Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Core2 avatar
hát ha kikötöd, esetleg nemlesz floppy olvasód...de semmi több
0
0
0
0
dave500 avatar
Miért lenne? Nekem mindíg is volt de soha nem kötöttem be....
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Hali sztetek ha eddig volt floopy meghajtó a gépembe és ha kiveszem most lessz valami baja a gépnek?
0
0
0
0
payaa avatar
nightvision14 írta:
lenne még1 kérdésem ha feltettem az sp2-öt a vistára és angol vistám van tom vhogy magyarosítani? (am vista sp2 jobb mint a vista sp1 ugye?)

Hali!
[LINK] és letöltheted az SP2-es Vista-hoz tartozó magyarítást tartlamazó MUI packot!

Na persze először nem a packot, hanem 1 torrent fájlt töltsz le 😉 Azt rakd be valamelyik torrent kliensbe 😃

Nemtom, hogy műxik e, nem teszteltem, csak neked találtam, szal nemtom hogy hogy kell telepíteni sem 😃 LOL
0
0
0
0
zelcsi avatar
rendeld meg!megéri!!!a digi net-ben a leggyorsabb!
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Csá!
Lehet hogy ez nem ide tartozik de ez sürgős lenne.
Mi a véleményetek a digis netről?
http://www.digikabel.hu/Internet.html itt egy link itt mindent megtaláltok róla:
én ezt a TOPnet-et rendelném meg és max 50Mbit-el jönnek le a cuccok és a garantált 8 mb elég jó-nak hangzik!!!!!!!!!!!
0
0
0
0
no avatar
betat asszem bárhol megtalálod én most torrentröl szedek nem tom milyen lesz
0
0
0
0
Bewy avatar
a microsoft oldaláról lehet letölteni vagy valamilyen torrent oldalról?
0
0
0
0
Bewy avatar
heh. én nem is tudtam hogy van sp2 vistára
0
0
0
0
no avatar
lenne még1 kérdésem ha feltettem az sp2-öt a vistára és angol vistám van tom vhogy magyarosítani? (am vista sp2 jobb mint a vista sp1 ugye?)
0
0
0
0
payaa avatar
Mondtam én...illletve írtam én, hogy Vista ügyben nem én vaok a kompetens 😃 😆
0
0
0
0
rozoli avatar
Az SP1-nek fenn KELL lennie. Ezt elolvashatod a hivatalos MS oldalon is!!!
0
0
0
0
Flash avatar
De asszem fennt kell lennie az sp1-nek.
0
0
0
0
payaa avatar
nightvision14 írta:
hát sztem sp2 lesz😆 ja és ahhoz h feltegyem sima vistára az sp2-öt ugye nem kell az sp1? (ezt ugy értem h nem kell fent lennie az sp1nek h feltudjam tenni az sp2-öt)

ööö...én nem vagyok nagy Vista mágus, de ha az XP-ből indulok ki, akkor az sp2-nek tartalmaznia kell az sp1-es javításokat is és sztem nem kell hozzá, de inkább kérdezz meg egy Vista szakértőt 😃
0
0
0
0
no avatar
hát sztem sp2 lesz😆 ja és ahhoz h feltegyem sima vistára az sp2-öt ugye nem kell az sp1? (ezt ugy értem h nem kell fent lennie az sp1nek h feltudjam tenni az sp2-öt)
0
0
0
0
payaa avatar
nightvision14 írta:
1 kérdésem lenne sztetek érdemes feltenni a Vista Ultimate-re az SP1-et vagy csak igy simán használjam?

Már van SP2 is, inkább azt rakd fel...vagy várj év végéig a Win 7-re 😆
0
0
0
0
no avatar
1 kérdésem lenne sztetek érdemes feltenni a Vista Ultimate-re az SP1-et vagy csak igy simán használjam?
0
0
0
0
no avatar
Kritikus hiba a crc! Kiszeretném bontani a COD4-et de a 20-as rar fájl hibás! És emlékszem valamit bekell pipálni valahol az megkeresi a hibás fájlt és kijavítja! És utána mükszeni fog! Csak az a baj, hogy már én is elfelejtettem!😕 Még kérdeztem is, hogy nem lehet, hogy az a baj, hogy az íróm kezd tönkre menni! Mert akármit berakok CRC hibás! Eredeti játéknál meg nem találja az egyik fájl! És már nagyon idegesít, hogy semmi se mükszik!😢
0
0
0
0
dave500 avatar
Már elfelejtettem min mondtam😆 De azt is mi az a CRC😆
0
0
0
0
no avatar
dave500: Pár napja kérdeztem, hogy mit lehet a CRC hibával kezdeni ha kiakarok valamit bontani! És írtad, hogy valami checkbox-ot vagy valamit kikell pipálni! Azt hol találom?😀
0
0
0
0
dave500 avatar
Bárhol! everest, akkor CPU-z!😀
0
0
0
0
no avatar
hol lehet megnézni hogy dualba dolgozik e a ramom? 😃
0
0
0
0
Core2 avatar
exe hibák...akkor a játékoknak nem tetszett valami. Próbáld meg, hogy újrateszed egyik játékot, és nézd meg, hogy abból is lépik-e ki
0
0
0
0
Lizard avatar
Core2 írta:
szerintem a windowsod hibásodhatott meg valamitől...miért indítottad újra ?

hát csak már egy ideje ment aztán azért gondoltam jól fog esni neki egy restart. a windowst kb mésfél hete raktam újra...!
0
0
0
0
Core2 avatar
szerintem a windowsod hibásodhatott meg valamitől...miért indítottad újra ?
0
0
0
0
Lizard avatar
Újraindítottam a gépet és azóta bármilyen játékot elindítok kb 5 perc után kilép ugyanazzal a hibaüzenettel!(...... exe hibát észlelt ezért leáll)
mi lehet a gond? nincs semmi túlmelegedés egyszerűen kilép bármivel játszok!
0
0
0
0
levi27 avatar
kössz de a crack volt a gond😆
0
0
0
0
no avatar
levi27 írta:
valaki tud mondani olyan progit amivel lehet virtuális meghajtót csinálni?(daemon,alcohol,nero-n kívül)😀

vagy PoweISO😀
0
0
0
0
thug85 avatar
levi27 írta:
valaki tud mondani olyan progit amivel lehet virtuális meghajtót csinálni?(daemon,alcohol,nero-n kívül)😀
Virtual Clone Drive. Én azt használom.
0
0
0
0
levi27 avatar
0
0
0
0
no avatar
memória asszem abban játszik szerepet hogy mekkora felbontásban akarsz játszani😀
0
0
0
0
no avatar
a grafikus mag sebesség az a grafikus mag órajele mhz-ban (minél nagyobb annál jobb) memória sebesség is ugyanez memória órajele mhz-ban (itt is nagyobb a jobb) jobban nem tom elmagyarázni remélem érted😃
0
0
0
0
no avatar
A VGA-k nál miaz a Grafikus mag sebesség és a memória
sebesség
0
0
0
0
Laci92 avatar
az én 10. oldalon feltett kérdésemre(195.hsz) senkinek nincs valami működőképes ötlete? HELP PLZ
0
0
0
0
Flash avatar
Próbáld meg h jobb klikk az első fájlon, és winrar --> fájlok kibontása.
0
0
0
0
filecsko avatar
azokkal nem tudom hogyan kell😶
0
0
0
0
Flash avatar
Nem lehet h winrar-al vagy 7zip-el kellene összefűzni? (csak tipp)
0
0
0
0
no avatar
t3hg4m3r írta:
Hello! Mondjuk én nem nagyon vagyok otthon a xboxokkal de annál arra is figyelj h a játékok sem vmi olcsó mulatság sőt... bár abban engem is fölvilágosithatnátok hogy xboxhoz is vannak-e ugyanúgy tört játékok akárcsak pchez? mert amennyiben nincs ezzel is kalkulálj nightvision14

igen lehet flashelni és jok lesznek a tört játékok csak akkor nuku gari és nuku multi
0
0
0
0
t3hg4m3r avatar
filecsko írta:
az mitől van mikor fájlegyesíteni akarom a gta4-et rámegyek az első fájlra és kiírja hogy a célfájlt ne mlehet megnyitni😕

akkor próbáld meg úgy hogy total commanderrel egyesited őket (rámész az első fájlra->fájl menü>fájlegyesités)
0
0
0
0
t3hg4m3r avatar
Hello! Mondjuk én nem nagyon vagyok otthon a xboxokkal de annál arra is figyelj h a játékok sem vmi olcsó mulatság sőt... bár abban engem is fölvilágosithatnátok hogy xboxhoz is vannak-e ugyanúgy tört játékok akárcsak pchez? mert amennyiben nincs ezzel is kalkulálj nightvision14
0
0
0
0
filecsko avatar
az mitől van mikor fájlegyesíteni akarom a gta4-et rámegyek az első fájlra és kiírja hogy a célfájlt ne mlehet megnyitni😕
0
0
0
0
dave500 avatar
Nem inném h már előfordul! Az a régebbiekben....
0
0
0
0
no avatar
ja meg ezt az rrod-t "Red Ring Of Death" el is felejtettem említeni de mondjuk azt olvastam h új jasper alaplapos boxoknál kevésbé jön elő (hát am sztem box lesz de majd meglátom, elöbb legyen lóvé😉)
0
0
0
0
dave500 avatar
nightvision14 írta:
boxal meg annyi a gond h nincs hozzá hd tv-m :S csak 1 55cm-es sonym van (am láttam kisebb tvn is boxot youtubeon és nem volt olyan "szörnyű"😉

Az nem gond, sima tv-n is jó!
0
0
0
0
no avatar
boxal meg annyi a gond h nincs hozzá hd tv-m :S csak 1 55cm-es sonym van (am láttam kisebb tvn is boxot youtubeon és nem volt olyan "szörnyű"😉
0
0
0
0
dave500 avatar
A te esetedben inkább Box😃 Mert a VGA nem túl erős a gépedben...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció