@xymano: Idáig annyi infó van, hogy 4+ órás lesz ami 6 részre lesz bontva. Kvázi egy mini sorozat lesz. Kb. 20-30 milliót még költenek rá, hogy teljesen befejezzék. Szóval biztos, hogy teljesen más lesz mint az a 2017-es borzalom. Ami számomra az eddigi legnagyobb mozis csalódásom volt.
Afelől érdeklődnék, hogy a RENDEZŐI VÁLTOZATÁT hol tudnám megnézni egy-egy filmnek? Itt pl. az nCore-s verzióra gondolok. Mondjuk ha megnézem moziban pl. az INFINITI WAR-t akkor annak a rendezői változata ugye csak a BR-el jön ki, de az hol lehet elérni? mit kell hozzá beírni? (érdekelnének a kimaradt vagy a plusz jelenetek meg az efféle dolgok) Előre is köszi a normális válaszokat.
[LINK]
[url]https://sg.hu/cikkek/115169/2017-ben-erkezik-a-the-expendables-4[/url]
[LINK]
Én még Jackie Chan-nek örülnék a legjobban,tuti feldobná az egészet 😃
Reménykedek hátha lesz 😃
Korhatáros és nagyon drága lesz a Szárnyas fejvadász 2049
h[url]ttp://filmtrailer.hu/filmhirek/korhataros-es-nagyon-draga-lesz-a-szarnyas-fejvadasz-2049/[/url]
Hú. E trailert látva bizakodom, hogy egy remek filmet kapunk. Sőt. Az R besorolással és ezzel a sötét hangulattal nagyot üthetnek, meg szerintem drámailag is rohadt erős lesz.
BenjaminHun: Igenis egy részes lesz, nem 2. Forrás: [url=http://www.imdb.com/title/tt4154756/trivia?item=tr3023285&pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2016840082&pf_rd_r=0PD0X6SAMCYK0E2VF0TH&pf_rd_s=center-19&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage&ref_=hm_trv_hd]Klikk ide[/url] / [LINK]. Az általad linkelt cikk meg elavult, lassan két éves. Egyébként az Inhumans lekerült a tervezett filmek listájáról (egyelőre). Forrás: [LINK].
Köszi az infót. Én is úgy tudtam, hogy 2 részes lesz. Ezt kb a bosszúállók 2. része után nem sokkal jelentették be. A poszter lehet kamu mert még bőven korai kiadni ilyet, de ami rajta van az már nem hiszem hogy akkor kamu.
Azt nem is tudtam, hogy Fekete Párducról is lesz külön film. Ezt jó hallani mert tetszett a karakter a Civil háborúban.
A poszter lehet kamu de kétrészes lesz! Marvel filmek listája:
[LINK]
Doctor Strange – 2016. november 4.
Guardians of the Galaxy 2 – 2017. május 5.
Thor: Ragnarok – 2017. július 28.
Black Panther – 2017. november 3.
Avengers: Infinity Part I – 2018. május 4.
Captian Marvel – 2018. július 6.
Inhumans – 2018. november 2.
Avengers: Infinity Part II – 2019. május 3.
Transformers: The Last Knight, mit gondoltok milyen lesz??
Én valami nagy drámát terveznék a végére, pl: Optimus, vagy Dongó meghal, mert ez már nem lenne úgy jó, hogy legyőzik az álcákat mégegyszer azt csá.
Remélem jó lesz maga a film, mert az 1. részt imádtam anno, a második elment, a 3 szerintem nem volt jó, kivéve a látványt. A 4. rész pedig bejött ugyan de nekem a felturbózott optimus nem jött be, őt annak az ütött-koppott kamionnak szoktam meg, nem egy felturbózott harcigépnek. Meg ez a Galvatron dolog is... de azt hagyjuk...
Szóval nagyon várom már a Last knight előzetesét, remélem nem cseszik el a befejező részt... 😃 2017 Summer it's ON.
Sicu33.
Szerintem jó lesz az, várjuk ki amíg megjelenik, hiszen csak akkor tudunk véleményt alkotni, ha már láttuk.
Én a Thief filmre vagyok már nagyon kíváncsi mint adaptáció, hogy vajon elkezdték-e már a forgatását.?
Tegnap néztem meg A fiú (The boy) című horrort.
Nem rossz, van benne fordulat, meglepődtem a vége felé. Egyszer nézhető. Viszont horror kategóriába nem sorolnám.
Online néztem, mozis hanggal. Tulajdonképpen a hangminőség jó, de zavaró a röhögés, köhögés, tüsszentés a csörgés és a pofázás. 😃
Megnéztem végre a Fekete ruhás nő 2. részét, mert végre megjelent szinkronosan. Kissé keserű szájízzem lett a végére. Az első része, mérföldekkel jobb,
Tegnap néztem meg a Hardcore Henry-t. Nem lett rossz,de néha elég hülyén van megoldva a kameramozgás,néha még a hányinger is rá jön az emberre ha nézni,de nekem tetszett,nézzétek meg ha tudjátok! 😀
[LINK]
Afelől érdeklődnék, hogy a RENDEZŐI VÁLTOZATÁT hol tudnám megnézni egy-egy filmnek? Itt pl. az nCore-s verzióra gondolok. Mondjuk ha megnézem moziban pl. az INFINITI WAR-t akkor annak a rendezői változata ugye csak a BR-el jön ki, de az hol lehet elérni? mit kell hozzá beírni? (érdekelnének a kimaradt vagy a plusz jelenetek meg az efféle dolgok) Előre is köszi a normális válaszokat.
Nemsokára jön.
Ez is jó lesz 😃
Végre. Nagyon adja.😆😆
NEM HIVATALOS "ELŐZETES".
[LINK]
[url]https://sg.hu/cikkek/115169/2017-ben-erkezik-a-the-expendables-4[/url]
[LINK]
Én még Jackie Chan-nek örülnék a legjobban,tuti feldobná az egészet 😃
Reménykedek hátha lesz 😃
Korhatáros és nagyon drága lesz a Szárnyas fejvadász 2049
h[url]ttp://filmtrailer.hu/filmhirek/korhataros-es-nagyon-draga-lesz-a-szarnyas-fejvadasz-2049/[/url]
Hú. E trailert látva bizakodom, hogy egy remek filmet kapunk. Sőt. Az R besorolással és ezzel a sötét hangulattal nagyot üthetnek, meg szerintem drámailag is rohadt erős lesz.
Jó lesz,várom nagyon 😃
Azt nem is tudtam, hogy Fekete Párducról is lesz külön film. Ezt jó hallani mert tetszett a karakter a Civil háborúban.
[LINK]
Doctor Strange – 2016. november 4.
Guardians of the Galaxy 2 – 2017. május 5.
Thor: Ragnarok – 2017. július 28.
Black Panther – 2017. november 3.
Avengers: Infinity Part I – 2018. május 4.
Captian Marvel – 2018. július 6.
Inhumans – 2018. november 2.
Avengers: Infinity Part II – 2019. május 3.
[LINK]
2018.május 3 a magyarországi premieri időpont,ami még egy kicsit messze van 😃
Én valami nagy drámát terveznék a végére, pl: Optimus, vagy Dongó meghal, mert ez már nem lenne úgy jó, hogy legyőzik az álcákat mégegyszer azt csá.
Remélem jó lesz maga a film, mert az 1. részt imádtam anno, a második elment, a 3 szerintem nem volt jó, kivéve a látványt. A 4. rész pedig bejött ugyan de nekem a felturbózott optimus nem jött be, őt annak az ütött-koppott kamionnak szoktam meg, nem egy felturbózott harcigépnek. Meg ez a Galvatron dolog is... de azt hagyjuk...
Szóval nagyon várom már a Last knight előzetesét, remélem nem cseszik el a befejező részt... 😃 2017 Summer it's ON.
All Eyez on Me jön majd valamikor 😀
Köszi! 😀
Szerintem jó lesz az, várjuk ki amíg megjelenik, hiszen csak akkor tudunk véleményt alkotni, ha már láttuk.
Én a Thief filmre vagyok már nagyon kíváncsi mint adaptáció, hogy vajon elkezdték-e már a forgatását.?
Legjobb színészek egyike volt, csodás filmekkel!
Meghalt Bud Spencer. Nyugodjék békében.😢
Jó színész volt, nagyon jó filmjei voltak, én szinte azokon nőttem fel. 😢
Nem rossz, van benne fordulat, meglepődtem a vége felé. Egyszer nézhető. Viszont horror kategóriába nem sorolnám.
Online néztem, mozis hanggal. Tulajdonképpen a hangminőség jó, de zavaró a röhögés, köhögés, tüsszentés a csörgés és a pofázás. 😃
Megnéztem végre a Fekete ruhás nő 2. részét, mert végre megjelent szinkronosan. Kissé keserű szájízzem lett a végére. Az első része, mérföldekkel jobb,
Nem tűnik ez se rossznak 😃
Nem tudom sírjak vagy nevessek pókember láttán.