Zalman z3 -as házamban jelenleg 4 venti pörög alapjaraton + vga és proci hütő, de eszméletlen hangos egy idö után. Arra gondoltam, hátha lehet kapni olyyan ELÜLAPI PANEL-t, amin vannak ventillátor kapcsolok.
Tudnátok ajánlani egy wi-fi repater-t vagy range extendert? Nem tudom mi a különbség. Vázolom a helyzetet; a switch és wi-fi jeladó egy készülékben van (innen veszi a wi-fi jelet a tv, a laptop, meg a telefonok, és innen mennek ki a gépekbe az utp kábelet) a lakás egyik sarkánál.
A másik átellenes sarkáig kéne, hogy szórja a jelet ez olyan 10-15 méter lenne.
( És mivel már így is megy két utp kábel tudom hogy lehetne valahol még egy switch és onnan egy wi-fi jeladó,)
de én azt szeretném ha a lákás két sarka között (ahol pont van konnektor) ott lenne egy ilyen jelerősség tunningoló szerkezet és ha lehet ne kelljen beledugni utp kábelt.
A net 30Mbps fel 5Mbps letöltésű, az ahonnan jön a net egy telekomos cisco epc3825-ös.
Nem tudom mennyire volt érthető ha nem akkor is válaszoljatok és megpróbálom jobban elmondani.
Sziasztok.
Erről az oldalról milyen hűtőpasztát ajánlotok? Melyiket érdemes megvenni processzorhoz és VGA-hoz?
https://www.cclonline.com/category/444/PC-Components/Fans-Cooling/Thermal-Compounds/?utm_source=dropdown&utm_medium=dropdown-link&utm_campaign=pc-components/thermal-compounds
@zsolty87: Hát a kiszereléstől függ, mit veszel. 4g elég egy alkalommal bőven, és még marad is, (azért írtam 4-et, mert az MX4-ből az a legkisebb, ha jól tudom)
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy rendszerhűtőt keresek és ki is néztem 2 félét:
1.a [LINK]
1.b [LINK]
2. [LINK]
Fontos szempont hogy halk legyen, de azért aránylag nagy(obb) legyen az airflow, ja és kettő darabot vennék egyből 😀
A kérdés az hogy szerintetek melyik lenne a jobb választás? vagy hasonló árkategóriában ha tudtok esetleg jobbat akkor kérlek kommentben ajánljatok valamit.
köszi 😀
Andris18:
csak kérdezem: nem jobb egy minőségi fejhallgató, melybe alapból van mikrofon? Csak azért kérdezem, mert így egyrészt két legyet ütsz egy csapásra, és a minőségi cuccok esetében simán sokkal jobb a mikrofon, mint ezek a talpas bigyók.
Kimi no Na wa és mi a helyzet azokkal a mikrofonokkal amik kb így néznek ki:
[LINK]
mert most ilyenem van és arra vagyok még kíváncsi hogy ebből van e jó hangminőségű vagy inkább hagyjam ezt a fajtát.
Amit te mutattál abban tetszik hogy áttítható a szög, a magasság? csak kiscit kétkedve állok előtte hogy megvegyem-e mert vegyes a vélemény róla és azért mégis 7500-8500ft.
Milyen mikrofont ajánlotok? Lehetőleg jack végű legyen és ne túl drága.
Ha olcsó mikrofont szeretnél, ezt tudom ajánlani: Trust Mico USB
Rendelkezik USB illetve 3,5mm Jack csatlakozóval is. 3 Lábú mikrofon állvánnyal, minimális háttérzajjal rendelkezik és kis helyen is elfér. Ára: 7600ft
sziasztok! munka helyi pc-m hez keresek usb-s wifi elosztott, hogy mobilomon is tudjam használni a benti nettet, és ne a mobil nettet keljen használnom, milyen név alatt találok ilyet boltokban HotSpot? router? vagy tudtok ajánlani valamit olcsón
Sziasztok! Milyen headset-et vegyek a telefonomhoz, ami jól is szól? T ezret szánnék rá. Fontos nekem h tudjam váltiztatni elore-hátra a zenet és ne jelljen ki venni a telomat állandóan.
Skiter0524
Intel CPU esetében Idle állapotban teljesen természetes a 20-26 fok, míg terhelés alatt a 40-55 fok. És ennél többet is bírnak. De hát ez az Intel egyik erőssége. És persze függ a venti fordulattól. Általános rpm az 500-900 közötti, a fenti értékek így értendőek.
oroszlajos
Alpenföhn Brocken 2 165mm magas
Thermalright Macho Rev.B 162 mm magas
Thermalright True Spirit 140 170 mm magas
ARCTIC Freezer i32 CO 150mm magas
Raijintek Ereboss 160mm magas
Ő lesz, akibe kerülni fog, úgy gondolom, hogy így a dolgokat rászámolva el kell férnie. És amúgy erről a házról vélemény? Mert ezt néztem ki magamnak. Alaplap típus, videokártya hosszra passzol bele.
ebben az árban ezekkel nem lehet melléfogni! a 212x a 212 ráncfellvart változata, picivel talán jobb, de nem számottevően. szóval mehet az, mivel egy ár kb a kettő. csak férjen be a házadba, mivel ez 158mm magas
Sziasztok! Szerintetek egy AMD A10 5800k-s processzorhoz melyik hűtőt vegyem meg az alul linkeltek közül? Egyiknek nagyobbnak tűnik a teljesítménye, másik csendesebb. Igazából a gyári hűtő 3800 rp-em pörög, így rohadt hangos és most télen tudja 50 fokon tartani a procit, mikor talaj közelében elég hideg van... Esetleg ezeknél jobb lehetőség? Azt sem bánnám, ha olcsóbb lenne. 😜
Üdv! Laptopomhoz vennék új hűtőt, eddig ENERMAX Twisterflow 17-em volt de szeretném lecserélni.Tudnátok ajánlani egy jó teljesítményű hűtőt max 15.000 Ft értékben?(ipontól rendelném)
(ASUS X550CC XO073D a jelenlegi laptopom ha számít)
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni abban hogy 5ezer ft alatt milyen usb hubot lehet kapni ami usb3-as, és be építhető, és viszonylag megbízható is?
Mert nem nagyon találok.
Van egy Samsung SCX 4016/XEN típusú multifunkciós nyomtatónk.Működik, de a szkenner része szerintem karcsú manapság már.Egy ilyen mennyivel tud tőle többet?:[LINK]
Nem nagyon vagyok tisztában, ebben a kategóriában mi a legjobb.
Üdv! Lehet hogy hamarosan lesz egy új gépem, viszont az én szobámba nincsen bekötve internet kábel ezért szükségem lenne majd egy wifi kártyára. Azt szeretném kérni, hogy tudnátok-e ajánlani max 10.000 ft értékben egy megbízható kártyát? (ASUS B85-PRO GAMER alaplapba lenne beletéve)
szerintetek ez megéri?
Zalman z3 -as házamban jelenleg 4 venti pörög alapjaraton + vga és proci hütő, de eszméletlen hangos egy idö után. Arra gondoltam, hátha lehet kapni olyyan ELÜLAPI PANEL-t, amin vannak ventillátor kapcsolok.
Ilyesmi tudnátok nekem ajánlani?
Köszönöm.
Tudnátok ajánlani egy wi-fi repater-t vagy range extendert? Nem tudom mi a különbség. Vázolom a helyzetet; a switch és wi-fi jeladó egy készülékben van (innen veszi a wi-fi jelet a tv, a laptop, meg a telefonok, és innen mennek ki a gépekbe az utp kábelet) a lakás egyik sarkánál.
A másik átellenes sarkáig kéne, hogy szórja a jelet ez olyan 10-15 méter lenne.
( És mivel már így is megy két utp kábel tudom hogy lehetne valahol még egy switch és onnan egy wi-fi jeladó,)
de én azt szeretném ha a lákás két sarka között (ahol pont van konnektor) ott lenne egy ilyen jelerősség tunningoló szerkezet és ha lehet ne kelljen beledugni utp kábelt.
A net 30Mbps fel 5Mbps letöltésű, az ahonnan jön a net egy telekomos cisco epc3825-ös.
Nem tudom mennyire volt érthető ha nem akkor is válaszoljatok és megpróbálom jobban elmondani.
Erről az oldalról milyen hűtőpasztát ajánlotok? Melyiket érdemes megvenni processzorhoz és VGA-hoz?
https://www.cclonline.com/category/444/PC-Components/Fans-Cooling/Thermal-Compounds/?utm_source=dropdown&utm_medium=dropdown-link&utm_campaign=pc-components/thermal-compounds
Az oldalt nem néztem, de én ezeket szoktam ajánlani, használni mindenhová:
Arctic MX-4
COOLERMASTER IC Essential E1 (Szürke)
THERMAL GRIZZLY Aeronaut
Olyan kérdésem lenne, hogy rendszerhűtőt keresek és ki is néztem 2 félét:
1.a [LINK]
1.b [LINK]
2. [LINK]
Fontos szempont hogy halk legyen, de azért aránylag nagy(obb) legyen az airflow, ja és kettő darabot vennék egyből 😀
A kérdés az hogy szerintetek melyik lenne a jobb választás? vagy hasonló árkategóriában ha tudtok esetleg jobbat akkor kérlek kommentben ajánljatok valamit.
köszi 😀
csak kérdezem: nem jobb egy minőségi fejhallgató, melybe alapból van mikrofon? Csak azért kérdezem, mert így egyrészt két legyet ütsz egy csapásra, és a minőségi cuccok esetében simán sokkal jobb a mikrofon, mint ezek a talpas bigyók.
[LINK]
mert most ilyenem van és arra vagyok még kíváncsi hogy ebből van e jó hangminőségű vagy inkább hagyjam ezt a fajtát.
Amit te mutattál abban tetszik hogy áttítható a szög, a magasság? csak kiscit kétkedve állok előtte hogy megvegyem-e mert vegyes a vélemény róla és azért mégis 7500-8500ft.
Ha olcsó mikrofont szeretnél, ezt tudom ajánlani: Trust Mico USB
Rendelkezik USB illetve 3,5mm Jack csatlakozóval is. 3 Lábú mikrofon állvánnyal, minimális háttérzajjal rendelkezik és kis helyen is elfér. Ára: 7600ft
Elég frankó kis cucc 14k környékén már kapható, ha ez még belefér a keretedbe.
Intel CPU esetében Idle állapotban teljesen természetes a 20-26 fok, míg terhelés alatt a 40-55 fok. És ennél többet is bírnak. De hát ez az Intel egyik erőssége. És persze függ a venti fordulattól. Általános rpm az 500-900 közötti, a fenti értékek így értendőek.
Több képet nem töltök már fel
[LINK]
Skiter0524: az Aida is ennyit mutat? Nekem olyan 35fok körül mozog alapjáraton 0-300-as ventikkel.
Piero: nekem úgy 24-26 fok, hogy megy a böngésző közben😆
1-óra bf1 után
[LINK]
[LINK]
Alpenföhn Brocken 2 165mm magas
Thermalright Macho Rev.B 162 mm magas
Thermalright True Spirit 140 170 mm magas
ARCTIC Freezer i32 CO 150mm magas
Raijintek Ereboss 160mm magas
Nagyjából ezek, teljesen rendben vannak!
i7-4790K -hoz szeretnek valami jó vízhűtőt!.. tudnátok tanácsot ill. tapasztalatot írni a vízhűtésről?
A mostani "Cooler Master: Hyper 103" szó szerint lóf***se ér!
Köszönöm!
ez bőven jó lesz a mostanihoz!
[LINK]
Ő lesz, akibe kerülni fog, úgy gondolom, hogy így a dolgokat rászámolva el kell férnie. És amúgy erről a házról vélemény? Mert ezt néztem ki magamnak. Alaplap típus, videokártya hosszra passzol bele.
[LINK]
[LINK]
(ASUS X550CC XO073D a jelenlegi laptopom ha számít)
[LINK]
Valaki tudna segíteni abban hogy 5ezer ft alatt milyen usb hubot lehet kapni ami usb3-as, és be építhető, és viszonylag megbízható is?
Mert nem nagyon találok.
Milyen webkamerát ajánlotok?
HD-ra gondoltam képminőségben.
Melyikek a megbízhatóbbak?
A válaszokat előre köszönöm! 😀
Van egy Samsung SCX 4016/XEN típusú multifunkciós nyomtatónk.Működik, de a szkenner része szerintem karcsú manapság már.Egy ilyen mennyivel tud tőle többet?:[LINK]
Nem nagyon vagyok tisztában, ebben a kategóriában mi a legjobb.
vagy
BitFenix Spectre PWM 120mm Blue LED - 2,8k
[url]https://ipon.hu/webshop/product/tp_link_tl_wn881nd/196219
[/url]
Én ilyet használok, eddig bevált.
Technicolor TC7200
Bronson:
Köszönöm szépem, felírtam a lehetőségek közé!
[LINK]