Lenne egy olyan kérdésem is , hogy ha elindítok egy játék letöltést Xbox-ról, és közben TV-zni szeretnék (mert most még ugye TV-hez van kötve) akkor ha elindítom a letöltést, és utánna kihúzom az Xbox kábelt a TV-ből és visszadugom a TV kábelt akkor is tölteni fog, vagy ez így nem kivitelezhető? 😃
Másik kérdésem az lenne, hogy vettem egy új Xbox 360-at , és a csomagban még volt egy hozzá tartozó vezetékes Headset is. Bedugtam a controllerbe, de ugyan úgy a TV ből jött a hang utánna is. Megnéztem az Xbox menüjében is , beállítottam a " Headset " mód-ot ( vagy valami ilyesmi ) de akkor is ugyan úgy TV ről jött a hang. Na most, ha meglesz a VGA kábelem és monitorhoz hozzákötöm az Xbox-ot akkor lesz valami esélyem hangot kicsikarni belőle?
Áááh hétfőn rendeltem VGA kábelt, remélem holnapra már hozzák 😃
Olyan kérdésem lenne, ha veszek játékot ( nem letöltő kódot hanem rendes CD-set ) akkor azt csak a CD ről tudom indítani? Szóval nincs olyan lehetőség hogy a CD ről " rátelepítem " a HDD -re hogy ne kelljen mindíg cserélgetni őket? Nem mintha most per pill olyan sok játékom lenne rá, de azért érdekelne 😃
A 3-led javítása 8000FT körül mozog, a Jtag beépítését sajna nemtudom. Szerintem HDD-vel és kontrollerel eggyütt még jobban ki jössz a pénzből mintha egy használt box-ot vennél. Sőt a használt boxokba nem látsz bele, hogy milyen állapotba van, valamint ha megjavítod a sajátodat akkor nagyon kicsi az esély arra, hogy megint leváljon a GPU az alaplapról. Szóval nem húzom tovább a szót, én azt javasolom, hogy javítasd meg a Boxodat.
Sziasztok.
Van egy 3ledes xbox-om. 2006os évjáratú még nincs rajta hdmi sem. Minden van hozzá joy és hdd-n kívül. És az lenne a kérdésem hogy megéri-e megcsináltatni + még jtagoltatni is szeretném.De akkor ugye még kell vennem joyt + hdd-t. Vagy inkább vegyek egy használt xboxot. Melyik éri meg jobban?
Az a helyzet hogy, nem sokára veszek xbox 360 slim 4gb-osat és mellé a GTA_V öt szeretném venni, de mondták hogy 4gb-on az nem fog elmenni, mert 8gb kell hozzá. Nos ez így van? És hogy a monitoromra rá-e tudnám majd kötni? (1280x1024) És ha nem tudom,akkor egy nem HD TV-n szép képet mutatni? 😀
És ha lehet, gyors választ kérnék (pénz ügy miatt) 😀
Köszi a választ.
És még annyi kérdésem lenne hogy olvastam hogy azokat a slimeket amiket 2012-be vagy az után gyártottak nem lehet flasheltetni. Ez igaz?
herctor maio: :
1. Azt hiszem lehet baja, mégpedig elveszhet a cd-key és csak filmeket fog lejátszani, játékot nem. De ez csak akkor következhet be ha nem bizonyosodtál meg arról hogy jó helyre küldöd-e a boxot flasheltetni.
Boldog karácsony! szeretnék segítséget kérni ,meg kaptam a Need for Speed Rivals lemezt .örültem neki de , az a gond hogy a gépem 4Gb slim 1 éves és a lemez csak nem akar rajta menni ,mert ki írja a 1,6 Gb-ban jobb HD tartalmat telepitenefel, és mindjárt mutatja a memóriát ,ami felhasználható tartalma 3,0 Gb és ennek ellenére nem indul ,nem telepit ,ha nem kilép a menübe.Miért van ez?
Választ köszönöm szépen !Szép estét minden kinek .
gigazte: tapasztalatból nem tudom, de ott van oldalt egy chat box ott minden nap irkálnak szóval aktív az oldal. És ő az egyetlen aki tud dual- nandolni.
Szanto Roland: Én még nem láttam, olvastam olyanról, hogy az rgh-t elcseszték volna. De szerintem inkább használtan vegyél mert úgy olcsóbb lenne, mert hát újonnan egy gép 50 körül mozog + 12 ezer az rgh-ra(meg talán vinyó is kell, mert vannak 4gb-os gépek). Használtam meg 50ezerből találsz ilyet szerintem.
Ha a dual-nand-ra gondolsz akkor az 12k (volt már 8k is de nem tudom miért vitték fel). Az rgh meg attól függ. Régi gépekre 6-8k újakra 10-12k, de ez függ a dash számtól is.
[LINK]
Szanto Roland: Rgh-nak vagy jtagnak hívják. És ez nem az xbox hanem csak egy mod rajta. Olyan mint a flash, hogy nem alapból van rajta hanem el kell küldeni szervízbe és ott csinálják meg. De használtan kapni ilyet. Sőt Magyarországon csak egyvalaki csinál olyat is hogy dual-nand ami meg azt jelenti hogy van rajta egy kapcsoló és lehet váltogatni rgh mod és alapmód között szóval lehet multizni is 😀
Valaki tudna nekem adni valami infót arról hogy az melyik xbox amelyikre csak fölmásolni kell a játékot és játszol 😀 Mivel egy olyan xbox ot szeretnék vásárolni
előre is köszönöm a választ 😃
Nem tudom, hogy ez ide tartozik-e, de azért megkérdezném hogy nincs-e valakinek eladó Xbox 360-a? (esetleg ismerősének?) Mert ha lenne akkor írjon már nekem majd egy PM-et 😃 Jah igen, és NE legyen se flash-elt, se RGH-zott.
Lenne még egyéb kérdésem is:
Ha monitorhoz hozzá szeretném kötni az Xbox-omat akkor pontosan milyen átalakítót vegyek hozzá?
Mer olvastam én már HDMI, VGA, AV, meg még kitudja milyen csatlakozásúakat , de pontosan még nem tudtam leszűrni hogy akkor most melyik lenne a megfelelő...
Én msot akarom megvenni a gta V-t xbox 360ra,de régi flash van benne meg minden régi xbox már,az mindegy nem?Attól mennie kell bármilyen nem flashelt gépen si nem 😆? igen rég hasznatam 😆
Sziasztok
Olyan problémával fordulok hozzátok hogy van egy Xbox 360 Fat konzolom és rajta a 2.0.15574.0 dashboard van és miután ráraktam a LT+ 3.0 akkor csak lejátsza a játékot mint egy filmet
A meghajtó Benq VAD6038 a típusa de van egy másik az meg Hitachi GDR-3120L 47
Valaki segítsen
Köszönöm előre is a válaszokat 😃
Zsolttt1 : nézz szét szerintem jobban mert 4gb-os slimet találsz 40-ért
Bicike: már nem megy minden jaték simán lásd nfs most wanted, rengeteg rendőrnél akad a játék... + nézz meg mondjuk egy metro last light pc vs xbox összehasonlítást. A pc már most sokkal szebb mint a box. Sajnos régi hardver és muszáj nekik butítani a grafikát. Főleg a nex gen játékoknál lesz szembetűnő a különbség. Tudom mert nekem is van boxom.
Zsolttt1: Ha már konzolt akarsz venni az új játékokhoz akkor ps4 vagy xbox one az megint elég lesz vagy 5-6 évig, ha csak a régebbi játékokkal szeretnél játszani elég egy 360 vagy ps3
Ui: xbox 360 és ps3 nem minden játéknál adja le a 60fps-t csak a 30-at, de még attól simán fut 😀
Én is azon gondolkozom hogy veszek a xbox360-at..de én nem csak 1-2 játék miatt..számítógép meg marad netezésre aztán jól van. most láttam az 576-nál 70 ezerért xboxot fifa14 játékkal..gondolkodom hogy karácsonyra megveszem inkább azt..
2 játék miatt nem, főleg ha újan veszed a játékot, GTA V 14k és szerintem a Watch Dogs is annyi lesz. A konzol 50-60k, ami egyenlő 78-88k-val. Ennyi pénzből már lehet annyit újítani, hogy hibátlanul fusson minden.
Viszont, vagy éppen ezért még mindig megéri konzolt vásárolni, nem kell tökölni a telepítéssel, élsimításon kívül minden maxon van, stabil 60 FPS.
Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy ahelyett hogy a PC-met fejleszteném veszek inkább egy Xbox-ot ami 55-60 ezerbe van.(A gép továbbfejlesztése több lenne)...
GTA V illetve Watch Dogs miatt szerettem volna a PC-t kicsit feljebb javítani viszont ma már egy xbox 360 olcsóbb annál hogy én a régi vasamat újítgassam.
GTA V és Watch Dogs miatt megéri megvenni ezt a konzolt? [url]http://www.***/jatekkonzol-c3154/microsoft/xbox-360-slim-250gb-p44821379/termek-leiras.html[/url]
Illetve miben jobb a PC az Xbox 360-nál?
Bicike Köszönöm a válaszod, némileg már átlátom a helyzetet! 😀 Igazából tervem az lenne, hogy egy Flash-eletlen XBox, eredeti játékokkal+Live, a gépem pedig elég lesz majd filmnézésre, és netezésre. Ellenben még egy olyan kérdésem van hogy a monitoromra rá tudom e kötni az XBox-ot? Acer A231H 23" (1920x1080) Típusú monitorom van.
TheWriter:
Előszőr is tényleg nagy megfontoltság kell, mire fofod használni, tényleg kell-e. Azt mindenképp tudni kell, hogy egy XBox nem helyettesít egy PC-t, persze filmet ezen is tudsz nézni.
Érdemes használtan venni, de előbb meg kell győződni, hogy volt-e valamilyen komolyabb hibája, esetleg RRoD hiba (3 led hiba) ilyen gépeket nem érdemes vásárolni, nagy a kockázati faktor.
FPS-t is nagyon könnyű irányítani kontrollerrel, hamar bele lehet jönni. Én azt tanácsolom, hogy XBox 360 Elite-et, vagy Slimet vegyél. Elite 120 GB, Slim 240GB, ellenben a Slimet tudod később bővíteni is.
Az XBox Live tulajdonképpen az XBox hálózata, hasonlóan működik, mint egy mobilnet, 6, esetleg 12 havonta lehet vásárolni, hogy internet legyen a készülékeden. Itt jön a bökkenő: flashselt XBoxokon nem tudod ktiválni a Live-ot, ellenben a flashelt XBox képes lejátszani a másolt játékokat. Flashre is költeni kell, évente, kétévente egy 8-as, attól függ, mennyiért flashelnek erre azért van szükség, hogy a legújabb másolt játékokat is felismerje a gép. Persze eredeti játékot továbbra is le fog rudni játszani, csak a Live lesz felejtős.
Található rajta USB 2.0 port is, ahova pl Pendrive-ot is tehetsz. Nem muszáj HD TV-re kötni, egy sima képcsövesen is szép képet ad.
A tárolásnál vigyázz, soha ne tárold állva, mindig fektetve tárold a hűtés érdekében, és lehetőleg ne zárt helyen. Hagyd szellőzni. Ha mindezeket betartod, nem lesz probléma.
Remélem, tudtam segíteni, ha bármilyen kérdésed lenne, írj nyugodtan.
Üdv. Némi segítségre volna szükségem. Mivel az én gépem már eléggé elavult, és az új játékokat már csak médium és low grafika keveréken tudom játszani 720p-ben, néha még úgy se, úgy döntöttem XBox vásárlására adom a fejem, de egy fikarsznit sem értek hozzá, szóval ehhez kéne némi segítség. Pl hogy egy FPS játék mennyivel lenne másabb egy XBox-on kontrollerel mint pc-n billü.+egér-el? (Pl: Far Cry 3) Valamint hogy megéri e használtam venni az XBox-ot, vagy inkább egy újra érdemes beruházni. Láttam vaterán 30.000FT környékén, 20 Gigásat, de nem igazán vágom hogy arra kb mi menne rá. Valamint ez az XBox Gold, vagy mi is a neve, ez mi jókat tud? Ha lehet akkor olyan válaszoljon, aki nem flegmán olyant ír hogy google a barátod, meg stb... szövegek. 😀
Hali!😀
Egy normális xbox 360-at manapság mennyiért lehet már kapni?
(Láttam már neten de itt ilyen 50ezer környékén csak,viszont sokan mondták már hogy újat lehet már 25-30ba venni)
Másik kérdésem az lenne, hogy vettem egy új Xbox 360-at , és a csomagban még volt egy hozzá tartozó vezetékes Headset is. Bedugtam a controllerbe, de ugyan úgy a TV ből jött a hang utánna is. Megnéztem az Xbox menüjében is , beállítottam a " Headset " mód-ot ( vagy valami ilyesmi ) de akkor is ugyan úgy TV ről jött a hang. Na most, ha meglesz a VGA kábelem és monitorhoz hozzákötöm az Xbox-ot akkor lesz valami esélyem hangot kicsikarni belőle?
Olyan kérdésem lenne, ha veszek játékot ( nem letöltő kódot hanem rendes CD-set ) akkor azt csak a CD ről tudom indítani? Szóval nincs olyan lehetőség hogy a CD ről " rátelepítem " a HDD -re hogy ne kelljen mindíg cserélgetni őket? Nem mintha most per pill olyan sok játékom lenne rá, de azért érdekelne 😃
Van egy 3ledes xbox-om. 2006os évjáratú még nincs rajta hdmi sem. Minden van hozzá joy és hdd-n kívül. És az lenne a kérdésem hogy megéri-e megcsináltatni + még jtagoltatni is szeretném.De akkor ugye még kell vennem joyt + hdd-t. Vagy inkább vegyek egy használt xboxot. Melyik éri meg jobban?
Előre is köszi a választ!
Az a helyzet hogy, nem sokára veszek xbox 360 slim 4gb-osat és mellé a GTA_V öt szeretném venni, de mondták hogy 4gb-on az nem fog elmenni, mert 8gb kell hozzá. Nos ez így van? És hogy a monitoromra rá-e tudnám majd kötni? (1280x1024) És ha nem tudom,akkor egy nem HD TV-n szép képet mutatni? 😀
És ha lehet, gyors választ kérnék (pénz ügy miatt) 😀
És még annyi kérdésem lenne hogy olvastam hogy azokat a slimeket amiket 2012-be vagy az után gyártottak nem lehet flasheltetni. Ez igaz?
1. Azt hiszem lehet baja, mégpedig elveszhet a cd-key és csak filmeket fog lejátszani, játékot nem. De ez csak akkor következhet be ha nem bizonyosodtál meg arról hogy jó helyre küldöd-e a boxot flasheltetni.
2. 6-7 talán 8 ezer.
3. kb 2016ig
1. Ha megveszem és ki flesseltetem attól ügye nem lehet baja? Mert ha jól tudom flessel ugrik a garancia
2. A flash kb. mennyibe kerül?
3. Kb. még mennyi ideig jönnének ki rá a játékok? (360 Slim) nagyrészt csak Fifáznék meg NFS azok még meddig jönnének rá?
Választ köszönöm szépen !Szép estét minden kinek .
Szanto Roland: Én még nem láttam, olvastam olyanról, hogy az rgh-t elcseszték volna. De szerintem inkább használtan vegyél mert úgy olcsóbb lenne, mert hát újonnan egy gép 50 körül mozog + 12 ezer az rgh-ra(meg talán vinyó is kell, mert vannak 4gb-os gépek). Használtam meg 50ezerből találsz ilyet szerintem.
[LINK]
előre is köszönöm a választ 😃
Lenne még egyéb kérdésem is:
Ha monitorhoz hozzá szeretném kötni az Xbox-omat akkor pontosan milyen átalakítót vegyek hozzá?
Mer olvastam én már HDMI, VGA, AV, meg még kitudja milyen csatlakozásúakat , de pontosan még nem tudtam leszűrni hogy akkor most melyik lenne a megfelelő...
Olyan problémával fordulok hozzátok hogy van egy Xbox 360 Fat konzolom és rajta a 2.0.15574.0 dashboard van és miután ráraktam a LT+ 3.0 akkor csak lejátsza a játékot mint egy filmet
A meghajtó Benq VAD6038 a típusa de van egy másik az meg Hitachi GDR-3120L 47
Valaki segítsen
Köszönöm előre is a válaszokat 😃
Bicike: már nem megy minden jaték simán lásd nfs most wanted, rengeteg rendőrnél akad a játék... + nézz meg mondjuk egy metro last light pc vs xbox összehasonlítást. A pc már most sokkal szebb mint a box. Sajnos régi hardver és muszáj nekik butítani a grafikát. Főleg a nex gen játékoknál lesz szembetűnő a különbség. Tudom mert nekem is van boxom.
Zsolttt1: Ha már konzolt akarsz venni az új játékokhoz akkor ps4 vagy xbox one az megint elég lesz vagy 5-6 évig, ha csak a régebbi játékokkal szeretnél játszani elég egy 360 vagy ps3
Ui: xbox 360 és ps3 nem minden játéknál adja le a 60fps-t csak a 30-at, de még attól simán fut 😀
Viszont, vagy éppen ezért még mindig megéri konzolt vásárolni, nem kell tökölni a telepítéssel, élsimításon kívül minden maxon van, stabil 60 FPS.
Úgy döntöttem hogy ahelyett hogy a PC-met fejleszteném veszek inkább egy Xbox-ot ami 55-60 ezerbe van.(A gép továbbfejlesztése több lenne)...
GTA V illetve Watch Dogs miatt szerettem volna a PC-t kicsit feljebb javítani viszont ma már egy xbox 360 olcsóbb annál hogy én a régi vasamat újítgassam.
GTA V és Watch Dogs miatt megéri megvenni ezt a konzolt? [url]http://www.***/jatekkonzol-c3154/microsoft/xbox-360-slim-250gb-p44821379/termek-leiras.html[/url]
Illetve miben jobb a PC az Xbox 360-nál?
Előszőr is tényleg nagy megfontoltság kell, mire fofod használni, tényleg kell-e. Azt mindenképp tudni kell, hogy egy XBox nem helyettesít egy PC-t, persze filmet ezen is tudsz nézni.
Érdemes használtan venni, de előbb meg kell győződni, hogy volt-e valamilyen komolyabb hibája, esetleg RRoD hiba (3 led hiba) ilyen gépeket nem érdemes vásárolni, nagy a kockázati faktor.
FPS-t is nagyon könnyű irányítani kontrollerrel, hamar bele lehet jönni. Én azt tanácsolom, hogy XBox 360 Elite-et, vagy Slimet vegyél. Elite 120 GB, Slim 240GB, ellenben a Slimet tudod később bővíteni is.
Az XBox Live tulajdonképpen az XBox hálózata, hasonlóan működik, mint egy mobilnet, 6, esetleg 12 havonta lehet vásárolni, hogy internet legyen a készülékeden. Itt jön a bökkenő: flashselt XBoxokon nem tudod ktiválni a Live-ot, ellenben a flashelt XBox képes lejátszani a másolt játékokat. Flashre is költeni kell, évente, kétévente egy 8-as, attól függ, mennyiért flashelnek erre azért van szükség, hogy a legújabb másolt játékokat is felismerje a gép. Persze eredeti játékot továbbra is le fog rudni játszani, csak a Live lesz felejtős.
Található rajta USB 2.0 port is, ahova pl Pendrive-ot is tehetsz. Nem muszáj HD TV-re kötni, egy sima képcsövesen is szép képet ad.
A tárolásnál vigyázz, soha ne tárold állva, mindig fektetve tárold a hűtés érdekében, és lehetőleg ne zárt helyen. Hagyd szellőzni. Ha mindezeket betartod, nem lesz probléma.
Remélem, tudtam segíteni, ha bármilyen kérdésed lenne, írj nyugodtan.
Köszi a gyors választ.
Egy normális xbox 360-at manapság mennyiért lehet már kapni?
(Láttam már neten de itt ilyen 50ezer környékén csak,viszont sokan mondták már hogy újat lehet már 25-30ba venni)