Megvan a következő Ubisoft Forward időpontja

Szerző: xoki | 2024. April 07. | hír | 0 hozzászólás

A Ubisoft nem fogja elaprózni a dolgokat ebben az évben, ugyanis a Star Wars: Outlaws és az Assassin's Creed Infinity első kampánya is ebben az évben debütál majd. A Ubisoft nemrég jelentette be következő játékbemutatóját, amely arra enged következtetni, hogy ezen az eseményen fogják megvillantani a szóban forgó nagy projektjeiket.

A következő Ubisoft Forward bemutatóra június 10-én fog sor kerülni Los Angelesben, valószínűleg számos más Summer Game Fest esemény mellett, amelyeknek az iparág kiadói adnak otthont. A kiadó sajnos hivatalos információval nem szolgált a felhozatalt illetően, de a közelmúltbeli fejlemények szerint közel van a Star Wars: Outlaws megjelenése, tehát szinte biztosan láthatjuk majd.

Az ünnepi szezonra valószínűleg a feudális Japánban játszódó Assassin's Creed Reddel terveznek előállni, amely előreláthatóan az Assassin's Creed Infinity projekt első kampánya is lesz. Nemrég azt is megtudtuk, hogy a Ubisoft az Evil Empire stúdióval közösen dolgozik egy új, rouge-like Prince of Persia spin-offon, illetve a Prince of Persia: The Sands of Time és a Splinter Cell remake-jén is. A Ubisoft Forwardnál pedig nem igazán akad jobb alkalom ezek bemutatására.

A legutóbbi halasztásokat követően előfordulhat, hogy az XDefiantot is láthatjuk majd, és remélhetőleg a megjelenési dátumáról is lerántják majd a leplet.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció