Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
- ha valaki egy kommentben, több képet is rak be, akkor azok között lehetne nyilakkal "lapozgatni" (előző-következő) mert megszokásból, én legalábbis nyomkodom, de nem csinál semmit, mindig kikell x elni, s kattintani a másikra.
- választható oldal CSS (pl: fekete-zöld)
- chat ötletet énis támogatom, mégha egy cbox szerű cuccos is lenne, még az is jobb lenne picit. 😀
zsoltdeak17: Köszönöm, javítva!
Chat lesz ? vagy még mindig lassítaná az oldalt?
Ez az új nem a reális adatott mutatja.
PL: az én gépemen nem megy a GTAV 2160P 60+ FPS-el ha szénné húzom sem 😀
Utána beírom Phenom x erre kiadja a Phenomokat, és nincs köztük 2 magos.
lux95: az új összehasonlítás benchmark adatokkal számol, sokkal pontosabb mint a régi volt.
Az összehasonlításnál nem lesznek véletlenül xeon procik?
CPU/GPU OC-nál sem jó ötlet a %-os megoldás.
Számomra hiányzik az a fajta lehetőség, hogy informatikával kapcsolatos munkát hirdessen és keressen az ember ezen az oldalon. Nem lehetne egy ilyen témát vagy menüt létrehozni indítani?
Viszont ezzel csak az a baj hogy a legtöbb bant könnyű kikerülni. A hardver ban az egyetlen amit nem, viszont kétlem hogy az oldal olyanokat is osztogatna, azokat csak nagy cégek szoktak.
-bekerülhetne a chat
-google play-re, app store-ba, meg windows áruházba, bekerülhetne egy Gépigényes alkalmazás is, és akkor mobilra adhatna egy, egyszerűbb kezelőfelületet
egyébként Krissz ötleteit én is támogatom 😀
nem engedélyezném 1 embernek, a 896. accountal való visszatérést. Mert oké, 1-2 accountja van, az még úgy oké, de mikor valaki a sokadik accountal tér vissza, és butaságokat ír össze vissza, azért az már egy idő után zavaró.
Ez ellen jólenne ha lehetne valamit tenni, pl: IP Ban. (esetleg Ki Bannolni az életből ...)
Vagy csak engem zavar ?
kenyerlangoss, Liam Neeson: Ezek nem rossz ötletek, én támogatom, csak a megvalósításuk lenne nehézkes.
értékelni a másik hozzászólását
tetszik nem tetszik!😃