Filmhírek

Szerző: Nogitsune, 2013. December 01., téma
Fórum » Film, sorozat
Ide jöhet minden ami filmekkel kapcsolatos, első képek, bemutatók, berendelés, vagy bármi ami filmekhez kapcsolható. Ki is lehet beszélni ezeket.
Hozzászólások: 826
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sicu33 avatar
Krissz:
Ride Along 2 : 2016. Január 21 (Magyarországi premier)
Barbershop: The Next Cut : 2016. Április 15 (USA premier)
Straight Outta Compton : 2015. Augusztus 14 (USA premier)
Fack ju Göhte 2: 2015. Október 15 (Magyarországi premier)
Hotel Transylvania 2 : 2015. Szeptember 25 (Magyarországi premier)
Remélem segítettem 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
A Fák júh tanár ur 2 az már kint van.
0
0
0
0
Krissz avatar
Valaki tud valamit ezekről a filmekről valami infót? (megjelenés ilyenek
- Ride Along 2
- Barbershop 3
- Straight Outta Compton
- Fák júh tanár ur 2
- hotel transylvania 2

Köszii
0
0
0
0
Bukta avatar
Most néztem meg az Amerika kapitány: Polgárháború előzetesét és most sírok hogy miért van még olyan messze június 😢😢😢
0
0
0
0
Nogitsune avatar
A képregények után úgy tűnik, most a számítógépes játékok adaptációjának az ideje következett el – miután tegnap elsöprő sikert aratott a Warcraft: A kezdetek első előzetese az Activision Blizzard ma bejelentette, hogy létrehozzák a cég Activision Blizzard Studió nevű leányvállalatát, amelynek a célja az lesz, hogy a stúdió tulajdonában lévő népszerű játékokat előkészítse a mozis és tévésorozatos karrierre.
Hogy csak pár címet említsünk meg a kínálatból: Call of Duty, Diablo, StarCraft és a Skylanders – ez utóbbi lesz az első konkrét projektje a cégnek, egy animációs tévésorozat fog készülni belőle.
A Blizzard közeli terveiben szerepel a Call of Duty franchise mozis átültetése (egy komplett filmsorozatot terveznek belőle), amin annyira nem lepődünk meg, hiszen a játék minden egyes új részét egy remek élőszereplős trailerrel jelentették be, jobbnál-jobb sztárokkal – igazából a kérdés csak az volt, mikor jutnak el a felismerésig, hogy a 2,5 perces anyagnál talán hosszabbra is vevők lennének a rajongók.
A filmes tervekhez természetesen komoly szakemberekre is szükség van, ezt a hátteret egyrészt Nick van Dyk, a Walt Disney egyik igen nagy tapasztalattal bíró korábbi vezetője, valamint egy eddig titokban tartott kreatív igazgató fogja szolgáltatni. Van Dyk 9 évet töltött el a Disney-nél a vállalati stratégia vezetőjeként, nagyrészt az ő érdemeit dicséri, hogy a Disney elkezdte begyűjteni a népszerűbb franchise-okat, felvásárolva a Pixar, Marvel és Lucasfilm stúdiókat.

Forrás: [LINK]
0
0
0
0
dispPaP avatar


Nem mai film, de remek, mocsokjó ajánlom mindenkinek. (Csak is a rendezői változatot!!!)
0
0
0
0
Bukta avatar
Ez a mentőexpedíció nagyon jóra sikeredett. Számomra öröm volt nézni 😆
0
0
0
0
Matt99 avatar
Képtelen vagyok DiCaprio-t komolyan venni egy ilyen szerepben.
0
0
0
0
Matt99 avatar


Mindenki, de tényleg mindenki mondja, hogy mi ez a szar, de nekem nagyon bejön, bár az animáció tényleg nem a legjobb. Viszont fejtse már ki valaki bővebben hogy mi a probléma ezzel? Szerintem vicces, egyszerű de hatásos poénokkal, jópofa karakterekkel. Az Angry Birds utálatot nem igazán tudom megérteni, játszottam a játékokkal és nagyon jók voltak, és asszem egy csomó ingyenes is volt. Sokan azt mondják hogy nem jó film-alap az Angry Birds, szerintem tökéletes egy bugyuta, de szórakoztató filmnek. Szóval, mi a probléma?
0
0
0
0
gigazte avatar

Nem lesz rossz film!

+1 ráadás

Így az első trailerben nem adja át a Dead Rising hangulatot.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ez elég jónak igérkezik! szeretem az ilyen filmeket nagyon!

0
0
0
0
Masterthief avatar
bukta2
Jön a patás! A fene a büdös ördögébe! 😃
Ezt tuti meg fogom nézni. 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hmm Érdekes,de aztán majd meglátjuk! 😀

0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Nekem nagyon tetszett ajánlom mindenkinek aki nem látta 😀

0
0
0
0
Omis avatar
Nem rossz szerintem a Csábítunk és Védünk.
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
djwarp durva lenne nélküle nem lenne az igazi :/
0
0
0
0
Arnybiro avatar
ACsodalatosPokember X-men First Classban is ő játssza a fiatal Magnetót és ott is nagyon jót alakít. Kíváncsi vagyok milyen lesz egy Assassin szerepében.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Will Smith tényleg nem lesz benne a Bad Boys 3-ba? 😕
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Ezzel egyetértek. Az X-Men (jövendő cuccmerák) óta nagyon megkedveltem Fassbendert. Nagyon jó színész, biztos vagyok benne, hogy hozza majd a formáját.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ez valami Oltári lesz :_D allig várom!
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ez a Ride Along 2 jobb lesz mint az 1 😃
Várom nagyon 😃
0
0
0
0
Masterthief avatar
Skacok!
Szerintetek a Fekete ruhás nő 2-nek lesz szinkronja? Aug 28.-án jelenik meg DVD/BluRay-re, de sajnos semmi infót nem találok arról hogy meg fog-e jelenni valamikor szinkronosan. Se IMDB-n sem máshol. A DVD/BlueRay borítón azt láttam:Nyelv angol, Magyar felirat.
Az első része nagyon tetszett, ez is érdekelne, viszont nem olvasni szeretném. 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar



Star Wars Rogue One képek:Spoiler!
https://i.imgur.com/4uAlFzd.jpghttps://i.imgur.com/SRapdex.jpg

Star Wars: Az ébredő erő Poszter: Spoiler!
https://i.imgur.com/k4yvlUH.jpg
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Tarantino biztos bezsebel ezzel a filmmel még egy Oscar díjat 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Visszatér a Rém rendes család!


A '90-es évek egyik legnépszerűbb sitcomja közel 20 év után térhet vissza a képernyőkre. Al Bundy és a többiek örömmel folytatják a sorozatot.
Nemrég mutatták be Christina Applegate legújabb filmjét, melynek premierjén ő és a Bud Bundy-t játszó David Faustiono is megerősítették, hogy az 1987-ben induló sorozat hamarosan visszatérhet a képernyőkre. Most Katey Sagal, a Peggy-t játszó színésznő nyilatkozott arról, hogy miért is hajlandó újra felvenni a vörös parókát.

A Fox sitcomja 1987-ben indult világhódító útjára, azonban első körben nem lett hatalmas siker, sőt, sokan ellenezték. Ezek miatt a botrányok miatt vált aztán később nézetté, 11 évadot élt meg, azonban nem volt méltó lezárása. Többek közt ez az egyik oka annak, hogy a színészek szívesen térnek vissza.

https://gs.i.web4.hu/apix_collect/1006/egy-rem-rendes-csalad/egy-rem-rendes-csalad_artwork_20140912100522_nfh.jpg

A most készülő sorozat nem igazán reboot lesz, sokkal inkább folytatás, Bud Bundy-val a főszerepben. Részletek egyelőre nincsenek, így nem tudni, hogy ugyanerre a sémára építenek-e majd. Katey Sagal egyébként egy másik sorozatban is játszik épp, a Sons of Anarchy (amiben szintén fontos szerepe volt) atyjának új szériája, a The Bastard Executioner a héten debütál majd.

[LINK]
0
0
0
0
Nogitsune avatar
IMDb szerint még fejlesztés alatt áll.
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
Erről tud valaki valamit? Megjelent már? Nézhető szinkronosan, ha megjelent? Nem találok róla semmit, pedig nagyon felkeltette az érdeklődésemet a film.

0
0
0
0
Bukta avatar
Na erre nagyon kíváncsi leszek. A játék első részével játszottam csak, de az k***ára tetszett.



-----




ez meg érdekesnek tűnik:
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1flH65Zbfzw[/movie]
0
0
0
0
Sicu33 avatar

Nem lesz ez rossz 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar
Húha

Erről a Deadpool-ról nem tudok sokat, tudom hogy nagyon bewteg fekete humora van és hogy sokan imádják, láttam róla pár videót, és tényleg nagyon cool karakternek tűnik. Szerintem a film is nézős lesz.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Az úgy rendben csak azért ez a "hagyjuk már" nem úgy tűnt mintha saját magadnak lett volna célozva. De mindegy.
Egyébként meg oké, hogy lejegyezted itt, hogy melyik film mikor, melyik hónapban jön ki de hiába. Tudod éppen azért írtam lent azt, hogy "magamból indultam ki" mert én Miskolctól már eleve 70-80 Km-re lakom (pontosan most nem tudom) és amit kifelejtettél ebből a pénz témából az az, hogy azzal, hogy a mozijegyet kifizeted még nem tudod megnézni hiszen oda el is kell jutni, ami szintén kiadás. Na abba meg már bele sem megyek, hogy nem minden megtakarított pénzem a moziban hagyom ott. Szóval számos okot fel lehetne itt sorolni amellett amit én kijelentettem az előbb de én most beérem ennyivel.
Magyarán bármennyire is szeretném nem tudok minden egyes várt filmre eljutni mert egyszerűen nem tudok! De mindenki döntse el maga, hogy ő miként vélekedik erről a témáról.

Egyébként meg szó sincs megbántódásról. Azért nevetséges szituáció lenne ha ilyenért egy épp eszű ember felkapná a vizet, nem vagyunk már 5.-esek. 😉
Tudod én sem akarok negatív kapcsolatban lenni itt senkivel csak párszor a félreértések miatt egyes emberek másképp kezdenek vélekedni a másikról. DE!!!!! Természetesen ezt nem rád értettem! Ja és nem mellesleg nem csak te tudnád elcseszni. Emberek vagyunk mind.
0
0
0
0
Bukta avatar
Batman V Superman(2016 mar.), az Öngyilkos osztag, az Amerika Kapitány - Polgárháború(máj), X - Men Apokalipszis(május), Assassin's Creed(dec.), Deadpool(feb), Warcraft(jún.).


Én azt nem neked és nem másnak írtam. Én azt a magam részére írtam. Én se vagyok milliomos. Nem dolgozok, hogy tudjak magamnak venni dolgokat. Tavaly voltam nyári munkán, és még mindig van pénzem abból(pedig nem kaptam sokat). Moziba, buliba a saját pénzemből megyek el.
Amúgy meg ha látod akkor nem egy hónapban vannak a filmek, és nem hiszem hogy nem lehet kifizetni 1-1.5 ezer forintot. Én úgy látom hogy te szeretsz moziba járni, és aki szeret annak ez nem okoz gondot.

De mindegy. Bocsánatot kérek ha ezzel megbántottalak téged vagy akárki mást.
És ha lehet akkor ne írj erre választ. Nem akarok negatív kapcsolatban lenni veled ezen a honlapon, és ahogy ismerem magam én képes lennék elcseszni.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
BukoTt
A Csodalatos Pokember írta: Csak győzzünk dönteni, hogy melyiket nézzük meg moziban.

BukoTt írta: Döntés.... hagyjuk már.

Na most neked meg mi bajod van? Miért hagyjuk a döntést? Saját magamból indultam ki mert tudod nem mindenki milliomos és nem mindenkinek van lehetősége egy adott évben minden egyes várt filmre beülni a moziba. Szóval nagyon nem értem, hogy ezt a témát miért kellene hagyni. Én idén számos alkotást meg akartam nézni nagyvásznon de jó ha kettőre engedi az időm és a pénzem. Azt ne mond nekem, hogy a nagy rész arról híres, hogy állandóan minden szeretett filmre el tud jutni.
0
0
0
0
Bukta avatar
Csak győzzünk dönteni, hogy melyiket nézzük meg moziban.

Döntés.... hagyjuk már.

Amúgy igen. A marvel filmek most tényleg nagyon bejövősek. Hulk nekem nem tetszett, unalmasnak találtam, amolyan egyszer nézhetőnek. Fantasztikus négyes még rosszabb szerintem.Következő az remélem jó lesz. Mondjuk amilyen filmeket csinálnak, tuti jó lesz.
De ott a vasember. Nálam a legjobb film(christian bale féle batman mellett)

Aztán jött a Bosszúállók, Amerika kapítánya... Talán ami szar volt az Thor és a Csodálatos Pókember első része.


A hangya.... nekem nagyon tetszett.


Mondjuk egy kicsit sok már ez "nem törődsz velem ezért gonosz leszek" dolog. Thor-ban, Bosszúállók-ban ott van Loki. Bosszúállók 2-ben valamilyen szinten Ultron is ilyen.És most a Hangyában is.
(Sőt..talán még a Vasember 3-ban is volt ilyesmi dolog)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció