Playstation 4 (PS4)

Szerző: MoRT2165, 2013. February 21., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólások: 922
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
ja ok elírtam 😃 nálunk még kora reggel van 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Konzolt? Vettél még egy PS4-et?

Nem kontrollert vettél még egyet?
0
0
0
0
no avatar
Hali😀én sík hülye vagyok vagy nem tudom de vettem még egy kontrollert a ps4-m hez de nem müködik a kettő együtt van játék amit 4 lehetne játszani de csak az egyik kontrollert látja!!Ötlet??
0
0
0
0
Ajax avatar
Úgy tudom az NFS: Rivals nem tartalmaz osztott képernyős módot, szóval csak neten (2 PS4-gyel) tudtok együtt játszani. De nem garantálom, hogy így van, nincs PS4-em, viszont én úgy tudom, hogy nem lehet vele ketten játszani. Keress a játékban Split Screen opciót, ha ilyen nincs, akkor valszeg nem tudtuk együtt játszani.
0
0
0
0
no avatar
köszi szépen 😀 és nem tudod a nfs rivális engedi a két játékost?az a baj hogy angol nyelvű a menüje a gépemnek és lövésem sincs hogy sok minden mire való
0
0
0
0
Ajax avatar
spider83: Veszel hozzá egy kontrollert (egyet alapból adnak már a géphez), így lesz 2, bedugod mindkettőt a gépbe és mehet a game. Persze csak akkor ha a játékban van erre lehetőség.

UI: Nem is kell bedugnod őket a gépbe, mert vezeték nélküliek. 😀 Persze néha be kell őket feltölteni, de azt nem játék közbe ajánlatos.
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna segíteni?ps4-en két játékos hogyan tud játszani?tudom hülye kérdés de kezdő vagyok ami a konzolokat illeti
0
0
0
0
Colonir avatar
spider83: nem lehet
youareinmyh.: nem
0
0
0
0
no avatar
hali van itt valaki aki ps4-et használ?napokban vettem egyet és érdekelne lehet e iso fájlt kí írni és futtatni?
0
0
0
0
youareinhypnosis avatar
Olvastam azt hogy a GTA V ps4-re csak jövőre adják ki ez igaz?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Igazatok lehet haverom is ezt mondja,meggondolom, csak most eladom napokon belül az Xbox-ot, így konzol nélkül maradok 😃 mert 180€ azaz olyan 55 Ezer ft ért adom el, és kb még ennyit "220" eurot kellene fizetnem a ps4-re szóval ha azt nézzük 67 ezer ft-ért vennék most PS4-et (Ez a "The Last of Us: Remastered"-et nem hallottam hogy jön most juniba,Ps3-mon a régit nagyon dicsérték, meg néztem nekem is tetszett volna ha lett volna ps3-am, szóval jó ez a játék is, és Ajax jó hogy így leírtad mi mikor jön mi lesz mikor kint kösz még1x arra is gondoltam hogy várok a Watch Dogs-ig mert talán nem lesz rossz játék, de igazából nem tudom,jobban szeretnék olyan játékot hozzá amin inkább a multira van kihegyezve,nem tudom mert nem nagyon követem ezt a Watch Dogs-ot hogy mi van vele milyen lesz a Multija,majd alszok még rá párat, utána meg ha jönnek a játékok akkor megyek és megveszem őket 😃 És majd el felejtettem a PS4-et részlet re venném 2x 110€ szal így még lazább lenne a vétel + ugye 1 játék mellé az olyan 50-60€
0
0
0
0
Ajax avatar
bukta2: Te magad mondod, hogy kevés a játék, akkor minek akarod most megvenni? Várj vele, hátha olcsóbb lesz később, hátha több játék lesz rá, és hátha azok is olcsóbbak lesznek. PS4-et akarsz venni, de igazából fogalmad sincs, hogy mivel játssz rajta, így pedig szerintem értelmetlen megvenni, mert csak porosodna hónapokig. De ha tényleg annyira megakarod venni mostanában (aminek - ismételten elmondom - sok értelme nincs), akkor ezeket a játékokat tudom ajánlani:
Metal Gear Solid V Ground Zeroes (megjelent)
Watch Dogs (május 27-én jelenik meg, de ez ugye jön PC-re is)
The Last of Us: Remastered (június 20-án jelenik meg)
Tomb Raider - Definitive Edition (megjelent, minden DLC-t tartalmaz)
InFamous: Second Son (megjelent)
Nagyjából ennyi egyelőre. Ez mind TPS játék, kivéve az InFamous. De ősszel jön még pár játék, pl.: The Order 1886, Mad Max, Destiny (bár ez FPS, de nagyon király lesz és nem is jön PC-re), és persze ez a lista bővíthető több játékkal, de azok PC-re is jönnek. Nem tudom mennyire akarsz áttérni PS4-re, ha teljesen, akkor még ezeket is várhatod rá: AC: Unity, az említett The Division, ott van még a The Evil Within, autós játékokból pedig a The Crew és a Driveclub amik jók lesznek. Na így ennyi egyelőre. De még mindig azt mondom, hogy halaszd későbbre a PS4 vásárlást, mondjuk jövő ilyenkorra.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én a te helyedben még várnék a konzolvásárlással. Még alig jöttek ki pár hónapja, az ár a plafonon, a játékok száma a béka s*gge alatt. Szerintem még várj vele, míg lejjebb megy az ára, s lesz rá valami értelmes exkluzív cím.

De ha mégis megveszed, akkor talán az Infamous Second Son lehet egy jó választás. Nagyon mást nem találtam. Esetleg a Killzone Shadow Fall, bár az meg fps játék, s olyat nem szeretnél.
0
0
0
0
bukta2 avatar
PS4 vásárlás előtt állok, melyik játékot ajánljátok mellé? külsőnézetes lövölde jöhet de FPS-eket egyenlőre mellőzöm,lehetőleg akinek van PS4-érdekelne pár vélemény! Amazonon nézelődök játékok terén mivel németben élek, tehát 2-3 nap alatt itt is az adott játék,Leginkább ilyen "Tom Clancy's The Division" jellegű külső nézetes játékok érdekelnének,persze ez még majd csak 2014 végén jön a masinára,szóval ezzel nem tudom megrendelni :/ de még kevés a játék az új konzolokra, de sebaj majd jönnek itt az évben a jobbnál jobbak,Remote Play miatt Biztos vétel a Ps4 szal nem megyek át Xbox-ra,
Előre is kösz a válaszokat!
0
0
0
0
no avatar
"kérdés" segitsetek nekem egy olyan kérdésem lennie,hogy valaki játszik COD: Ghosts a PS3 online valakivel COD: Ghosts a PS4.. Lehetséges?
0
0
0
0
no avatar
Aki már megkapta mi a vélemény-e a ps4-ről?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Német oldalon nem tudná megkérdezni, mivel az még csak adatbázis. Oda nem lehet írni kommentet, s nincs fórumrendszere.

Viszont azt tényleg odaírhatta volna a kérdésébe, hogy hol lakik. S akkor nem lett volna itt félreértés.
0
0
0
0
Ajax avatar
bukta2: Már ne is haragudj, de ez egy magyar oldal, ha ilyen segítséget kérsz, akkor nem ártana oda írni, hogy nem épp Magyarországon laksz... igen ott van a profilodon, de szerinted nekem az volt az első,hogy utánad nézzek, hogy merre laksz? Ha segítséget kérsz akkor fejtsd már ki a kérdésed bővebben! Tessék itt a német gépigény oldal, tedd fel itt a kérdésed: http://systemanforderungen.com/
Persze, majd mi Magyarországról válaszolunk neked, hogy Németországban mi a helyzet a PS4-gyel. Ha az emberi hülyeség fájna... Egyébként csak hogy örülj és szebb legyen a napod, 1 perc elteltével az amazon.de oldalon meg is találtam a választ a kérdésedre. Olvasd el az amazon.de oldalon a PS4 adatlapján a "Produktbeschreibung" elejét és rá jössz a rejtélyre. Ebből látszik, hogy egy kis erőfeszítést nem tettél meg, hogy utána járj a dolognak.
0
0
0
0
bukta2 avatar
te "Ajax" nézd már meg hogy hol élek mielőtt hülyeségeket írsz 😉 ki beszélt itt Magyarországról? 1 zsebkendőt nem vennék M.O.-on... nem hogy konzolt 😃
És az "amazon.de" -n néztem ami nem 1 kis "Semmicske" oldal 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
Ajax: Azért zárójelbe odaírhattad volna, hogy magánszemélyektől lehet venni xbox one-t, igaz ők is Amerikából vagy honnan a francból hozhatták be. 😀 (és ezt most nem kötekedésként vagy kioktatásként írtam)
0
0
0
0
Ajax avatar
orodreath: Én jól tudom hogy működnek ezek a dolgok, de itt szó nem volt erről. Én azt írtam, hogy Magyarországon nem kapható az Xbox One, erre te meg mondod, hogy ez nem igaz, és félreinformált vagyok. Erre elmondom megint, hogy Magyarországon akkor sem kapható, te pedig azzal jössz, hogy külföldön olcsóbb. Jól tudom én ezt, de most ez hogy a francba jön ide? Arról volt szó, hogy Magyarországon kapható vagy sem, nem pedig arról, hogy hol az olcsóbb. Beszéltünk valamiről, aztán pedig gyakorlatilag elkezdtél teljesen másról beszélni...

Az árakról egyébként nem az eladók döntenek. A PS4 árazásáról természetesen a Sony döntött. A Sonynak van magyarországi cége, aminek van főnöke, így az árat megbeszélték, hogy mennyi lesz, és ennyi lett. A boltok nyilván nem fogják olcsóbban árulni, mert nekik csak veszteség származna belőle, ha olcsóbban árulnák, mint amennyiért ők megvették a Sonytól. Egyébként valószínűleg a fontból került átváltásra a forint ára, mert a PS4 350 fontba kerül, ami 127-128 ezer forintnak felel meg. Persze jobb lenne, ha mondjuk a 400 dolláros árért árulnák itt is, de hát ez van. A lényeg, hogy erről nem az eladók tehetnek. Utána lehet nézni mért ilyen drága sok minden nálunk, én már régebben megtettem, de elfelejtettem. 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
Ennyi. Kár, hogy nem értem, hogy is van ez.
0
0
0
0
Bukta avatar
orodreath: igazad van a MO. országi árak nagyon nagyok. És abban is hogy rendelni is jobb külföldről(mondjuk nem mindig), mert egyik osztálytársam apja amazonon vett valamilyen kábelt telóhoz és 2 vagy 3 napon belül már meg is jött, nekünk meg egy rohadt táp a laptopba nem jött meg 1 héten belül, pedig nem használtan vettük!
0
0
0
0
Ajax avatar
Az egy dolog, hogy van olyan ember akinek van Xbox One-ja, de biztos nem Magyarországon vette. Itt még nem kapható... Nyugodtan meg is kérdezheted akár a Microsofttól twitteren, vagy akárhol. Magyarországon nem kapható, ez tény. Az már telesen más, hogy valaki külföldről megrendelte és Magyarországon használja.
0
0
0
0
Ajax avatar
Xbox One? Kíváncsi vagyok hol látsz te Xbox One-t... Magyarországon az Xbox One nem jelent meg, és egyelőre még megjelenési dátuma sincs. A PS4 december 13-án jelent meg Magyarországon, de baromi sokan rendelték elő, így csak az juthatott hozzá ekkora, aki legalább napokkal előtte megrendelte, minden üzlet kifogyott már a konzol megjelenése napján. Utánpótlás 2013-ban már nem érkezett, mert jöttek az ünnepek, majd hamarosan érkeznek az újabb szállítmányok az üzletekbe. De megrendelni már minden boltban megtudod... nem tudom hol nézed te, de biztos nagyon értelmes oldal lehet, ha nem lehet rendelni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
most mi a fene van a ps4-el? Már elnézést de kint van már? xbox one-t látok mindenhol Ps4-et is de web-es oldalakon csak az xbox-ot lehet rendelni ps4-nél még megjelenési dátumot sem látok valószínű kint van már mert Media Markt ba is láttam de azért megkell már kérdeznem h akkor miért nem látom h lehetne rendelni? 😃
0
0
0
0
Ajax avatar
Nem csak otthonról működik. A lényeg, hogy bekapcsolva legyen a PS4 és legyen egy gyors net, mind otthon, mind pedig ahol épp vagy a PS Vitával.
A monitoros dologgal csupán az a gond, hogy sokba nem megy HDMI kábel, személy szerint az enyémbe sem. És őszintén szólva nem is lenne kedvem mindig cipelgetni a PS4-et, hogy ha valaki TV-t néz, aztán meg vissza ha abba hagyta.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Tudtommal csak helyi hálozaton működik a dolog,szal csak otthon tudod "rástreamelni".A második fele amit mondtál az ok de valószínű h ha nincs is TV a szobádba akkor monitorra rászúrod HDMI-n.
0
0
0
0
Ajax avatar
Davezorrr: Pont ez a lényege, hogy ha nem vagy otthon, akkor is játszhatsz PS Vitán a PS4-es játékaiddal...
De olyan is lehet, hogy mondjuk valaki otthon néz egy filmet a TV-n, te pedig pont játszani szeretnél, akkor ott a PS Vita, azon nyugodtan megteheted úgy, hogy közbe más meg nézi a TV-t.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
tuti lesz pedig...hisz mennyire reklámozták ezt a "fícsőrt" h ps vita-n látod a játékot és játszhatod is rajta...mondjuk nem tudom h mi értelme amikor otthon vagy de ok 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Azt hogy kb 1 hónapja kijelentette a Sony vezérigazgatója hogy ez csak pletyka és nem is terveznek a közeljövőbe ilyen csomagot, akkor most mi van? 😀
0
0
0
0
Ajax avatar
sachme: Jó, ha nem annyiba fog kerülni mint ha külön megvennénk a PS4-et és a PS Vitát. 😃
0
0
0
0
sachme avatar
Ehez mit szóltok ? 😃
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
bocsánat lehet hogy marhaságot kérdezek de a playstation 4-et szeretnék venni de nem nagyon értek hozzá. a játékot fel kell telepíteni vagy berakod a CD és már megy???? ah fell kell telepíteni akkor kell hozzá internet???? mindegy hogy WI-FI vagy vezetékes????
0
0
0
0
sachme avatar
Ja, értem. 😀 Amúgy most meg miaz hogy a ps4-nek van RLOD-je? Ez most komoly? Na nemár...
0
0
0
0
bukta2 avatar
mindjárt itt a nov 29.-e : DDDDDDDDDDDDDD
0
0
0
0
Ajax avatar
sachme: Nem. Ezt csak az ilyen gamer magazinok, meg a nagy videósok kapják, akikről tudják, hogy akár több milliós nézettséggel rendelkeznek, így a véleményük számít. Neki teljesen ingyen volt az egész pack, ezért jó ilyen videósnak lenni.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ilyenkor fáj a szívem 😞 h nincs rá pénzem megvenni de ha lesz sztem egyből veszek 😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
a free to play-s planetside 2 is elég lenne nekem 😃 csak kéne hozzá ps4 😆
0
0
0
0
Ajax avatar
Biztos jönni fog pár játék még a jelenlegi generációs konzolokra, de már most jó pár olyan játék van ami csak next-gen konzolokra készül (Witcher 3, The Crew, Cyberpunk 2077, The Division, TES: Online és stb).
0
0
0
0
Davezorrr avatar
bukta2:Jó de azért ne gondold h AAA+ címeket kifogják adni 2016-ig.Max 2évig és még sokat mondok ha kiadják az új játékokat visszabutítva.Abból is kiindulva h mindegyik cég azt mondja h sokkal könnyebb újgenerációra írni játékot.Remélem Watch Dogs-t nem fogják visszamondani ps3-ról..azt még szeretném kipróbálni konzol csere nélkül.Gépet meg nem építek már rá mert egy fél évre újíthatom is fel.
0
0
0
0
bukta2 avatar
valami konzolos oldalon olvastam nemrég hogy valami vezérigazgató nyilatkozta hogy a ps3-at és az xbox 360-at 2016 ig még támogatni fogják játékokkal, szval, igen még érdemes beruházni a jelenlegi konzolokra!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
dani0903: LOL de akkor miért xbox-t akarsz venni ? ps3-n sokkal több és jobb exklúzív cím van mint xboxon.
0
0
0
0
dani0903 avatar
Tiszteletem! amíg az xbox 360 és ps3 szériák mentek inkább, mindig is xbox párti voltam, de az új generációs konzolnál jobban tetszik a PS4! Szeretnék majd mindenféleképpen venni, de nem most, mivel elég drága! Viszont az lenne a kérdésem, hogy megéri még most venni esetleg egy xbox 360 gépet? Elég olcsón lehet kapni, csak nálam nagyon fontos, hogy szeretem a modern játékokat, és például sok játéknál új motor lesz a PS4 és az Xbox One alatt! Szerintetek érdemes venni 1-2 évre még xboxot, amíg kicsit lejjebb megy a PS4 ára? Mert rengeteg olyan játék van, amit szeretek, csak sajna PC-re nem adják ki!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
mázlista...én is killzoneal venném.
0
0
0
0
no avatar
sachme En is romaniaban elek s tenyleg november 29 😆 pacsi😜
0
0
0
0
sachme avatar
Én Romániában élek 😆 Úgyhogy itt 29.-e 😜 Játékot persze hogy akarok venni, csak akkor nem lessz rá pénzem egyből játékra is, csak ps4-re. 😀 Csak sajnos, hogy itt nincs Killzone-os edition. 😕
0
0
0
0
Fisher avatar
sachme: Írd be google-ba: "PS4 magyar megjelenés" és december 13-at fogsz minden gamer oldalon látni. Ja és nézd meg a boltokat, hogy mit adtak meg megjelenési dátumnak... 😀 Európában valóban november 29-én jelenik meg, de Magyarországon akkor is késni fog 2 hetet.
Vannak PS4 csomagok, amikben van 1 játék is. Ez bár drágább mint ha csak simán egy PS4-et vennél, de olcsóbb, mint ha külön megvennéd a PS4-et, és hozzá az adott játékot, tehát ez valamennyire megéri. Ha nem akarsz venni játékot, akkor meg ne is vegyél PS4-et, feltörni nem fogják egy hamar az biztos. PS Plus tagságot pedig mindenképp vegyél majd, ha még nincs, mert az egy kihagyhatatlan szolgáltatás.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció