Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Istvan1995, Krissz: Reklámok nélkül mégis miből kellene fenntartani az oldalt? Befizetnéd a havi előfizetési díjat cserébe a reklámmentességért? A fent leírtakon kívül semmi baj nincs a reklámokkal. Nem takarnak ki semmit, nem korlátozzák az oldal használhatóságát. Szerintem teljesen korrekt.
Amúgy érdemes letiltani.
Köszi szépen a tippet. Sokkal jobb lett. 😀
Engem nemzavarnak, mert nincs 1 darab sem 😉
Én Firefoxot használok (biztosan van más böngészőkhöz is) és ehhez az A D B l o c k P l u s programot.
Se YouTube on, se itt, sehol nincs reklám, ajánlom nagyon! 😀
Ja és ha már úgyis itt vagyunk és már van is egy dedikált értesítő gomb lehetne értesítést küldeni ha valaki válaszol a kommentedre esetleg a fülön jelezve/chrome értesítéssel :3
Nem:
kell megírni kinek válaszolsz és mire
nézel ki hülyének ha magadban beszélsz
És:
sokkal átláthatóbb lenne a dolog
egyszerűbb
gyorsabb
Más kérdés hogy miért került lepontozásra, illetve annak a pontozásos véleménynyilvánításnak van-e értelme.
Oldalhoz javaslat:
- Fórumban nem találtam olyan témát ahová az olvasók küldenék be (forrásmegjelöléssel és/vagy linkkel mindenképpen alátámasztva) a számukra érdekes, PC játékokkal kapcsolatos híreket. Onnan könnyebben lehetne mazsolázni és ha arra méltó, mehet is a főoldali hírek közé.
- Műfajok: jó ötlet volt a bevezetése és sokat segítene annak aki játékot keres, ha pl megkeresi a kedvencét, majd ott a műfaj felsorolásnál rá tudna kattintani és abba a műfajba tartozó játékok felbukkannának. Lásd: Steam megoldása. Ha nem is szüntetné meg az "Ajánljatok nekem egy játékot" témát, bizonyára megkönnyítené a játékosok dolgát, és lehet nem kellene napokat várni egy válaszra. Érdemes lehet továbbá a többi, már fent lévő játékot is besorolni, szintén a könnyebb keresés és szűrés miatt.
Én mondjuk örülnék ha lehetne beküldeni akár hardver teszteket. Nem olyanra részletes elemzésre gondolok mint például egy prohardveres teszt. Csak az adott hardver tulajdonosának véleménye, tapasztalata, kiegészítve játékbeli FPS tesztekkel stb.
Istvan1995: Az vírus lesz. Ugyan az oldalon vannak reklámok (valamiből ki kell termelni a fenntartás költségeit), de egyik sem zavaró, felugró ablakos, stb, csak az oldal részeként felül és oldalt vannak bannerek, amik meg nem zavaróak. Szóval nem kell kikattintani reklámot ahhoz, hogy olvasni, vagy kommentelni lehessen, ha ilyen van, főleg, ha az oldalra kattintással jönnek elő, akkor azt egy kártevő injektálja be nektek. (ilyenből nem kevés kering és elég sok gépet fertőznek meg)
Szerintem teszteknél talán érdemesebb sablonszerűen felépíteni és objektíven írni az adott játékról majd a végére mehet a teszter saját személyes véleménye. Ez utóbbival persze lehet nem egyet érteni de az már más lapra tartozik.
Mert akármire rákattintok, egy csomó hírdetés megjelenik, és nem győzöm kilőni őket, hogy az oldalból lehessen valamit látni. Elég bosszantó. 😞
van valamilyen megfelelési rendszer, ha gépigényt szeretnék beküldeni?
Mert már többször is küldtem be gépigényt, például a Postal-t (első rész) és hivatalos forrásnak a gépigényhez a Steam Store oldalát adtam meg a játéknak, ahol picit lejjebb görgetve ottvan a Hivatalos gépigénye a játéknak!
(szerintem ez is elég pontos meghatározása a játék gépigényének)
Köszönöm!!
pl: megjelölöd az egyik tagot, és akkor megy neki egy értesités.
többféle stílus az oldalra (pl: a kék helyett, mindenki saját magának választhatna skint, fekete-zöld; vörös, zöld, narancs, stb....)
bitpork már többen is szóvá tettük, hogy nagyon nem jó ez így, de ennyi lett az eredmény. Én mondjuk ha jól emlékszem három alkalommal írtam, hogy az üzeneteknél a Válasz gomb kerüljön az első helyre, jobb használhatóság végett. Mi lett az eredménye? Egy rosszból egy szar lett. Úgyhogy én már nem is próbálkozok, mert a végén még ennél is rosszabb lesz :\
Csak egy észrevétel lenne. A gép adatainál a memória méreténél nem tudtam megadni a pontos méretét, mert 12GB és 16GB van. Nekem meg 14GB van. Tudom nem nagy probléma mert beraktam 16-ba, ezért gondoltam ezt észrevételnek csak. 😀
http://gepigeny.hu/user/klaas
domi2001, Arnybiro: ha felajánló átadja a kulcsokat, akkor én küldöm ki azokat. Jelenleg nem kötelező megadni, csak így szerintem kényelmesebb a felajánlónak, mivel automatikusan generált üzeneteket használok amiben feltüntetem a felajánlót is.
Beléptem egy nyereményjátékba, 2 nappal később jött az üzenet hogy nyertem, de azt írta le az illető hogy csak másnap küldi mert dolgozik, mondtam neki hogy jó, rendben van tudok várni, ez volt kb. 1 hete, még mindig várom a cd kulcsot steam-hez, többet vártam ettől az oldaltól, és tagjaitól.
Másik dolog. Látom meglett variálva az üzeneteknél a gombok sorrendje. Őszinte leszek. Most még bődületesebben rosszabb mint előzőleg volt. Csontból kitöröltem azt az üzenetet amit meg akartam tartani. Törlés/Válasz gomb mérete szinte ugyan az, aki automatikusan kattint 8mint köztük én is) azonnal kitörli az üzenetet. Nem értem még mindig miért nem lehet berakni a VÁLASZ gombot az ELSŐ helyre, hogy legalább kézreálljon, mint azt ahogy a legutóbb is írtam.