Remélem ez az évad úgy fog befejeződni hogy elhúznak ebből az államból... de félek attól hogy nem mennek Georgia-ból sehova. Annak örülnék a legjobban HA: megölnék a kormányzót, majd elmennének Woodburybe és elvinnének minden fegyvert, ételt, italt + nagyobb teherbírású + védhetőbb járművet, pl: a katonai teherautót, terepjárót... meg az összes olyan autót ami bírja a terepet, esetleges ostromot és persze biztonságos + jól felszerelhető, felpakolható. Aztán elindulhatnának nyugatra... mondjuk Nevada, California... milyen érdekes volna ha elhaladnának Las Vegas mellett, pl. hatalmas konvojként kelnének át a 66-os úton... még azt is elképzelném hogy a városlakók csatlakoznak Rick csapatához és akkor egy hatalmas konvoj alakulhatna ki. Ha így történne, én nagyon örülnék neki. Csak úgysem így lesz.
Lol, tökre látszik az arcán meg a vállán + ruházatán hogy az nem a kormányzó. Ha halnia kell valakinek akkor Glenn legyen az, nagyon irritáló karakter lett. Az volna a legjobb ha a börtön teljesen védhetetlenné válna... legalább akkor mennének nyugatra. 😃
Eléggé feszült rész volt ez a 13. Mikor a kormányzó beszélt Rick-el mind azt gondoltam, hogy ez egy csapda, de végül nem.
Én azt mondom, hogy a végén nem a kormányzó égett, hanem egy járkáló.
Ha megnézitek a képet akkor ki lehet venni, hogy nem ö, és szerintem még olyan 3 részig nem is fog meghalni, majd az évadzáróban.
Visszajátszás. Elmutatja/elmeséli, ahogy Rick a kórházba kerül és amikor ki jön, majd találkozik a feketékkel. Ez a jelenet akkora tehetőbe amikor már elváltak a négertől és a fiától.
Szóval megmutatja, hogy a-ból, hogy került b-be Rick.
Gondolom azért rakták ezt az elejére, hogy a néző kíváncsiságát jobban felkeltse és nézze tovább.
Ezt a jelenetet amúgy nem értettem, mert ez volt a sorozat legelső jelenete, de itt már voltak járkálók, Rick pedig vágta, hogy fejbe kell lőni a járkálókat. Ezután pedig jött az, hogy az, hogy még nem is voltak járkálók. Szóval nem értem, hogy ez a jelenet mikor játszódik.
SoNeX: Te végig nézted a részt, vagy csak a rész felénél írtad a kommented? 😃
Amikor ez a jelenet játszódott már voltak járkálók. Ez a jelenet akkor volt mikor Ricknek kifogyott az üzemanyag a szolgálati autójából. Aztán sétált és megtalálta a farmot, ahol talált egy lovat.
Jól van, látom te se tudsz semmit csak flegmán "válaszolni". Szerintem egyébként a sorozat legrosszabb jelenete ez volt, egyszerűen nem volt értelme. Rick kórházba kerülése előtt még nem voltak járkálók, itt meg mégis vannak és ezután kerül csak kórházba, utána pedig sík hülye és azt sem tudja mik a járkálók. Értelmetlen volt ezzel nyitni, egyszerűen nem tudni mikor játszódott és így elég hülyén jön ki az egész.
Te, ez a jelenet nem a kórházba kerülése előttről van, te miről beszélsz ?! Ez már jóval azután volt hogy kikerült a kórházból... EZ A JELENET akkor van amikor a fővárosba tart... csak mivel kifogyott az üzemanyag az autójából ezért gyalog ment tovább hogy üzemanyagot szerezzen... de mivel nem talált, csak egy házat aminél volt egy ló... és azzal ment tovább! Szóval, miért nem volt értelme ennek a jelenetnek ? Annak nincsen értelmi amit mondasz, mert azt sem tudod miről beszélsz.
Ezt a jelenetet amúgy nem értettem, mert ez volt a sorozat legelső jelenete, de itt már voltak járkálók, Rick pedig vágta, hogy fejbe kell lőni a járkálókat. Ezután pedig jött az, hogy az, hogy még nem is voltak járkálók. Szóval nem értem, hogy ez a jelenet mikor játszódik.
Amikor ez a jelenet játszódott már voltak járkálók. Ez a jelenet akkor volt mikor Ricknek kifogyott az üzemanyag a szolgálati autójából. Aztán sétált és megtalálta a farmot, ahol talált egy lovat.
A kormányzó annyira irritáló karakter hogy megelőzi a Trónok harcás Jofrey-t. Alig várom hogy a hulláján ünnepeljenek. Spoiler!
Végre Merle is a csapatban van. Axelért pedig kár, egész jó fej karakter volt, azt hittem pedig össze jön a Carolal vagy valami. Sok baki volt a részben de megbocsátható mert nagyot ütött.
A 15.EPIZÓDRÓL ITT EGY LEAKED KÉP!
ELÉG NAGY SPOILER!
Spoiler!
Ez viccnek is rossz...
???
Az, hogy kamu. Photoshoppal akárki lehet járkáló.
Spoiler!
Én is kételkedtem benne,meg hát nem is örülnék,ha Merle meghalna.
ELÉG NAGY SPOILER!
Spoiler!
Ez viccnek is rossz...
???
Az, hogy kamu. Photoshoppal akárki lehet járkáló.
Spoiler!
ELÉG NAGY SPOILER!
Spoiler!
Ez viccnek is rossz...
???
ELÉG NAGY SPOILER!
Spoiler!
Én azt mondom, hogy a végén nem a kormányzó égett, hanem egy járkáló.
Ha megnézitek a képet akkor ki lehet venni, hogy nem ö, és szerintem még olyan 3 részig nem is fog meghalni, majd az évadzáróban.
Mort, ezt azért rakd Spoiler!
Amúgy én is azon gondolkodtam [spoiler]hogy egyáltalán élő volt-e az a lángoló emberke, mert eléggé hasonlított a mozgása a járkálóékra
Off:Úgy beszélsz,mint ha nézned a sorozatot 😆
On:Megnéztem én is,ha belegondolunk igaza van Mortnak...
Spoiler!
Amúgy én is azon gondolkodtam [spoiler]hogy egyáltalán élő volt-e az a lángoló emberke, mert eléggé hasonlított a mozgása a járkálóékra
ja utána néztem 😃 30. án adják ki az utolsó részt az évadból azt hiszem 😀
Kár,hogy olyan soká. 😆
Én úgy sem unnám meg ha minden nap kijönne 1 rész...
holnap jön a 3. évad 13. rész 😆 akk még nincs vége 😃
16 részes lesz a 3.évad 😃
Ha 95-be ment volna a sorozat.
Spoiler!
Most leginkább az idegesít, hogy a másik csapat csatlakozott a kormányzóhoz.
Spoiler!
Szóval megmutatja, hogy a-ból, hogy került b-be Rick.
Gondolom azért rakták ezt az elejére, hogy a néző kíváncsiságát jobban felkeltse és nézze tovább.
Legjobb jelenet eme sorozatban:
Jól van, látom te se tudsz semmit csak flegmán "válaszolni". Szerintem egyébként a sorozat legrosszabb jelenete ez volt, egyszerűen nem volt értelme. Rick kórházba kerülése előtt még nem voltak járkálók, itt meg mégis vannak és ezután kerül csak kórházba, utána pedig sík hülye és azt sem tudja mik a járkálók. Értelmetlen volt ezzel nyitni, egyszerűen nem tudni mikor játszódott és így elég hülyén jön ki az egész.
Te, ez a jelenet nem a kórházba kerülése előttről van, te miről beszélsz ?! Ez már jóval azután volt hogy kikerült a kórházból... EZ A JELENET akkor van amikor a fővárosba tart... csak mivel kifogyott az üzemanyag az autójából ezért gyalog ment tovább hogy üzemanyagot szerezzen... de mivel nem talált, csak egy házat aminél volt egy ló... és azzal ment tovább! Szóval, miért nem volt értelme ennek a jelenetnek ? Annak nincsen értelmi amit mondasz, mert azt sem tudod miről beszélsz.
Legjobb jelenet eme sorozatban:
Spoiler!
s03e40
Spoiler!
énis neki akarok fogni nézni a sorozatot 😃
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Hoppá, lesz még egy visszatérő karakter, nem gondoltam volna, hogy viszont látjuk. Akit érdekel, hogy ki, akkor katt: Spoiler!
Spoiler!