header
Farming Simulator 25
Farming Simulator 25 cover
Megjelenés: 2024. November 12.
Műfaj: Szimuláció
Fejlesztő: Giants Software
Kiadó: Giants Software

Farming Simulator 25 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-6400, AMD Ryzen 5 1400 or better
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, AMD Radeon RX 470 graphics card or better (min 3GB VRAM, DX12 support)
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 64bit
STO:
45 GB available space
Hang:
Sound card
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-10700, AMD Ryzen 5 1500X or better
RAM:
12 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce RTX 2070, AMD Radeon RX 5700 XT, Intel Arc A750 graphics card or better (min 8GB VRAM, DX12 support)
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 64bit
STO:
45 GB available space
Hang:
Sound card
NET:
Broadband Internet connection
NOTE: These system requirements can' cover all possible system configurations so issues could occur that avoid or influence the functionality in some cases.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
WitchBrookno coverStarpoint Gemini 3Memory of a Broken DimensionPC Building SimulatorAnno 1800
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kovb677 avatar
Nem rossz igény de én elvagyok azzal amit epicen ingyen adtak.
0
0
0
0
Liptik avatar
Na ezt is évente kiadni nagyon jó üzlet politika.
0
1
0
1
💬 4
Viktorinho avatar
@Liptik: fs22 2021 novemberében jelent meg,ez idén novemberben fog,szóval szerintem az 3 év. :D
0
0
0
0
Torba10 avatar
@Liptik: Legközelebb nézz utána, mielőtt hülyeségeket írsz.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Liptik: Egyébként nem évente adnak ki új részt. :D Az is jó üzlet politika, hogy te állandóan minden népszerű játéknál írsz valami egysoros hülyeséget, ami sokszor nem fedi a valóságot. :D
[LINK]
De hát te ehhez is lusta vagy, hogy utánanézz.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Liptik: 3 évente fogják kiadni, előtte 2 volt, csak a Covidnál ez megborult, ezért is nem FS 24 vagy FS 26 a neve, hanem FS 25, következő tehát nagyon valószínű majd az FS 28 lesz.
0
0
0
0
MAXIMUMGAME_UHD avatar
Törölt hozzászólás
0
2
0
0
💬 10
MrPAYER avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: Örülök, hogy neked stabil, gondolom ez azért van mert a géped a stabil. Ha nekünk is stabil gépünk lenne mint neked akkor stabilabban futna a játék.

Spoiler!
Édes fas*om 😂😂
1
1
0
0
no avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: mindenki is örül hogy stabilan megy neked mivel stabil a pc-d es stabilan tartja azt a qrva 30 fps-t 720 p -ben stabil gyerek xDDD irni tanulj meg ha lesz egy kis stabil idöd ;)
0
0
0
0
MAXIMUMGAME_UHD avatar
@FightforWin94: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: Bro,itt nem azzal van a baj hogyan fut a gépeden,de még a google se tudja értelmezni mit írsz. Ragozással nálad lenni kicsi problemo. Direkt írtam így,hogy megértsd. Ja és nekem is stabilan fut a játék,pedig gyengébb gépem van mint neked vagy a többieknek.
1
0
0
0
MAXIMUMGAME_UHD avatar
@Viktorinho: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
dontmistace avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: Builder?
0
0
0
0
MAXIMUMGAME_UHD avatar
@dontmistace: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
dontmistace avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: Távozz az oldalról.
0
0
0
0
MAXIMUMGAME_UHD avatar
@Viktorinho: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
dontmistace avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: Távozz az oldalról.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: Látom neked a szövegértéssel is van baj. Na mindegy.
0
0
0
0
MAXIMUMGAME_UHD avatar
@Viktorinho: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: Nem leszólás, de hiába Szlovákiába lakik Viktorinho, akkor is jobb a helyesírása mint neked. Neked Magyarország van kiírva mégis az ő írása sokkal helyesebb mint a te írásod.
De hogy mást is írjak, i5 12600, mellette 4x8GB RAM tehát 32 GB és RTX3070-el is simán fut a játék. Ugye a 12600 az 6 mag 12 szálas, és abból is jó ha 4-et aktívan használt mikor még azzal a processzorral játszottam. Ugyanis építettem egy másodlagos gépet és a fő gép kapott egy i5 13600K processzort a 12600 meg ment a másodlagosba.
0
0
0
0
no avatar
@MAXIMUMGAME_UHD: akkor latom nem sikerült stabilan megtanulni irni :)
0
0
0
0
MAXIMUMGAME_UHD avatar
@FightforWin94: Csak kérdezem hogy neked kéne meg tanulni írni. Neked írásban van hiba nézd meg latom ezt írtad ( helyesen így van hogy látom ) tessék viszont én is tudok ***.
0
1
0
0
MrPAYER avatar
Ez az új motor, nem új motor kérdés nem csak a grafika és a feauture-ök miatt érdekes. Már a 22 is instabil, a 2008-as pillérek nem bírják a végtelenségig, hogy építkezzenek rá. Ott is törölgetni kell a shader cache-t rendszeresen, hogy ne egy lagfestbe menjen át a játék, a shader betöltések miatt a napi első indításnál 5 percig akad a játék mint állat.... és utána is képes berecenni, mindezt egy akármilyen high end PC-n is.

Most a 25-el erre az egészre tesznek még egy lapáttal. Érkeznek a volumetrikus effektek, mint pl. a köd, por, sunray... megnövelt árnyék látótáv, jelentősen sűrűbb vegetáció. Szebb lesz a játék tagadhatatlanul, de vajon milyen áron? Annyival nem lesz szebb mintha teljesen új motort kapott volna, viszont még a 22-nél is sokkal gyatrábban fog futni ezt megmondom előre.

PC sebességtől függetlenül én azt mondom várjatok az előrendeléssel. Nézzük meg mennyire lesz stabil a játék, mennyit kell mókolni vele és milyen gyakran, hogy egy viszonylag konzisztens teljesítményt tudjon. Így is nevetségesnek tartom, hogy 50 EUR játékkal akármennyit is szívni kell majd, hogy normálisan fusson. Ugyanúgy nem lesz natívan támogatva a 60 Hz feletti frissítés, a 22 előtt is fél napot ültem, hogy beletudjam erőszakolni a motorba, hogy légyszíves használja már ki a 170Hz kijelzőmet.

Magáról a játékról nem tudok mit mondani, tetszik ez a rizs, ázsiai térkép, új lehetőségek cuccok.... de ezt az egészet beárnyékolja ez az engine kérdés, mert látom előre, hogy irgalmatlan sz*pás lesz megint vele és még azután se fog úgy futni ahogy elvárnám, mert képtelen a kőkarszaki motor bármilyen módon skálázódni az újabb technológiákkal. Az, hogy a gépigény viszonylag nagyot nőtt a 22-höz képest jó jel is lehetne akár, hogy végre tényleg lesz értelmes látvány, fizika stb. de itt sanszos, hogy nem ez a helyzet, csak simán úgy fog viselkedni a játék, mintha fognád az FS 19-et és beletömködnél 100 modot, aminek minden darabját más ember írt egymástól függetlenül és emiatt ugye ebben az összeállításban soha senki nem csinált egy végső tesztet, hogy hol vannak a perf. tweak-ek ahol a kód összeakad vagy szimplán alapból szar.
3
0
0
0
💬 5
reszler112233 avatar
@MrPAYER: Én sem vagyok hajlandó kiadni 50 eurót érte. Még a 22-őt se vettem meg mert annyi újítást nem hozott hogy a 19 után megvegyem. Igaz az alapjátékot az Epic jóvoltából behúztam ha már ingyenesen be lehetett szerezni, de nem sokat játszottam még vele.
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Teljesen egyetértek veled. A 19-hez képest sem lesz szerintem szebb a játék. Amúgy is szebb a 19 szerintem, mint a 22. Plusz módokkal ugyanazt kihozom belőle, mintha a 22-vel játszanék. Kíváncsi leszek azért rá, de nem lesznek nagy elvárásaim. Ha ingyen lesz ez is, nyilván behúzom, de amúgy felejtős. Pure Farming 2018 messze jobb motorral rendelkezik szerintem. Remélem, hogy a következő, ami a 25 után lesz, már teljesen új alapokról indul.
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@MrPAYER: Ez így van sajnos :(
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Sokkal jobb lenne ha az ETS meg az ATS kiadója az SCS Software csinálná. Tuti sokkal jobbat tudnának csinálni, mint a Giants.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@gyudani1996: Ez kb olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy attól, mert te jól csinálsz töltött káposztát, akkor biztos tudsz jó dobostortát is. Ők nem azért csinálják így, mert így megy (vagy nem 100%-ban legalábbis), hanem azért mert nem kell több.
0
0
0
0
no avatar
Hát nagyon kíváncsi leszek rá. De mérges vagyok, hogy még mindig nem fog teljesen új motort kapni a játék.
Grafikailag is sokkal jobbat ki lehetne hozni egy új, modern motorral. És stabilabb is lenne. Persze ha jól meg van csinálva. Remélem egyszer megérem.
Ettől függetlenül biztos nagyon jó játék lesz. És remélem, hogy nagyon sok plusz dolog kerül bele, és még részletesebb lesz ez is meg majd a következő is.
1
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@gyudani1996: Én is ezt gondolom, sajnos valószínű, hogy nagyon rosszul fog futni stb. ha sok minden lesz letéve, ide már tényleg új motor kellene, mert ez így nagyon necces, arról nem is beszélve, hogy rengeteg limitáció is hátráltatja őket. Továbbá nem akarnak feljebb törni, nincs miért mondjuk, pedig egy jármű fizika update elférne, egy biztos: modderektől fognak kunyizni dolgokat továbbra is és a legutóbbi 1-2 éves infók alapján most már 3 évente jön FS, szóval jó pár évet még várnunk kell a csodákra, kérdés egy Unreal Engine 5-6 jó lenne-e. Sokáig tartotta a remény magát, hogy lesz Snowrunner engine az azonos kiadó miatt, de most már úgy látszik maguknak adják ki, így full bukta az egész cucc!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Hát majd csak rájönnek, hogy ez már kevés lesz. Főleg ennyi pénzért. A Pure Farming 2018 szerintem sokkal jobb. Hangulatosabb. Grafikailag most már nem jobb, de amikir megjelent, sokkal szebb volt. Csak sajnos azt is hamar elengedték. Nincs benne sok eszköz. Bár úgy sem használja az ember mindet. Hát ez van. Én maradok annál. Én szerintem sokkal jobb.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@gyudani1996: Nyilván jobb játék lesz, mint a 22, mindig jobb az új, de rájönni nem fognak, előbb utóbb megveszik annyian, hogy megéri nekik úgy vélem és onnantól sínen vannak, csak egy új gyártó tudná őket megszorítani, de ahhoz legalább élményben többet tudó játékot kellene úgy csinálni, hogy ha bár nem is néz ki úgy (bár ma már akár hasonlóan jól is tudna kinézni egy új játék), de legalább élményt többet adjon, mert élethűbb, vagy addig nem látott újdonságok vannak benne stb. nagyon nehéz dolog ez, de jó lenne egy indie játék gyártó cég, bár sajnos réteg játék ez az egész, de talán most igazán megérné megnézni, igaz én könnyen beszélek, nem az én pénzem menne fejlesztésre.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció