Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
😆 pedig már vna crack vagy 100😃
egy olyan kellene,amivel nem kell vacakolni,bemásolod és végig birod játszani a játékot.Én nem töltögetem le itt óránként az emulátorokat,hogy birjak játsazni 2 küldetést....szégyen az összes cracker csapatnak ez...
egyébkéntr engem a PoP főleg...ugrabugra meg minden van ott... bár már felhagytam velük.Na meg a most wanted,gondoltam felrakom,dehát inkább nem,nehogy vminek baja legyen 😆
engem nem szoktak felkurni a gamek, de hétvégén felraktam a call of juarez2-t és az idegölő.. a 2. párbajt egyszerűen nem tudom megcsinálni :@haverommal is szenvedtünk vele, ő s tudja..
nemtom mibajotok a 2. párbajjal, olyan könnyű mint a többi😆, max 1x haltam meg😃!
Ugyan ez a haverom egy lan party alkalmával feltépte az egere billentyűit én úgy röhögtem hogy elestem a székemmel. 😆
Mirror's Edge. Szerintem tudjátok miért.
Engem a Most Wanted, de csak akkor amikor már megvolt a vérdíj, és már majdnem elmenekültem és akkor elkaptak a zsernyákok. Nagyon idegesítő volt.😆
ezzel én is így vagyok!!!!!
Annál jobban semmise tud engem felidegesíteni.
És abbahagyni nembirom.
na meg Dark Vempire 😆DD
mint most nem törte át a dakahan a falat és kezdhetem előről a gamet😠
de akkor aztán ugy felhuznak ,hogy csak ugy DARÁLOM a sok cigot!! 😆