Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én az új gépigény összehasonlító rendszert várom.
Össze-vissza van minden és egy 23"-os Full HD monitornál már elég zavaró tud lenni, hogy minden középre van nyomva, a 2 oldal pedig üres fekete.
Legjobban a home gombot hiányolom, vagyis mindig keresem, aztán rájövök hogy hopp már nincs ott... 😃
Legnépszerűbb/Új játékok alá fölhozni a Nyereményjátékok/Szavazás/Tagok blokkot a hirdetést meg letolni alá, mert ez így eléggé borzalmas. Pont a lényeg nem látszik.
Lehet hogy már azért pacsit kapok hogy tiltom a hirdetéseket, de ha vannak ha nincsenek ez így nagyon nem jó. A lényeg nem látszik, és tudom, hogy nem nagy dolog görgetni egyet, de ez designe szempontjából nézve közelebb van a 0-hoz mint a 10-hez.
Amúgy nekem is nagyon fura!
Arno: Nekem is ez a helyzet, lehet mindenkinek. De azt még lehet javítani gondolom.
Viszont telefonról azt a lenyitós fület tömör gyönyör lesz használni
Jó lenne, ha az oldalon a fejlécen a közösségi oldalak ikonjai nem a mostani módon lennének megcsinálva.
Jelenleg mindegyik a
Sokkal jobb lenne az, ha mondjuk a Steam gombja a
Ez csak azért lenne főleg fontos, mert jelenleg nem tudom ezeket az ikonokat Stylish-sal módosítani, pont a jelenlegi megvalósítás miatt.
A másik dolog, ami felmerült bennem:
Szuper lenne, ha egy játéknál, ami több platformra is megjelent, azoknál ki lehetne választani a platformot, és meg lehetne nézni a Mac-es és Linuxos gépigényét is az adott játéknak 😀
Illetve ezzel együtt a gépeknél ne csaka Windows különböző verzióit, hanem OS X és Linux verziókat is ki lehetne választani.
Mivel a Steam általában az ubuntu egy adott verzióját jelöli meg, mint követelmény, így praktikus lenne egy olyan kivitelezés, hogy ki lehessen választani az Ubuntu verzió közül valamelyiket, meg lenne egy "egyéb Linux disztró" opció. Mivel lehetetlen és felesleges lenne minden egyes disztrót és verziót felsorolni 😃
Köszi
Hogy fény derüljön a titokra 😀 :
chrono02: kerüld a személyeskedést és nem lesz törölve.
gibdj: fogalmazz kulturáltan és nem lesz törölve.
Ha megjelölök valakit egy topikban, akkor annak menjen róla értesítés, így hamarabb tud rá válaszolni.
előre is kösz a válaszokat!