Le szeretnem valtani a win7-t 10re es ugy dontottem most eloszor megveszem jog tisztan... A kerdesem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy ereznek-e barmi hatranyt ( atlagos felhasznalas mellett - jatek/film ) , ha a home editiont veszem mondjuk a pro helyett? mert arban eleg sok kulombseg van a ketto kozott... 😀
ricsard25: Konkrétan egyikkel sem játszottam, de azon túl, amit visor írt, nekem az szokott működni, hogy a régi játékot nem a programfiles mappába telepítem, hanem a C meghajtó gyökerében létrehozott mapábba (pl.: C\games) és onnan menni szoktak.
Egy érdekes problémám lenne és remélem tud valaki segíteni .
Nos röviden az a probléma hogy mikor elsőnek indítom el a gépet akkor fekete képernyő fogad .
Majd második újra indítás után jó.
Jelenleg Windows 10-et használok de 8.1-nél is ugyan ezt csinálja .
Viszont régebben a sima 8-al tökéletes volt .
Szerintitek mivel tudnám fixálni ezt a kis problémát ?
(olvastam hogy tiltsam le az integrált videó kari-t de igazából az nincs is a listába hanem a normális kártyát ismeri fel )
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni hogy ha van a gépene egy wind10 pro, amit Microsoft Toolkit(KMS Spiro)-val aktiváltam.
De ha pl: később vennék egy jogtiszta rendszert, azt feltudnám tenni? csak mert olvastam olyant hogy 1 termék kulcsot csak 1 gépen lehet használni ha aktiváltam és onnantól kezdve más gépeken nem,. ezért vagyok most kicsit megzavarodva hogy az activátor progi nem okozott így nekem gondot ha jogdisztára próbálom majd cserélni?
szolgáltatásgazda helyi rendszer internet ! ez szokta lefogni a netemet ezt a frissítést valahogy kilehet kapcsolni a windows 10 ben ? vagy legaláb ezt a funkciót ?
Sziasztok!
Pár napja kék halált kapott a gép a ram miatt,és újra raktam a gépet(ami,mint kiderült nem is kellett volna)de a lényeg,hogy win 10 van fent,és pl van egy zenefájlom,minek meg van adva,hogy ki az album előadója,szerzője,cimje stb,és az most nem látszik,de a zenelejátszó alkalmazás látja,újratelepítés előtt kiírt mindent,most viszont nem. Eddig nagyon szépen az Mp3Tag nevű programot használtam erre a célra,és gyönyörűen kiírta nekem a win,most hiába írom bele,a win nem írja ki.
Nem egy szokványos kérdés,tudom jól de nekem sokat jelentene 😀
A válaszoknak és a tippeknek is nagyon fogok örülni 😀
Az a baj hogy a fórumok töbsége azt mondja hogy az új nvidia driver miatt van... szal ez nem segít nekem de olvastam hogy valamit a m$ cseszett el... és nem tudom mi a baja... úgyhogy visszatértem a 7-re 😀
Sziasztok. Lenne egy oly problémám, hogy eddig csak SSD volt a gépben, szélsebesen ment ahogy illet neki. Most vetteme egy HDD-t és furcsa akadásokkal találkoztam.. példa a fájlkezelő megnyitásakor kattintás után 3-5 másodperc is eltelik, vagy több. a Rednszer WIN10 Enterprise, az SSD-n van, a HDD-n csak adatokat tartok.
Valakinek ötlet mitzől lehet?
Az lenne a gond hogy újra tettem a gépet. Először azt tettem fel ami eddig is fent volt (win 10) a lényeg az hogy csak a monitoron van hang. A hangfalon nincs. (Via audio drivert kell feltenni,amihez van cd az alaplaphoz) Viszont az a baki hogy ezt írja ki..(Your OS is 64 bits. Pleas use 64bits version VDeck.exe. Szóval meg se tudom nyitni a programot) Pedig a 64 bites op rendszer van fent. Próbáltam úgy is hogy feltettem ami létezik legújabb win 10-et és ezzel se jó. Mi lehet a probléma előre is köszi.
(Ezt tegnap írtam) viszont van már hang a hangfalon de nem tudok egyszerűen be lépni a VIA-ba. Mert azt a 64 bites szarságot írja-
Valaki tudna segíteni?
Direkt akartam DVD-re, mert így meglesz és nem lesz véletlenül letörölve, vagy ilyesmi.
reszler112233 és sisko nektek pedig nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült 😀
ISO-t be mondjuk Daemon Toolsba. Aztán nem tudom milyen író programot használsz. Én Nero Expresst ahsználok, azon belül rámegyek a másolásra, aztán lemezmásolás, utána kiválasztom a megfelelő forrás meghajtót(Azt amibe a Dameon tools jelzi hogy bent az ISO.)Cél meghajtó értelemszerűen a DVD író, aztán a végén rányomok hogy másolás.
Az eredeti letöltött ISO kell hozzá.
Gondolom ISO formátumban van a telepítő alapból.
Na most itt ha azt akarod hogy bootoljon is a kiírt lemez, akkor lemez másolást kell választani, és akkor megy. Legalábbis én is elcsesztem anno 2 DVD-t is mire rájöttem hogy így megy. Az még Win 7-el volt.
Sziasztok! Egy kis problémával fordulnék hozzátok! Úgy gondoltam ideje a 7-ről 10-re váltani. Letöltöttem egy All in One verziót az Ncore-ról (igen tudom, nem szép, de ingyen osztották elég sokáig 😃 ), kiírtam DVD-re, de indítás után nem bootol be. Hol ronthattam el? A fájlokat mappa nélkül csak kiírtam egy DVD-re. Köszönöm.
reszler112233 Bár lehet,hogy amivel a minihifi amivel a pc-vel kötöttem össze annak a kábelje lehet,hogy szar,előtte inkább egyik szólt a másik nem megmozgattam és úgy már jó volt. Ezt amióta csinálja amióta az alkatrészeket új házba költöztettem igaz,hogy másik táp van benne. Alaplapi-t meg kizárnám.
FoLey
Ez nem feltétlen oprendszer gond. Lehet alaplapi csatlakoz hibás vagy érintkezési hiba is. Az is előfordulhat hogy a kábel végén a csatlakozó szarakszik. Nekem is csinált hasonlót a régi gépem időközönként Win 7 alatt. Azt azzal oldottam meg hogy átdugtam másik hangkimenetbe.
Sziasztok!
Tapasztaltam, hogy mostanában olyat csinál a gép, hogy 1 pillanatra felugrik a Parancssor kb fél óránként. Sajnos tényleg a másodperc töredékére, így idő sincs elolvasni mit ír ki.
Igazából ez azért zavaró, mert játék közben vagy letesz az asztalra, vagy ablak módba. Na és ugye multis játékoknál rettenetesen irritáló.
Tudja esetleg valaki mi lehet a probléma? Vagy esetleg meg tudom nézni, hogy mikor használja valami a parancssort?
azt is próbáltam de úgy se jó. Tudnál linkelni egy jót? Megköszönném 😀
Sőt le töltöttem a hivatalos oldalról 64 bites verziót és úgy se jó.
nem értem mi lehet a gond pedig mindig jó volt.
Le szeretnem valtani a win7-t 10re es ugy dontottem most eloszor megveszem jog tisztan... A kerdesem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy ereznek-e barmi hatranyt ( atlagos felhasznalas mellett - jatek/film ) , ha a home editiont veszem mondjuk a pro helyett? mert arban eleg sok kulombseg van a ketto kozott... 😀
Koszonom elore is!
[LINK]
Ez a frissítés, mi célt szolgál, és miért csak most jött elő?😆
Sziasztok !
Egy érdekes problémám lenne és remélem tud valaki segíteni .
Nos röviden az a probléma hogy mikor elsőnek indítom el a gépet akkor fekete képernyő fogad .
Majd második újra indítás után jó.
Jelenleg Windows 10-et használok de 8.1-nél is ugyan ezt csinálja .
Viszont régebben a sima 8-al tökéletes volt .
Szerintitek mivel tudnám fixálni ezt a kis problémát ?
(olvastam hogy tiltsam le az integrált videó kari-t de igazából az nincs is a listába hanem a normális kártyát ismeri fel )
SZERK : Elvileg már kaptam segítséget 😀
De ha pl: később vennék egy jogtiszta rendszert, azt feltudnám tenni? csak mert olvastam olyant hogy 1 termék kulcsot csak 1 gépen lehet használni ha aktiváltam és onnantól kezdve más gépeken nem,. ezért vagyok most kicsit megzavarodva hogy az activátor progi nem okozott így nekem gondot ha jogdisztára próbálom majd cserélni?
Pár napja kék halált kapott a gép a ram miatt,és újra raktam a gépet(ami,mint kiderült nem is kellett volna)de a lényeg,hogy win 10 van fent,és pl van egy zenefájlom,minek meg van adva,hogy ki az album előadója,szerzője,cimje stb,és az most nem látszik,de a zenelejátszó alkalmazás látja,újratelepítés előtt kiírt mindent,most viszont nem. Eddig nagyon szépen az Mp3Tag nevű programot használtam erre a célra,és gyönyörűen kiírta nekem a win,most hiába írom bele,a win nem írja ki.
Nem egy szokványos kérdés,tudom jól de nekem sokat jelentene 😀
A válaszoknak és a tippeknek is nagyon fogok örülni 😀
Az a baj hogy a fórumok töbsége azt mondja hogy az új nvidia driver miatt van... szal ez nem segít nekem de olvastam hogy valamit a m$ cseszett el... és nem tudom mi a baja... úgyhogy visszatértem a 7-re 😀
Valakinek ötlet mitzől lehet?
(Ezt tegnap írtam) viszont van már hang a hangfalon de nem tudok egyszerűen be lépni a VIA-ba. Mert azt a 64 bites szarságot írja-
Valaki tudna segíteni?
reszler112233 és sisko nektek pedig nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült 😀
Sokkal egyszerűbb (szerintem).
Az eredeti letöltött ISO kell hozzá.
Na most itt ha azt akarod hogy bootoljon is a kiírt lemez, akkor lemez másolást kell választani, és akkor megy. Legalábbis én is elcsesztem anno 2 DVD-t is mire rájöttem hogy így megy. Az még Win 7-el volt.
Ez nem feltétlen oprendszer gond. Lehet alaplapi csatlakoz hibás vagy érintkezési hiba is. Az is előfordulhat hogy a kábel végén a csatlakozó szarakszik. Nekem is csinált hasonlót a régi gépem időközönként Win 7 alatt. Azt azzal oldottam meg hogy átdugtam másik hangkimenetbe.
Tapasztaltam, hogy mostanában olyat csinál a gép, hogy 1 pillanatra felugrik a Parancssor kb fél óránként. Sajnos tényleg a másodperc töredékére, így idő sincs elolvasni mit ír ki.
Igazából ez azért zavaró, mert játék közben vagy letesz az asztalra, vagy ablak módba. Na és ugye multis játékoknál rettenetesen irritáló.
Tudja esetleg valaki mi lehet a probléma? Vagy esetleg meg tudom nézni, hogy mikor használja valami a parancssort?
Sőt le töltöttem a hivatalos oldalról 64 bites verziót és úgy se jó.
nem értem mi lehet a gond pedig mindig jó volt.