Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bewy avatar
amúgy igen közbe én is olvasgattam fórumokat és írták hogy elvileg fel se szabad mennie és ha felmegy akkor is csak angol lesz. szerintem várok addig amíg kijön a magyar sp2. bár nekem nincs gondom az angollal de ha anyám idejön ki is rugdos a házból mert nem igazán tudná kezelni 😆
csak így nehéz lesz a prototypet elindítani ha kijön :/

nah közbe találtam ezt szerintetek ezt a magyar sp2 es pack ot leszedjem vagy inkább ne?
http://afterfix.net/windows-vista-service-pack-2-sp2-letoltes.html
0
0
0
0
payaa avatar
pomrum írta:
payaa írta:
Bewy írta:
hát nem tudom ezt a kérdést hova írja de talán itt jó helye lesz.
ha magyar a vistám és fel akarom rakni rá az sp2 es pack-ot akkor magyar is marad vagy angol lesz?mert az sp2 es packba csak 5nyelv van és nem igazán tudom hogy mi lesz.

Már írtam a http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=6&rowstart=240#post_20286 hozzászólásnál, hogy van magyar nyelvű MUI az SP2-höz 😃

A service packok-al nem szabad játszani csak ha van hivatalossan kiadott magyar változat azt szabad feltenni, egyébként sok mindent elintézhet a gépedben.

Ez egy magyarítás (MUI pack) a Vista SP2-höz, nem pedig barkácsolt Vista SP2 😃
0
0
0
0
pomrum avatar
payaa írta:
Bewy írta:
ha magyar a vistám és fel akarom rakni rá az sp2 es pack-ot akkor magyar is marad vagy angol lesz?mert az sp2 es packba csak 5nyelv van és nem igazán tudom hogy mi lesz.

Már írtam a http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=6&rowstart=240#post_20286 hozzászólásnál, hogy van magyar nyelvű MUI az SP2-höz 😃

A service packok-al nem szabad játszani csak ha van hivatalossan kiadott magyar változat azt szabad feltenni, egyébként sok mindent elintézhet a gépedben.
0
0
0
0
payaa avatar
Bewy írta:

0
0
0
0
pomrum avatar
Bewy írta:

_Nem marad magyar sőt még telepíteni sem nagyon tudod mert kiírja hogy nem egyezik a servicepack nyelve a rendszerével. Ha mégis felmegy akkor viszont csak az 5 fő nyelv közül lehet választani, ami a angol, német, francia, kínai és talán orosz.
0
0
0
0
Core2 avatar
Nem marad magyar, azlesz amit kiválasztasz
0
0
0
0
Bewy avatar
0
0
0
0
Core2 avatar
nefélj nemlesz semmi baja !!!
0
0
0
0
dave500 avatar
Ugyan már mégis mi a kaka baja lenne??? De most komolyan???
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Akkor nem lessz semmi baja, ha kikötöm?

0
0
0
0
Bewy avatar
de biosba ki kell kapcsolni a floppy meghajtót nem?
0
0
0
0
Core2 avatar
hát ha kikötöd, esetleg nemlesz floppy olvasód...de semmi több
0
0
0
0
dave500 avatar
Miért lenne? Nekem mindíg is volt de soha nem kötöttem be....
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Hali sztetek ha eddig volt floopy meghajtó a gépembe és ha kiveszem most lessz valami baja a gépnek?
0
0
0
0
payaa avatar
nightvision14 írta:
lenne még1 kérdésem ha feltettem az sp2-öt a vistára és angol vistám van tom vhogy magyarosítani? (am vista sp2 jobb mint a vista sp1 ugye?)

Hali!
[LINK] és letöltheted az SP2-es Vista-hoz tartozó magyarítást tartlamazó MUI packot!

Na persze először nem a packot, hanem 1 torrent fájlt töltsz le 😉 Azt rakd be valamelyik torrent kliensbe 😃

Nemtom, hogy műxik e, nem teszteltem, csak neked találtam, szal nemtom hogy hogy kell telepíteni sem 😃 LOL
0
0
0
0
zelcsi avatar
rendeld meg!megéri!!!a digi net-ben a leggyorsabb!
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Csá!
Lehet hogy ez nem ide tartozik de ez sürgős lenne.
Mi a véleményetek a digis netről?
http://www.digikabel.hu/Internet.html itt egy link itt mindent megtaláltok róla:
én ezt a TOPnet-et rendelném meg és max 50Mbit-el jönnek le a cuccok és a garantált 8 mb elég jó-nak hangzik!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
no avatar
betat asszem bárhol megtalálod én most torrentröl szedek nem tom milyen lesz
0
0
0
0
Bewy avatar
a microsoft oldaláról lehet letölteni vagy valamilyen torrent oldalról?
0
0
0
0
Bewy avatar
heh. én nem is tudtam hogy van sp2 vistára
0
0
0
0
no avatar
lenne még1 kérdésem ha feltettem az sp2-öt a vistára és angol vistám van tom vhogy magyarosítani? (am vista sp2 jobb mint a vista sp1 ugye?)
0
0
0
0
payaa avatar
Mondtam én...illletve írtam én, hogy Vista ügyben nem én vaok a kompetens 😃 😆
0
0
0
0
rozoli avatar
Az SP1-nek fenn KELL lennie. Ezt elolvashatod a hivatalos MS oldalon is!!!
0
0
0
0
Flash avatar
De asszem fennt kell lennie az sp1-nek.
0
0
0
0
payaa avatar
nightvision14 írta:
hát sztem sp2 lesz😆 ja és ahhoz h feltegyem sima vistára az sp2-öt ugye nem kell az sp1? (ezt ugy értem h nem kell fent lennie az sp1nek h feltudjam tenni az sp2-öt)

ööö...én nem vagyok nagy Vista mágus, de ha az XP-ből indulok ki, akkor az sp2-nek tartalmaznia kell az sp1-es javításokat is és sztem nem kell hozzá, de inkább kérdezz meg egy Vista szakértőt 😃
0
0
0
0
no avatar
hát sztem sp2 lesz😆 ja és ahhoz h feltegyem sima vistára az sp2-öt ugye nem kell az sp1? (ezt ugy értem h nem kell fent lennie az sp1nek h feltudjam tenni az sp2-öt)
0
0
0
0
payaa avatar
nightvision14 írta:
1 kérdésem lenne sztetek érdemes feltenni a Vista Ultimate-re az SP1-et vagy csak igy simán használjam?

Már van SP2 is, inkább azt rakd fel...vagy várj év végéig a Win 7-re 😆
0
0
0
0
no avatar
1 kérdésem lenne sztetek érdemes feltenni a Vista Ultimate-re az SP1-et vagy csak igy simán használjam?
0
0
0
0
no avatar
Kritikus hiba a crc! Kiszeretném bontani a COD4-et de a 20-as rar fájl hibás! És emlékszem valamit bekell pipálni valahol az megkeresi a hibás fájlt és kijavítja! És utána mükszeni fog! Csak az a baj, hogy már én is elfelejtettem!😕 Még kérdeztem is, hogy nem lehet, hogy az a baj, hogy az íróm kezd tönkre menni! Mert akármit berakok CRC hibás! Eredeti játéknál meg nem találja az egyik fájl! És már nagyon idegesít, hogy semmi se mükszik!😢
0
0
0
0
dave500 avatar
Már elfelejtettem min mondtam😆 De azt is mi az a CRC😆
0
0
0
0
no avatar
dave500: Pár napja kérdeztem, hogy mit lehet a CRC hibával kezdeni ha kiakarok valamit bontani! És írtad, hogy valami checkbox-ot vagy valamit kikell pipálni! Azt hol találom?😀
0
0
0
0
dave500 avatar
Bárhol! everest, akkor CPU-z!😀
0
0
0
0
no avatar
hol lehet megnézni hogy dualba dolgozik e a ramom? 😃
0
0
0
0
Core2 avatar
exe hibák...akkor a játékoknak nem tetszett valami. Próbáld meg, hogy újrateszed egyik játékot, és nézd meg, hogy abból is lépik-e ki
0
0
0
0
Lizard avatar
Core2 írta:
szerintem a windowsod hibásodhatott meg valamitől...miért indítottad újra ?

hát csak már egy ideje ment aztán azért gondoltam jól fog esni neki egy restart. a windowst kb mésfél hete raktam újra...!
0
0
0
0
Core2 avatar
szerintem a windowsod hibásodhatott meg valamitől...miért indítottad újra ?
0
0
0
0
Lizard avatar
Újraindítottam a gépet és azóta bármilyen játékot elindítok kb 5 perc után kilép ugyanazzal a hibaüzenettel!(...... exe hibát észlelt ezért leáll)
mi lehet a gond? nincs semmi túlmelegedés egyszerűen kilép bármivel játszok!
0
0
0
0
levi27 avatar
kössz de a crack volt a gond😆
0
0
0
0
no avatar
levi27 írta:
valaki tud mondani olyan progit amivel lehet virtuális meghajtót csinálni?(daemon,alcohol,nero-n kívül)😀

vagy PoweISO😀
0
0
0
0
thug85 avatar
levi27 írta:
valaki tud mondani olyan progit amivel lehet virtuális meghajtót csinálni?(daemon,alcohol,nero-n kívül)😀
Virtual Clone Drive. Én azt használom.
0
0
0
0
levi27 avatar
0
0
0
0
no avatar
memória asszem abban játszik szerepet hogy mekkora felbontásban akarsz játszani😀
0
0
0
0
no avatar
a grafikus mag sebesség az a grafikus mag órajele mhz-ban (minél nagyobb annál jobb) memória sebesség is ugyanez memória órajele mhz-ban (itt is nagyobb a jobb) jobban nem tom elmagyarázni remélem érted😃
0
0
0
0
no avatar
A VGA-k nál miaz a Grafikus mag sebesség és a memória
sebesség
0
0
0
0
Laci92 avatar
az én 10. oldalon feltett kérdésemre(195.hsz) senkinek nincs valami működőképes ötlete? HELP PLZ
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció