Filmhírek

Szerző: Nogitsune, 2013. December 01., téma
Fórum » Film, sorozat
Ide jöhet minden ami filmekkel kapcsolatos, első képek, bemutatók, berendelés, vagy bármi ami filmekhez kapcsolható. Ki is lehet beszélni ezeket.
Hozzászólások: 826
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nogitsune avatar
Látványban nem lesz hiány 😜
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Most olvastam,még az Expendalbes 3ról trailer sincs,de már a 4. részről tárgyalnak...
0
0
0
0
Nogitsune avatar
orodreath Gondolom azért van így, hogy a kisebbek is megtudják nézni a mozikba, illetve vegyenek azok is jegyet, azaz ebből is több a bevétel. De ám szerintem nem mindegyik mutánsnak állna jól a véres harc, például Magneto-t nem tudnám elképzelni. Viszont farkasra rá férne, egy külön filmben.

Én most jelenleg 2 filmet várok nagyon, a Hobbit következő részét és az új X-Men filmet. Sajnos én a mozi bemutató után is várnom kell mivel itt nincs mozi. 😞
Az új Star Wars-ra is kíváncsi vagyok, de csak azért mert a rendező ugyanaz lesz mint aki a 2009/2013-as Star Trek filmet is csinálta.
0
0
0
0
bukta2 avatar
"Maga a film hetedik epizódja is csúszni fog, mivel a héten pont olyan jeleneteket forgattak volna, amiben Walker szerepelt volna. Ráadásul a stáb jelentős része magába zuhant a tragédia miatt."
Nem csak a stáb!!. :S
"A film rendezője kijelentette azt is,hogy valószínű át fogják írni a forgatókönyvet Walker halála miatt."

Mindenesetre kíváncsi leszek a filmre és hogy hogyan oldanak meg ekkora problémát,ill,hogyan is fogják majd kivitelezni,de ez a jövő titka,egy biztos ha lecserélik Paul-t az már nem lesz az igazi Fast and Furious Film...

"R.I.P!" 😢
0
0
0
0
xoki avatar
orodreath: tényleg olyan, de sajnos két lehetőség van: vagy lecserélik, vagy a már meglévő anyagból csinálnak egy olyat hogy meghal a filmben. Esetleg elejétől kiirják de ezt nem tartom valószínűnek..
0
0
0
0
krutka avatar
"F&F-be hirtelen kicserélnék Brian-t más színészre." Rest in Peace Paul Walker
0
0
0
0
Nogitsune avatar
orodreath: Egyetértek. Ha a széria még csak az elején lenne akkor lépné meg a stúdió a cserét. Mostanra már túl eggyé vált a filmben játszott karakterével.

Én egy olyan farkas filmnek örülnék ami véres, 18+, engedjék már el a vadállatot. Most ebben az új részben is lehetett érezni, hogy vissza van fogva (legalább is én ezt éreztem).

Az új Zorro: Reborn-ról halottatok? Itt egy trailer-vázlat, hogy lássuk mire számíthatunk.



A története is egy vicc.
Spoiler!
Egy meteorit csapódik be a Földbe, ami következtében Kalifornia és Mexikó helyén egyetlen óriási sivatag keletkezik. A pusztulást okozó meteorit azonban kimeríthetetlen energiaforrásnak is bizonyul egyben, így rövid időn belül elindul a bányászat, és özönleni kezdenek az emberek Új San Diegóba munkát vállalni. A munkásokat kegyetlenül kihasználja, és rabszolgakánt kezeli az őket foglalkoztató cég, így elérkezik az ideje, hogy Don Diego de la Vega, azaz Zorro egyik leszármazottja magára öltse a mitikus álarcot, és ahogy elődje is tette, felvegye a harcot az elnyomókkal.

Tisztára mint egy mexikói Batman 😆
0
0
0
0
Ajax avatar
Storm Shadow: Bár én nem láttam még a filmet, de úgy tudom, hogy a lényege a szereplő megismerése volt, hogy tudjuk mi a története, mit akar, stb. A 2014-es X-men film már biztos ütősebb lesz akció téren, mert ott nem minden mutáns ott lesz, és nem a történet mesélés lesz a lényeg.
0
0
0
0
Domfoz avatar
Arra kíváncsi vagyok, mi lesz a F&F-el Brian nélkül.
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
Én most a Farkasról szeretnék beszélni. Farkasnak egy állatnak kéne lennie,de ebben a filmben olyan érzelmes.Nem azt akarom hogy agyatlanul gyilkoljon mindenkit,de ebben a filmben állandóan Jean-en agyal,ez miatt gyenge a film. Ha meghalt akkor meghalt,az egész film szinte erről szól hogy őt látja.Az egész film a lelkizésről szól,pedig lehetett volna egy jó mutánsos akció film is,nem pedig egy átlagos akció film.Ez már szinte dráma és nem akció film.Yukio-ról és Mariko-ról nagyon sok minden nem derül ki,ez is zavaró egy kicsit. Az x-men filmeknél nem jobb az már biztos,pedig én sokat vártam ettől a filmtől.A végén megjelenik az ezüst szamuráj,hatalmasra építették,őt sem ilyennek képzeltem. A képregénybe más. Nagyon animált volt a filmben.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Jason Statham fejezné be,így logikus lenne,ha nem így lesz akkor egy óriási csavarra számíthatunk
0
0
0
0
Ajax avatar
Elég sok filmet és sorozatot láttunk már (és látni is fogunk még jó párat), ahol szereplő csere lett, semmi meglepő nem lenne benne, ha más játszaná Briant. És szerintem más is fogja játszani, kétlem,hogy kiírnák a karaktert, amikor a történet már rég kész van, nem csak a 7. részhez, de szerintem már a következő 2 részhez is.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Szerintem se cserélik ki, megoldják azzal, hogy a 6 végén felbukkanó illető megöli. Legalább is szerintem 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
az én tippem az hogy amit eddig felvettek azok a dolgok a filmben láthatóak lesznek,max a forgatókönyvben írnak át ezt-azt és akkor Brian többé nem szerepel,úgymond kiirják... kb a lehetetlen kategória lenne számomra ha más játszaná őt.. az nem ő lenne😞
0
0
0
0
Sicu33 avatar
James Wan a Halálos Iramban 7. részének a rendezője,szerintem nem fogja őt helyettesíteni senki,valahogy megoldják max. átírják a forgató könyvet 😀 saját véleményem szerint Brian Paul marad 😀
illetve nagyon remélem...
0
0
0
0
19ati93 avatar
már javában forgatták a 7.részt... remélem lesz belőle egy Paulhoz íllő,előtte tisztelgő igazi F&F film..
Nyugodjék békében 😞
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Őszintén bevallom, hogy nem igazán kedveltem a filmes munkásságát, a Halálos iramban széria se volt a kedvencem. De ahogy olvastam mint ember jó volt, állat barát és fontos volt a jótékonykodás. Sajnálatos, hogy ilyen rendes ember eltávozott.

djwarp: Szerintem biztosan megcsinálják, csak kérdés, hogy hogyan oldják meg a távozását. Illetve, hogy tartani fogják-e ezek után a premier dátumot ami 2014. július 10.
0
0
0
0
Ajax avatar
Szerintem így is lesz 7. rész, csak más főszereplővel. Persze erről még hivatalos infó nincs, hisz tegnap halt meg, és kicsit leminősítené a rendezőket, ha már egy másik ember után kutatnának rögtön Paul halála után...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Igen én is halottam erről a tragédiáról 😞
így is megcsinálják a 7. részt?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció