Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólások: 11 185
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TerrorDom avatar
Köszi! A Spec Ops-t jó, hogy eszembe juttattad. 😀 De jöhetnek még.
Meg olyan játékot tudtok mondani amiben úgy kell beszélgetni az emberekkel mint a Witcher 2-ben? Neked kell kiválasztani mit akarsz mondani.
0
0
0
0
no avatar
TerrorDom: Spec Ops : the line, nem pont saints row, a Lego sorozat, Star Wars 1-3-tól a mostani ig, mindben van kooperatív rész, igaz nem fps-tps
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Üdv!

Tudtok mondani olyan játékokat amiben a Story vonalat végiglehet vinni 2-en (Co-op játékmódban)? Olyanra gondolok mint például a Saints Row széria.
0
0
0
0
Skiter0524 avatar
Mafia 1,2 én is most kezdtem el
0
0
0
0
no avatar
Floyd: mégis milyet szeretnél? csak single, csak multi, is-is, mmo, rpg, fps, tps, rts, tbs, moba?
mert a géped sok fajtét el fog vinni, még ha a legújabbakat nem is max grafikán, a steam kínálatának 90%át meg kár lenne felsorolni, ha egy-két adott stílust kedvelsz csak.
Milyen nálad a jó játékélmény? mondj rá példát, mivel játszottál ami nálad a jó játékélményt jelentette, és abból már ki lehet indulni.
Ez kb "Küldöm mindenkinek aki szereti" kategória.

Nekem pl annak idején nagyon tetszett a Raptor: raptor call of the shadows, és a Descent 1-2, más meg rókázott meg klausztrofóbiás lett a Descent bányáiban. De pl nekem tetszett a Watch_Dogs 1 is és a The Division is. Ez utóbbi 300 óra után ment a feketelistámra, hála a készítőinek 😞
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Palanova: Eltaláltad a destiny-t, de nincs ps 4-em :/ Mindegy, letöltöm a steam fiókomból a ghostsot, jó az egy ideig, és megy is high-on.
0
0
0
0
Floyd avatar
Helló. Tudnátok nekem ajánlani játékokat, a profilomnál feltüntetett konfigurációra? Kategória teljesen nem számít, csak legyen aránylag jó a játékélménye. Előre is köszönöm
0
0
0
0
no avatar
VeresAdam: mennyire legyen lehet scifi és mennyire lehet régi?
Mert ha lehet régebbi single, akkor pl Shogo, vagy Red Faction 1, single-multi témára esetleg az UT sorozat. Ez utóbbiból most is van egy újabb pre-alpha verzió kint.
Kicsit meseszerűbb a Paladins. F2p, 1-3 perc alatt van 5v5-re ember, fps, és van benne assault rifle-t és gránátot használó katona, mesterlövészkedő csaj, dual minigunn-al felszerelt mechával daráló goblin, sörtétessel arató 3 ajtós kopasz szekrény, két íjász, egy revolverhős, stb...igaz ennek nincs single része.
Amúgy meg ha multi kell, meglesed hogy mivel játszanak a legtöbben steamen és abból belőhető, hogy mennyit kell várni egy-egy csapatra.
Bár lehet amit keresel az a Destiny, PS4-en.
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Sziasztok! Olyan játékot keresek ami effektíve olyan mint a Black ops 3. Jövőbeni kaszálás érdekel, mint single mint multi terén. Nálam az említett játék low-on ment, szóval már a infinite warfare kilőve. Ghosts-ot sajnos megvettem. (Olyan jövőbelire gondolok, ami nem megy át mese szeűvé, főképp nem grafikai szinten). A Bettlefield 4 (trial) nálam leállt meg tele volt buggal. Mit tudtok ajánlani? 😀 Only fps 😀
0
0
0
0
no avatar
Mplayersw: Cossacks 1-2-vel játszottam csak, a 3-at még nem próbáltam. Rendszerkövetelmény alapján a 3 is simán menne a gépeden, pláne a régebbiek. Érdemesebb az 1-el kezdeni. Esetleg ha a grafika nem ragad meg, akkor lehet érdemes feljebb menni a sorozatban, amúgy szépen sorban, mint az aknamezőn.
De ugye kérdés hogy mit is keresel egy ilyen RTS-ben. Mikormanagelést? Diplomáciát? Tengeri hadviselést? Sok egység, nagy csaták? Bázis/vár építést? Egység felszerelést és fejlesztést? Pont a középkor a kedvenc? - mert lehet ezek benne vannak más, nem kifejezetten középkori rtsben.
Battle for Middle Earth sorozatot pl kihagytam, noha középkor, meg középfölde, de a varázslat miatt nem biztos hogy tetszene, amúgy van benne bázis építés, egység fejlesztés, veterán egységek továbbvitele a kampány során, 2-4 oldal, lotro filmekből kis jelentek és hősök.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova

Köszi, a Cossacksnak melyik a legjobb része? Az én gépemen melyik verziója menne a legjobban: i7 6700 3.4 GHZ, nVidia Geforce gtx 750ti 4 GB., 16 GB RAM
0
0
0
0
no avatar
pc55555: kis gépigényű autós, pl a Re-volt. Békés, mondjuk a Hearthstone. Kaland játék, Dungeon Siege 1 és kiegje. Akció játék, Quake 2 és Descent 1-2. Ez utóbbihoz van részletesebb textúra pack is (Rebirth).
0
0
0
0
Barni57 avatar
Palanova:4GB RAM-memoria
0
0
0
0
no avatar
Assd: milyen stílusban? rts? moba? fps? sim? böngészős? mmo? single? coop? tps? turn based? esetleg mintát mit szerettél, mi tetszett, hátha...

pc55555:
nvidia geforce 920? 920m? vagyis notebook? mennyi memória van a gépben?
0
0
0
0
Barni57 avatar
Kedves Assd!
Köszi a figyelmesztetést,akció játék ,autós,kaland játék,békés játékokat pc platform-ra,de ha lehet akkor kis gépigényüt,intel pentium 4 1.9GHZ nvidia geforce 920,válaszokat előre köszönöm!
0
0
0
0
Assd avatar
@pc55555
Hogyha tudsz nekünk egy pontosabb konfigurációt leírni, akkor szívesen segítünk. Viszont így egyenlőre, nem tudunk semmit ajánlani.
0
0
0
0
Barni57 avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani nekem egy játékot laptopra ,de kis gépigényüt?
0
0
0
0
Assd avatar
Helló. Tudnátok ajánlani a laptopomra játékokat? A teljes konfigurációt a profilomon belül, az eszközök részlegnél megtalálod. Köszönöm előre is a segítségeteket.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Sziasztok Valaki tudna mondani valami jó maffiás játékott mondani

de ne a keresztapát meg a maffiát mert ezeket ismerem
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Tudtok mondani nekem jó sielős játékokat? Ami van most steep beta vagy mi a neve, az nem jó, mert erős gép kell már hozzá.
0
0
0
0
ppista avatar
Mobile DualCore Intel Core i3-4030U 1,9GHz 4GB ddr3 Ram, NVIDIA® GeForce® GT 820m 1GB 64 Bit DDR3/Intel HD 4400 erre a Laptopra ajánlanátok autós,platform,stratégiai és kaland játékot amelyek elmennek rajta?
0
0
0
0
no avatar
Mplayersw:
Anno 1404 gold, Age of sorozat, Cossaks sorozat, Stronghold, akár még a warcraft sorozat is beleférhet ha csak középkor kell és a varázslat nem zavar
0
0
0
0
Leon1217 avatar
Valami olyat keresek mint a régebbi nfsek lényeg hogy kocsit lehessen tuningolni 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Egy jó középkori stratégiai játékot tudtok nekem ajánlani? Az Anno 1701-et már ismerem de annál izgalmasabb kellene.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Borderlands, BioShock, BioShock 2, STALKER-játékok, System Shock-játékok, Amnesia, Heroes of the Storm, Paladins, The Witcher, Unravel, Ori and the Blind Forest
0
0
0
0
Krissz avatar
A Postal 2 magyar szinkronnal, azt adom énis. 😀
- CS:GO
- Hearthstone
- Rocket League
- Civilization
- Dark Souls
- WoW
- Diablo
- Painkiller
- Lucius
- Metro
- Mafia 2
- The Godfather
- Doom
- NFS
- Mortal Kombat
- Gears of War
- XCOM
- Alien Isolation
- Outlast
- Lol
- Europa Universalis
- Left 4 Dead
- Dead Island
- Stronghold
- Hatred
- F1
- Project Cars
0
0
0
0
no avatar
Ha már Postal 2, akkor a magyar szinkronosat töltsd le, élvezetesebb, és viccesebb is.
Amúgy ittvan pár: Paladins, Battlefield 3, Skyrim, GTA SA, GTA VC, GTA 3, COD 2, COD 4. -- Van köztük pár régi, nálam örök kedvencek maradtak.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Tudnátok ajánlani játékokat a "The Beginning" gépre? Sajnos a proci elég karcsú...
0
0
0
0
no avatar
VeresAdam: MW az történet szempontjából jó sorozat, de a 3-al kezdeni nem szerencsés. Ha már erre adtad a fejed akkor mindenképpen az első Modern Warfare-el kellene kezdeni szerintem, majd a 2 és végül a 3.

Esetleg nem pont CoD témakör de pl a Singularity sem egy rossz fps és talán még normális árban is beszerezhető. Cserébe nem tolod le 6 óra alatt.

Újabb kérdésedre meg lehet fps limit van azért ennyi.

Esetleg még elkalandozhattok, ha együtt akartok játszani a Moba shooterek felé, pl a Paladins (f2p), Battleborn, Overwatch trió
0
0
0
0
VeresAdam avatar
SEGÍTSEKEK LÉGYSZÍVES
Mielőtt megvenném másnak letöltöttem magamnak tesztre. MIÉRT 30-40 FPS Akárhogy? low/extra, mindegy, a felbontás is, egyfolytába 30 és 40 között van, akár a felbontást is állítgatom. Ez a "mostani gépem-en van". Megvenni erre szeretném: "Barátnőmnek vettem (végleges)" Szerintetek? Nálam az AW is megvolt 90 fps highon. Ez mindenhogy 30-40. Nem akarom, hogy megveszem és neki ne fusson. (mw-3 ról van szó)
0
0
0
0
VeresAdam avatar
Sziasztok!
Szeretnék ajánlatot kérni, a következők közül. (Karácsonyi ajándéknak, mit válasszak)
Az illető, aki kapná, Nem ismeri az fps játékokat, illetve még a Call of Duty szériát sem.
Ti melyiket ajánlanátok?
Call of Duty Modern warfare 3
Call of Duty Black ops 2
Medal of Honor Warfighter
Esetleg más?
Pc-ről van szó. 5000Ft lenne rá a keretem. Fps shooter kell, mert tetszett neki a Far Cry 3. Sajnos a pc-je olyan, hogy a Far Cry 4 már nem futna neki. Gondolkoztam Battlefield 3-ban, de egyrészt nem érdekelt a multiplayer, 12 pálya kampányért pedig soknak tartom a 6000-t. A hozzászólásokat előre is köszönöm szépen!
0
0
0
0
sata avatar
A kedvenc játék számomra ami annyira szar, hogy már jó, az a Big Rigs 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Tudtok mondani valami kifejezetten igénytelen xar játékot? Szerintetek melyik a legrosszabb? Csak mert kedvem támadt egy kis igénytelenséghez (kell a kontraszt, bele ne unjak a túl sok jó játékba) 😆
0
0
0
0
no avatar
A Garry's Modban a YouTube-ról, Twitchről és egyéb oldalakról megjelenítő TV után el nem tudom képzelni, hogy pont ilyeneket ne lehetne farigcsálni 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
Tudtok valami olyan játékot mondani, ahol cpu-t vagy egyéb hasonló elektronikai dolgot lehet csinálni?
Minecraftban tudom lehet, meg powder toy-ban is hasonlót. Vagy a The incredible machine-hoz hasonlót.
Ha tudtok, írjátok le, köszi! 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
- Five Night at Freddies
- Outlast 2 Demo 😃
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Azt nem írtam oda, hogy ne valami nagy játék legyen. Szegény vinyóm haldoklik. 😞
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Metal Gear Rising: Revegeance 😆 (4 óra alatt lazán kipörgethető)
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Sziasztok!
Tudtok valami rövid, de jó játékot mondani?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Tudnátok olyan játékokat mondani ami hasonlít a dayz-re, de singeplayer? Nem feltétlen kell zombisnak lennie.túlélős,lootolos játékot keresek. (Az lenne a legjobb, ha TPS lenne)

Köszi mindenkinek!
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Portal 2... bár az nem "szabadulós" játék, de különböző logikai feladványokat kell megoldani (és nem klikkelgetős)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció