Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
En az ötletet feldobtam, javaslatnak elmegy, aztan hogy lessz w belole valami, nem egetveroen fontos. 😀
Lehetne szavazni egy felhasználóra, és hasonlóan mint régen a gépigény lógó ott lenne a neve mellett. Csak itt nem szint után, hanem: tudom is én pl 100 "ez a felhasználó segítőkész" szavazat után kapná meg.... vagy valami hasonló.
De ez annyira nemfontos.
Captcha valóban nem egy rossz ötlet.
Spoiler!
off:
Nemtudom, ha írnék egy játéktesztet pl, akkor azt útolag testrelehet/ne szabni 100% osan? Persze ehhez egy normális szerkesztő sem árt
chrono02 & Arno Dorian: köszi 😀
A rangoknak szerintem nem sok értelme lenne, a szintek tökéletesen betöltik ezt a funkciót (is).
A többi viszont jó ötlet. CPU adatbázis elméletileg folyamatban van, a hsz szerkesztés meg régebben is volt, de nem tudom miért lett kivéve. Nekem személy szerint nagyon hiányzik.
Lehetne likeolni & dislikeolni a többiek kommentjét / cikkeket / játékokat stb...
Lehetnének rangok is mint például az ismert fórumon is "p**hardver" pl: újonc, lelkes újonc, a közösség oszlopos tagja (sok és hasznos hsz ek ért, amit az userek dontenek el hogy hasznos e vagy sem), legendás (aki magas levellel rendelkezik és min 2-3éve tag) és egy veterán (aki már szinte a kezdetektől vele van az oldalal vagy hasonlókat kitalálni. 😀
Összegezve:
- like & dislike rendszer
- rank rendszer
- kommentek szerkesztése, ha szerkesztett akkor mellé a dátum és az eredeti szöveg. (mint előttem említették)
- többféle stílus az oldalra (pl: a kék helyett, mindenki saját magának választhatna skint, fekete-zöld; vörös, zöld, narancs, stb....)
- egymás gépeinek (tételezzük fel hogy nem fake ...) értékelése 1-10 ig történő számokkal.
- CPU adatbázis
- toplistába történő bekerülésért, kapnánk valamennyi pontot pl: 2. hely 2k pont 😆 de komolyan, valamennyit, és az megjelenne a profilomnál, meg hogy mely témákban aktiv a leginkább az adott user.
Hirtelen ennyi. Ha elolvassa az admin annak örülök. 😀
Köszönöm!
Minek kell 30 másodpercnek eltelnie 2 hsz között? Ennek semmi értelmét sem látom, ahogy a dupla hsz tiltásának sem. Akkor legalább lehetne vagy negyed órán keresztül szerkeszteni a hozzászólást. (vagy bármeddig, és legyen oda írva hogy pl szerkesztve:"dátum+idő"..)
A fórumokban lehetne keresés, adott szövegekre, HSZ-ekre, pl beírod hogy HD7870 és kiadja az összes HSZ-t, amiben le lett írva.
Szvsz ilyen fejlesztések kellenének inkább.
És pusztán személyes kíváncsiságból (mert lusta vagyok végig böngészni az összes játékot, és erre külön nem lehet szűrni), melyik itt a legnagyobb?
Apropó, akkor egy ötlet is: A játék adatbázisban lehessen sorba rendezni, ne csak ABC szerint.
Good job! 😃
Annyit javasolnék, hogy ha mindenképpen igy maradna, akkor legalább bal oldalon legyen a játékok, nyereményjátékok cuccok, és a másikon a komment szekció, szerintem úgy kényelmesebb lenne.
(vagy egy picit szélesiteni, 16:9 be eléggé sok a fekete két oldalt)
chrono02: reklámot tuti nem fogják lejjebb rakni, csak esetleg feljebb 😃
1; Div-ek fölcserélése. Lényeges div-ek (Nyereményjátékok/Szavazás/Tagok panel) feljebb hozása, Játékok/Nyereményjáték div közötti Hirdetés panel oldal aljára helyezése, a jobb átláthatóság és kezelhetőség érdekében.
2; Mobilbarát verzió. Mobil eszközön nem fontos dolgok (legördülő menük) eltávolítása. Átirányítás mobil felületre. Esetleg, ami már szintén többször fel lett hozva mobilos applikáció készítése (nehezebb mint a mobilbarát verzió).
Azt hiszem ennyi volt a másik topikban, röviden-tömören.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…hread_id=5
A telefonra való optimalizálás se lenne amúgy megterhelő feladat. Dreamweaver-ben van egy olyan lehetőség, hogy kiválasztod, hogy mobiltelefon, majd kiszedegetsz olyan formázásokat amikre úgy gondolod, hogy telefonon nincs szükség, mondjuk a legördülő menük. Majd csinálni kéne egy átirányítást, ami érzékeli hogy mobilról vagy és átirányít a mobilos felületre.