gabi86 írta:
siasztok asztali gépembe akarok wifit venni de nem tudom hogy milyet érdemesebb USB-st vagy PCI-set meg hogy mit kell nézni a vásárlásnál?? Ebbe kérném a segitségeteket 😃
Hát wifit az nem lehet venni! Azt wifis routerral lehet csinálni! Attól függ milyen netre kell a vevő? Ha 50mbit alatti akkor ajánlok valami olcsó tp-linket kb 3500ft ér! Én ilyet vettem anyám gépébe és kb 3-4 vastag fal határolja el a két egységet és olyan 70% os a jel! Szóval elég jó! Bár ehhez a routerem is közbejátszik!
siasztok asztali gépembe akarok wifit venni de nem tudom hogy milyet érdemesebb USB-st vagy PCI-set meg hogy mit kell nézni a vásárlásnál?? Ebbe kérném a segitségeteket 😃
Gaboo7 írta:
Tegnap rendeltem egy ilyet 😆 (Cooler Master V10):
Az egyik tavalyi PC-s újságban egy tesztben nagyon lehúzták ezt a hűtőt. Szerintem nem jó választás, de majd kiderül, hogy milyen is igazából.
Az ár miatt húzták le mert akkor 35k-ért lehetett kapni, de most 17k-t szerintem simán megér! 11k-ért elvitték a Noctua U12P-t így 6k-ba került nekem a csere, aki meg azt mondja hogy csak pár fokkal tud többet annak csak annyit hogy csúcskategóriában sajna már csak pár fok a külömbség cserébe súlyos mhz-eket kapok 😆 .
Ja igen igazad van. Megkerestem a cikket és tényleg az ára miatt húzták le, mert 30k körül volt az ára.😆
Gaboo7 írta:
Az egyik tavalyi PC-s újságban egy tesztben nagyon lehúzták ezt a hűtőt. Szerintem nem jó választás, de majd kiderül, hogy milyen is igazából.
Az ár miatt húzták le mert akkor 35k-ért lehetett kapni, de most 17k-t szerintem simán megér! 11k-ért elvitték a Noctua U12P-t így 6k-ba került nekem a csere, aki meg azt mondja hogy csak pár fokkal tud többet annak csak annyit hogy csúcskategóriában sajna már csak pár fok a külömbség cserébe súlyos mhz-eket kapok 😆 . Mindig is akartam egy V10-est és szerintem a CM Stacker 831-hez ez illik igazán!
Gaboo7 írta:
Kb azt a szintet hozza mint a scythe mugen 2 csak hangosabb nagyobb és szebb
Pedig valami peltier hűtés cucca is van csak vagy 3 fokkal hűvősebb vele a proci
Nos én a Logitechet tudom ajánlani. Ugyan nem a leg olcsóbb de minőség mindenek felett! Más jó márkát nem ismerek! Nézz teszteket abból hátha többre jutsz!
én szeretnék venni egy hangfalat csak nem tudom h milyet olcsóbb fajtát , és h szerintetek 2.1 vagy 5.1, és h hány watt-osat érdemes venni ha játékra és zenehallgatásra kell,
HeLLo!
Tudnatok nekem egy olyan linket adni ahol lehetne iMac-hez valo vagy pedig ahhoz hasonlo billentyut venni pc-hez?
A Markalya mind1 csak naggyabol ugy nezzen ki. 😀
gigazte írta:
Mind1 töröltem a hsz-t. Ő tudja mi fontosabb neki. Ha nem melegszik nagyon a gépe akkor vegyen inkább hangfalat. Ráér a gépház. Ha meg melegszik neki akkor inkább vegyen hangfalat.😀
Nem lett volna mutszáj törölni mert igazat írtál😉 Szertintem is vegyen előbb hangfalat a mostaniba meg rakjon 1-2 jó ventit aztán jóság van😆 Én is csak azért vettem előbb házat mert nekem kegyetlenül süledezett minden volt vagy 50 fokos a proci😆😆
Mind1 töröltem a hsz-t. Ő tudja mi fontosabb neki. Ha nem melegszik nagyon a gépe akkor vegyen inkább hangfalat. Ráér a gépház. Ha meg melegszik neki akkor inkább vegyen gépházat.😀
Hát azért nem feltétlen kell réginek lenni! Ha a codegen ilyen jó tápokat gyárt akkor vajon milyen házakat? Bár ez igaz hogy lehet inkább hangfal kellene neki.
gigazte írta:
Hangfal valami célt szolgál, a gépház meg csak egybetartja a gépet😆 Nekem ilyen fekete gépházam van, valami nagyon régi, nekem az számít amit tud nem a külső😀
Rosszul tudod a ház is nagyon fontos egy hogy milyen a szellőzése a másik meg a minősége a hihetetlenül ócska rosszul szellőző házak az alaplapot kinyírhatják ugyanis ha túl nagy meleg van a gané házban akkor deformálódhat az alaplapi tálca amihez az alaplap rögzírve van és így görbíti a lapot is
Hangfal valami célt szolgál, a gépház meg csak egybetartja a gépet😆 Nekem ilyen fekete gépházam van, valami nagyon régi, nekem az számít amit tud nem a külső😀
Na és arról mi a véleményed hogy hpm 75 ös mert nemrég néztem és nem 70 es
Ja és mivel vagy 1000ft lenne egy hosszabbító postával így forrasztaná haverom úgy romlana a hangzás?
Annyit hozzáteszek hogy olyan szinten tud forrasztani meg minden bizbasz hogy a telefonján a billentyű ledeket ki tudja cserélni
Ilyen jó😃 Na akkor az marad. Már csak annyi a baj hogy mivel nokiához használnám amibe 3,5 es jack kell és így kb 10 cm es az egész fülhallgató kábele. Szerintetek ha házilag forrasztanák hozzá hosszabb kábelt romlana a hangzása. Pontosabban nem én csinálnám hanem haverom akinek van ilyen forrasztója amivel pont ilyeneket lehet csinálni.
sagesz93 hát ez nem igaz folyton felcserélem őket pedig tudom hogy melyik melyik😆
Most azon gondolkozom hogy van egy sony eri.. hpm 70 es fülhallgatóm. Milyet tudnátok mondani ami felér egy hpm 70 es minőségével? Mert ha nagyon gagyi akkor veszek másikat.
és ez mióta fejhallgató?
ez fül...
Amúgy én már inkább in-ear fülest vennék, az legalább valami basszust "masszíroz" a fülembe 😃 Csak az nem 2500forintos kategória.
Szerintetek melyiket vegyem
ez az olcsóbb mert haverom használtan adja omnitronic shp 2000 mk2
Átviteli tartomány : 20 - 20,000 Hz
Impedancia: 60 Ohm
Érzékenység: 102 dB
Maximális teljesítmény: 200 mW
Torzítás: max 1,5%
Aranyozott jack csatlakozó
Ez a másik ezt újonnan venném és drágább lenne sennheiser hd 202
- hangnyomás: 115 dB
- átviteli tartomány: 18 Hz - 18.000 Hz
- névleges impedancia: 32 Ohm
Ez nem aranyozott jack
Nem nagyon tudom hogy melyik érték a jó szerintetek melyik lenne jobb?
Gabo nem tudom mennyire értesz az elektronikához de ezt érdemes megnézned ezzel akár -10 fokkal is hidegebb lehet a proci
[LINK]
Igen ezt én is láttam, lehet hogy bütykölök picit...😆
Megjött:
[LINK]
Az ár miatt húzták le mert akkor 35k-ért lehetett kapni, de most 17k-t szerintem simán megér! 11k-ért elvitték a Noctua U12P-t így 6k-ba került nekem a csere, aki meg azt mondja hogy csak pár fokkal tud többet annak csak annyit hogy csúcskategóriában sajna már csak pár fok a külömbség cserébe súlyos mhz-eket kapok 😆 .
Ja igen igazad van. Megkerestem a cikket és tényleg az ára miatt húzták le, mert 30k körül volt az ára.😆
Most nagyon leárazták majdnem a felére.
Az ár miatt húzták le mert akkor 35k-ért lehetett kapni, de most 17k-t szerintem simán megér! 11k-ért elvitték a Noctua U12P-t így 6k-ba került nekem a csere, aki meg azt mondja hogy csak pár fokkal tud többet annak csak annyit hogy csúcskategóriában sajna már csak pár fok a külömbség cserébe súlyos mhz-eket kapok 😆 . Mindig is akartam egy V10-est és szerintem a CM Stacker 831-hez ez illik igazán!
Kb azt a szintet hozza mint a scythe mugen 2 csak hangosabb nagyobb és szebb
Pedig valami peltier hűtés cucca is van csak vagy 3 fokkal hűvősebb vele a proci
Ennyi pénzért már vízhűtést veszel.
milyen hűtő ??
Bírná hűteni a procimat ha felhúznám 3ghz-ről 3,6ghz-re?
Tudnatok nekem egy olyan linket adni ahol lehetne iMac-hez valo vagy pedig ahhoz hasonlo billentyut venni pc-hez?
A Markalya mind1 csak naggyabol ugy nezzen ki. 😀
Mind1 töröltem a hsz-t. Ő tudja mi fontosabb neki. Ha nem melegszik nagyon a gépe akkor vegyen inkább hangfalat. Ráér a gépház. Ha meg melegszik neki akkor inkább vegyen hangfalat.😀
Nem lett volna mutszáj törölni mert igazat írtál😉 Szertintem is vegyen előbb hangfalat a mostaniba meg rakjon 1-2 jó ventit aztán jóság van😆 Én is csak azért vettem előbb házat mert nekem kegyetlenül süledezett minden volt vagy 50 fokos a proci😆😆
Rosszul tudod a ház is nagyon fontos egy hogy milyen a szellőzése a másik meg a minősége a hihetetlenül ócska rosszul szellőző házak az alaplapot kinyírhatják ugyanis ha túl nagy meleg van a gané házban akkor deformálódhat az alaplapi tálca amihez az alaplap rögzírve van és így görbíti a lapot is
Ütős párosítás FPS játékokhoz. 😆
hpm70-75 között nincs egetrengető különbség
Ja és mivel vagy 1000ft lenne egy hosszabbító postával így forrasztaná haverom úgy romlana a hangzás?
Annyit hozzáteszek hogy olyan szinten tud forrasztani meg minden bizbasz hogy a telefonján a billentyű ledeket ki tudja cserélni
Szerk most nézem hpm 75 ös az milyen?
de 5k alatt ne akarj venni ilyet, akkor inkább hpm 70 😃
Most azon gondolkozom hogy van egy sony eri.. hpm 70 es fülhallgatóm. Milyet tudnátok mondani ami felér egy hpm 70 es minőségével? Mert ha nagyon gagyi akkor veszek másikat.
ez fül...
Amúgy én már inkább in-ear fülest vennék, az legalább valami basszust "masszíroz" a fülembe 😃 Csak az nem 2500forintos kategória.
Csak ezt a hangot ez máshogy és más tartományba adja át.
Nem akarok hülyeséget írni, mert nemtudom mi mihez tartozik, szóval mind1 😃
ez az olcsóbb mert haverom használtan adja omnitronic shp 2000 mk2
Átviteli tartomány : 20 - 20,000 Hz
Impedancia: 60 Ohm
Érzékenység: 102 dB
Maximális teljesítmény: 200 mW
Torzítás: max 1,5%
Aranyozott jack csatlakozó
Ez a másik ezt újonnan venném és drágább lenne sennheiser hd 202
- hangnyomás: 115 dB
- átviteli tartomány: 18 Hz - 18.000 Hz
- névleges impedancia: 32 Ohm
Ez nem aranyozott jack
Nem nagyon tudom hogy melyik érték a jó szerintetek melyik lenne jobb?