Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Nálam rendesen mutatja. MO-n kívülről böngészel?
UI: Ez is csak a profilomon a beállításoknál működött, még mindig 1 órával kevesebbet mutat mindenhol máshol.
Ötlet? 😅
Szóval tényleg az oldal mutatja rosszul 😅
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a "Gépsarok" képeit törölni és újakat tenni? (Elég régi már , még panelban laktunk most meg házba) . Amikor rákattintok hogy "szerkesztés" kidob a főoldalra!
Ha nem nagy munka én ezt szintén szívesen látnám viszont. Pl. halványabban, szürkén, a gép adatlapján utolsó adatként ( a "használatban" alatt). Privát infó is lehet, tehát más nem látja a tulajon kívül.
[LINK]
Üdv!
A sütikről/jogokról szóló üdvözlő ablak valamiért megöli a böngészőt, akármelyik gombra is kattintok (amíg nem kattintok egyikre se addig nincs gond). A felszólítás nem tűnik el, frissítés után ott marad, és bizonyos idő után se frissíteni se bezárni nem engedi se a lapot, se a böngésző ablakot, feladatkezelőben kell kilőnöm. Chrome, Opera és Edge böngészőben próbáltam egy gépről, és Chrome bögnészőből androidról, mindegyiken ez a gond.
(console response-t töröltem hogy ne foglaljon annyi helyet)
Ha valakinél még jelentkezni, kérem, hogy jelezze!
Egy weboldal megnyitásakor a szokásos ablak felugrik, amin elfogadhatjuk a sütibeállításokat, de kattintani már nem lehet sehova. Ugyanez a helyzet a Quantcast oldalán is. De már jó minden!
Zoli vagy valaki megtudná esetleg mondani, hogy hogy-hogy nem lehet már egy ideje látni, hogy XY mikor volt online utoljára? : )
Jómagam ezt gyakran használtam. Ha egy random régi tagnál láttam, hogy relatíve nem olyan régen volt fenn, az olyan megnyugtató volt, hogy még használja az oldalt és jó, hogy még ő is itt van. ( :
Ha szerver van kiválasztva, nem lehetséges kép feltöltése, míg asztalinál igen.
A profil alatti géplista rendezhető valamilyen custom sorrendbe? Vagy magát rendezi időrendibe esetleg csak kúkit kell törölni?
A dislike gomb esetében, ha elérte a 4-gyet, csak akkor fog megjelenni, erre már rákérdeztem még az elején. Gondolom nem akarták, h olyan legyen, mint régebben a youtube esetében, h sok videó csak azért kapott minél több dislke-ot, mert látszódott, h éppen mennyinél tart 😀
Nekem olyan problémám lenne hogy az összehasonlításnál hogy hogyan futna egy game valamiért a diagram részénél nem látom az oszlopokat. :( Kivan töltve a konfig és a minimum maximumnál a pipák hasonlók azok műnködnek.
Előre is köszi!
Masik opcio, hogy ennekca ket egyednek akar le is lehetne allitani az xp-t, hogy ne kapjanak kommentekert pontot, hatha kevesebbet spammelnenek minden jatek alatt ha nem jar erte semmi.
Jo lenne valamit kezdeni veluk, mert a multkor is mar elgurult a gyogyszer a sok hulyesegre amit ezek osszehordtak. Szerintem az elso opcio lenne a leg humanusabb megoldas de lehet ha az nem megoldhato akkor a masodik is segitene.
Tia.
Két lélek miatt mentek el a régi tagok. Értelmetlen hülyeségeket árasztanak belőlük. Mellesleg az új felhasználókat félrevezetik a saját hülyeségük miatt.
Amúgy nem csak itt csinálják vagy is Vasst még dc-n is látni King's Tech,Devon szerokon és Babos néven.
5 MEGÁIG ENGEDNIE KELLENE😕
Viszont itt az oldalon nem találom.
Már hetek óta amikor rákattintok a szerkesztésre, az oldal fogja magát és vissza dobb a kezdőoldalra.
egy fórumba írtam bejegyzés (pontos neve AMV (Anime Music Video) 7:51-kor de nálam 5:51-t ír valamiért
Lehet valahol rossz időzóna van beállítva (pl az oldalon a profilbeállításoknál)
köszi megoldodott
PÜ-ben átdobnátok, hogy pontosan melyik blokkoló az?
Alattam már írta valaki hogy neki volt hasonló hibája viszont én nem szeretnék 1 oldal miatt windowst telepíteni. Chrome-on keresztül használhatatlan az oldal semmire sem lehet rákattintani mindent csak új lapon lehet megnyitni, semelyik másik oldalon nem jelentkezik ez a hiba. Bármilyen javaslat ötlet hogy mi lehet vagy miért?
MS Edge alatt nálam nem müködik pár napja a bal klikk.De csak a gépigény.hu oldalon,vagy is csak itt.Nemtudok sehova be klikkelni ,hsz-t irni.Megnyitni is témákat jobb klikk,megnyitás uj fülönn.Na itt müködik a bal klikk,de magába az oldalonn sehol se.Bármeik másik oldalon,FB vagy bár mi,nincs ilyen gond.
https://store.steampowered.com/app/1538570/Patron/
Profil képet nem tudok feltölteni? Hiába választom ki a fájlt kijelöli aztán ennyi.
egy olyan gond adódott hogy új profilképet sztnék beállitani de nem állitja be sőt úgy csinál mintha a profiképet törli
igen
A választ előre is köszönöm :D
illetve a játékoknál a borítókép is jól néz ki. Ami zavaró ott még mindig az a lényeg, a gépigény. Én az ajánlót kivenném és a gépigényt egymás mellé raknám, ahogyan volt. Ajánló meg lehet mondjuk lenn a kommentek mellett, ott maradhat. De jobb lenne a gépigény egymás mellett szerintem.
Ha a gépem adatlapjához feltöltök egy fotót ami állítva készült, akkor azt mindig fektetve rakja ki.
Nézd meg a legújabb gépemnél, az utolsó kép ilyen.
Megtennéd, hogy feltöltés előtt paintben átkonvertálod png-be és azután feltöltenéd?
Most viszont a profilomhoz nem tudok képet kirakni. Ha rányomok a szerkesztésre kidob a főoldalra.🙂
Amugy nekem bejöm ez az új dizájn, külső, max annyi, hogy kicsit zsúfolt, és a tagok lehetnének a fórumtémák alatt. De ez csak az én véleményem.
A hiányzó hátterek is hamarosan felkerülnek.
De igen kevesebb az értékelhető beszélgetés a fórumban és hírek alatt, pedig az ember azt gondolná, hogy pl az év játéka díj vagy az új bejelentések több forgalmat generálnak és nem csak 7-9 db hsz-t.
Érdekes lett volna pl az új Dűne film apropóján elővenni az eddigi Dune játékokat végigmenni rajtuk hogy lám csak lám, 1992-ben mi volt a kaland és stratégiai játékok keveréke, mai napig remek midi zenével aláfestve, majd érkezett a Dune 2, mint a real time stratégiai játékok első példánya, a mai nagy rts címek nagyapja, majd 2000 körül újrafelkapva a Dune 2000 (kb egy átskinezett red alert 1, de attól még kellemes volt), 2001-ben az Emperor Battle for dune, immár 3D-ben és a méltán elfeledett Frank Herbert's Dune című kalandjáték...
Lehetne sok dologról írni, lehetne sok dologgal foglalkozni.
Mindenért lehet tenni, csak akarni kell
Spoiler!
Válaszként érkezett kommentnél szintén: