAGAP 3 also supports XInput compatible game controllers (Xbox 360™ Controller and compatibles)
UI: Lehetne az oldalon csinálni egy havi összesítőt, hogy az adott hónapban milyen játékok lettek felvéve az adatbázisban, ezzel is megismertetni esetlegesen az embereket az újdonságokkal!
Megint törölte a hozzászólásomat gépigény találkozó topikon. De az ilyen Vass Gabi féle f*szságokat miért nem ignorálod?
Van, hogy ignorálom, kivéve ha szabályzatot sért.
"Bár [xy] eléggé veszélyes lehet"
A másik mr. doktor úr aki előadja itt magát mint megválltó azt mindketten jól tudjuk hogy a sztorija bűzlik.
Ha már itt tartunk azt áruld már el,hogy unslaved tag miért is lett kitiltva? Mit mondott neked doki,mit hazudott?
A személyeskedésnek, sértegetésnek, becsmérlésnek semmi értelme és nincs helye az oldalon.
Alapos indokkal tiltunk ki profilt, nem kérésre. Nem emlékszem rá, hogy miért is lett kitiltva, ha ki lett, de minden esetben, ha igazságtalannak érzi az érintett, akkor ezt emailben meg lehet beszélni velünk.
Minden esetben tárgyilagosak és pártatlanok vagyunk, nem haveri alapon működik ez.
Kíváncsi lennék szlavhalla kitartására. 😇
Ha jól tudom az jelent meg, hogy súlyos szabálysértés..., ha nem, akkor az egy hiba.
Egyébként nem értem, hogy miért nem nekem írsz közvetlenül, ha problémád van, vagy a rokonodnak vagy ismerősödnek. Tudod jól vagy most már tudjátok, hogy megbeszélhetjük, ha valami problémátok van. 😕 A beszélgetésben amiben részt veszek én is, nem szólítasz meg, csak írsz rólam... Nem értem ezt a negatív hozzáállást, annak ellenére, hogy régi motoros vagy az oldalon.
A kommentet nem idézném.
Kérem, hogy ne csináljunk ebből a kérésből rendszert.
Akkor van itt még tennivaló.
Ki még admin,modi rajtad kívűl? Mert többes számban írtad.
Az unslaved ok nélkül lett kitiltva. Azért,mert enslaved-el eszmecsere volt és a drága doki a nyakamat teszem rá,hogy hozzád ment sírni. Holott ő sem volt az ártatlanabb csoportban. Lenéző volt a szinttel kapcsolatban,mert level 1-es és ha igaza is van akkor lenézi?
Aznap itt az oldalon levő kapcsolat emailre reagált is. Ok nélkül lett ki permázva.
Mielőtt te jössz azzal hogy énis írtam neked én okkal is írtam és figyelmeztettem.
A másik miért nincsenek moderátorok? Vagy van moderátor? Mert többes számban írtad akkor csak kéne lenni nem?
(Csak egy álprofilt látok unslavedtrash néven, a te felhasználóneveddel az email címében)
A több választ majd máskor.
Az tény és való,hogy régebbi tagok jobban tudják ezeket az xxx nevű emberkék szélhámosságát. Érdekes némelyik sztorijuk és ezzel fertőzik meg az újabb tagokat.
A hiányzó válaszok csak röviden, mivel egyértelműek: Két szerkesztője van az oldalnak, így két moderátora. Mert nincsenek, bízunk a közösség józan felének erejében és persze a bejelentés gombban.
Nézd, ezt az ellenéges stílust mellőzd az oldalon. Én próbálok segíteni, meghallgatom a problémád. Megnyugtatásképpen azt is megnézem neked, hogy kit miért tiltottunk ki.
Magyar fejlesztésű játék . Igaz nincs olyan nagy rendszer követelménye, de én szivesen láttnám az oldalon . Szerintem nagyon korrekt kis játék lett .
Meg szerettem volna nézni hogy a korábbi túlélős játékokat összeszedő cikkben a Subnautica benne volt-e, de a cikket egyszerűen keresve - fent a sávba beírva hogy túlélőjátékok, és nulla találat (https://gepigeny.hu/search?q=t%C3%BAl%C3%A9l%C5…t%C3%A9kok).
Vagy csak álmodtam hogy volt ilyen cikk?
És nem, tényleg volt ilyen cikk: https://gepigeny.hu/cikk/a-legjobb-tulelojateko…tekok-2021
Lehet, ha már külön kategóriaként van kezelve vagy kereshetővé tenni őket, vagy akár külön fülön gyűjteni (Hírek és a tesztek között bőven elférne, max a közösség kicsit összehúzza magát :D ) és/vagy más módon ajánlani, ha már ennyi meló volt vele és kipörgött pár nap alatt akkor se tűnjön el végleg...
----
Plusz kellene valami lehetőség ahol lehetne jelezni az oldalon nem szereplő játékokat hogy érdemes lenne felvenni azokat is.
Van/lesz opció egy "poszt" megnyitásánál a főoldalról (vagy akár a poszton belül) a legfrisebb kommenthez való ugráshoz? Az alapból zárt komment láncok ötletesek, de most egyesével kell megnyitnom őket ha a legútobbi egy válasz volt valahova. Túl lehet élni, csak macerás, a júzer meg lusta 😆
Ettől függetlenül nekem bejön az update.
pl: https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…5#c3846286
Spoiler!
Pár nagyobb lélegzetvételű, hosszabb cikknél a letekerés sokadikra már unalmas.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…5#c3842654
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…6#c3842653
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…7#c3842655
Mindenképpen értem az ilyen posztok szükségét, nincs velük semmi bajom, de egyértelműen nem fog semmilyen beszélgetést kezdeményezni, legfeljebb páran ócsárolják, ezek a kommentek meg (jogosan) úgy is törlésre kerülnek.
Én jómagam is jó pár tesztet beküldtem ide, s elég jó fogadtatásban részültek, amin meg is lepődtem, pedig annyira nem erőltettem meg magam.
Ha számodra kevésbé ismert címeket keresel, ott az ajánló, többnyire kap választ a kérdező, feltéve ha jól kérdez 😃
Sajnálom, hogy az ostobák miatt abbahagyták a tesztírásokat. Pedig jó volt őket olvasni.
Másfelől: kismillió leírás van az ismertebb címekről szerte a neten, ismeretlenekről meg minek írnál, hacsak nem a saját szórakoztatásodra...
Régi újságokat meg ne keverjük ide: ott elvben hivatásos újságírók voltak, fizetésért, megvoltak a maguk kiváltságaik is, igaz egy némelyik végig sem játszotta az adott címet cikkírás előtt, de kb ugyanez van ma csak kisebben. Gyorsan megemlíteni a nézettségért és ugrani a következőre.
Hogy ki hogyan vélekedik egy adott játékról arról nem kell fölöslegesen elnyújtott szövegeket pötyögni, lényegre törően pár mondatban meg lehet fogalmazni az adott játék topikján belül.
Warpips
[LINK]
Leértékelve 7,91€ - annyit bőven megér.
https://gepigeny.hu/jatek/titanfall-2
Shop Titans
[LINK]
De lehet bele kellene írni hogy mikrotranzakciós!
Esz szerintem megérne egy misét:
Mk9_Jade: kérni nem lehet kitiltást.
Scorn Face: olvastam, nem szükséges többször kirakni.
Ha úgy érzitek, hogy valaki szemetel, akkor kérem, hogy csak jelentsétek be, a hozzászólásánál található bejelentés gombbal.
Az értelmetlen sértegetést, személyeskedést kérem, hogy kerüljétek.
Android + chrome-on betölt. Milyen rendszert és milyen böngészőt használsz?
Lusta vagyok videót keresni, itt tesztelem neked:
a heti nyerő lottó számokategy videót.Nem tudom mi lehet a gond, esetleg android vagy chrome verzió, vagy valami chrome addon miatt (nem tudom mennyire vannak ilyenek telón).
Vettem egy új laptopot amiben Intel® Core™ i5-1135G7 processzor van. be akartam állítani az eszközöknél az összehasonlításhoz, de a 11. generációt még nem ismeri az oldal, így ezzel együtt az Intel® Iris® Xe IGP-t sem.
Kérdezném, hogy előreláthatólag mikorra várható hogy ez a széria is bekerül, vagy legalábbis hogy be fog-e kerülni.
Küldenél róla screenshot?Nem állítottam be ilyesmit és a jövőbe sem lesz. Én is szeretném tudni mi lehet ez.
Frissítés:
Megvan a hiba. A google "akciózott". Kikapcsoltam.
Ez a fajta agresszív reklám eléggé idegesítő...így is alig látszik a tartalom a sok körbe közbe reklámoktól, még ez is.
Szerk: Telefonon nálam is előjött.