nightvision14 írta:
lenne még1 kérdésem ha feltettem az sp2-öt a vistára és angol vistám van tom vhogy magyarosítani? (am vista sp2 jobb mint a vista sp1 ugye?)
Hali! [LINK] és letöltheted az SP2-es Vista-hoz tartozó magyarítást tartlamazó MUI packot!
Na persze először nem a packot, hanem 1 torrent fájlt töltsz le 😉 Azt rakd be valamelyik torrent kliensbe 😃
Nemtom, hogy műxik e, nem teszteltem, csak neked találtam, szal nemtom hogy hogy kell telepíteni sem 😃 LOL
Csá!
Lehet hogy ez nem ide tartozik de ez sürgős lenne.
Mi a véleményetek a digis netről?
http://www.digikabel.hu/Internet.html itt egy link itt mindent megtaláltok róla:
én ezt a TOPnet-et rendelném meg és max 50Mbit-el jönnek le a cuccok és a garantált 8 mb elég jó-nak hangzik!!!!!!!!!!!
nightvision14 írta:
hát sztem sp2 lesz😆 ja és ahhoz h feltegyem sima vistára az sp2-öt ugye nem kell az sp1? (ezt ugy értem h nem kell fent lennie az sp1nek h feltudjam tenni az sp2-öt)
ööö...én nem vagyok nagy Vista mágus, de ha az XP-ből indulok ki, akkor az sp2-nek tartalmaznia kell az sp1-es javításokat is és sztem nem kell hozzá, de inkább kérdezz meg egy Vista szakértőt 😃
hát sztem sp2 lesz😆 ja és ahhoz h feltegyem sima vistára az sp2-öt ugye nem kell az sp1? (ezt ugy értem h nem kell fent lennie az sp1nek h feltudjam tenni az sp2-öt)
Kritikus hiba a crc! Kiszeretném bontani a COD4-et de a 20-as rar fájl hibás! És emlékszem valamit bekell pipálni valahol az megkeresi a hibás fájlt és kijavítja! És utána mükszeni fog! Csak az a baj, hogy már én is elfelejtettem!😕 Még kérdeztem is, hogy nem lehet, hogy az a baj, hogy az íróm kezd tönkre menni! Mert akármit berakok CRC hibás! Eredeti játéknál meg nem találja az egyik fájl! És már nagyon idegesít, hogy semmi se mükszik!😢
dave500: Pár napja kérdeztem, hogy mit lehet a CRC hibával kezdeni ha kiakarok valamit bontani! És írtad, hogy valami checkbox-ot vagy valamit kikell pipálni! Azt hol találom?😀
Újraindítottam a gépet és azóta bármilyen játékot elindítok kb 5 perc után kilép ugyanazzal a hibaüzenettel!(...... exe hibát észlelt ezért leáll)
mi lehet a gond? nincs semmi túlmelegedés egyszerűen kilép bármivel játszok!
a grafikus mag sebesség az a grafikus mag órajele mhz-ban (minél nagyobb annál jobb) memória sebesség is ugyanez memória órajele mhz-ban (itt is nagyobb a jobb) jobban nem tom elmagyarázni remélem érted😃
t3hg4m3r írta:
Hello! Mondjuk én nem nagyon vagyok otthon a xboxokkal de annál arra is figyelj h a játékok sem vmi olcsó mulatság sőt... bár abban engem is fölvilágosithatnátok hogy xboxhoz is vannak-e ugyanúgy tört játékok akárcsak pchez? mert amennyiben nincs ezzel is kalkulálj nightvision14
igen lehet flashelni és jok lesznek a tört játékok csak akkor nuku gari és nuku multi
Hello! Mondjuk én nem nagyon vagyok otthon a xboxokkal de annál arra is figyelj h a játékok sem vmi olcsó mulatság sőt... bár abban engem is fölvilágosithatnátok hogy xboxhoz is vannak-e ugyanúgy tört játékok akárcsak pchez? mert amennyiben nincs ezzel is kalkulálj nightvision14
ja meg ezt az rrod-t "Red Ring Of Death" el is felejtettem említeni de mondjuk azt olvastam h új jasper alaplapos boxoknál kevésbé jön elő (hát am sztem box lesz de majd meglátom, elöbb legyen lóvé😉)
nightvision14 írta:
boxal meg annyi a gond h nincs hozzá hd tv-m :S csak 1 55cm-es sonym van (am láttam kisebb tvn is boxot youtubeon és nem volt olyan "szörnyű"😉
lenne még1 kérdésem ha feltettem az sp2-öt a vistára és angol vistám van tom vhogy magyarosítani? (am vista sp2 jobb mint a vista sp1 ugye?)
Hali!
[LINK] és letöltheted az SP2-es Vista-hoz tartozó magyarítást tartlamazó MUI packot!
Na persze először nem a packot, hanem 1 torrent fájlt töltsz le 😉 Azt rakd be valamelyik torrent kliensbe 😃
Nemtom, hogy műxik e, nem teszteltem, csak neked találtam, szal nemtom hogy hogy kell telepíteni sem 😃 LOL
Lehet hogy ez nem ide tartozik de ez sürgős lenne.
Mi a véleményetek a digis netről?
http://www.digikabel.hu/Internet.html itt egy link itt mindent megtaláltok róla:
én ezt a TOPnet-et rendelném meg és max 50Mbit-el jönnek le a cuccok és a garantált 8 mb elég jó-nak hangzik!!!!!!!!!!!
ööö...én nem vagyok nagy Vista mágus, de ha az XP-ből indulok ki, akkor az sp2-nek tartalmaznia kell az sp1-es javításokat is és sztem nem kell hozzá, de inkább kérdezz meg egy Vista szakértőt 😃
1 kérdésem lenne sztetek érdemes feltenni a Vista Ultimate-re az SP1-et vagy csak igy simán használjam?
Már van SP2 is, inkább azt rakd fel...vagy várj év végéig a Win 7-re 😆
szerintem a windowsod hibásodhatott meg valamitől...miért indítottad újra ?
hát csak már egy ideje ment aztán azért gondoltam jól fog esni neki egy restart. a windowst kb mésfél hete raktam újra...!
mi lehet a gond? nincs semmi túlmelegedés egyszerűen kilép bármivel játszok!
valaki tud mondani olyan progit amivel lehet virtuális meghajtót csinálni?(daemon,alcohol,nero-n kívül)😀
vagy PoweISO😀
valaki tud mondani olyan progit amivel lehet virtuális meghajtót csinálni?(daemon,alcohol,nero-n kívül)😀
sebesség
igen lehet flashelni és jok lesznek a tört játékok csak akkor nuku gari és nuku multi
az mitől van mikor fájlegyesíteni akarom a gta4-et rámegyek az első fájlra és kiírja hogy a célfájlt ne mlehet megnyitni😕
akkor próbáld meg úgy hogy total commanderrel egyesited őket (rámész az első fájlra->fájl menü>fájlegyesités)
boxal meg annyi a gond h nincs hozzá hd tv-m :S csak 1 55cm-es sonym van (am láttam kisebb tvn is boxot youtubeon és nem volt olyan "szörnyű"😉
Az nem gond, sima tv-n is jó!