Filmhírek

Szerző: Nogitsune, 2013. December 01., téma
Fórum » Film, sorozat
Ide jöhet minden ami filmekkel kapcsolatos, első képek, bemutatók, berendelés, vagy bármi ami filmekhez kapcsolható. Ki is lehet beszélni ezeket.
Hozzászólások: 826
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nogitsune avatar
ACsodalatosPokember: Nekem ez a felállítás nagyon bejött, és örvendek, hogy a Marvel egy ilyennel is bepróbálkozott. Ami szintén sikeres lett, a közeljövőben még biztos fogunk látni ilyen stílussal felvértezett alkotásokat. Sokat nem is kell várni, mert még tervben is van pár sorozat.

A lentebb bemásolt kiszivárgott anyag ébresztett rá, hogy nem várhatom nagy reményekkel, csalódhatok is. Míg nem láttam azt a videót addig csak remény élt bennem a produkcióval kapcsolatban, de miután láttam, megszületett a kétely is. Abban bizakodom, hogy csak a videóban csalódok, és a teljes anyagban nem.
Nem várok Schindler listája szintű drámát, csak egy olyan produkciót ami elfeledteti az emberekkel azt a kialakult véleményt miszerint, játékból nem lehet -igényes- filmet csinálni. Remélhetőleg általa elindul egy éra, amiben a játékok is olyan szintű alapot fognak biztosítani Hollywoodnak mint a képregények manapság, és sorra fognak majd érkezni a játékokból készült -jó- filmek. Valljuk be, sok játék mozivászonért kiabál már.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Hát igen ez sajna így van, az SW VII-nél is biztos ez lesz, a Disney, meg az Abrams gyűlőlő trollok meg már bizonyára tördelik az ujjaikat hogy szaftosabbnál szaftosabb oltásokkal a földbe tiporják az új részt.

Persze én is elvárásokkal fogok beülni a filmre, de azt senkinek se szabad elfelejteni hogy a Star Wars mindig is a popcornmozik közé tartozott ami sokkal inkább a szórakoztatásra megy, mint arra hogy elgondolkodtasson. Persze az eredeti trilógiába sok mély gondolat volt, de még így is az akción és a csatákon volt a hangsúly és én ezt is várom a héttől. Badass főgonoszokat, fénykardpárbajokat, űrcsatákat, szimpatikus karaktereket, a sztori meg legyen izgalmas és fordulatos, ha pedig még mélysége is lesz az nagy plusz pont, de nem tartom fontosnak mert mint mondtam a Star Wars nem erről szól.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Ez tény és való. Már csak azért is kedvet kaptam ahhoz, hogy belenézzek a Daredevilbe mert kicsit sötétebb tónust kapott mint a "csili vili" mozifilmek. Azért lássuk be ilyen téren a DC viszi a pálmát és ezért is kíváncsi vagyok, hogy mit hozott ki a MARVEL ebből a struktúrából. 😀

Warcraft: igen ez a baj. Hogyha nagyon várunk valamit, megnézzük a trailert, infókat nyálazunk stb. kialakul bennünk egy kép az adott alkotásról és amikor megkapjuk a kész filmet 8vagy bármi mást) lehet, hogy az ellenkezik az általunk/bennünk felépített szerkezettel. Számomra ezért is volt részben csalódás a Csodálatos Pókember 2, vagy a Bosszúállók. Egyszerűen ma már túl van marketingelve minden és egy rajongónak meg nagyon nehéz megállnia, hogy ne nézzen utána legalább egy kicsit is az adott témának.
Na meg persze ha ismeri az alapanyagot behatóan már nehezen indul az egész. Mert ha egy kicsi változtatás is lesz az alapműhöz képest azt ösztönösen nem szeretjük.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ha már Marvel, ajánlom mindenkinek a Daredevil c. sorozatot. Igaz, hogy ez sorozat, de van olyan jó mint a vásznon a nagy testvérei (nekem például ez jobban tetszett mint bármelyik Marvel film - a sötét(ebb) hangulat miatt-). Illetve még az Agent Carter-t is ajánlanám.

Az utóbbi időben kezdek szimpatizálni a cég óriással, nagyon minőségi anyagokat raknak le az asztalra. Különösen a fentebb említett két sorozat ébresztett rá igazán.

Mi a számotokra legvártabb film?

WarCraft. Nagy reményekkel várom a filmet, és félek, hogy emiatt a remény miatt pofára eshetek.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Ahogy mondod. A filmipar is felfedezte magának a kiapadhatatlan forrást amiből pénzt tud csinálni. Természetesen mióta felvezették a Vasembert azóta a fő vonalat követő MARVEL alkotások valóban erősnek bizonyultak és nem az érződik rajtuk, hogy a pénz kedvéért csinálják. Példának ismét csak a Hangyát hoznám fel mert nagyon jól bánnak az alapanyaggal méghozzá olyan módon, hogy az alapműveken ejtett változtatások nem zavaróak sőt! Mindig valami újat mutatnak és ez nagyon sokoldalúvá teszi azt bizonyos univerzumot.

Egyébként az Uncle embere című filmet várom még idén a legjobban. 😀
0
0
0
0
Matt99 avatar
Hát igen, a mozi még mindig a fénykorát éli, ami azért részben a képregényfilmeknek köszönhető. Jövőre egyébként még a Warcraft és a Star Wars spin-off is nagyot durranhat.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Az tény, hogy 2015 erős év filmek terén főleg a nosztalgiafaktor szempontjából (Jurassic World, Star Wars - Ébredő erő) de persze ott vannak az általad említett alkotások is (Éhezők viadala, Hitman) de én a Hangyát könyveltem el idén mint nagy meglepetés méghozzá mint kellemes meglepetés . Nagyon jó film lett. Attól függetlenül, hogy a 3D-t megint félreértették a készítők maga a film valami eszméletlen jó lett. De persze csalódásoktól sem lett mentes az idei felhozatal sem.
De én akárhogyis nézem 2016 lesz bitangul robosztus filmek miatt. Ott a Batman V Superman, az Öngyilkos osztag, az Amerika Kapitány - Polgárháború, X - Men Apokalipszis, Assassin's Creed és persze Deadpool. Csak győzzünk dönteni, hogy melyiket nézzük meg moziban.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Rengeteg filmet kell majd megnéznem moziba, de természetesen az SW VII-et várom legjobban, mint SW rajongó. A Hitman-t haverommal nézem majd, az Éhezők Viadalát valszeg családdal, aztán még ott van természetesen a Barbie, a rocksztárhercegnő. Nagyjából ennyi.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Eddig megpróbáltam megbékélni a gondolattal, hogy te egyszerűen csak ilyen idióta vagy de az már számomra valóban érthetetlen dolog, hogy valaki (itt nyugodtan vedd magadra te észlény) ennyire tökkelütött legyen. Van fogalmad róla egyáltalán, hogy mit vagy miket írsz le??
Van fogalmad arról mi az a magyar nyelv? (segítségképp: nem egy izom), ja és nem utolsó sorban pedig arról van tudomásod, hogy mit csinálsz itt egyáltalán?
Egy arogáns, naiv és érthetetlen személyiséged van öregem amit most már jobb lesz ha messze elkerülök. Sajnos neked itt lehet írni akármit ugyanúgy provokálod a másikat de nem tudom, hogy ettől több lesz a családi? Vagy miért? Valaki világosítson már fel. Az nem lehet, hogy valaki ennyire korlátolt legyen minden téren.

ACsodalatosPokember: Veled se érdemes foglalkozni nem nehéz felfogásod 😀

Szóval akkor velem azért nem érdemes beszélgetni meg úgy egyáltalán foglalkozni mert NEM nehéz a felfogásom. Gratulálok!

Attól, hogy te itt osztogatod az észt nem leszel előrébb mert ahelyett, hogy okosakat mondanál inkább csak saját magad járatod le. De ez téged hidegen is hagy ahogy látom és meggyőződésem, hogy ezt a hozzászólást sem fogod tudni felfogni. Már várom a következő az általam felvezetett témától teljesen eltérő és igazából teljes mértékben értelmetlen megnyilvánulásodat. (magyarán én leszek a bunkó) Hajrá, csak így tovább. Így sokra mész az életben!!!

Ja és itt ennyi volt az off téma. Jöhet a figyelmeztetés vagy bármi más de én azt gondolom, hogy most nem sértegettelek hanem egy kész tényt közöltem!

Amúgy meg a többiekhez: Láttátok már a Hangyát?
Na és a Pixelt?
És úgy általában mit vártok az Augusztus hónaptól filmek terén? Mi a számotokra legvártabb film?

Gondoltam azért kérdezek párat mert jó pár olyan topic van ahol csak osztogatás megy mindenféle beszélgetés nélkül, holott az is fontos dolog!
0
0
0
0
neuroflex avatar
ilyen lesz új Pókember ruha : https://kepfeltoltes.hu/150801/costume_study___rosy_s_spidey_by_fishnones-d66aix0.png_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/150801/NEhNnfycNlUmkp_1_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/150801/NEhNnfycNlUmkp_1_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
zsexer avatar
Állítom direkt csinálja, ennyire nem lehet valaki idétlen... 😀
0
0
0
0
neuroflex avatar
ACsodalatosPokember: Veled se érdemes foglalkozni nem nehéz felfogásod 😀
0
0
0
0
matany001 avatar
Elég beteg egy filmnek fog tűnni, de szerintem biztos nézős lesz. 😀

0
0
0
0
Sicu33 avatar
ACsodalatosPokember: Erre még most jössz rá? 😃


Brutál lesz 😃
Most a Sinister 2-őt várom a legjobban 😃
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Veled öreg nem is érdemes foglalkozni!!
I**óta.
0
0
0
0
neuroflex avatar


ACsodalatosPokember: majd jövőre hidel hogy nem lesz
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
kakasu Na és ezt te honnan a búbánatból állapítottad meg? Nem lesz kiszivárogtatott előzetes? Ja persze. Kamerás felvételek mindig is lesznek legyen az Comi Con vagy teljesen más esemény. Hiába szigorítanak hiába fenyegetik az embert azzal, hogy ha kamerázik kidobják, eddig mindig (főleg nagy durranások esetében) sikerült felülírni a szabályokat.

Szóval veled kapcsolatban csak annyit offolnék, hogy valami hihetetlenül irritáló szokásaid vannak haver. Olyan összefüggéstelen és igazából mind tartalmilag mind helyesírásilag egyaránt lényegtelen mondatokat írsz legyen az bármilyen téma, hogy a fülem kettéáll tőle.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
kakasu: Befizetnék neked egy helyesírás tanfolyamot 😆
0
0
0
0
neuroflex avatar
BukoTt: Jövőre biztos hogy nem lesz ilyen ki szivárognak majd film előzetesek 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
Warcraft. (rossz minőség, de kis érdekel).
[LINK]
0
0
0
0
Vic04HUN avatar
Ahhh Batman v Superman te jó ég...😲 szerintem hatalmasat fog ütni a film, én nagyon várom😂
0
0
0
0
matany001 avatar
A Fantasztikus Négyes engem hidegen hagy nagyon, de a DEADPOOL és a Suicide Squad moziba nézős lesz! 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
Valahogy úgy érzem(és remélem is) hogy ez jobb lesz mint a régebbi Fantasztikus 4-es. Mondjuk elég furcsa hogy fekete a tüzes gyerek, de remélem hogy dob rajta.
0
0
0
0
neuroflex avatar
djwarp: ezt moziba meg kell néznem *-*
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Warcraft Trailer at SDCC
Entertainment Weekly has reported that a "big public unveiling" for the Warcraft trailer will occur at SDCC--which many fans are interpreting as the debut of the movie trailer! Previously, industry blogs speculated the trailer would be revealed the weekend Jurassic World came out. Blizzard fans also have new merchandise to look forward to at SDCC.


https://wow.zamimg.com/uploads/blog/images/7681.jpg
0
0
0
0
Bronson avatar
meg amúgy is milyen dolog már kalóz cuccokon rinyálni... 😊
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nem tudom hogyan keresed, de a Sinister 1 fent van. Meg mégis mit rakjanak fel ha DVD megjelenésektől függ kvázi a feltöltés is? Amik megjelentek azok fent is vannak, pár nap eltéréssel. A Bosszúállók 2 és a Halálos iramban n+1 azért nincs fent mert mozis rls-t nem raknak fel. Olvasni kellene az oldal wiki-jét. A Halálos iramban 7 augusztus 12.-én fog megjelenni, ekkortájt lehet várni a rls-t is.
0
0
0
0
nomad2 avatar
Kérlek segitsetek SOS...Melyik ezt a film?

Vígjáték: Egy gazdag ember úgy dönt hogy próbára teszi nagylábon élő gyerekit, hogy meg állnának e a saját lábukon...azt találja ki hogy lebetegedett és anyagilag is tönkre mentek..kényszerűségből el kell hagyniuk fényűző házukat és lepukkant régi házban találják magukat...még dolgozniuk is kell hogy egyenek...
0
0
0
0
Bukta avatar
Na végre egy új kung fu panda 😜
0
0
0
0
Bronson avatar
Hiányozni fog a heavy metal christmas... 😢 RIP
0
0
0
0
Nogitsune avatar
[LINK]

RIP Christopher Lee 😢 nagy színész/énekes volt. Spoiler!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én jövőhéten szeretném megnézni,viszont az IMDb értékelése meglepően alacsony(jelen pillanatban),de így is adok neki egy esélyt 😃
0
0
0
0
no avatar
Ki nézte már a törésvonalat?
0
0
0
0
Nogitsune avatar




[LINK]. Az a rengeteg bőr 😆
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Üdv mindenkinek!
Tudtok valami jo sci-fi-ket amik mostanában jöttek ki? (2015-14)

Pl ilyeneket:

Csillagok között(Interstellar)
Prometheus
Holnap határa(edge of tomorrow) stb...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció