pumuklee írta:
pff ruhelem a sulit de dolgozni még rosszab lessz ugyhogy kikel élvezni ezt a kis idöt amit iskolának hivnak kipihenyuk magunkat a nagy roham elöt :'(
Ha ojan munkahejet választasz amit szeretsz akkor nem lesz ojan nehéz!Bár attol még hogy élvezed attol még biztos lesznek ojan alkalmak amikor nagon nehéz lesz PL:túlóra...
Hát nemtom lehet én nem tudom jo de jo munkahelyet rohadtul nehéz találni és megtartani
pumuklee írta:
pff ruhelem a sulit de dolgozni még rosszab lessz ugyhogy kikel élvezni ezt a kis idöt amit iskolának hivnak kipihenyuk magunkat a nagy roham elöt :'(
Ha ojan munkahejet választasz amit szeretsz akkor nem lesz ojan nehéz!Bár attol még hogy élvezed attol még biztos lesznek ojan alkalmak amikor nagon nehéz lesz PL:túlóra...
az kemény nálunk egyik osztálytársam azért kapott 1 est mert véletlen 3 mas helyett 4 est mondott de mondja hogy 4 es majd kb 1-2 másodperc múlva vagyis vagyis hármas de tanár ezért beírt neki egy egyest
ma németből 2 db 4 es. haveromnak kettes lett csak megszo**tta a tanárt hogy rosszul számol úgy hogy nézze 1,2,3,4,5,6,7 pont meg 2 az 10.😆 meg 3 az 13. a hülye meg megkapta 3 hármast.
Kmisi99 írta:
😆 Nekem is nagyon tetszik a középiskola van 2-3 ötösöm de tudom hogy még lesz 2-3 mert volt egy pár doga meg egy csomó 4 esem van nagyon jó iskolába menni
Nem lesz ez mindig igy 😆 Elején nekem is könnyü volt 😆 Én túl leszek érettségin az bisztos h ugy beb*szok h aztse tudom mi merre hány méter 😆
😆 Nekem is nagyon tetszik a középiskola van 2-3 ötösöm de tudom hogy még lesz 2-3 mert volt egy pár doga meg egy csomó 4 esem van nagyon jó iskolába menni
juujj nekem pár napja volt hogy ülök a széken és üra végére éreztem hogy er?sen meghajlott a szék és amíg nem láták visszahajlítottam a lábát majd mentünk más terembe és amikor vissza mentünk valaki kicserélte azt a széket haveroméra és amikor ráült összeszakadt alatta😆😆😆 de nagy volt
hát nálunk egész órán röhögünk de néha nagyon unalmasok az órákm emelett meg tegnap az eggyik tavalyi osztálytársam aki megbukott mejött hozzánk egy órára de nem is a suliba jár , leult egy padhoz és megvárta a tanárt a tanár bejött és észre sem vette hogy a másik nem is az oszályhoz tartozik megtartottam az órát pedig tavaly megbukott. 😆
emelett meg az eggyik kövér osztálytársam ráult a székre és letörötte alatta 😆
Nálunk olyan fos hogy power ponit közben pl keresésnél lefagy pár gép és néhány nehezen betölt így mikor a fél osztály kész van a feladattal az a fos még akkorra tölt be
Számitéstechnikán olyan ocska gépek vannak pl a ahol én ülök
mindig beragad a space gomb meg néha nem kapcsol be akkor néhányat belerugok és máris elindul meg 15 percenként bezárja az összes ablakot😆
Na, ezért jó az egyetem. Ha nem érsz rá, ha nem tetszik, nem mész be. Bár egyes helyeken amúgy sem kell 😃
Csak nehogy úgy járj, hogy olyat kérdezzenek, ami csak az órán hangzott el... Márpedig számonkérésnél ez rendszeresen el?fordul 😃
Rohadt jó ez a középiskola könny? a tanulás max 1-2 nehéz tantárgy van ami nehéz de ami a legjobb az hogy aszidtem hogy ilyen rohadt szigorú tanárok lesznek ehelyett olyan rohat rendesek meg viccesek itt is csak 2-3 szigorú tanár van ráadásul ma bevittem egy hangfalat és arról nyomtuk a zenét minden szünetben a tanárok nem szólnak ránk itt minden jó csúcs az élet heti 6 számtek óra van
Ilyen az élet [LINK]
Ja 4,2 körül vagyokDe én mindenhol ilyen rosszakat hallottam a középiskoláról de ez nem rossz meg a tanárok is nagyon jók az informatika tanár pl mondta hogy ha valami baj van ne szóljunk csak álljunk fel és menjünk ki 😆
Csak a gépek elég gagyik példáúl egész nyáron nem voltak bekapcsolva majd amikor mentünk kb 5-6 kapásból nem indult egyikben meg kb 1 perc múlva elfüstölt a táp egy rohadt nagyot pukkant majd füstölt 😆
Hajdúnánási Kőrösi Csoma Sándor gimnázium és.........
Mindenki nagyon rendes a tanárok is minden állat és ez a rohadt orvos 2 napig nem enged menni azt hittem lerugom a székről amikor mondta
Hát nemtom lehet én nem tudom jo de jo munkahelyet rohadtul nehéz találni és megtartani
Nem lesz ez mindig igy 😆 Elején nekem is könnyü volt 😆 Én túl leszek érettségin az bisztos h ugy beb*szok h aztse tudom mi merre hány méter 😆
Tetszik ez a középiskola! 😆
itt egy Orarend a sulikezdeshez en magam keszitetem remelem tecik😆
sztem tökjó😆
emelett meg az eggyik kövér osztálytársam ráult a székre és letörötte alatta 😆
mindig beragad a space gomb meg néha nem kapcsol be akkor néhányat belerugok és máris elindul meg 15 percenként bezárja az összes ablakot😆
Csak nehogy úgy járj, hogy olyat kérdezzenek, ami csak az órán hangzott el... Márpedig számonkérésnél ez rendszeresen el?fordul 😃
Ilyen az élet [LINK]
de nekem egy sima lapra van írva 😆
samhill: ezzel arra céloztam h attól h sk-ba élek csak szlovák órán beszélek szlovákul...
én 1es 2es tanuló vagyok. Ehhez mit szóltok? Informatikából is 1esem volt😜. gondoltátok volna rólam???
Nálunk még informatika óra sem volt. Sem általános suliban, sem középsuliban. Mindent amit tudok magamnak köszönhetem.😆
úgy, én csak szlovák órán beszélek szlovákul😃😆
Csak a gépek elég gagyik példáúl egész nyáron nem voltak bekapcsolva majd amikor mentünk kb 5-6 kapásból nem indult egyikben meg kb 1 perc múlva elfüstölt a táp egy rohadt nagyot pukkant majd füstölt 😆
Mindenki nagyon rendes a tanárok is minden állat és ez a rohadt orvos 2 napig nem enged menni azt hittem lerugom a székről amikor mondta