GokuTM-nek igaza van.Nekem is van ps3-m és PC-m.Úgymond jól kiegészítik egymást 😀 ps3-n játszok pc-n meg a többi.Nekem 1részt azért van ps3-m mert ps2 és ps1-m is volt és jó volt rajtuk játszani másrészt nincs pénzem fejlesztgetni a gépet évente.Nekem így kényelmes 😀
U.I.😜s3-n sztem az exkluzív címeket éri meg játszani de nagyon 😀
Ja és a Tv-től tényleg függ.Általában a monitoromon van rajta a ps de múltkor kivittem nagy TV-re ami annyira nem is nagy 82cm és ég és föld volt a fifa11-l játszani rajta pedig a monitorom se egy gagyi 22-s.
Akárhogy állítom a színeket a nagy TV-n sokkal jobb az élmény meg minden.
Persze ez is igaz de nem is az a baj hogy milyen öreg vagy hogy milyenek rajta a játékok engem az idegel fel ha valaki mindenképpen azt mondogatja hogy így a konzol úgy a konzol meg 1000x jobb a grafikája mint a pc-nek meg ilyenek.Nemhogy örülne neki a csávó hogy egy 5-6 éves konzollal tud játszani a mai játékokkal legalább fogadja már el hogy nem az ő konzolja a legeslegjobb gép a világon.
Na a sok konzolos fanboy.Amúgy konzolon akármien tvn játszol sokkal xarabb lesz a graf mint pcn.Egyszerűen le van maradva de nagyon.2-3-4 éve még elment de most pfff.Jó a konzol meg minden de azért nem egy isteni szerkezet ami mindennel jobb.
Konzol a legjobb!!! Full HD-s Plazma Tv-n 150centisen elkezdesz cod7-ezni vagy crysis 2-zni onan nme álsz fel vagy 3órát az biztos!!!! grafika is 100x szebb csak jó TV kell!
tom hogy nem ide tartozik és azt is tom hogy nem most fog megjelenni de akit érdekel annak pü be tok küldeni gears of war 3 linket boxra akit érdekel az irjon
AteszHun írta:
Szerintem a konzol takarékosabb de a ppc-ben több az élvezet pls fps gamek de viszont konzolon az autós,verekedősek a legjobbak. Nekem van 2 gépem és 1 playstation 2-esem (volt 1 is)
Nekem minden játék élvezetesebb mint pc-n , jó oké már pc-n nem játszok,de régebben játszottam sokat.
De mosmár kizárolag PLAYSTATION 😀 (Y)
Szerintem a konzol takarékosabb de a ppc-ben több az élvezet pls fps gamek de viszont konzolon az autós,verekedősek a legjobbak. Nekem van 2 gépem és 1 playstation 2-esem (volt 1 is)
Csak normális TV-n kell játszani, nem fekete-fehéren! Akkor máris nem lesz olyan csúnya az a játék konzolon! 😉
Amúgy már akkor le volt maradva a konzol a PC-től mikor még a PS1-es korszak volt. Játszottam a Demolition racer ps1-es verziójával és a PC-s verziójával, és PC-n szebb volt. De ez nem csoda, hiszen a PS1-nek 2 mb VRam-ja volt csak.
kalapacs3005 írta:
Lassan a konzoloknak is annyi😜 mármint nem halnak ki csak lassan ideje lenne már egy next gen konzolokat kiadni. Nem minden a grafika, de pl ps3 on és boxon is a mostani játékok, mind 480p be futnak ami elég gáz tiszta homály az egész játék pc-n meg a egy középkategoriás kártyával tűéles képet kapsz.Mafia 2 crysis2 stb. PLáne. hogy én fps játékos vagyok inkább, valamint a starcraftot is elő elő veszem, de nemtom egy konztollerrrel kinszenvedés fps-t játszani az a szerencse hogy van benne célzás rásegités . Viszont egy konzollal csak beered magad az ágyba én onnan tolod a gamet. Lehet, hogy skilled az semmi lesz de legalább szorakozol egy jot addig pc-n én imádom mikor pl cs-ben az ideg rángat hogy már megint lelottek .😃 és jön a max koncentrácio hogy minnél több teljesitmenyt kihozz magadbol.
hát nem tom te milyen játékokkal játszol ps3-on de nekem tűéles a kép.... red dead redemption 720p-s és baromi szépa képe egy fika homály sincs benne 😀 cod5, gtaIV..egyikbe se láttam homályt
kalapacs3005 írta:
Lassan a konzoloknak is annyi😜 mármint nem halnak ki csak lassan ideje lenne már egy next gen konzolokat kiadni. Nem minden a grafika, de pl ps3 on és boxon is a mostani játékok, mind 480p be futnak ami elég gáz tiszta homály az egész játék pc-n meg a egy középkategoriás kártyával tűéles képet kapsz.Mafia 2 crysis2 stb. PLáne. hogy én fps játékos vagyok inkább, valamint a starcraftot is elő elő veszem, de nemtom egy konztollerrrel kinszenvedés fps-t játszani az a szerencse hogy van benne célzás rásegités . Viszont egy konzollal csak beered magad az ágyba én onnan tolod a gamet. Lehet, hogy skilled az semmi lesz de legalább szorakozol egy jot addig pc-n én imádom mikor pl cs-ben az ideg rángat hogy már megint lelottek .😃 és jön a max koncentrácio hogy minnél több teljesitmenyt kihozz magadbol.
ezt hívják úgy hogy kezdő... én is PSPvel mondjom fuj mi hol van másnap ugrásol lőttem mindenkit.... bele lehet lendülni
kalapacs3005 : Hát lehetséges hogy egy PS Exkluzívtól felrobanna a géped...no problem 😆😆
Amugy nem kínszenvedés joy-on nyomni vagyis nekem nem 😃 nagyon jó szerintem 😀😉
Multy-ba nincs célzás rásegítés 😀
CoRe írta:
Van PS3 emulátor?
Mert jó lenne tolni a Killzone 3-at PC-n! 😎
TALÁN Létezik, de bizonyára nem olyan szinten képes futtatni egy játékot, mint azt elvárnád, tehát egy igencsak erős gépen is igen laggos lehet a cucc játszhatatlan szinten...Nem fejtegetném annyira, inkább itt egy vidi:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=dI6n1bpc1Mc&feature=related[/url]
(kis képregény 😂😉
CoRe írta:
Van PS3 emulátor?
Ne reménykedj! Mert nincs! Hiszen kivitelezhetetlen! Gondolj bele, hogy tudnának egy olyan szoftvert összedobni, ami képes helyettesíteni egy ps3-at! Ne felejdjük, hogy a ps3 hardverét katonai célokra használják, mert olyan erős. Ráadásul a ps2 emulátorhoz is egy jó vas kell, hogy menjenek rajta normálisan a játékok.
LagMatyi írta:
Attól függ milyen gép, van olyan gép ami 3x kevesebbet fogyaszt mint egy konzol de netezésen meg 2000 előtti játékokkal való gémelésen kívül nem csinálsz vele semmit
azért tolom a 2011-es játékokat full grafon :S és semmi szagatás és nem fogyaszt sokat 😀
HÁt. konzolon én sokkal jobban szeretek játszani.. csak ugye nekem ki van flashelve így a netes játékról le kell mondanom. a COD 2,4,6 MP-t itt tolom.. a többit viszont konzolon.
gabesz1024 írta:
PC-re sokkal jobban tudnak fejlesztebni mint konzolra.A konzolok teljesítménye miatt.Lásd battlefield 3 PC:64 játékos multiban Konzol:32
+ még a grafikáját is lejjebb kell húzniuk konzolon.
De azért vedd figyelembe hogy csak 2011-re jutott el olyan szintre a játékfejlesztés hogy a konzol nem tud vele lépést tartani, szal én pl nagyon jól jártam hogy 3 éve vettem Xbox-ot 40-ért asszem, nagyon jól el vok vele haverommal
PC-re sokkal jobban tudnak fejlesztebni mint konzolra.A konzolok teljesítménye miatt.Lásd battlefield 3 PC:64 játékos multiban Konzol:32
Talmacsi:
700 ft?? rendeld meg netről kb 200-250 ft ért kapod darabbját
Attól függ milyen gép, van olyan gép ami 3x kevesebbet fogyaszt mint egy konzol de netezésen meg 2000 előtti játékokkal való gémelésen kívül nem csinálsz vele semmit
ez nem igy van, egyre tobb jatekkeszito ceg all megint a pc-sek melle. Pl a crytek. Meg lett igerve hogy crysis2 sokkal jobban fog kinezni (tok fullon) pcn mint konzolon. Nem tudom,mert konzolon nem probaltam, de pc-n mar lattam, es az szep😀
Amugy en PC-s vagyok, mert ha videozni akarok, akkor tudok, ha netezni akarok, akkor tudok, es tudok szerezni jatekot. PC-n tudok dolgozni, videokat szerkeszteni.
a játékok PC-re lassan feledésbe merülnek, a jobb játékok már csak inkább konzolra jönnek ki.ha játszani akarsz akkor konzol, ha netezni meg több pénzt költeni akkor PC.
én nem szavazok mert szerintem mind2 egyforma jó..
bfrenk írta:
Volt konzolom, de inkább PC-párti vagyok. 😃
Szerintem szebb a grafika, jobban futnak rajta a dolgok és lehet húzni a teljesítményt meg a grafikát. Attól függetlenül elfogdnák egy next-gen konzolt, a csak konzolos játékok miatt. (God of War 3, Killzone 2-3 😂😉
Igen és még kihagytad a Uncharted,Heavy Rain-t , MotorStromot , Infamoust , Little Big Planet , Socom , meg még sorolhatnám 😃
Szerintem szebb a grafika, jobban futnak rajta a dolgok és lehet húzni a teljesítményt meg a grafikát. Attól függetlenül elfogdnák egy next-gen konzolt, a csak konzolos játékok miatt. (God of War 3, Killzone 2-3 😂😉
U.I.😜s3-n sztem az exkluzív címeket éri meg játszani de nagyon 😀
Ja és a Tv-től tényleg függ.Általában a monitoromon van rajta a ps de múltkor kivittem nagy TV-re ami annyira nem is nagy 82cm és ég és föld volt a fifa11-l játszani rajta pedig a monitorom se egy gagyi 22-s.
Akárhogy állítom a színeket a nagy TV-n sokkal jobb az élmény meg minden.
Meg a PC-t lehet folyamatosan fejleszteni, a konzolt meg nem.
Nekem minden játék élvezetesebb mint pc-n , jó oké már pc-n nem játszok,de régebben játszottam sokat.
De mosmár kizárolag PLAYSTATION 😀 (Y)
Amúgy már akkor le volt maradva a konzol a PC-től mikor még a PS1-es korszak volt. Játszottam a Demolition racer ps1-es verziójával és a PC-s verziójával, és PC-n szebb volt. De ez nem csoda, hiszen a PS1-nek 2 mb VRam-ja volt csak.
hát nem tom te milyen játékokkal játszol ps3-on de nekem tűéles a kép.... red dead redemption 720p-s és baromi szépa képe egy fika homály sincs benne 😀 cod5, gtaIV..egyikbe se láttam homályt
ezt hívják úgy hogy kezdő... én is PSPvel mondjom fuj mi hol van másnap ugrásol lőttem mindenkit.... bele lehet lendülni
Amugy nem kínszenvedés joy-on nyomni vagyis nekem nem 😃 nagyon jó szerintem 😀😉
Multy-ba nincs célzás rásegítés 😀
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy 7 magos rendszert, egy szoftverrel normálisan tudjanak emulálni!
Lehet, hogy a 7 maggal még keveset is mondtál... 😂
Van PS3 emulátor?
TALÁN Létezik, de bizonyára nem olyan szinten képes futtatni egy játékot, mint azt elvárnád, tehát egy igencsak erős gépen is igen laggos lehet a cucc játszhatatlan szinten...Nem fejtegetném annyira, inkább itt egy vidi:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=dI6n1bpc1Mc&feature=related[/url]
(kis képregény 😂😉
Aztán lehet hogy fake az egész...
Van PS3 emulátor?
Ne reménykedj! Mert nincs! Hiszen kivitelezhetetlen! Gondolj bele, hogy tudnának egy olyan szoftvert összedobni, ami képes helyettesíteni egy ps3-at! Ne felejdjük, hogy a ps3 hardverét katonai célokra használják, mert olyan erős. Ráadásul a ps2 emulátorhoz is egy jó vas kell, hogy menjenek rajta normálisan a játékok.
Én igazából semleges vagyok,mind2 nek megvan a maga előnye
az x boxot igaz nem tudom menyit fogyaszt de ez biztos nem sokat 😃
a játék amit enged abba szoktam 😀
A játék annyit enged amennyit a monitorod (kivétel ilyen 2000 körüli vagy annál régebbi játékok). Xbox-om tápjára az van írva hogy 175W
a játék amit enged abba szoktam 😀
azért tolom a 2011-es játékokat full grafon :S és semmi szagatás és nem fogyaszt sokat 😀
De azért vedd figyelembe hogy csak 2011-re jutott el olyan szintre a játékfejlesztés hogy a konzol nem tud vele lépést tartani, szal én pl nagyon jól jártam hogy 3 éve vettem Xbox-ot 40-ért asszem, nagyon jól el vok vele haverommal
Talmacsi:
700 ft?? rendeld meg netről kb 200-250 ft ért kapod darabbját
Amugy en PC-s vagyok, mert ha videozni akarok, akkor tudok, ha netezni akarok, akkor tudok, es tudok szerezni jatekot. PC-n tudok dolgozni, videokat szerkeszteni.
én nem szavazok mert szerintem mind2 egyforma jó..
Igen és még kihagytad a Uncharted,Heavy Rain-t , MotorStromot , Infamoust , Little Big Planet , Socom , meg még sorolhatnám 😃
amugy nem azzért irtam mintha nekem lenne 😆 nekem ps 1-2-3 + psp-m van 😜PP
matehunka: igen lejátsza.