Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem olyan problémám lenne hogy az összehasonlításnál hogy hogyan futna egy game valamiért a diagram részénél nem látom az oszlopokat. :( Kivan töltve a konfig és a minimum maximumnál a pipák hasonlók azok műnködnek.
Előre is köszi!
Masik opcio, hogy ennekca ket egyednek akar le is lehetne allitani az xp-t, hogy ne kapjanak kommentekert pontot, hatha kevesebbet spammelnenek minden jatek alatt ha nem jar erte semmi.
Jo lenne valamit kezdeni veluk, mert a multkor is mar elgurult a gyogyszer a sok hulyesegre amit ezek osszehordtak. Szerintem az elso opcio lenne a leg humanusabb megoldas de lehet ha az nem megoldhato akkor a masodik is segitene.
Tia.
Két lélek miatt mentek el a régi tagok. Értelmetlen hülyeségeket árasztanak belőlük. Mellesleg az új felhasználókat félrevezetik a saját hülyeségük miatt.
Amúgy nem csak itt csinálják vagy is Vasst még dc-n is látni King's Tech,Devon szerokon és Babos néven.
5 MEGÁIG ENGEDNIE KELLENE😕
Viszont itt az oldalon nem találom.
Már hetek óta amikor rákattintok a szerkesztésre, az oldal fogja magát és vissza dobb a kezdőoldalra.
egy fórumba írtam bejegyzés (pontos neve AMV (Anime Music Video) 7:51-kor de nálam 5:51-t ír valamiért
Lehet valahol rossz időzóna van beállítva (pl az oldalon a profilbeállításoknál)
köszi megoldodott
PÜ-ben átdobnátok, hogy pontosan melyik blokkoló az?
Alattam már írta valaki hogy neki volt hasonló hibája viszont én nem szeretnék 1 oldal miatt windowst telepíteni. Chrome-on keresztül használhatatlan az oldal semmire sem lehet rákattintani mindent csak új lapon lehet megnyitni, semelyik másik oldalon nem jelentkezik ez a hiba. Bármilyen javaslat ötlet hogy mi lehet vagy miért?
MS Edge alatt nálam nem müködik pár napja a bal klikk.De csak a gépigény.hu oldalon,vagy is csak itt.Nemtudok sehova be klikkelni ,hsz-t irni.Megnyitni is témákat jobb klikk,megnyitás uj fülönn.Na itt müködik a bal klikk,de magába az oldalonn sehol se.Bármeik másik oldalon,FB vagy bár mi,nincs ilyen gond.
https://store.steampowered.com/app/1538570/Patron/
Profil képet nem tudok feltölteni? Hiába választom ki a fájlt kijelöli aztán ennyi.
egy olyan gond adódott hogy új profilképet sztnék beállitani de nem állitja be sőt úgy csinál mintha a profiképet törli
igen
A választ előre is köszönöm :D
illetve a játékoknál a borítókép is jól néz ki. Ami zavaró ott még mindig az a lényeg, a gépigény. Én az ajánlót kivenném és a gépigényt egymás mellé raknám, ahogyan volt. Ajánló meg lehet mondjuk lenn a kommentek mellett, ott maradhat. De jobb lenne a gépigény egymás mellett szerintem.
Ha a gépem adatlapjához feltöltök egy fotót ami állítva készült, akkor azt mindig fektetve rakja ki.
Nézd meg a legújabb gépemnél, az utolsó kép ilyen.
Megtennéd, hogy feltöltés előtt paintben átkonvertálod png-be és azután feltöltenéd?
Most viszont a profilomhoz nem tudok képet kirakni. Ha rányomok a szerkesztésre kidob a főoldalra.🙂
Amugy nekem bejöm ez az új dizájn, külső, max annyi, hogy kicsit zsúfolt, és a tagok lehetnének a fórumtémák alatt. De ez csak az én véleményem.
A hiányzó hátterek is hamarosan felkerülnek.
De igen kevesebb az értékelhető beszélgetés a fórumban és hírek alatt, pedig az ember azt gondolná, hogy pl az év játéka díj vagy az új bejelentések több forgalmat generálnak és nem csak 7-9 db hsz-t.
Érdekes lett volna pl az új Dűne film apropóján elővenni az eddigi Dune játékokat végigmenni rajtuk hogy lám csak lám, 1992-ben mi volt a kaland és stratégiai játékok keveréke, mai napig remek midi zenével aláfestve, majd érkezett a Dune 2, mint a real time stratégiai játékok első példánya, a mai nagy rts címek nagyapja, majd 2000 körül újrafelkapva a Dune 2000 (kb egy átskinezett red alert 1, de attól még kellemes volt), 2001-ben az Emperor Battle for dune, immár 3D-ben és a méltán elfeledett Frank Herbert's Dune című kalandjáték...
Lehetne sok dologról írni, lehetne sok dologgal foglalkozni.
Mindenért lehet tenni, csak akarni kell
Spoiler!
Válaszként érkezett kommentnél szintén:
Nektek működik a profilotoknál az a rész, amikor GPU- vagy processzortípust szeretnétek változtatni? Pl. a GPU-nál ha rámegyek a kis x-re, és beírok egy típusrészletet (pl. AMD, Intel, Radeon stb.), akkor azt írja ki, hogy "The results could not be loaded". Próbáltam több gépről, valamint többféle böngészőből, de ugyanez a helyzet.
Illetve a beállításoknál csinálni szerettem volna egy e-mailcím változtatást, de hiába írom be oda is a jelszavam a megfelelő helyre, a következő hibaüzenet jelenik meg: "Nem sikerült módosítani profilod:
Meg kell adnod a jelenlegi jelszavad is, ha új jelszót vagy email címet szeretnél beállítani."
Kipróbáltam több böngészőben, inkognitó módban is, de semmi eredmény.
Az e-mail cím változtatás még nem működik.
Rég nem került ki se hír, se cikk a nevével ellátva, szolgálati közleményt sem láttam e témával kapcsolatban.
96
15 másodperce | 2021. 12. 06. 16:21:49
@Palanova: Sajnos idő hiányában nem tudta tovább vállalni a cikkírást.
26
6 órája | 2021. 12. 07. 01:11:47
@Palanova: Sajnálom fiúk, pedig én is szerettem írni ide :/ Remélem amíg írtam, meg voltatok elégedve nagyjából velem:D
Szerintem voltak az adott témát érintő ismereti hiányosságok a cikkeidben, de ha olvastad a konstruktív kritikákat és ha csak párat megfogadsz belőle, akkor van esély a további javulásra. Írási stílusban nem volt probléma.
Ezektől eltekintve, ha nem is rendszeresen, még sok cikket szívesen olvasnék tőled akár rendszertelenül is. Tudom, hogy határidőre írni az egyik legnagyobb kihívás, de az itt megjelent cikkek egyike sem határidős, mindegy hogy mikor lesz kész, nem napi hírek, ami két nap késéssel már kb semmit sem ér.
Ha teheted és időd engedi érdemes lenne folytatni, csak ténylegesen a cikkeket írni és folytatni a Leg... sorozatot (hint: RTS téma még nem volt).
amikkel egyetértek
Fórumtémához kár volt képeket berakni.
Rosszak a színek, de annyira hogy a szemem fáj tőle 1 perc után.
hirtelen ennyi mert tényleg alig bírok ránézni mert összerándul a szemem mintha valaki hagymát aprítana.
pl valami ilyesmi
Ezt kár volt meglépni.
Ha már véleményt se nyilváníthat az olvasó az oldalt érintő bármely témában, az az olvasó, aki közvetlenül és/vagy közvetve fenntartja az oldalt, akkor megette a fene az egészet.
Konstruktív javaslatokat várok, nem olyanokat, hogy túl nagyok a reklámok és ha letiltja akkor túl üres, ronda helyek maradnak helyettük. Ilyen javaslatokkal nem szeretnék foglalkozni.
96
1 órája | 2021. 12. 06. 14:14:48
@Palanova: Megette a fene mert nem lehet sírni a reklámok miatt?
Konstruktív javaslatokat várok, nem olyanokat, hogy túl nagyok a reklámok és ha letiltja akkor túl üres, ronda helyek maradnak helyettük. Ilyen javaslatokkal nem szeretnék foglalkozni.
A reklámokkal kapcsolatos véleményekre nem vagy kíváncsi. Nekem ez jött le a kiemelt mondatból. Legyen az jó (konstruktív javaslat) vagy rossz, nem érdekelnek téged, mint az oldal üzemeltetőjét. És ez nem jó.
Ha, esetleg túl sokan "sírnak" mert több a reklám mint a hasznos tartalom, akkor lehet foglalkozni kellene vele, vagy ez az oldal is olyan lesz, mint egy-két androidos alkalmazás ahol másfél perces reklámok között akár 45 másodpercet is lehet játszani.
Vagy akkor is érdemes foglalkozni a panaszokkal, ha mondjuk az adott reklám problémás, akár technikai szempontból (stroboszkóp effektet használ), akár tartalmi szempontból.
Értem, hogy a reklámok kellenek, de szerintem meg lehet találni a két véglet között is az egyensúlyt, hogy ne legyen se az olvasónak zavaró a túl sok, túl nagy, túl akármilyen reklám, se az üzemeltetőnek ne legyen problémás hogy máshogy oldják meg a felhasználók a reklámkérdést.
A közös megegyezéshez pedig beszélni kell róla, nem letiltani/törölni az ilyen témákat, mert a probléma attól még megmarad.
És ha már javaslatot vársz, noha elvben törölsz ilyen hszeket ;)
PC-n a két legszélső oszlopot, ahol jelenleg a legszamitogepebb reklámok vannak, ha görögne az oldallal együtt, több kifér egymás alá, és mivel a fórumtémák miatt úgy is végiggörgetjük az oldalt a teljes hosszában, több banner férne el. Nem szabdalná szét a cikkeket, témákat.
Ez túlzás tudod jól. Az említett android apptól messze vagyunk.
Továbbra is a sírásról van szó. Pl. ha valaki jelzi, ha egy hirdetés problémás, akkor megpróbálom kikeresni és letiltani, erre már volt nem egy eset. Megjegyzem a hirdetés kiosztásért nem én felelek.
Megvan az egyensúly, sokat foglalkoztunk vele. Rengeteg olyan hirdetést és bevételt utasítottam el, azért mert nagyon rontotta volna a felhasználói élményt, nem is lettünk a hirdetésszervezők kedvence. Ha nem tudod miről beszélek, csak nézd meg a konkurenciát.
Naiv dolog azt képzelni, hogy ha leveszünk két hirdetést, akkor whitelist-re rakják az oldalt.
Köszönöm a javaslatod, de mint látod, ezek rögzített hirdetések, ez a lényeg, hogy rögzített.
Ne haragudj, de ugyanezt hallgatom jó pár éve, ja és persze, hogy kihal az oldal.
60
1 órája | 2021. 12. 07. 05:47:10
@Palanova: Megnéztem mielőtt írtam ezt a kommentet és kemény 1db reklám van az oldalon legfelül a gépigény felirat alatt, aki ezt nem képes letekerni 1 sec alatt azt tudom sajnálni, értem én hogy rohanó világ meg minden de azért nem ennyire...😂 mellesleg millió lehetőség van a reklámok tiltására mind telón mind pc-n, és még csak nem is kell számtech zseninek lenni egy bővítmény letöltéséhez... tehát akit zavar ez az 1-2 reklám telón (vagy pc- n több) annak van megoldás... teháb abszolút nemértem a felháborodást ez ügyben... félre ne értsd nem kötekedek csak leírtam én is a véleményem ez ügyben ha már ennyire rámentetek a dologra , ha nem lehetne tiltani őket meg nem lenne lehetőség az eltüntetésükre és minden hír alatt a szádba dobálná az oldal őket akkor megérteném a felvetést de így nem értem hol van itt a probléma...
A reklám tiltás nem opció és ajánlgatni sem javasolt szerintem.
PC-n azért annál az egynél picivel több reklám van az oldalon, de itt jelen esetben nem a reklám mennyiséggel volt a problémám (azt már kitárgyaltuk máskor, hogy ha megnyitsz egy hírt akkor ne a cím és 2 sor infó legyen majd körbe, az oldal 83%-át lefedve legyen reklám - jelen esetben szerencsére ez nem így van), hanem az üzemeltető kinyilatkoztatásával, miszerint:
Erre reagáltam hogy:
MoonW ezek után világosan leírta mi az álláspontja és itt meg is áll a történet. Nem kell tovább ragozni. Elengedtem.
EDITKE: Kozben megneztem jobban az uj logot, 1 proci-szeruseg akar lenni? Azokat a labakat nem vennem annyira surure, picit visszavennek a mennyisegebol es helyette inkabb picit megvastagitanam, hogy jobban lathato legyen ekkora meretben is. Csak 1 velemeny csupan persze.
A 3 oszlop, 10-10 játékkal, képekkel lehetne egyszerűbb sáv mint telefonon, hogy kevesebb helyet foglaljon, és ez a minden mellé kell egy kép... nem kell.
Például ez a szekció pont helyet cserélhetne a legutóbbi aktív témákkal, amik sokkal kompaktabb listanézetben is lehetnének...
Eddig elég minimalista volt az oldal, most bántja a szemet, hogy ennyi kép van, ennyi adat ott, ahova nem kell...
Az új logo és betűtípus inkább a régi Twitch-et idézi, minthogy egyedibb, modernebb design lenne.
A rengeteg üres hely pedig, vagy a reklámokkal elválasztott szekciók is elképesztően zavaróak. A játékok neve, gépigénye között értelmetlenül sok hely van, az egymás alá kerülő minimum és ajánlott igény pedig szintén fölöslegesen sok görgetést eredményez mire a fórum fórum részéhez érünk.
A hozzászólás írása közben, ha valami annyira hosszúra nyúlik, mint "ez", nincs görgő a panel szélén a kényelmes visszaolvasáshoz.
Minimál esztétikai hiba, hogy telefonon random helyen van a gépigény felirat, van ahol középen, van ahol picit balra - nagyjából az értesítés ikon miatt, aminek szintén fölösleges ott lennie, ha nincs új értesítés.
A rengeteg ajánló és hirdetés rendkívül összetolja az oldal hasznos részét is, szintén nagy hiátusokat eredményezve amik után megint jönnek a fejfájdító mennyiségben előkerülő képes bejegyzések.
A másik dolog még, hogy a fórumtémáknál érdekes módon ott van az oldalsávon a "Játékajánló", viszont a főoldalon túl sok helyet elfoglal, hogy csak úgy be van rakva az is középre, szerintem maradhatott volna úgy mint itt!
Azért a kettő között óriási különbség van...
Fő oldal kissé zsúfolt, nehezen átlátható. Fő kategóriákat külön lehetne választani valahogy a háttérből, az egész katyvaszból. (Népszerű, Cikkek, Legutóbb aktív témák)
Nem tudom ki hogy van vele, de hiányzik pl. hogy hányan nézték meg az "eszközeimet" 😕
Jelszavak, név, nemed, születés, rólam, kedvenc film, kedvenc zene, stb.
Lehet hogy szint kérdés?