Konzol vs. PC

Szerző: dave500, 2008. November 21., téma
Fórum » Konzol
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy elmondhassa mindeki kinek mi a véleménye. Jó forumozást!

Üdv: Dave500
Hozzászólások: 1 089
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Én nem teszek különbséget a konzol és a pc között. Mind a 2 jó és kész. Pc-m már rég óta van és hamarosan beszerzek egy konzolt is. Viszont azzal egygyet értek davel hogy a konzolnál nem kell izgulni h ondul-e a játék, és a graf is közel hasonló a pc-éhez.
0
0
0
0
Indiana Johns avatar
Most ezen lehet vitázni, hogy melyik a drágább, de sok értelme nincsen 😀 Persze, drágább a BMW, de azért sokkal de sokkal esztétikusabb, mint mondjuk egy Nagypolski 😉 És mind a kettőt autózásra találták ki, csak a BMW-ben lehet mondjuk filmet nézni, navigálni, integetni a visszapillantóval, stbstb, míg a Nagypolskival csak autózni lehet 😀

Lényeg a lényeg, ez egy olyan vita, aminek rohadtul nincsen értelme 😀

Szerkesztés: Jah, és még valami eszembe jutott: hiába dobálkozunk azzal, hogy a PC drágább, egy PC-t _lehetetlen_ úgy venni, hogy "én ezzel csak játszani fogok". A desktopban ott van a lehetőség, hogy bármikor netezhetek, zenét hallgathatok, cseveghetek, videót vághatok, és még kismillió dolgot csinálhatok rajta. Igen, több pénzért. Aki _csak_ játszani akar (plus esetleg egy-két DVD film belefér), az vegyen olcsóér konzolt. Aki ennél többre vágyik, az meg vegyen magán erőt, és nyúljon húszezerrel mélyebbre a zsebében.

Erről szól az élet 😀 😀 😀
0
0
0
0
dave500 avatar
De még mindig drágább a pc!!!!!!!! Én még mindig amellett vagyok hogy a konzol jobban megéri és biztos hogy nem fog szaggatni pc-nél ez előfordulhat és amúgy melyik éri meg jobban? egy 30 ezer ft-s proc meg ugyan ilyen drága vidikari h elinduljon sokkal olcsóbb a konzol ( és a konzolt találták ki játékra nem a pc-t a pc arra is jó de a konzolon sokkal jobb játszani mivel arra van kitalálva) Nekem ez a véleményem.
0
0
0
0
Godlike91 avatar
PC re szavazok. 1 rész sokkal több mindenre használható másrészt azért mert ha van egy chippelt konzolom valamivel le kell tölteni a game-t és valamivel ki kell írni 😃. + ha tönkremegy a konzol akkor amennyibe kerülne a javittatás már veszek egy újat :S.
0
0
0
0
Indiana Johns avatar
Végül is az egész csak megszokás kérdése, de szerintem tény, hogy a kontroller soha sem fogja visszaadni egy egér pontosságát. De mint már mondtam, a felhasználás milyenségétől függ, hogyaz ember konzolbarátabb-e, vagy a PC-hez kötődik.
0
0
0
0
dave500 avatar
Hát nem tudom mivel jobb játszani.... billentyűzettel vagy controllerel. Szerintem billentyűzettel rossz játszani én már próbáltam de pl a GTA Sani-t elég rossz billentyűzettel játszani. Az ok hogy a pc szebb grafikát ad de milyen áron? Sokkal drágább egy gép amin Úgy megy a GTA IV min console-on. Pomrum: a grafika lehet hogy jobb de a kezelés biztosan nem. Vagy csak én vagyok rohadt béna😃
.
0
0
0
0
pomrum avatar
De minőségben is sokkal jobb a pc összehasonlítva a fiam ps3-on játszott assasin creed-et, de szerintem sokkal jobb mind a grafika mind a kezelés a pc-n.
0
0
0
0
no avatar
Hát figyeljetek... Pl: ha a PC-det újítod akkor ahogy már elöttem is mondták az előző alkatrészt ugye eladod és így nem vered magad akkora költségekbe... meg 1szer feltolod a PC-d mikor van ZSÉ-d veszel 30ért 1 vidkarit meg 20ért 6 GB ramot és utána 1 csomó ideig nem kell újítani a gépen mert megvan mindened benne... ennyi a konzolra 1. sokkal több a játék és ha nem eredeti a játék akkor szintugy ki kell chippeltetni a konzolt és az se olcso... miközben PC-n nem kell csak 1 crack... vagy serial... és már megy is...ennyit az egész konzol témárol.. nekem ez a véleményem... én a PC hez vonzódok 😀
0
0
0
0
no avatar
Én is a pc-re szavazok. De van még egy konzolom is.
0
0
0
0
pomrum avatar
minimum 20-30 proc + videókari az drágább int az xbox360 mert az már van 40 ezerért és az bztos hogy nem szaggat
Na hát azért itt vannak minőségbelei külömbségek, és a pc-n a betőltés is sokkal gyorsabb.
0
0
0
0
dave500 avatar
ebbe igazad van! De console-ra is lehet másolt játékot futtani! és sztem egy 30 ezer ft-s karivan menne el talán fullba pl a gta iv + kell hozzá egy jó proc kivéva ha nincs ís igy sztem jobban kijössz egy console-al nekem is kéne minimum 20-30 proc + videókari az drágább int az xbox360 mert az már van 40 ezerért és az bztos hogy nem szaggat. Tévedés ne essék én nem utálom apc-t nagyon is szeretem de nekem jobban megéri a konzol. De ez nézőpomt kérdése
0
0
0
0
Indiana Johns avatar
Ezt az érvet olvasom a kommentek 90%-ban a konzolt támogatók felől. Szerintem ez kicsit olyan "parasztvakítás" jellegű. Azért _annyit_ nem kell beleölni egy PC folyamatos karbantartásába, márcsak azért is, mert általában az ember alkatrészenként cseréli, és mivel az előzőt eladja, ezért nagy valószínűséggel nem veri tetemes költségbe magát (legalábbis nekem nem sikerült). És itt most nem a fullgémer fanatikusokról meg a 3D tervezőkről beszélek, akiknek kell a 120k-s videókari, hanem az átlag júzerről.

Most ha azt mondanám, hogy a konzol meg ott drágább, hogy szinte nincs hozzá játék 10k alatt(mert ugye megvesszük eredetiben), akkor azt hiszem, kvittek vagyunk.
0
0
0
0
dave500 avatar
Szerintem meg azért jobba konzol mert ha valakinek nagyon szar
gépe van mint pl nekem olcsóbb beszerezni egy konzolt mint egy pc-t meg a pc-t folyamatosan fejlesteni kell de a konzolt nem. Ha jobb gépem lenne szeritem én se váltanék konzolra
0
0
0
0
Indiana Johns avatar
Vicces, pont a mai napon olvastam egy hírt a Gamestar Online-on, ami ehhez a témaköthöz kapcsolódott, és hamar át is ment a kommentekben PC vs. Konzol csatározásba. Idekopizom az ott kifejtett véleményem ide tartozó részét:
Szerintem ez szimplán egyéniségfüggő dolog. Aki hazamegy meló, vagy suli után és semmi másra nem vágyik, mint hogy játsszon hajnalig, annak nyilván legyen ott a konzol. De aki szabadidejében szeretne teszemazt grafikai szerkesztésekkel bíbelődni, videót vágni, zenét szerkeszteni, prezentációt, meg egyéb ilyesmit művelni a játék mellett, az valószíűleg inkáb a PC mellett dönt.
Pláne aki például az autóját is szereti egyedire varázsolni, az is jobban bírja a PC-t, mert egy Xbox-ot maximum lefested, meg teszel a tetejébe egy világító neont, és annyi. Design és esztétika területén a PC veri a konzolokat kismillió az 1-hez arányban.
Ha mindenáron csak és kizárólag a gaminget nézzük, akkor az én véleményem az, hogy konzolon remekül el tudok szórakozni sport, verekedős és platform játékokkal (plusz ezek az alternatív játékok, pl.: Guitar Hero, Wii-s barmulások mind a konzolnak állnak kifejezetten jól), de minden egyébbel kizárólag PC-n tolnám. Megnézném, mondjuk Gorkyt ki nyomná le Starcraftban kontroller vs. bill+egér alapon, Fatal1ty-t meg CS-zze le PS3 előtt ülve Mindegyiknek megvan a saját felhasználási területe, ennyi a dolog szvsz.
0
0
0
0
eleminator avatar
Én PC-re szavazok, direct nem fogok venni egy gépet csak azért, mert játszak vele, vagy esetlegesen DVD-t is le tudjon játszani!
0
0
0
0
dave500 avatar
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy elmondhassa mindeki kinek mi a véleménye. Jó forumozást!

Üdv: Dave500
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció