Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…hread_id=5
A telefonra való optimalizálás se lenne amúgy megterhelő feladat. Dreamweaver-ben van egy olyan lehetőség, hogy kiválasztod, hogy mobiltelefon, majd kiszedegetsz olyan formázásokat amikre úgy gondolod, hogy telefonon nincs szükség, mondjuk a legördülő menük. Majd csinálni kéne egy átirányítást, ami érzékeli hogy mobilról vagy és átirányít a mobilos felületre.
Én az új gépigény összehasonlító rendszert várom.
Össze-vissza van minden és egy 23"-os Full HD monitornál már elég zavaró tud lenni, hogy minden középre van nyomva, a 2 oldal pedig üres fekete.
Legjobban a home gombot hiányolom, vagyis mindig keresem, aztán rájövök hogy hopp már nincs ott... 😃
Legnépszerűbb/Új játékok alá fölhozni a Nyereményjátékok/Szavazás/Tagok blokkot a hirdetést meg letolni alá, mert ez így eléggé borzalmas. Pont a lényeg nem látszik.
Lehet hogy már azért pacsit kapok hogy tiltom a hirdetéseket, de ha vannak ha nincsenek ez így nagyon nem jó. A lényeg nem látszik, és tudom, hogy nem nagy dolog görgetni egyet, de ez designe szempontjából nézve közelebb van a 0-hoz mint a 10-hez.
Amúgy nekem is nagyon fura!
Arno: Nekem is ez a helyzet, lehet mindenkinek. De azt még lehet javítani gondolom.
Viszont telefonról azt a lenyitós fület tömör gyönyör lesz használni