Túlmelegszik a gép mit tegyek?
Ide le tudod írni ha ha melegszik a gép vagy egyes alkatrészei... és tudsz segítséget kérni, hogy ilyenkor mit is kell tenned, vagy akár segítséget is tudsz nyújtani másoknak! :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hi, az mi lehet hogy, internetezés közben hirtelen kép fekete, a gép nem kapcsol ki, és beindul az egyik venti?
alaplapi hiba lehet. (Tápegység nem hiszem, kicsi a valószínűsége hogy annak van baja.)
vga? mostanában kezdtem el húzni
hi, az mi lehet hogy, internetezés közben hirtelen kép fekete, a gép nem kapcsol ki, és beindul az egyik venti?
alaplapi hiba lehet. (Tápegység nem hiszem, kicsi a valószínűsége hogy annak van baja.)
Sziasztok!
Van olyan hogy túlhűtöd a géped?😃DD
Nagyon nehéz túlhűteni, de szerintem lehetséges.😎 Nekem azt mondták, hogy értelemszerűen 0 fok alá nem mennyen, de ha minél közelebb van a fagyponthoz annál jobb😉
Sziasztok!
A te tápod sose fog leégni mert a rendszer max fogyasztása "szerintem" el se éri a 400Wattot.😀
úgy 200 wattot ehet terhelésen 😀
Nézzétek meg pls a gépem és mondjatok vélemény h jó-e a tápegység ojasfajta géphez???
Codegen-t b*szd ki az ablakon. Helyette vegyél inkább egy Chieftec IARENA 400W-ot (8.000Ft) és ezzel nem lesz gondod. Ha hagyod a Codegen-t nem sokáig fogsz gépezni.
Ajánlom én is azt a tápot , kb 4 hónapja az van a gépemben és tökéletesen visz mindent , semmi gond nem volt vele!
Nézzétek meg pls a gépem és mondjatok vélemény h jó-e a tápegység ojasfajta géphez???
Codegen-t b*szd ki az ablakon. Helyette vegyél inkább egy Chieftec IARENA 400W-ot (8.000Ft) és ezzel nem lesz gondod. Ha hagyod a Codegen-t nem sokáig fogsz gépezni.
köszi a válaszokat!Tudom h ez a kari nagyon melegszik de nem nagyon szeressük azért a 80fokot,másrészről meg van progim a hűtésre de ha téll le akarom hűteni 70 fok alá akk az máshogy nemmegy csak ha kockulás mellett max hangerővel zenét hallgatok mert k*va hangos.Hector utána néztem annak a hűtőnek amit linkeltél de nem írják h kompatibilis lenne a karimmal:S esetleg vmi másik hűtő?
a tojás hány fokon sül?
én most nyomattam a 3dmark06-ot, 70 fokos lett a GPU, rátettem egy feles vizet 😃
köszi a válaszokat!Tudom h ez a kari nagyon melegszik de nem nagyon szeressük azért a 80fokot,másrészről meg van progim a hűtésre de ha téll le akarom hűteni 70 fok alá akk az máshogy nemmegy csak ha kockulás mellett max hangerővel zenét hallgatok mert k*va hangos.Hector utána néztem annak a hűtőnek amit linkeltél de nem írják h kompatibilis lenne a karimmal:S esetleg vmi másik hűtő?
a tojás hány fokon sül?
a tojás hány fokon sül?
írjátok be a pcgear után a .hu-t h ne csillagozza ki
na találtam egy ilyet,ez elméletileg passzol hozzá,annyi kérdésem lenne még h sztetek ez tuti beférne?profilomnál van a gépházról kép,a gép neve gamer
meg másrészről ez az oldal megbízható-e?
http://ipon./webshop/product/_arctic_cooling_accelero_twin_turbo_pro/155983
Csak az ipon után írd be a .hu-t mert ha így írom akkor kicsillagozza 😃
sziasztok! Van 1 Gainward GTX 470-es video karim és a probléma az h az oké h pl crysis 2 full hd-ba tükörsimán megy, de fel is melegszik 80fokra.....gyári hűtés nem sok mindent ér ha meg maxra veszem megsüketülök és úgyse viszi 70alá szal ha vki tudna ajánlani vmi faxa kis hűtőt hozzá nagyon megköszönném!
Vedd le a gépházat plusz valami progival húzd fel a hűtök rpm-jét esetleg új házűtő vagy videokárty hűtö 😀
sziasztok! Van 1 Gainward GTX 470-es video karim és a probléma az h az oké h pl crysis 2 full hd-ba tükörsimán megy, de fel is melegszik 80fokra.....gyári hűtés nem sok mindent ér ha meg maxra veszem megsüketülök és úgyse viszi 70alá szal ha vki tudna ajánlani vmi faxa kis hűtőt hozzá nagyon megköszönném!
nagy szellőztesd a gépházat ha tudod vagy zalman hu nem tudom mi a neve valami bitang nagy zöld cucc
nagy szellőztesd a gépházat ha tudod vagy zalman hu nem tudom mi a neve valami bitang nagy zöld cucc
Hali azt akarom kérdezni h az nem gáz a gépnek h 1óra játék ezek a hőfokok a procinak a max 66fok volt az 1. magnak
Nem gáz, de egyszer régebben kérdezted ezt! 😃