Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólások: 4 065
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
atemi105 avatar
flamina: nem. az ingyenes frissítés egy évig azt jelenti, hogy ha nem frissíted egy éven belül, akkor elvész a lehetőség és most a "lehetőség"en van a lényeg. frissítéssel teljes windowst kapsz, egy év után viszont már nem lehet ingyen frissíteni. ennyi
0
0
0
0
Liptik avatar
Mondjuk a Forza nem jobb az NFS-nél.
Ha Forzazni akarok, akkor ott a NFS, meg a Crew.
Annyi, hogy a király NFS-ekbe csak nappal van vagy csak este, tehát a napszak nem változik.
De majd lesz Xbox One meg PS4 emulator csak várni kell.
Már mobil emulator is van.
Sőt lehet, hogy virtuális gépbe lehet telepíteni konzol op rendszert is.
De konzolt biztos nem fogok venni, mert csúnya a minőség, nincs korlátlan fps, hiányozna a bill + egér, kötelező rá megvenni a játékokat, havidíjas szarság, nem lehet modolni, nincs magyarosítás, csak meghatározott FPSsel ás felbontással lehet játszani, nem lehet tesztre szabni, régi módi, nehéz össze rakni, a kontroller nem az én vezérlőm. Meg még sorolhatnák hátrányokat.
PC-n ott van minden játék, jó lesz Xbox visszafelé kompatibilitás meg PS4 Sony telefonra, de akkor is nekem ez nem érdekel, PC-n ott van minden, SOHA nem fogok váltani csak PC-t másik PC-re ennyi. Csak exl. játékokat meg kell csinálni PC-n és a PC a mennyország. PC mindenek felett, és ezt nem lehet elrontani.

Csak 1 évre lehet frissíteni, utána marad a vásárlás vagy a kalózkodás.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Nekem egy kérdésem lenne, mert még sehol nem találtam egyértelmű választ. Szóval nekem van egy eredeti Windows 8.1 64 bites Pro verzióm, most Én be regisztráltam ugye erre a Windows 10 Updatera, és ugye írja hogy egy évig ingyenes frissíthető Windows 10-re, akkor pl ha Én egy év múlva újra rakom a 8.1-et akkor már nem bírom a 10-esre frissíteni?
0
0
0
0
sudosu avatar
Liptik:
Mivel Xbox One-t csak streamelni tudsz, ezért nyilván kell hozzá a konzol és kontroller. A Microsoft se hülye, ha lehetne PC-n is natívan futtatni játékokat, akkor senki nem venné a konzolját!
0
0
0
0
Liptik avatar
Szerdán itt a Win 10, én már várom, remélem lesz FPS növekedés.
Egy kérdés:
Az is tudd Xbox játékokkal játszani, akinek nincs Xbox One-ja, + Xbox Kontrollere, elég egy Win 10 futtató PC?
0
0
0
0
justilaci avatar
Nos 3 napja lassan fent van windows 10 egész jó eddig 4 frissítés jött és mükszik játékot eddig a diablo 3 próbáltam és nagyon szépen viszi laptopon, a 29-én jövő frissítésre kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Ezt sem tudtam 😲
Anno ezzel a játékkal még a telefonomon játszottam, de abbahagytam mert nem tudtam megszokni az irányítást. Namost... le lehet tölteni gépre is és támogatja az egér + billentyű kombót 😲
[LINK]
Teljesen.."rákattantam" 😆
0
0
0
0
Payphoner avatar
Nekem a 8.1 zene és vírusirtó használata mellet, minden más bezárva kereke 1 GB-ramot eszik. Szerintem ez viszonylag azért elég jó. Nekem egyenlőre biztos h marad a jó öreg 8.1... En szeretem nagyon
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Pontosan nemtom, de elvileg ami a tálcán van windows 10 beszerzése ikon jelezni fogja, hogy elérhető és rákattintva gondolom majd elmagyarázza mi a teendő. Elvileg csak le kell tölteni és kész, meg esetleg kapsz e-mail-t is.
0
0
0
0
winrar avatar
Yep, skype-on keresztül. Dirtywindows lesz a barátom 😜
0
0
0
0
Kneki avatar
És hogy tudom feltelepiteni kapok majd egy e-mail-t vagy mi? 😀
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Elvileg Július 29.-én, de nem mindenki számára lesz elérehető aznap, de sztem pár napon belül mindenkinek elérhető lesz. Lehet, hogy már neked is lelehet majd tölteni jövőhét szerdán.
0
0
0
0
Kneki avatar
Valaki pls írja le mikor jön ki 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
winrar: Skypen keresztül? Azt hogy csinálod? 😆
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
geri0821: Nyugi, nekem is azt írja, hogy akkor fog lejárni 😆 Addigra úgyis kitalálnak rá valamit 😀
0
0
0
0
winrar avatar
De türelmetlenek vagytok 😃
Most az a pár nap mit számít már? Én csinálok magamnak eredeti Win8-at, frissítek Win10-re azt elvileg örök licenc...
0
0
0
0
geri0821 avatar
https://kepfeltoltes.hu/view/150725/427815370N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png most már Január 21 😆
0
0
0
0
justilaci avatar
Type the following command and hit the Enter key:
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Wait for the message box popup that the key is installed.

Now type the following command and press Enter
slmgr /skms kms.xspace.in
Again, wait for the message box.

Finally, enter the following command:
slmgr /ato
After you hit the Enter key, Windows 10 build 10240 will become activated.

nos 1 lépésnél be írod/másolás ha ki írja hogy sikerült akkor mész a 2 lépés-hez ugyanúgy másolás ugyanúgy meg várod míg ki villan hogy sikerült igazából a villanás a lényeg mert ha az villan hogy nem sikerült akkor hiába csinálod de szerintem neked a 2016 januárig bőven elég mert addigra már biztos lesz kms rendes aktiváló ez most csak egy megoldás azoknak akik nem tudják semmivel se aktiválni és mivel ingyenes a win 10 így nem számít illegálisnak a dolog.
0
0
0
0
geri0821 avatar
Hiába írom be ezt: slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms.xspace.in
slmgr /ato
akkor is ezt írja ki : 2016. Január 15. 8:34:07 😆 pedig rendszergazdával inditom😆
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
justilaci: Jaja, megmentetted ezzel az életemet kb 😆 😃 És igen, sikerült 😀 Telljesen aktivált Windows 10 és már le is szedett magának pár frissítést 😀
0
0
0
0
justilaci avatar
cmd admin-nál lehet hivatalossá varázsolni a win 10 et de jó tudni hogy nem csak én tudok róla 😀
de ha jól írod be akkor végtelen idejű aktiválást kapsz én tudom hogy kell 😀

M3ChanicX: csak elintéztük azt a win 10 et 😃 4 óra alatt utorrenten tőlem, aktiválni sikerült cmd admin módszerrel ?
0
0
0
0
geri0821 avatar
CMD rendszergazda indás után ezt be írtam oda : slmgr /xpr azt ezt írja: A Szolgálgatás lejárta: 2016. Január 15. 8:34:07 mitől lehet ez?😃 ötlet?😃 pedig https://account.microsoft.com/ itt azt írja hogy be vagyok lépve😃DD érdekes .. 😆
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Nos, immáron Windows 10 fut a gépen 😀 A felállási idő kicsit hosszab lett mint volt. De eddig stabil, gyors és meg kell mondjam, egész jó. Hibákkal nem nagyon találkoztam még, remélhetőleg nem is fogok. Egy játékot probáltam rajta eddig, a Watch Dogs-ot..egész szépen fut 😀 Tetszik maga a kinézete is. Ezidáig teljesen meg vagyok vele elégedve. Jah és, önmagában nálam 1.4GB ramot eszik ha nem csinálok vele semmit.
0
0
0
0
Bronson avatar
minek? átlagfelhasználó pro meg ultimate között úgysem tesz különbséget...
0
0
0
0
deadly_cross avatar
Nincs ultimate a win 10 bol?
0
0
0
0
Bronson avatar
nekem speciel nem bootol gyorsabban mint a win7... ezt már a win8-tól is észrevettem, mindenki mondta milyen gyorsan már az asztalon vagy blablabla... igen ám, csak egy dolog az asztalon lenni és másik dolog használható állapotban tudni... ssd miatt itt ugye nem nagy időről beszélünk, de nálam nem hozott javulást, de ez nyilván hardverfüggő is...
0
0
0
0
winrar avatar
Win7-hez képest igen, WIn8.1-hez képest kevésbé. Én kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Sokat gondolkodtam hogy erdemes lesz a frissíteni de én még várok. Megnézném én azt hogy valójában mivel gyorsabb. Mert hiába 600x gyorsabb meg 400x gyorsabban elindul meg stb. Én ebbe nem hiszek. Szerintetek lesz teljesítménybeli változás ?
0
0
0
0
Liptik avatar
4 nap, el sem hiszem , és Windwos 10.
Laptopot biztos fogom updatelni, mert a win 8.1 nem tetszik.
0
0
0
0
danee23 avatar
Most jelenleg nem lehet, mert nagyon megnőtt a jelentkezések száma igy 29-e felé! Szóval ha eddig nem jelentkeztél az inszájderba most késő hogy kapj 29-e előtt serialt. Attol még szedhetsz akárhonnan egy sima aktiváló nélküli verziót(a microsofttól is ezt kapnád) és utána kitalálni hogy aktiváld!
0
0
0
0
Subaru avatar
valaki meg tudná mondani, hogy kell az eredetit letölteni a microsoft oldalról? mert nem igen jöttem rá Spoiler!
aktiválóssal pedig cpu minert kapok úgyhogy az nem megy
0
0
0
0
no avatar
Az hogyha vennénk ebbe a régi gépbe egy vga-t olyat nem tudnék belevenni ami elviszi ezeket a játékokat, és akkor 2 vga-t kéne vennem mert az új géphez is kéne ugye. Ezért írtam hogy még a heroes 7 az eldöcögne valahogy, csakhogy 64 bit kell neki amit ezzel az operendszerrel ki tudnám pipáltatni.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Mi az elonye annak ha bekapcsolom az insider buildeket? lesznek ujitasok letoltve vagy marad minden a regi a lathatalan aprosagokon kivul?
0
0
0
0
justilaci avatar
még jó hogy meg szereztem titkos helyről és ki írtam dvd re gép indításnál bootolható egyböl install csak kicsit szomorúan hagytam ott a win 8.1 pro-t de mindegy van most helyette 10 pro az aktiválással küzdenem kellet mert semmi progit nem találtam rá ami működne de találtam egy egyszerű szöveget amit a command prompt (admin) be kell írni és már sikerült is az aktiválás most kapom naponta a frissítéseket és egyre jobb a működés,ha valakinek kell aktiválásban segíteni írjon rám bátran csak annyit kell csinálni hogy el kell indítani a command prompt (admin) és ott be írni a titkos parancsokat és aktiválva lesz. (angol verziós a win 10 64x pro-m)

(egyetlen negatív élményem eddig a win 10 el hogy mpc-hc videó lejátszó néha filmezés közben zöld kockák burkolják be a képernyőt,hang van de kép nincs de ha valaki filmezni szeretne akkor a (vlc playert) ajánlom legalább is nálam tökéletesen mennek a videók: movie,hentai,anime,music mindegyiket próbáltam és jó).
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Valahogyan még be lehet szerezni a Windows 10-et? Mert az Insider dolog már nem működik, legalábbis nem engedi letölteni :/ Egyéb más megoldás van?
0
0
0
0
Subaru avatar
melyik win10et érdemes felrakni? Home, Professional vagy Enterprise?
0
0
0
0
Bronson avatar
most ennek nincs köze a dologhoz szerintem... ami nincs optimalizálva, azt nem fogja elvinni semmi sem (arkham knight pl)
0
0
0
0
no avatar
És ezeket az optimalizátlan játékokat is viszi?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
+1 150 ből simán kijön egy tökéletes gép.
30k egy 4 magos i5, 10k 2x4gb ram, 15k egy alaplap 1155 ös alaplap, 45 000ft 7950vga, 10-12k ft egy jó 500w os táp. Alig kellett 100 000 fölé menni és máris a mai létező összes játékot lehet highon vinni, nem kell ide mindenből a legdrágább csak mert mondjuk tud 20 féle felesleges funkciót.
0
0
0
0
Bronson avatar
használtan 150-ből olyan gépet raksz össze hogy csak lesel... 😜 de még 150-200-ból is össze lehet rakni olyat újan, ami kompromisszumokkal, de alkalmas játékra! 400-ból már felső/középkategóriás gépet raksz össze.
0
0
0
0
no avatar
Igen tudom hogy fos kártya, de a játékokhoz mindent ki kell vágni a francba és komplett gépet vennem, ami 400 ezer alatt nem is jönnék ki, nekem csak a heroes 7 miatt kéne, mivel az még valahogy eldöcögne, más meg szóba se jöhet, esetleg még a the crew.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Nem lesz gond vele 😀

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
M3Chanix : újabb géped van, fel birod már rakni, idővel majd lesznek hozzá dedikált driverek, de addig magától is felteszi a rendszer amire szüksége van... win 8.1 driverek is játszanak, hangkártyámhoz csak augusztusban érkezik a win 10 driver, de tudom használni win8.1-es driverrel... akinek régi gépe van, ott már nem biztos hogy lesz...
0
0
0
0
davidfox31 avatar
Jól kicsesztek az olyanokkal akinek olyan procija van mint nekem, mert fel akartam tenni a win 10 10240-et de nem indult el a telepitő próbáltam már mindegy hogy de sehogy se indult,csak akkor indult el ha az egyik magot a procin kikapcsolom, viszont ha telepítés után bekapcsolom akkor továbbra se fog bebootolni a rendszer....
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Szívesen leszedném, felraknám csak az alaplaphoz még nincsenek driverek :/
Szóóval még várok vele.
0
0
0
0
Thomaz avatar
bizony bizony. ha játékokra akarod használni felesleges erre a kártyára a win 10 hiszen az már directx12-t is képes használni a tiéd meg csak 10.1-es, ami bőven a vista-hoz megfelelne. Na meg hát nem is beszélve a vga-illesztőprogramjáról.
0
0
0
0
no avatar
A videókártyát ki kéne cserélni?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció