és Daryl a kedvenceim, de amúgy különösebben senkivel sincs gond. Carl, meg Carol a 2 ember akit nem annyira csípek, bár Carlt már kezdem én is megkedvelni.
Asszem, hogy a Kormányzó tölti egerészéssel az idejét... 😂 Most egyébként nagyon örülök neki, kergesse csak ki őket a francba, már elegem van ebből a börtönből. Jó rész volt, végre igazán elszabadult a pokol kívül és belül is, csak sajnos megint helyrehozták. Annyira félnek a járkálóktól, pedig rengeteg ember van ott a börtönben és rengeteg fegyver. Ha 2 ember ekkora "pusztítást" tud okozni, mint Rick és Carl, akkor mire lennének képesek, ha mindannyian elindulnának zombit gyilkolászni? Visszamehetnénk oda ahol rengetegen voltak amikor Darylék indultak kocsival gyógyszert keresni. 10-en megölnék pár perc alatt az összeset. 😃
Szerintem Daryl az először Ricket be fogja támadni, hogy hol hagyta Carolt. Rick meg vagy behazudja, hogy elkapták a zombik, vagy pedig az igazságot mondja el. Daryl az első verziótól még inkább dühösebb lesz, a másiktól meg csalódott, és Michonne-al fogja csillapítani bánatát. 😆😆😆😆😆😆
Engem az érdekel, hogy Ty mit csinál ha megtudja, hogy Carol ölte meg őket. Valszeg Rick elmondja a többieknek... Carol pedig biztos vissza fog még térni, de most már igazán megölhetné valaki. Mindig is egy unszimpatikus karakter volt. Igazából rendes, de valamiért még se komálom. 😃 Meg amúgy is már rég volt, hogy egy főszereplő meghaljon, itt lenne az idő.
Én meg még mindig Dale-t sajnálom, a kedvenc karakterem volt, most mi jól el lenne Hershellel. 😃 Carlt azóta utálom, mióta miatt meghalt Dale miatta... köcsög kölyök...
Érdekes rész, viszont ami nagyon nem tetszett: Spoiler!
Megint bemutattak két új szereplőt... akiket 5 perc alatt megint megöltek, pedig a csaj még normálisnak tűnt, de csávó elég érdekes volt 😃... viszont annak örülök, hogy az a punk nő elment, bár majd érdekes lesz mit szól Daryl az ügyhöz...
Amikor Darylék mentek a gyógyszerekért, hallottak valami rádió-adást, úgy gondolom ezzel új történetszálat fognak indítani. Amúgy picit fájó szívvel, de valamennyire igaznak találom, amit mondasz.
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye? UGYE??? Azok a lányok a légynek sem lennének képesek ártani. Persze, majd egy kislány kihúzott 2 felnőtt embert, majd meggyújtotta őket. Láttam már sok tippet a neten, hogy ki lehetett aki megölte őket, de ilyen hülye ötlettel még nem volt szerencsém találkozni...
Szerintem nem Carol gyújtotta fel Karenéket,hanem esetleg az egyik lány akikre megigérte,hogy vigyázni fog és csak fedezi őt/őket.Arra is kíváncsi vagyok,hogy a második rész elején ki etette a járkálókat,lehet hogy az is az egyik lány volt.
Glenn szerintetek túléli ?
Én azt hittem még kicsit maradnak nézni a kilátást... elég sokára kapcsolt, hogy tolatni kéne. Abba pedig nincs semmi meglepő, hogy Carol megölte azt a 2 embert, ő ezzel is csak jót akart, védeni a többieket, akik nincsenek még halálra ítélve. 😃 Persze én se gondoltam rá (igazából senkire sem gondoltam), de nem lepődtem meg amikor mondta, hogy igen.
Szerintem a sorozat egyre és egyre gyengébb. Az első évad (az a pár rész 😃😉 valami fenomenálisan jó volt, a második évad nekem még úgy szintén tetszett, bár itt már voltak lapos jelenetek, viszont a 3. és most a 4. évad már nem annyira tetszik. Remélem hamarosan valami jobb helyszínt találnak, mert ez kezd nagyon unalmas lenni. A történet is egy vicc... Spoiler!
megannyi veszély van, de beraknak ilyen betegséget. Remélem a következő részben már visszatérnek a gyógyszerrel és mindenki jobban van, aztán elkezdődik valami új szál, mert ez nagyon gyér is. Vagy csak törjenek be a zombik a börtönbe és takarodjanak onnan a francba. Remélem nem gondolta komolyan a történet író, hogy mostantól az összes évadban itt éldegélnek és egy farmot gondoznak végig.
Ja ott én is néztem egy nagyot. De mivel ilyen lassan fordult meg a kamera, már 1ből gondoltam, h ott lesz több 100 zombi 😀 Most úgy megnéznék még 1 részt, de sajna kell várni egy hetet 😢
Hát igen azt én is furcsáltam. Az is érdekes volt, hogy Tyreese megmenekült. Mondjuk volt egy kis rés a zombik között, de akkor is 😃. Ezeket leszámítva nagyon tetszett ez az epizód is, szerintem elég akciódús is volt. Ja, és még mindig Hershel a favorit nálam 😃
Nem gondoltam volna Carol-ról, h pont ő fogja felgyújtani azt a 2 embert.
De a kerítésen kívül majdnem megjárta 😆 Még jó, h. ott volt Rick 😀
Remélem a kövi rész akciódúsabb lesz.
Jaja néztem én is a folytatást. De abban is találtam érdekességet. Hershell mintha fürgébb lett volna mint az előző évadban 😃
Még ha mű lába is van, akkor is kéne neki kicsit sántítani, de úgy sétált mint én 😃
Aztán lehet, hogy már tudat alatt is belebeszélem a sorozatba a hibákat, de az első részben is volt érdekesség, amikor...Spoiler!
a kerítésnél kb hozzá se értek a zombihoz és összeesett 😃
Beelzebul, Na látod az lehet...Erre úgy nem is figyeltem fel, vagy nem tulajdonítottam neki komolyabb szerepet, és letudtam azzal, hogy vér csöpög, vagy csak a polcról, nem tudom már, ettem közben, meg más felé is eltekingettem. 😆
De van abban logika amit írtál 😃
Engem az zavart, hogy nem használtak hangtompítót. A harmadik évadban használtak erre a 4-re elfelejtették oO
Pii89: Szerintem az a tető elvolt korhadva/ázva és amikor a nagy zajt meghallották a járkálók elkezdek gyorsabban járkálni és emiatt már nem bírta a terhelést. Ezt abból gondolom, hogy amikor a fekete csóka a boroknál volt csepegett a víz a tetőből, bár lehet ennek semmi jelentése nem volt...
Spoiler!
Ajax:Spoiler!
Én meg még mindig Dale-t sajnálom, a kedvenc karakterem volt, most mi jól el lenne Hershellel. 😃 Carlt azóta utálom, mióta miatt meghalt Dale miatta... köcsög kölyök...
Spoiler!
Áh,dehogyis!Csak megfordult a fejemben.😆
😃
Glenn szerintetek túléli ?
Domfoz:Az Dodge Charger volt nem Mustang 😆 😂
Szerintem a sorozat egyre és egyre gyengébb. Az első évad (az a pár rész 😃😉 valami fenomenálisan jó volt, a második évad nekem még úgy szintén tetszett, bár itt már voltak lapos jelenetek, viszont a 3. és most a 4. évad már nem annyira tetszik. Remélem hamarosan valami jobb helyszínt találnak, mert ez kezd nagyon unalmas lenni. A történet is egy vicc... Spoiler!
De a kerítésen kívül majdnem megjárta 😆 Még jó, h. ott volt Rick 😀
Remélem a kövi rész akciódúsabb lesz.
De amúgy olyan idegesítő, h senki nem hivja őket zombinak, legalábbis én még 1szer sem hallottam ezt a szót senkitől 😀
Még ha mű lába is van, akkor is kéne neki kicsit sántítani, de úgy sétált mint én 😃
Aztán lehet, hogy már tudat alatt is belebeszélem a sorozatba a hibákat, de az első részben is volt érdekesség, amikor...Spoiler!
Rick megtudja hogy Carl meleg.
De van abban logika amit írtál 😃
Pii89: Szerintem az a tető elvolt korhadva/ázva és amikor a nagy zajt meghallották a járkálók elkezdek gyorsabban járkálni és emiatt már nem bírta a terhelést. Ezt abból gondolom, hogy amikor a fekete csóka a boroknál volt csepegett a víz a tetőből, bár lehet ennek semmi jelentése nem volt...